Visning av honnrposter for xXUnknownXx
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 9
 • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Fikk grisebank for brude-sex 06. februar 2012, 13:02
  Nå var du jo slik at dama var med på det. Hvis noen fortjente juling så måtte det være begge.

  Uansett. Mannen kan være så sinna han vil, men det er ikke ulovlig å ha sex med noen, men derimot å banke noen er forkastelig, det er derfor man har et rettssystem. Synes retten har gjort det riktige. Ingen fortjener juling. Men mannen kunne kanskje ha søkt oppreisning for at dama var utro og ødela ekteskapet.

  Rett fra levra: Mannen burde ha gitt både dama og han "forloveren" en runde med god gammeldags juling. Politiet burde holde seg utenfor. Forloveren burde takke for at han fortsatt lever, og dama burde gi mannen erstatning for at hun ødela livet hans, og all den tiden han har brukt på henne.
  Honnr gitt av : streetball, 06. februar 2012, 13:04
  17  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Viddoyen' s vei mot junior 2012 ! Bilder fra nm s 86 01. februar 2012, 13:00
  Jeg regner med at du mener 99% i denne posten? Lær deg å skrive.

  Hvis du mener mer enn 99%, slik som 99.9%, altså ca. 5000 personer med tilsvarende eller bedre fysikk og styrke, hvorfor skriver du ikke det da? Det er jo et ti ganger så godt kompliment. Smiley

  My bad.

  Fordi du er kverulant Smiley Jeg skriver 99% for å være på den sikre siden. Uansett unødvendig å diskutere prosentregning i et kompliment.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Honnr gitt av : Bloatron, 01. februar 2012, 13:01
  18  Generelt / Loggbok Online / Sv: HulkHaugen på veien mot å bli sterk! 22. januar 2012, 15:10
  Jepp, sinnsykt deilig følelse! woot Før løpeturen traff jeg forresten på han ene kompisen på butikken, og motivasjonsfaktoren ble ikke akkurat noe mindre når jeg så han kom ut med brus og diverse snacks!

  Bra reaksjon. Jeg hater folk som ikke holder avtaler, så hadde nok klikka på dem!!!! Tongue  haha

  DU følte deg sporty og sterk tenker jeg hehe
  Honnr gitt av : 20LEGEND, 28. januar 2012, 01:22
  19  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 19. januar 2012, 14:39
  Jeg svarte direkte på hva du sa, noe som er relevant når du legger opp kommentaren din helt idiotisk. Vil gjerne ha tall på hvor mange sivile afganere som norske soldater har drept.

  At du tror norske soldater har drept 1000 afganere, enten sivile eller ikke. Viser hvor liten kunnskap du faktisk har.

  At du prøver å undergrave det faktumet at det norske forsvaret ikke legger ut rapport/tall på antall drepte sivile som følge av norsk krigføring sier litt om deg også.
  Honnr gitt av : SilverFox, 19. januar 2012, 14:49
  20  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Go hard or go home? 16. januar 2012, 19:31
  Har nå trent i cirka 4 måneder. Økt mye både masse og styrke.
  Har kjørt hardt hele tiden, gjennom hver økt. Leste at man burde kjøre Lett - middels - hard.
  Hva er grunnen til dette? Jeg trener hele kroppen annenhver dag. Jeg forstår bare ikke hvorfor jeg skal kjøre lett.

  Ingen har sagt du må. Det er bare for å forebygge skader mm. Føler du deg i toppform, er det ingen grunn til å ta pause.

  Edit: Det er også viktig å være klar over hva som legges i begrepet "lett". Det kan bety å ikke trene opp mot 100 %, men betyr nok heller ikke at man skal ta det helt chill og trene med 50 % av din kapasitet... Grunnen til at man har det er jo først og fremst for å gi kroppen muligheten til å hente seg igjen, og ikke minst påkjenningen nervesystemet blir utsatt for. Men hvis du derimot har fin fremgang og ikke har noen tegn på symptomer som minner om stangering, er det vel å kjøre på.
  Honnr gitt av : Toreto, 16. januar 2012, 19:41
  21  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden 23. desember 2011, 00:23
  ingenting

  Er sulten, men orker ikke å lage
  Honnr gitt av : Russern95, 23. desember 2011, 19:36
  22  Generelt / Åpent forum / Sv: Årets navn, stem på Espen "BØS" Aune 28. november 2011, 21:37
  Kom igjen folkens!!! Han ligger 40 stemmer bak Siv...Det må ikke skje
  Honnr gitt av : Espen Bøs Aune, 29. november 2011, 08:54
  23  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Fra fit til fat? 21. november 2011, 23:06
  Nei, er faktisk absolutt ikke glad i mat, men akkurat som du sa. Ble fortalt at jeg var alt for tynn, og at om jeg ville bli stor måtte jeg spise alt jeg kom over. Så tips er spis litt mindre og litt kardio?

  Honnør er delt ut til innleggene over.

  DU trener på treningsstudio? Da anbefaler jeg tredemølle. Det er av underordnet betydning hvordan du kjører kardio, om du kjører intervall osv. Det beste er å kjøre et par minutter (alt fra 20-40min) til man kjenner at man svetter som faen, det mener jeg forbrenner en del kcal. Det finnes riktignok systematiserte opplegg, men jeg ser ikke vitsen i å henge seg mye opp i dette. I begynnelsen er det viktigst å faktisk trene ,og ikke surfe etter det optimale treningsopplegg på internett. Mtp mat må jeg innrømme at jeg ikke tør å uttale, har heller ikke særlig peiling.

