Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 20
  • 16  Trening / Doggcrap / Sv: David Henry trener DC. på: 03. februar 2009, 00:57
    Jeg skjønner det ikke, alle DC filmer jeg ser. Ser ikke ut som noen av de trener DC i det hele tatt.

    Det er kjappe reps (Ja jeg vet de ikke skal være så super trege som han opprinnelig sa) Han tar ikke noe static holds, eller rest pause.

    Hva er det der for noe?
    17  Trening / Doggcrap / Sv: Dante intervjuv oversatt til norsk! på: 08. august 2008, 14:36
    Bra post.

    Er litt interessant å lese om bakgrunnen til opplegget hans.

    Det er facinerende å høre om resultatene!

    18  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Sticky: Oppskrift på tunfisk på: 06. mai 2008, 12:32
    En pose Mexicanskgryte med 2-5 bokser tunfisk i vann oppi. Spise

    Skal testes ut!
    19  Trening / Doggcrap / Sv: Økning i trekkøvelser kontra pressøvelser i DC på: 05. mai 2008, 09:24
    Før så tok jeg static holds RETT etter den siste repen på siste RP sett... nå tar jeg 10-12 innpust/utpust før jeg tar static. Får lengre og bedre statics av dette.

    Nå er ikke jeg noe sertifisert DC expert. Men meningen med SH er å bruke det rett etter siste rep som failet på siste RP "sett". Altså siste repetisjonen. Det å ta 10-12 pust og så på static holds blir nesten som et 3dje RP det. Tror det kan bli litt for hardt og kan føre til overtrening. :\
    20  Trening / Doggcrap / Sv: Økning i trekkøvelser kontra pressøvelser i DC på: 02. mai 2008, 09:41
    Er mye sant i det dere sier. Jeg synes denne "stopp" tendensen var mest i smith øvelser. Å kjøre stang øvelser fritt er vel noe som egner seg lite for en som trener alene, i og med at jeg treffer failure 3 ganger i et sett pluss en static hold. For meg så virker det helt bak mål med frie stang øvelser da.

    Jeg så litt nermere på dette og tenkte kanskje det hadde noe med vinkel fra albuene til hendene mens jeg holdt i ei smith stang under f. eks skråbenk. Hvis vinkel var litt skrå så tenkte kanskje jeg at jeg presse på en måte stanga opp og litt fram. Siden stanga følger "skinner" så tenkte jeg kanskje det ble et stopp midt i presset fordi jeg presset stange mot skinnene på en måte (vanskelig å forklare) Så jeg prøvde å endre banen litt slik at albuene mine var i en rett vertikal linje fra hendene, syntes kanskje det hjalp litt, men det kan godt være bare psykisk.

    Jeg har ikke opplevd det samme i hantel øvelser. Det eneste som skjer med hantel øvelser er at hvis jeg presser som en stukken gris er at den ene hantelen begynner å "lede" litt over den andre og at det blir litt skjevt, men det rett seg jo ut på toppen.

    Det som også er litt dumt med disse "stoppene" midt i presset er at de ofte kommer veldig overraskene på meg. Jeg føler at jeg har 3 reps til, så eksploderer jeg i bunn og så låser det seg også må jeg presse livet av meg 4-5 cm og da klarer jeg bare 1 rep etter det.

    Lite "oppløftende" når man erklærer 3. verdenskrig mot loggboka.

    EDIT: Noen skriveleifer, men orker ikke å rette på de... Sad

    Hvis du opplever sånne ting, ville jeg forandret på noe. Akkuratt hva vet jeg ikke. Enten trener du for hardt, spiser for lite, hviler for lite, eller rett og slett stangnerer i øvelsen Smiley

    Prøv et eller annet Smiley
    21  Trening / Doggcrap / Sv: Økning i trekkøvelser kontra pressøvelser i DC på: 29. april 2008, 15:38
    Det er noe i det du sier der Soane. Jeg har lagt merke til dette selv.


     "extention" øvelsene har man lettere for å "jukse" på de siste repsa. Jeg med flere er til dels enig i at dette kan være litt lov. Men ikke overdrive, men hvis man hjelper til med litt på slutten har egentlig ingen betydning så lenge du ikke tar helt av. Eksempel på hantel curls da: Du lener deg LITT tilbake på den siste eller 2 siste repsa uten at det føltes flaut mye ..

    Hvis det sier "stopp" midt i en pressøvelse er det noe som ikke stemmer. Det skal være mulig  å presse veldig hardt i f.eks hantelpress på flat benk uten at det skal stoppe slik. Er litt vanskelig å forklare, men føltes det ut som du mister "pumpen" liksom?
    Har merket dette selv, og dette er ofte dårlige dager (noe alle har). Dårlig med energi eller noe annet. Ekke helt sikker på hvorfor dette skjer, men er iallefall ikke normalt. Det kan egentlig kanskje være mange ting.

    Noen som har noen tanker rundt det jeg sa om pressøvelser og "stopp" syndromen her?
    22  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Idioter på gymmet - del1 på: 29. april 2008, 15:09
    føler så sinnsykt at jeg klare og lese at du er en av de såkalte  "”Jeg tror jeg eier verden” (men er også tilbakestående)" personene fra artikkelen som føler seg truffen og må ha litt hevn.

