Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 21
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: HVA ER DIN FAVORITT KROPPSDEL OG TRENE? OG HVORFOR? på: 24. mai 2011, 16:41
    Markløft er desidert min favoritt øvelse. Fordi den gir virklig følelsen av å trene! Tung som faen og svetten renner Grin og så er det den mest macho øvelsen Wink
    2  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hva liker gutter? på: 02. mars 2011, 18:52
    Det som er viktig er at ei jente kan lage mat, vaske, rydde og like a gjor det. For om hu skal ha gubben til a gjore slikt blir det kranglig og darlig humor. Na er det din tur til a ta oppvasken jeg tok den i gar..
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 24. februar 2011, 18:04
    Na er ikke jeg noe spesielt inne pa tema, men han utnyttet vel den darlige situasjonen og folks frustrasjon til a fremme seg selv og sin sak.
    4  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvordan får jeg det vekk?! på: 24. februar 2011, 16:47
    Hvordan trener jeg ryggen da? Kan ikke så mye om trenings- posisjoner og hvor jeg trener.

    Nedtrekk eller chins med bredt grep er vel det som gir mest for bredden. En breiere rygg vil fa midjen til a se tynnere ut og teskjorten vil henge mer over disse valkene som du er sa redd for=p hehe. Hadde en i klassen for noen ar siden som klaget sa mye over lovehandels. Problemet var ikke att det var sa store, men han hadde en utrent og veldig smal rygg.
    5  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvordan får jeg det vekk?! på: 24. februar 2011, 16:29
    Om det er valkene pa sidene som iriterer deg kan et godt tips vera a trene ryggen mer for a fa en bedre ''fasong'' ofte det som er problemet.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 24. februar 2011, 16:22
    om flertallet i bygden din stemte for at å rane ditt hus var OK, er det da greit?

    flertallets tyranni. husk at hitler ble demokratisk valgt. det gjør det ikke moralsk riktig.

    Ja for jeg har ingenting av verdi her Wink Syns det er a dra det litt ut av sammenheng.

    Ja han ble demokratisk valgt ved a bruke umoralske virkemidler.

    Kan vera enig i att demokratiet vart har noen svake sider. Ta  f.eks en liten sak, royking. Flertallet royker ikke og dermed far roykere ikke mye a si.

    Men ser ikke helt hvorfor du ser pa skatter og avgifer som tyveri. Gar da ikke i lomma til stoltenberg. Det tilbakefores jo til folket gjennom omfordelingspolitikken var som er en viktig del av velferdsstaten som egentlig alle partiene er for.


    7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Spiser jeg for lite? på: 24. februar 2011, 16:10
    Spis mer til middag. Om f.eks du spiser 2 poteter og 3 kjottkaker spis 4 poteter og 6 kjottkaker Wink Om du ligger pa samme vekta sa ligger du sikkert pa ''vippepunktet'' og da skal det ikke mye til for a komme i riktig retning.
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 24. februar 2011, 16:01
    på toppen av hva som er det beste systemet å styre et samfunn med kommer hva som er det moralsk riktige.
    her er det mange som enda lever i Robin Hood verden.

    at en person med mye grunker velger å gi vekk penger til de mindre heldige er moralsk riktig.

    at en av de mindre heldige bryter seg inn i huset til den rike og stjeler pengene fra ham er moralsk galt.

    hvorfor er da moralsk riktig at staten kan ta fra deg? akkurat. det er ikke det spor bedre.

    Så ikke bare er tvang en dårligere måte å styre på enn frihet, det er også moralsk forkastelig.

    Tyveri? Folket har jo bestemt dette ved a velge frem folk vi vil skal ''tale'' for oss og det som er for en sterk velferdsstat er blitt valgt frem av befolkningen. Dette er et system som folket vil ha og det er det vi kaller demokrati ikke tyveri?
    9  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: hvor mye muskelmasse? på: 19. februar 2011, 19:27
    3-4kg med ren muskelmasse med optimal trening og kost.
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 18. februar 2011, 22:23
    De tingene du nevner har aldri hjulpet noen land til å få en sterkere økonomi.


    Hjelper vel å verne om  egen industri? Si att f.eks att platformer til norsk sokkel skal bygges i Norge om det er mulig. Eller ihverfall Statoil må bruke norske bedrifter til bygging av platformer.

    Så vidt jeg vet gjør England dette og tror ikke det har tapt på det. Ingen andre som far bygge platformer til engelsk sektor så lenge det selv kan gjøre det.

    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 18. februar 2011, 22:16
    When you implement “from each according to his ability, to each according to his need,” magically, everyone starts having quite a lot of need and very little ability.


