for xXUnknownXx
  Visning av honnørposter for xXUnknownXx
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 9
  • 31  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: benkpress 05. oktober 2011, 21:17
    Der fikk du honnøren!
    Honnør gitt av : Proteinklumpen, 05. oktober 2011, 21:19
    32  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Terrorangrep i Oslo sentrum 26. juli 2011, 12:12
    Han er gay, høyreekstremist og gal, blir faen ikke verre enn dette.
    Honnør gitt av : Alkoholikern, 26. juli 2011, 12:37
    33  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Den Store AssosiasjonstrÃ¥den! - Hva assosierer du med... 06. mai 2011, 15:53
    Dobbel moral
    Honnør gitt av : Pajero, 06. mai 2011, 20:34
    34  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Rosenborg og Annan biter fra seg. 23. april 2010, 23:42
    Enig. Det er en helt naturlig reaksjon for afrikanere å bite når de føler seg truet, eller når de ser noe de har lyst på. Måten kvinner i afrika tar graviditetstest på er et godt eksempel, kvinnen kjører en banan i vagina, og har den bitemerker etterpå, er det et sikkert tegn på at hun er gravid. Fosteret tenker ikke over at den biter en banen, den reagerer bare instinktivt, slik Annan gjorde, og derfor Aarøy er en rasist!

    Noen ganger er du morsom, andre ganger drar du den litt for langt, som denne gangen.
    Da er det desverre ikke morsomt lenger. Lurer på hva slags effekt slike innlegg har for en svart person som er innom TF som gjest, tviler på at han får det riktige inntrykket i hvert fall. Men men..


    Honnør gitt av : Mortn, 23. april 2010, 23:58
    35  Generelt / Ã…pent forum / Sv: 11.september pÃ¥ norske jord 20. februar 2010, 00:27
    Ingen har glemt hverken holocaust eller de to verdenskrigene. Men det begynner å bli en liten stund siden, det har du rett i Wink

    Bahder Meinhof og Røde Arme fraksjon er vel en liiten stund siden vel, men du har helt rett, det har absolutt eksistert vestlige terrorister også.

    Men du må være enig i at terrorisme i de siste tyve år i størst grad er at arabisk og/eller fanatisk muslimsk virkemiddel.

    Vold er løsningen for de som ikke greier å gjøre seg forstått eller hørt på annet vis.

    Jeg kan ikke se et eneste innlegg i denne tråden som hvitmaler vestens synder, eller fornekter utryddelsen av jødene eller applauderer krig og vold.

    Det jeg derimot påpeker er at jeg ikke respekterer at NOEN mennesker truer med vold for å få viljen sin. Jeg setter norsk lov over BÅDE kristendommen og islam. Ingen religion skal kunne overstyre norsk lov.

    Og det var helt sprøtt da vi hadde en prest som statsminister. Å bli ledet av en mann som trodde på en allmektig Gud samtidig som han trengte sterke medisiner for å kunne fungere psykisk i det daglige... Begge deler ser jeg på som delvis mentale problemer. (jeg er ikke respektløs, jeg bare forstår det ikke) Smiley

    Jaja, men innlegget mitt var ment mer generelt. En veldig stor del av de vestlige mennesker (inkludert nordmenn) tror virkelig at muslimer er roten til alt ondt. Muslimer blir fremstil som barbarer som ikke vet annet enn å eksplodere seg selv i selvmordsakjsoner. Det er medine sin skyld. Jeg tror at muslimer blir dårlig behandlet og systematisk utsatt for dette. Det er noe som heter ytringsfrihet og det er også noe annet som heter diskriminering, men det gjelder selvfølgelig ikke muslimer.. Dem kan man alltid herje med.

