Visning av honnrposter for CG
Sider:
 • 1
 • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Hvordan få bra døgnrytme? 10. april 2011, 00:33
  Ikke sov i våkentid. Dette bare ødelegger nattesøvnen. Så, kutt ut hele sove middag-konseptet. Det kommer til å bli knallhardt de første ukene, men legg deg til fast tid og stå opp til fast tid. Og ikke minst, sikt deg inn rundt 8 timer søvn - sammenhengende.

  Og våkner du om natten skal du ALDRI, ALDRI, ALDRI se hvor mye klokken er. UANSETT. Eller, nesten - gjelder vel hovedsakelig når du våkner av deg selv, ikke dersom noen/noe vekker deg. Vekkerklokken ringer når du skal opp. Det er ingenting som ødelegger nattesøvnen mer enn å våkne opp klokken 2-3 om natten - og faktisk vite at du kun har sovet i 2-3 timer - og dermed begynne å stresse fordi du våknet og skal få deg selv til å sove igjen. Blir bare krøll og hele natten går i dass. Så, ikke se på klokken dersom du våkner om natten.
  Honnr gitt av : Pans, 26. juni 2011, 00:34
  2  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Stoler ikke på noen, blir irritert av dama! 29. mars 2011, 23:29
  "Hun nevner det hveer gang hun sier en ting til meg '' Skjønner ikke hvorfor jeg sier dette til deg, du stoler jo ikke på meg .. ''

  Og det plager meg veldig, og jeg har sakt det og nevnt det fleeeere ganger. Men det tar IKKE SLUTT! Hun sier det samme om og om igjen!"


  Vet du hva som plager meg? Posten din.

  Og spesielt det jeg har sitert over.

  Mennesker søker andre mennesker som man trives sammen med. Tillitt er blant en av faktorene. At din kjære til stadig poengterer din manglende tillitt til alt mellom himmel og jord betyr intet mindre enn at forholdet deres synger på siste vers - om enn ikke langt ifra.

  Nå vet jeg ikke hvor ung du er, men er det en ting jeg vil si til deg så er det at tillitt blir "viktigere" og "viktigere" dess eldre du blir (eller moden, for å bruke den korrekte termen). Med andre ord, dersom du ikke fikser deg selv så glipper denne jenta.

  Honnr gitt av : wretch86, 31. mars 2011, 13:48
  3  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvordan bli mere selvsikker å få stil? 07. mars 2011, 22:23
  Det høres ut som du er i en skikkelig depressiv situasjon. På tide å slutte med å grave seg ned.

  Bøker ble nevnt over, og det er faktisk et fantastisk hjelpemiddel. Ikke fordi bøkene lærer deg hva du bør, skal og må gjøre, men fordi bøker hjelper deg selv til å tenke.

  Selvtillitt kommer av seg selv - dersom forholdene legges tilrette. Med andre ord: du må tenke positivt og bygge deg selv opp. Bryter andre deg ned - lær av det. Jeg ville derimot ikke gått for å prøve å være kul, prøve å være alfa eller prøve å være populær. Da kommer du garantert til å feile. Vær deg selv, med fokus på å ønske å forbedre deg selv. Ikke gå inn i en annen rolle, men fokuser på å utvikle deg selv.

  'Folk' snakker om alt mulig 'dritt'. Selv nå, på mastergrad, preiker vi dritt i kantinen. Kanskje et litt annet tema enn når vi var 16, men fremdeles - kun dritt. De aller, aller færreste samtaler i livet er seriøse. Ærlige, men ikke seriøse.

  Men er du negativt innstilt, så blir vanlig chitchat kun mæl. Det er her du bør endre holdningen din dersom du skal komme på riktig sti. Tenk positivt, mann deg opp og snakk med folk. Ikke snakk bare for å snakke, men interesser deg. Ikke vær overfladisk, men fatt genuin interesse i andre mennesker. Finner du ikke på noe å snakke om, gå i lytterrollen. Still spørsmål. Ikke random spørsmål, det blir som et intervju. Bygg heller videre på samtalen. Interesser deg for hva andre snakker om.