    Syns att a begynne a snakke om starten i livet blir a dra det litt ut av sammenheng. blir vel en annen sak?  Utdanning osv.

    Er jo selvsagt at de fleste har større behov enn evne når en er i starten? Syns ikke det var sa magically.
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 18. februar 2011, 20:12
    Jeg tror/håper du er en meget ung mann full av venstrevridd idealisme, og helt uten erfaring fra virkeligheten. Jeg vet hva jeg snakker om, kommer fra en akademisk familie og var knallrød da jeg gikk på gymnaset. Det du ikke forstår, er at alt har en kostnad. Det finnes ikke noen "free lunch". Man kan ikke forvente at moder stat skal sørge for alt. Da snakker vi om samfunn som gikk/går radikalt til helvete. Skatt og avgifter er i realiteten tyveri. Tyveri som folk flest til en viss grad aksepterer, ettersom man tradisjonelt har fått noe igjen for det. Dette er ikke lengre tilfellet. Dersom man drastisk reduserte velferdsstaten( og dermed skatte og avgiftsnivået), og privatiserte alle tjenester, ville den gjevne ARBEIDENDE nordmann komme godt ut av det.
    Man må slutte å snakke om at folk flest ikke ville FÅTT mer ved ett blått styre. Man skal ikke få ting, man skal skape sin egen fremtid!

    skjonner ikke helt va du mener med "free lunch"? Det handler vel ikke om å få uten å gjør noe, men att alle skal yte etter evne og få etter behov. Ikke bare få etter evne. Alle har ikke evne eller mulighet til a ta høyskole utdannelse.
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 18. februar 2011, 17:01
    Nei, la markedet fikse seg selv. Det koster ikke skattebetalerne noe.

    Markede fikser da ikke slike problem? Virker som losningen pa alle problemer i dag er friere markedskrefter, privatisering og friere konkuranse.

    Vi trenger nasjonalisering, protectionisme og sosialisme med en sterk stat i front for a bygge opp Norge til et sterkt og stabilt land=)
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 18. februar 2011, 16:54
    Mener du at man skal få barn man ikke er istand til å forsørge? Det er dette som er galt med dagens samfunn, ingen trenger tenke konsekvens, fordi sikkerhetsnettet er så uendelig stort.
    Hvem er det som tar regningen for dette? Jo Ola og Kari (Ikke Fatima og Ali) som blir flådd av skatter og avgifter. Forsknig viser at man trenger en grunnleggende solidaritetsfølelse i et velferdssamfunn for at det skal fungere. Denne solidariteten tror jeg er iferd med å forvitre, både fordi vi i mindre grad enn før er et homogent samfunn. Og fordi folk flest er mer opptatt av å kreve sin rett, enn å gjøre sin plikt. Konsekvens? Slutten på velferdssamfunnet, folk må ta ansvar for seg selv og sine. Personlig syns jeg bare det hadde vært positivt.

    Ja jeg mener att lonningsposen absolutt ikke ha noe med om en kan fa barn eller ikke. Dette ma ordnes gjennom lavere skatter og bidrag om nodvendig.

    Enig med deg att solidaritetsfolelsen er pa vei bort. Omtrent alt i dagen sammfunn handler om en selv. Og samfunne vil bare bli mer og mer slik fremmover. Markedeskreftene kommer til a styre omtrent alt og jeg tror ikke vanlige folk kommer til a bli noe rikere pa noen mate.
    15  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 18. februar 2011, 13:59
    Ja det der er ikke et enkelt tema.

    Alle kommuner burde hatt et arbeids og rehabiliteringssenter for trygdede.

    Jeg ser for meg en slags arbeidsleir hvor man da må møte opp i tilsvarende arbeidstid som man hadde på jobben. På denne leiren kan man få enkle oppgaver med den hensikt at ALLE kan gjøre noe og at man holder seg i aktivitet. Dette er godt for både den psykiske og fysiske helsa, og vil virke preventivt mot snyltere.
    Ja du er inne på noe der, for alle kan yte noe i samfunnet. Og om det koster mer a ha det i arbeid enn det produserer vil uansett vera mer samfunnsnytting enn a ha de sittende hjemme. Om arbeidsleir er løsningen vet jeg ikke, men det kan vera ein av flere ting som kan gjøres. En løsninger kan være å bruke penger på å tilrettelegge for arbeid i bedrifter ved å støtte bedriftene og ikke bare pålegge de ting. Norge trenger arbeidskraft og vi har arbeidskraft det er jo egentlig bare a utnytte det. Men dette er ting som krever penger og sannsynligvis mer byråkrati, men skatt og byråkrati er vel ting som folk ikke vil ha?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 21
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!