    Det som er meeeest morsomt i denne saken (karikaturtegningene) er at folk i Norge bare ser det fra den ene siden. Muslimer er dumme fordi de reagerer slik, men si meg hvor mange terroraksjoner er det begått i Norge/Danmark siden den første dagen disse karikaturtegningen ble tegnet. Og hvorfor blir meningene/uttalelse til enkeltpersoner, representativt for alle muslimer. Med engang en idiot slenger med leppa så får vi alle høre den typiske "send dem alle hjem". Hvis denne Mohoyeldeen har sagt noe så får han stå for det, ikke alle andre msulimer. Og hvem vet hva han mente med sine uttalelser, var det kanskje av ren frustasjon og følelsen av å ikke kunne gjøre noe annet. Dersom muslimer virkelig var en trussel slik PST fremstiller det, så hadde Norge vært bombet sønder og sammen allerede, men det er ingen terror, nordmen liker veldig godt å dramatisere, det er jo forståelig nok, skjer jo jævlig lite man kan snakke om ellers..
    Honnør gitt av : Baki, 20. februar 2010, 00:29
    36  Trening / Forum for ungdom / Sv: markerte brystmuskler 19. februar 2010, 11:54
    Hadde trådstarter spurt om råd og hjelp uten å legge frem en ghetto mal som dette med joint i handa ville det sikkert sett annerledes ut her tror du ikke,det er da ikke han som person dette går på

    Det var et eksempel. I det siste har jeg merket meg alle som ikke kan så mye om trening blir med engagn latterliggjort når de skriver en post på TF. Hva har du imot at han ønsker seg slike brystmuskler? Det eneste du trenger å konsentrere deg om på bildet er brystmusklene som vises der, og ikke jointen, det har du ingenting å gjøre.

    Det er ganske demotiverende å få masse stygge kommentar i sine første poster. Tenk litt over det du.
    Honnør gitt av : TeamDal, 19. februar 2010, 13:10
    37  Trening / Forum for ungdom / Sv: markerte brystmuskler 19. februar 2010, 11:54
    Hadde trådstarter spurt om råd og hjelp uten å legge frem en ghetto mal som dette med joint i handa ville det sikkert sett annerledes ut her tror du ikke,det er da ikke han som person dette går på

    Det var et eksempel. I det siste har jeg merket meg alle som ikke kan så mye om trening blir med engagn latterliggjort når de skriver en post på TF. Hva har du imot at han ønsker seg slike brystmuskler? Det eneste du trenger å konsentrere deg om på bildet er brystmusklene som vises der, og ikke jointen, det har du ingenting å gjøre.

    Det er ganske demotiverende å få masse stygge kommentar i sine første poster. Tenk litt over det du.
    Honnør gitt av : Mikkel Bakken, 19. februar 2010, 11:56
    38  Generelt / Ã…pent forum / Sv: 11.september pÃ¥ norske jord 14. februar 2010, 20:50
    Et lite innspill fra meg.

    Ytringsfrihet er sikkert en bra ting det, men når det kommer til håning og latterliggjøring av religion må jeg si at dette faller dårlig i smak. Man kan ikke sammenligne f.eks. Karl I. Hagen som en bæsj, med Muhammed. Hagen er ikke annet enn en politisk leder. Han er ingen grunnlegger for en kulturell og religiøs bevegelse slik som Muhammed er. Det den gjenge nordmann ikke forstår er hva "hellig" betyr. For den gjenge nordmann kan hellig sidestilles med f.eks. kjekk, morsom etc. Muhammed er for muslimene hellig, altså en særskilt person, som ikke kan sammenlignes med noe annet på denne jord. Islam henger ene og alene på Muhammed og Allah, og de hellige skriftene. Skriftene er like hellige som Muhammed himself, og for en muslim er de hellige skriftene sannheten. Når det da står skrevet i disse hellige skriftene at avbilding av enten Muhammed eller Allah blir belønnet med evig pine, kan jeg godt forstå at det er noe som rører seg i hjertene til de fleste muslimer som blir utsatt for ytringsfriheten til de siviliserte, når Muhammed blir latterliggjort på denne måten gang på gang. De "siviliserte" vet veldig godt at dette skaper strid og avstand, istede for fred og forenelighet, og de gjør dette på pur fan. Dette er en feig måte å vise sine meninger og ytringer på. Jeg tror en saklig artikkel i form av ord ville falt mye bedre i jord enn disse karikaturtegningene.

