for Dark iron.
  Visning av honnørposter for Dark iron.
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Bole mage 20. mars 2011, 11:44
    Hva var poenget med denne tråden egentlig? Syns det er litt dumt å starte en slik tråd som går inn for å hetse enkelte bb'ere. Ronne coleman er også en pensjonert bb'er når det kommer til scenen. Du vil ikke finne slike tilfeller på Mr. Olympia'en utenom når man ser poseringen til folk fra "feil vei. "

    Det er forsovet to tanker som er ute å går på dette temaet, som er mer akseptert enn andre. Første tanke, er det folk har vært inne på. Altså mengden mat som befinner seg i magen. (søk på contest preppen til Kai greene for eks. ) Det er helt enorme mengder med mat som disse bb'erne konsumerer. Magen vil på grunnlag av all maten utvide seg endel og derfor får man denne formen for mage.

    Den andre tanken er at noe av dette skyldes GH. Undertegnede kan minimalt og de fleste som uttaler seg om samme tema kan mindre. SÃ¥..

    Honnør gitt av : henrikhardcoar, 20. mars 2011, 11:47
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger 06. januar 2011, 18:42
    Dark iron.: Per deff er vel ikke det greiene der reint, da fyren har brukt steroider som yngre. At han er rein nå, mulig det, men heller tvilsom spør du meg. Han er isåfall ikke den første som sier han har brukt som ung, men som har "sett lyset" og sluttet.

    Derfor jeg nevnte at han tidligere hadde brukt. SÃ¥ ikke all time natural fyr. Nu vel..

    Hadde jeg vært trådstarter, hadde jeg tittet på fysikkene til diverse styrkeløftere som f.eks Bo Bergan. Han har kanskje blitt litt vel tung de siste årene, men han har fortsatt en latterlig bra fysikk. Finnes vel noen bilder i loggen hans som du kan kikke på, så får du i hvert fall en idé om hvor langt man kan komme rein (hvis man er heldig med gener, seff).

    Vektløftere er kanskje enda bedre å titte på, da de har en tendens til å ikke være like tunge som mange av styrkeløfterne (ihvertfall når de er bundet av vektklasser).

    Jeg vet at TF folk er glad i å bringe fram styrkeløftere. Flere av dem har bra fysikk. Men det skal også sies at de fleste av dem har ikke "bra nok" genetikk for kroppsbygging. Da snakker jeg om musclebellies, gener og andre ting. Så hvis vi snakker om hva som er maksimalt mulig å nå av størrelse "naturlig" så finnes det bedre eksempler enn vektløftere/styrkeløftere. Det vil alltid være problemet med hvem som er naturlig og ikke for den som bryr seg om slikt.
    Honnør gitt av : Stian L, 10. januar 2011, 09:34
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: triceps 19. august 2010, 02:29
    Reverse grip bench press. Du kan gå veldig heavy på disse. De fleste kan kjøre denne øvelsen uten skulderproblemer. Får du vondt i skuldrene er det ofte pga at du holder for bredt. Personlig liker jeg best å kjøre denne øvelsen i smith-maskin.

    http://www.youtube.com/watch?v=9tnSkQm5Xiw&feature=player_embedded

    Overhead Rope Extensions Harris style. Slik Harris utfører øvelsen gjør at du får smelt ut 2-3 ekstra repps.

    http://www.youtube.com/watch?v=2i5WD07anZw&feature=player_embedded.

    En arms triceps "Extension" i stedet for overhead rope extension. Liker personlig å ikke gå til lock-out. Dette gjør albueproblemene for min egen del ikke eksisterende. Ikke meningen å gå for heavy på denne øvelsen. Er mer en "form-shaper" men har absolutt sin plass i et program.

    Small benk med stang er allerede nevnt. Small benk med hantler er også en bra øvelse. Hjelper meg personlig veldig med stabilisering under løftebanen.

    Skull crushers i stedet for franskpress. For min egen del, så dreper franskpress albuene. Noe det også gjør i et langtidsperspektiv for de fleste.

    Selvfølgelig versjoner av av push-down. Vet ikke om en eneste bb'er som ikke har hatt med push-down i programmet sitt i store perioder av trenings karrieren.

    - Merker jeg begynner å bli trøtt.
    Honnør gitt av : Reagan, 19. august 2010, 22:35
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trenger meninger og tips pÃ¥ treningsprogrammet mitt :) 19. august 2010, 13:25
    Dette er helt feil. Tror du virkerlig at du oppnår en ubalansert fysikk om du ikke inkluderer isolasjonsøvelser? Du bør nokk skaffe deg litt mer grunnleggende treningskunnskap før du utaler deg. Linær progresjon i øvelser som bøy, mark, benk, militærpress, chin-ups/pull-ups, roing/cleans og dips vil gi deg en fullstendig balansert fysikk. Dessuten kan man være nybegynner i flere år i denne sporten. Kom nettopp en veldig bra artikkel anngående treningsprogram. Her vises det eksempler på fullkroppsprogram, 2 splitt over 4 dager og 3 splitt over 6 dager.

    http://treningsforum.no/php/art.php?id=1360

    Legg merke til hva jeg sier. Mest sannsynlig. Muskelvekst og/eller styrke kommer som oftest ikke i linær progresjon. Det kommer i spurter.

    Din bastante påstand om at øvelser som listet ovenfor vil føre til en "fullstendig balansert fysikk" er jeg meget uenig i. For det første vil det som oftest føre til mindre armer iforhold til resten av fysikken. Rear -og leteral head på skuldre vil være underutviklet iforhold til frontdelts. Mye er selvfølgelig individuelt og det er vanskelig å si det på forhånd. Men dette er typiske imbalanser på et slikt program.

    Grei nok artikkel det forsovet. Det har nok mer vanlige folk og utøvere i sikte enn bb'ere.
    Honnør gitt av : emiiiil, 19. august 2010, 13:27
    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Sindre's treningslogg, maksing i romjula 24. desember 2009, 01:04
    Virker som et veldig gjennomtenkt treningsopplegg du holder på med. Løfta dine er ganske bra blant normen av 17 åringene her til lands. Bruker du belte kun i mark, og bøy? Videre, kan jeg spørre hva dine mål er?
    Honnør gitt av : S.Ã…seli, 24. desember 2009, 01:17
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!