Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 6
 • 16  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Re:MAGETRENING MED BELASTNING!!? på: 19. januar 2004, 15:14
  Har aldri sett en eneste jente med flat mage jeg, eller er det bare meg det er noe feil med? =P (Neida, skal ikke bli pirkete)
  Noen liker de med magemuskler, noen liker de uten, og enkelte liker begge deler! Cheesy
  17  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Re:for ung? på: 19. januar 2004, 15:12
  Beklager hvis du følte at jeg  ble litt agressiv der.
  Men er mye feillære og myter som er ute å går. Forskning/rapporter er også ikke alltid til å stole på 100%, da de ofte er misvisende i forhold til hverandre, og at de bytter mening i hytt og pine.

  Mvh,
  Treningsnarkoman Wink
  18  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Re:Trene styrke hjemme! på: 19. januar 2004, 15:08
  Hvis du trener fullkroppsprogram så vil jeg anbefale deg å trene ca 3 ganger i uka, ikke mer i alle fall.
  Jo, musklene trenger ca 48 timers hvile for å bli resituert (dvs. oppfylt sine glukogen lagre etc.), enkelte muskelgrupper trenger kanskje lengre tid, men tåler mer juling og vil derfor ikke kreve at du venter lengre enn 48timer. Men som en tommerfingerregel, 48 timer ja. Men det gjelder samme muskel innen 48 timer, og ikke hvis du trener rygg dag nr1 for og så vente 48 timer til å trene bryst, det blir "feil".

  Du kan f.eks gjøre slik, kjøre 1 time med fullkroppsprogram mandag - onsdag - fredag. Og etter hver økt tar du en 30min med sykling/løping (KARDIO). Da vil du bygge muskler først noe som tømmer energilagrene dine, for også gå løs på KARDIO som vil nå tære på fettreservene/underhudsfettet ditt som energi.

  Du kan også kjøre fullkroppsprogram mandag-onsdag-fredag og kjøre GeriljaKardio (GK) tirsdag - torsdag - lørdag. GK kjøres helt på morgenene når du er tømt for energi. For mer info om GK, sjekk http://www.iform.no/trening/geriljakardio.shtml

  Ett lite tips jeg kan gi er å ikke se for mye på vekta, men heller så på formen, om du har blitt tynnere. Muskler veier mer enn fett som sagt. For planen var vel å erstatte fett med muskler men samtidlig få en smalere midje, osv. ?

  Mvh,
  Treningsnarkoman
  19  Generelt / Åpent forum / Re:Trenger jeg å si så mye? på: 19. januar 2004, 14:57
  en ung på 16 blir mye raskere restituert enn en på 40år

  Er studier som har bevisst at dette stemmer ikke helt. De sier at 40åringen er ikke så mye tregere enn 16åring, slik som man trodde før. 16 åringen blir nok raskere restituert enn 40 åringen, men ikke noe spesielt kjappere.
  20  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:utførelese av øvelser på: 19. januar 2004, 14:53
  eh, du kan prøve å søke "rett" på google, ga meg mange svar. husker ikke alle gode adressene i hodet, desverre men
  www.tech-nutrition.com har en god del øvelser som de forklarer godt, gir tips om hva du bør passe på og ikke gjøre, etc.


  Siden som er fastlåst øverst i kroppsbygging/fitness-forumet.

  Du... det er exrx.net siden de er henta fra, alle mann, og han søkte andre enn akkurat den.
  21  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:Trenings program på: 19. januar 2004, 14:47
  Typisk mål for folk som started med å trene er: Større biceps(evt. overarmer) og six-pack. Slike ting kommer ikke av seg selv, spesielt ikke six-pack.
  Vi har alle en six-pack, men den ligger som oftest gjemt under alt fettet på magen. Det du må gjøre for å få den fram er å fjerne det overflødige underhudsfettet. Jeg kan jo anbefale GK som en fin måte til å bli kvitt det, eller generell kardio. Du kan også kjøre sit-ups ett par ganger i uka hvis du vil, helst med en vektplate eller flere på kroppen da magemusklene tåler mye juling.

  Vil også anbefale deg å i alle fall kjøre de "4 store" hvis du har mulighet. Og andre basisøvelser(øvelser som inkluderer flere ledd. f.eks benkpress, knebøy, markløft) i starten.
  Lurer du på hvordan de forskjellige øvelsen utføres kan du jo spørre på forumet/søke på forumet. http://www.treningsforum.no/index.php?board=1;action=display;threadid=1196 <- Her finnes det animerte bilder av hvordan mange øvelser utføres.