    Når det er sagt så støtter jeg på ingen måte handlingene til muslimene og truslene de kommer med. Men, når alt kommer til alt så handler egentlig alt om respekt for hverandre og hverandres livssyn. Jeg mener respekt for hverandre og hverandres livvsyn bør komme først. Man kan ikke sidestille Carl Max, Chales Darwin og de med f.eks Muhammed og Jesus. En religiøs overbevisning, tilhørighet, kulturarv osv stikker mye dypere i menneskets indre følelser enn det vitenskapelig overbevisning noensinne vil gjøre. Forestill deg at en person du virkelig ser opp til, og du virkelig kjenner veldig godt, og som du ja, elsker på en helt spesiell måte, som ikke kan sammenlignes med annen nestekjærlighet eller kjærligheten til din elskede. Følelsene dine for denne personen er så sterke at ingenting i verden kan få deg til å svikte denne personen. Plutselig en dag så forsvinner denne personen og kommer aldri tilbake. Hvordan ville du reagert hvis alle rundt deg begynte å gjøre narr av denne personen, håne din tillit, og dine følelser til denne personen. Til og med påstått at denne personen aldri har levd. Laget tegninger som latterliggjorde denne personen?

    Vel, nok religionsforsvar. Kristendom og Islam kan ikke forenes. Islam og ateisme kan tydeligvis heller ikke forenes, hehe. Norge har for lengesiden driti seg på draget som åpnet alle slusene slik at det var fri tilgang til Fedrelandet Norge for alle, fra alle land, uansett kultur og overbevisning. Naive Norge så for seg at denne kulturelle blandingen som nå snart skulle tre i kraft kun ville tale til det positive for Norge, og dets rykte utad. Norge skulle ikke være et land som stengte dørene for uskyldige fattige krigsrammede flyktninger, som søkte tilflukt under Norges trygge vinger. Neida, her er alle velkommne. De menneskene som var imot denne frie menneskestrømmen med både svart og gult og stort og smått, ble hysjet ned i flere tiår. Nå når denne menneskemengden slår seg sammen og begynner å true vår identitet, frihet og nasjon, og det er så alt for alt for sent har det så smått begynt å gå opp for disse hysjerne at, oi.. "er ikke det farlig a?", "hva gjør vi?", "steng slusene!!!"

    Poenget mitt. Man skaper ikke fred og sikkerhet ved å provokasere. Man har ingen kontroll på hvor farlige disse menneskene er, og hvor store konsekvenser det kan få. Jeg vil tørre å påstå at dette er og leke med menneskers liv. Å fnyse at slike trusler er ikke noe jeg ville gjort. Det jeg dog ville gjort, hvis jeg hadde hatt en tilstrekkelig lederstilling er å sende disse farlige menneskene hjem til der de kommer fra, slik at man ihvertfall får litt armavstand, og litt plass til å bevege seg/gjemme seg, dersom det verste scenario skulle oppstå.

    Igjen. Ytringsfriheten hører politikken til, ikke menneskers indre følelser og liv, kun fordi du er overbevist om noe helt annet. Kanskje man burde revurdert ytringsfrihetens rammer?

    Honnør
    Honnør gitt av : Baki, 14. februar 2010, 20:57
    39  Generelt / Ã…pent forum / Sv: 11.september pÃ¥ norske jord 14. februar 2010, 18:55
    Er det ikke mot islam å drekka da? Mener å huske å ha lest et sted at det var en kar i Koranen som fikk juling fordi han var pærings..

    Men du, savner svaret ditt her.. Hvor i Koranen står det om å ikke lage bilder av Muhammed?

    Jo. Men jeg praktiserer ikke islam..