  Håper dette hjalp litt, og lykke til! Smiley
  Honnr gitt av : Toreto, 21. november 2011, 23:13
  24  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Fra fit til fat? 21. november 2011, 22:51
  Uten at jeg er ekspert i noe som helst, men vil likevel kunne gi deg et tips, og den er veldig enkel: spis litt mindre.

  Jeg vet at man blir proppa full med at man må spise MYE og trene baseøvelser så blir man svær hvis man tar til seg tips på TF. Jeg benekter ikke dette. Men alle har ikke som mål å bli svære, noen vil også holde en noen lunde grei form. 

  Hvis du er veldig glad i mat, så kan du heller legge inn litt kardio i treninga di istedenfor.
  Honnr gitt av : Toreto, 21. november 2011, 22:58
  25  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: What to buy ? 20. november 2011, 18:18
  Jeg vil personlig si at kreatin ikke er nødvendig. Men for at du ikke skal føle du går glipp av noe, så prøv det gjerne for all del. Ellers synes jeg at gainer er bra, men man skal være forsiktig med å ikke overdrive. Vet ikke hvor tynn du er, men som oftest er det bedre med proteinrik måltider og en eller to proteinshake i løpet av dagen. Kan noen ganger bli for mye karbs i gainere, men om du bruker det med omhu så skal det være bra. Jeg tar magnesium og zink, men det er sånn tilskudd som er vanskelig å måle evnt effekt, men det er såpass billig, og med ingen (eller ubetydelige)bieffekter at det ikke skader å ta dem.
  Honnr gitt av : Weeekaaah, 20. november 2011, 18:27
  26  Generelt / Åpent forum / Sv: Du veit du er treningsnarkoman når... 17. november 2011, 00:12
  Når du planlegger hvile dager, og må nesten pine deg gjennom disse dagene fordi du har så lyst å trene likevel.
  Honnr gitt av : Guinss, 19. november 2011, 18:43
  27  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: "Milliarder til doping" Dagens Næringsliv 31. oktober 2011, 19:51
  Jeg siktet ikke til noen som helst.

  Som du sier kunne en ha oppretta en klasse for dopede utøvere, og en klasse for "reine". Problemet her et at aas er ulovlig, så dette kommer ikke til å skje. Det er også garantert flaut å stille i en konk der alle opplyses om at man er dopet, nettopp fordi det ses på som skittent og uprofesjonelt.

  Ja, men da får man den skjebnen som man fortjener. Jeg synes forøvrig ikke det er skittent eller uprofesjonelt, så lenge alle konkurrerer likt.

  Største problemet mitt er at folk som doper seg blånekter, og gir en del medlemmer her inne umulige forhåpninger.
  Honnr gitt av : HardCoreBakken, 31. oktober 2011, 20:10
  28  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: "Milliarder til doping" Dagens Næringsliv 31. oktober 2011, 18:24
  Når TF arrangerer nettmøte med Ruhl imorgen så sier det egentlig sitt. Hvor mye skal egentlig til for å bli som Ruhl? Tenk på alle de ungdommene som deltar i denne møten der Ruhl snakker om proteiner, hard trening og dedikasjon og ikke et ord om dop, og hvordan han egentlig greier være 175cm høy og veie 150 kg ren muskelmasse. Hvis Joachim Pedersen ikke skjønner at Ruhl doper seg, så er det lite håp for å si det sånn. Da faller også mange av argumentene til folk på sin egen urimelighet.
  Honnr gitt av : hallvard lønmo, 31. oktober 2011, 19:16
  29  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: "Milliarder til doping" Dagens Næringsliv 31. oktober 2011, 18:24
  Når TF arrangerer nettmøte med Ruhl imorgen så sier det egentlig sitt. Hvor mye skal egentlig til for å bli som Ruhl? Tenk på alle de ungdommene som deltar i denne møten der Ruhl snakker om proteiner, hard trening og dedikasjon og ikke et ord om dop, og hvordan han egentlig greier være 175cm høy og veie 150 kg ren muskelmasse. Hvis Joachim Pedersen ikke skjønner at Ruhl doper seg, så er det lite håp for å si det sånn. Da faller også mange av argumentene til folk på sin egen urimelighet.
  Honnr gitt av : rambonot, 31. oktober 2011, 18:57
  30  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: "Milliarder til doping" Dagens Næringsliv 31. oktober 2011, 14:32
  Det er vel ikke helt sant ettersom jeg har laget en egen tråd om avisoppslaget. i første rekke er det jo opp til NKF om å strippe han for tittelen isåfall.


  Link?

  Jeg vil se at dere på TF viser avsky til doping. Uten at jeg trenger å komme med bevis eller "pisseprøve" på hver eneste bruker her inne, så vet vi at noen av de som mange av oss andre ser opp til med tanke på fysikk og styrke er dopet til tusen. Og når vi ikke vet hvem som er dopet og hvem som er ren, så lever vi og ser opp til noe vi aldri kan oppnå rent, vi blir lurt. Jeg var så naiv for ikke lenge siden at jeg faktisk trodde på mange av de profilerte folk her på TF, når jeg leste loggen deres og hvordan de trente. En fem split, masse proteiner og du blir en monster på 3 år. Men sannheten er langt i fra så enkelt. Jeg tenker nå på alle de andre brukerne på TF som etter hvert skjønner at alle de råe folkene de så opp til spiste noen annet enn brokkoli og kyllingbryst.

  TF må enten bli mere bevisst på sine retningslinjer overfor doppbrukere eller bare endre sitt forhold til dop, sånn at folk ikke blir lurt med en illusjon om at de kan oppnå slike resultater.
  Honnr gitt av : hallvard lønmo, 31. oktober 2011, 17:27
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 9
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!