    Målet med artikkelen er "Det finnes for mange idioter på gymmet. Gjør ditt for at du ikke blir en av dem!"
    Hadde alle folk hatt nok iq og folkaskikk så hadde de ikke trengt og skrevet denne artikkelen. Så  go figure, det er de som bør/blir tatt seriøst og du som er latterlig!


    Nei.

    Jeg har trent i en del år, og kjenner meg igjen i masse av punktene i artikkelen. Hver eneste gang jeg er på gymmen. Men jeg velger å ignonere det, istedenfor å blåse det ut i en artikkel her på nettet. Skulle jeg gått rundt å tenkt på det hele tiden, hadde hodet mitt eksplodert tror jeg!

    Jeg liker spesielt ikke de som går rundt og vralter seg rundt i gymmen, tror de er sinnsykt "kule" eller hva dem tror de er for noe.

    Når det kommer til uhøflige folk som stjæler apparater, det har jeg aldri opplevd faktisk Smiley Men trenger ikke bety at andre ikke har det.

    Jeg likte bare ikke artikkelen, falt ikke i smak liksom. Det er min mening Smiley Ikke noe personangrep av Eirik eller noe sånt. Bare en meningsytring.

    Man trenger ikke lage slike artikler for å sørge for at andre ikke skal være "idioter" på gymmen. Er det idioter har de ikke lest andre artikler her på treningsforum f.eks. Eller sitter inne med "gode" (ironi) kunnskaper fra gamliser som trente "sånn og sånn" før og det funket veldig bra. Også kalt "mytekunnskaper" Smiley

    23  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvordan lage sin egen "King Oscar tunfisk med tomat og balisikum"? på: 29. april 2008, 09:32
    Halla.

    Du .. det finnes Coop krøstede tomater med basilikum Smiley Bland tunfisk med dette så har du kanskje noe lignende.

    Jeg har også pleid å lage det med coop tomater med chili, og på toppen av dette helle på "red hot" cheyenne pepper saus. Sterkt!
    24  Trening / Doggcrap / Sv: Første uke på DC, hvor mange reps på straightsets? på: 28. april 2008, 15:25
    Bumper denne litt med et tips til både deg og andre.

    Det er ofte mange som tenker på at det går på egoet løs ved å gå ned på antall kilo du har jobbet med før. Tenker da på de som har kjørt den berømte 3x8 sets greia som absolutt alle tror er fasiten på evig framgang.

    Du vil også merke at det "brenner" mer i musklene på de siste repsa i øvelsen. Her er det mye psyke som kommer inn, og jeg har et inntrykk av at det er lettere å presse seg selv enda mere. Press ut de 2 siste repsa med livet som innsats og legg fra deg vekt/vektene med et "smertesmil" om munnen Smiley

    Se litt på hvordan progresjonen er, og ta til hensyn hvordan dietten din er og alt som skjer rundt. Lønner seg noen måneder på første fase før man hopper videre.

    Jeg tror det er med mening at DC har valgt flere reps i de 2 første fasene av opplegget. Folk har forskjellige gener og reagerer forskellig på trening. Jeg føler at jeg får mere progresjon og mer ut av treningen med flere reps enn færre reps. Virker som kroppen min liker seg rundt 12-15 reps området.

    Og ikke slurve med stretchingen!
    25  Trening / Doggcrap / Sv: Les denne før dere spør om DC. på: 28. april 2008, 14:55
    Flott. Smiley

    Noen ganger trengs det "topics on topics".

    Det er her de fleste jeg kjenner om vil sette seg inn i DC detter av. "Åh nei jeg orker ikke lese en lang artikkel om noe treningsprogram".

    Gjør meg egentlig glad. Da slipper man uerfarne folk som sprer feilaktige påstander mot DC sine prinsipper.



    edit: Skriveleifer
    26  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Idioter på gymmet - del1 på: 28. april 2008, 14:50
    Forventer dere å bli tatt seriøst når dere skriver sånne artikler på siden deres?

    Sitter ikke inne med sånt inntrykk lengre føler jeg.

    Denne "artikkelen" er stort sett bare en utblåsning.

    Latterlige greier ...
    27  Trening / Doggcrap / Sv: dc trening med IF(intermittent fasting) på: 22. februar 2008, 08:43
    Hva er IF for noe? O.o
    28  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: farlig med for mye protein på: 19. desember 2007, 14:57
    Vet ikke om dette er sagt.

    Men ALT MED MÅTE. ........ enkelt sagt.
    29  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hva er det jeg egentlig trykker i meg ? på: 06. desember 2007, 12:36
    Var ikke helt symptomfritt for arnold desverre
    30  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Felleskjøpet proteiner på: 28. november 2007, 13:09
    Du kan få sekker med eggepulver fra prior da, reine eggehvitte meg og uten plomme.

    Men det er vel ikke noe å satse på, klumper sikkert veldig
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 20
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!