  Hvis man skal anbefale ett spesifikk program så burde du vel ha ting som en "vanlig stang" (evt. ez-stang), og ett par hantler(også kalt manualer hos noen). Og for ikke å glemme en rett benk(helst som kan stille i decline og incline posisjon). Først da kan man sette opp ett program, når man vet dine muligheter. Du bør også skrive hvor mye tid du kan bruke på trening hver dag, hvilke dager du ikke kan trene etc. Du kan også søke på HST, HIT, 4-split (helt ned til 2-split), etc. som er diverse treningsopplegg. Det er uttalige muligheter for hvilken måte du skal trene på. Hvor mange set etc. er anhengig av hvor ofte, hvilket program, hvor mye du tåler osv.

  (verdt en honnør, hæ? Grin)
  vet ikke helt hvordan du kan få 6 pack,jeg har hatt det helt siden jeg gikk i 7ene klasse få r jeg trente sit-ups hver kvell

  Tror ikke akkurat at du prøvde å overkjøre magemusklene ved å ta tusenvis av sit-ups hver kveld hjalp det store(ikke forstå meg feil), her går det på UNDERHUDSFETT. og delvis størrelse på magemusklene.
  22  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:Vokser man hvis.. på: 19. januar 2004, 14:32
  Sant det. Veldig viktig å prøve noe du kan fullføre, ikke noe arnold(eks.) eller kompisen din greide å fullføre helt ut.
  Hvis treningsprogrammet er for hardt vil du miste lyst og motivasjon for å trene, og da uteblir også resultatene.
  "Ta heller for lite enn for my"  Wink
  23  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:fettforbrenning på: 19. januar 2004, 14:30
  Når du trener styrketrening øker du den daglige forbrenningen. Veldig vanskelig å forbrenne fett og samtidlig bygge muskler, da fett er ikke akkurat den idéele energien for muskelbygging. Men du kan jo kjøre muskeltrening for også ta en kardio økt. Da vil du først bygge muskler, så forbrenne fett(underhudsfett).
  24  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:Sterkere og større i Biceps + Bredere rygg?? på: 19. januar 2004, 14:27
  Ruggen, vi er vel ikke litt snarsinte eller?
  Var det virkelig noe å ta deg ut for? Dessuten, hvordan skulle jeg vite at du går idrettslinja, og selvom du gjør det vil det ikke si at du vet hvordan armene er oppbygd/fungerer. Tror du heller skulle søke hjelp og få litt ryhypnol for nervene. Ikke for å være pirkete, men jeg skrev ang. oppbyggelse, ikke hvordan armen fungerer.

  Jeg nevnte ikke engang deg, muligens du kunne tolke det at jeg indirekte skrev mot deg, men var bare en generell uttalelse.
  25  Generelt / Åpent forum / Re:Trenger jeg å si så mye? på: 18. januar 2004, 12:15
  haha!  Grin
  26  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Kreatin og forkjølelse på: 18. januar 2004, 12:01
  Hemulen, du.. ta deg en tur innom FAQ: Kreatin (sticky helt på toppen)
  Kroppen får like mye nytte av kreatin når du er syk som til vanlig, trossalt så er jo kreatin noe kroppen produserer selv også.
  Tror ikke akkurat det hjelper deg det store å starte på kreatinkurer i 3-4uker for å så avslutte, bare gå på de hele tiden du.
  27  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Re:Utstyrbutikk i oslo? på: 18. januar 2004, 11:50

  Europris ? Oser av Kvalitet ?

  Nei kvaliteten er på bånn. Men som Claus Olson sier:
  "RETT KVALITET TIL RETT PRIS"  Grin
  28  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:Har du en treningsfilosofi? på: 18. januar 2004, 11:47
  There´s no trafficjam on the extra mile
  The only easy day was yesterday..
  See what you want to achieve – not what you are trying to avoid!
  29  Generelt / Åpent forum / Re:Trenger jeg å si så mye? på: 18. januar 2004, 11:46
  Såpass ja.
  Nok ett hint for de som doper seg at det kanskje gir de ett skikkelig kick-off, men jo lengre ut det går jo verre blir fremtiden.
  30  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:Fredrik sin profil(nybegynner) på: 17. januar 2004, 22:20
  hm XL? føler det der ble litt teit sagt fra din side.
  Benkpress er heller ingen "nybegynnerøvelse" hvis det er det du tror.  Angry
  Hvis hantelpress var tingen, og gjorde at brystet fikk en finere form ville jo alle ha kjørt det, men det stemmer vel ikke.
  Ville ha anbefalt han å kjørt benkpress med rett benk først for også ha skiftet til manualer, skråbenk etc. for variasjon! Wink

  ----------

  Fredrikkkk, slik som alle tegneseriefigurer mener du? De med overkroppen til en verdensmester og "underkroppen" til en liten 3åring?
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 6
 • Bananpannekake

  Kosthold23.11.20202213

  Perfekt å starte dagen på!
  Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.

  Proteinrike tacolefser

  Trening21.11.202030

  Bytt ut tradisjonelle tortillalefser eller speltlomper med hjemmelaget proteinrike tacolefser.
  Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.