    Ingen steder, hvilken relevans har det med saken? Å lage krakatur, uten hensikt (provosere, ikke oppnå annet gevinst, er bare dumt og ikke aksepterende). La oss si at bestefaren din var en veldig respektert mann der dere bor og mange ser opp til han, Hadde jeg tegnet bilder av bestefaren din med bæsj på hodet mens han har seksuell omgang med en mann, ville nok dette provosere deg, men hva oppnår jeg? Ytringsfrihet? Nahh, mer slik som at jeg driter ut deg og din familie, og alle andre som ser opp til denne personen. Å kritisere en religion eller religiøs person kan gjøres på andre måter også.
    Honnør gitt av : Baki, 14. februar 2010, 20:17
    40  Generelt / Ã…pent forum / Sv: 11.september pÃ¥ norske jord 13. februar 2010, 21:23
    Så du mener en karikatur-tegning rettferdiggjør krig og terror? det er faktisk slik jeg begynner å oppfatte islam. Mange ledere fra Islam maner til fred og forsoning, men de rydder aldri opp i egne rekker, eller fordømmer slik 9-11 utspill på direkten, kanskje de ikke tørr med tanke på represalier blandt egne, eller vil de kanskje ikke?

    Så du mener ytringsfrihet retferdiggjør mobbing og uthenging av en hellig person for 1/4 av befolkingnen i verden?


    Det som skjedde igår er verdt 10% poeng for FRP, tom jeg begynner å vurdere å stemme på de nå, dette har gått alt for langt, dette er usivilisert neandertaler oppførsel.!

    Når jeg hører Nordmenn uttaler seg om at de forstår truslene, de fordømmer egen yttringsfrihet, så må jeg virkelig lure på om hodet deres er skrudd riktig på skuldrene. Man kan ikke fornekte karikaturer mot islam med at det er for å erte, provosere, som om islam er de eneste som har blitt utsatt for det? Erter ikke vi svenskene etter vm, ol, erter ikke folk ortodokse med det gråe latterlige skjegget, eller jøder med hårlokker ved ørene, hva er det som er så spesielt med de forbannende muslimene? Kom dere til helvete hjem om dere ikke kan godta vår ytringsfrihet, dra hjem å drep kristne, buddhister, jøder og alle andre som har et annet livssyn.

    Det rettferdigjør ingenting. At svensker blir latterligjort betyr ikke at muslimer skal også bli gjort narr av. Hvis jeg skal gjøre akk som deg, så kan vi spørre hva er det som gjør jøder så "fredet". Si meg en siste nyhet der jøder har blitt uthengt, uten at halve den "kristne" verden slår tilbake og støtter dem. Hva er det som gjør jøder så hellige, og muslimer syndebukk?

    Om dere liker vestlig frihet, kom dere på banen og fordøm deres egne oppviglere, terror-pådrivere og rydd opp i egne rekker før dere skal belære andre om sivilisasjon.......
    Forskjellen er at islam er de eneste som krever å bestemme hva som er godkjent og ikke godkjent, de skal bestemme dagsorden, noe den frie verden aldri vil godta!

    Så dere i vesten bestemmer ikke dagsorden? Nå fikk jeg virkelig en god later. Misforstå meg ikke, jeg sier ikke at den muslimske levemåten er bedre enn den vestlige, men å si at deres er best blir feil. Det er den vestlige delen av verden som okkuperer land, bomber land, masse dreper sivile og har hatt koloniland, ikke muslimer. Ta litt selv kritikk dere også. Og rydd først i egne rekker. NATO må vel være verdens største organiserte terror gruppe. Det er fakta at vesten (kristne folk) er de som har drept flest folk i den moderne tid, så jeg vet ikke helt hva dere syter over. Hver gang det er en gærn muslimer som demonstrer så får dere det til å høres som verdens undergang.


    Honnør gitt av : Crudeoil, 13. februar 2010, 21:41
    41  Generelt / Ã…pent forum / Sv: 11.september pÃ¥ norske jord 13. februar 2010, 00:24
    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=584099

    Mohyeldeen Mohammad har ingen forståelse for kritikken.