  Bøker du kan vurdere å lese er "How to win friends and influence people" eller "7 habits of highly effective people" (kanskje litt vel modne bøker for en 16åring, men uansett...). NB! Den første tittelen er ikke ironisk ment. Dette er to av verdens fremste bøker innen selvhjelp. Forøvrig - den førstnevnte er noe mer overfladisk enn den sistnevnte.


  Edit: Ser jeg skrev 16åring. Etter å ha lest innlegget ditt endrer jeg det til tenåring. Ok? Wink
  Honnr gitt av : OysteinFurnes, 10. mars 2011, 01:31
  4  Trening / Friidrett / Sv: Usain Bolt i form? 17. august 2008, 15:33
  Er redd han ikke er helt rein....
  Kan du vennligst forklare hvorfor i alle dager du tror han er dopet?
  Er møkk lei pølsepakk som deg som slenger ut "han er dopa" i både tide og utide uten å begrunne et eneste ord av tegneseriefrasen sin - og ja, du er så kjempetøff når du slenger ut slike kommentarer!
  Kjempetøfftøfftøff!
  Honnr gitt av : HeatoN85, 17. august 2008, 15:41
  5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: øke muskler fortest mulig på kortest tid! 16. august 2008, 19:45
  Først av alt er det ingenting som heter "øke muskler fortest mulig på kortest tid" - bygge muskler tar tid, lær deg den.

  For det andre har muskelvekst stor sammenheng mellom hva og hvor mye du spiser. Du må spise mer enn du forbrenner, altså ligge i kalorioverskudd. Les denne tråden nøye, vektproblematikk og gode råd finnes her.

  Du sier du har mulighet til benkpress og skråbenk - bare til å fyre løs. Tren alt fra benkpress med normalt/bredt/smalt grep, og på skråbenken kan du også gjøre utallige øvelser. Når det gjelder styrketreningsfrekvens er hovedregelen 48 timers restitusjon før neste økt med samme muskelgruppe. Let deg fram på denne siden og du finner ganske mange gode øvelser. Det viktigste for deg før du skal i militæret er nok å starte med å bygge et grunnlag. Finn ut hvor mye vekt du klarer med 8-10 kontrollerte repitisjoner og begyn treningen med en vekt som er litt lavere enn dette. Deretter øker du gjevnlig fremover.

  Når det gjelder militæret så kan det kanskje også være fornuftlig å følge dette treningsprogrammet. Dette er det grunnleggende treningsprogrammet forsvaret tilbyr personer som på sikt har lyst til å bli marinejeger. Øvelsene er grunnleggende, og du trenger ingen form for aparater o.l. (pull-ups kan tas overalt), hvor det eneste du trenger er løpesko og et tjern å svømme i.

  Og når det gjelder fokusere på overkropp - FY! Glem det, for å få skikkelig fremgang i overkropp må, paradoksalt nok, beina også trenes. Les denne tråden fra topp til bunn!

  Så lenge du spiser riktig og mye, og trener skikkelig, kommer muskelveksten så og si av seg selv - så lenge du er disiplinert.

  Lykke til!


  Honnr gitt av : Pans, 16. august 2008, 19:52
  6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Råe egg 13. august 2008, 18:53
  Meget godt sagt, soldaten!

  Hvermannsen som ikke er konkurrerede utøver på aller høyeste plan burde så absolutt ikke tvinge i seg den aller mest næringsrike maten som finnes - det er det ingen grunn til. Rå egg om morgenen er ikke riktig måte å starte dagen på for en normal person!

  Uansett, trådstarter ser ut til å like egg - så hva om du plotter dette bedre inn i matplanen din? Kokte egg eller speilegg til frokost i helgen, ett eller to kokte egg til lapskausen mandag ettermiddag og gjerne også en fyldig og god omelett på kveldstid?

  Greit nok at ting skal være enkelt, men er det verdt det?  Wink
  Honnr gitt av : Theisen, 13. august 2008, 19:18
  Sider:
 • 1
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.