    - Det var en advarsel. Vi må si fra når mediene går for langt. Og mediene i Norge har gått for langt, og myndigheten gjør ikke noe. Det var en advarsel fra en borger av dette landet, sier han til VG Nett.

    - Tror det du vil komme terroranslag mot Norge?

    - Ikke med det første, men hvis dette fortsetter, så kan det skje. Muslimer aksepterer ikke trykking av disse karikaturtegningene, sier han.

    - Tror du enkelte muslimer vil ty til vold mot Dagbladet som trykket tegningen?

    - Bare Allah vet om det blir brukt vold. Det vet ikke jeg. Jeg tro de kommer til å måtte regne med det. Vi frykter også at det skal skje. Muslimer vil få et dårlig rykte da, svarer han.
    -----
    Lykke til med den. Jeg vil gjerne komme med en liten advarsel til deg; du vil tape denne kampen i Norge, om det så blir øye for øye og tann for tann.
    Innse at du lever i Norge, og der følger vi Norges lover, og ingenting annet. Jeg begynner å bli lei av alle innvandrerne som skal fortelle oss etniske nordmenn hva vi har rett til å gjøre i vårt eget land. Hvis noen flytter inn i ditt hus, så forventer du at de følger dine regler. Vel, jeg forventer det samme når du flytter inn i mitt land. Hvor mye omløp trenger du i skallen for å skjønne det?

    Så hvis du flytter til et annet land så har borgerne i dette landet rett til å gjøre narr med din indetitet, kultur eller religion osv? Skal ytringfrihet brukes som et provokasjon? Hva er hensikten? Hvorfor skal man trykke noe som provoserer noen? Det kan oppfattes som direkte oppfordring til reaksjon, og det er ganske klart. Det skjedde en gang, greit da viste man ikke, men når man driver og gjør det gang på gang, så kan det ble slitsomt, folk reagerer og slik er det. Hadde ikke forundra meg at det kommer til å skje et eller annet terroraksjon i Norge snart, det har man seg selv å takke for.

    Takk for meg

    Honnør gitt av : Peblo, 13. februar 2010, 19:14
    42  Trening / Strongman / Sv: Sporten i norge mÃ¥ akseptere strongman! 10. januar 2010, 02:06
    Enkel forklaring: antall interesserte som vil se det. Hvis du setter det opp mot skisport, så er det mye flere folk som vil se Petter Northug spurte på skiene sine enn Arild Haugen (kommer ikke på andre navn) løfte tunge stein eller trekke en lastebil...
    Honnør gitt av : 1000, 10. januar 2010, 02:07
    43  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: ahnz bilde- og skryteprofil! Nytt bilde s.2 27. desember 2009, 04:13
    Hmm, alle andre er ute å drikker seg drita mens jeg sitter her å bulker. Anyone else? Grin

    fuck tequila sier jeg bare.. Bedre å bulke enn å drikke Cheesy Skal surfe på nettet helt til jeg er edru og bulke med cola
    Honnør gitt av : Pans, 27. desember 2009, 04:21
    44  Generelt / Ã…pent forum / Sv: C. Ronaldo tar 3000(!) sit-ups daglig 14. desember 2009, 10:09
    fy faen du er sterk uten utstyr!

    idiot
    Honnør gitt av : Hurricane Harila, 14. desember 2009, 10:16
    45  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Henrico4's logg 01. desember 2009, 23:53
    Nei, aldri bulket:) Det har hvertfall gått fint å legge på muskler uten bulk, men er sinnsykt redd for at jeg begynner å stagnere på et tidspunkt. Jeg får bare fortsette treningen fremover, spise bra og trene mere og riktig, så får vi se hva som skjer:) Håper jeg ikke må bulke, har ikke tid til å spise mye og ofte:P

    Skjønner skjønner Smiley

    Tren litt oftere da, hehe. Så har vi noe å følge med på i loggen din Smiley

    Natta
    Honnør gitt av : Henrico4, 02. desember 2009, 00:11
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 9
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!