Visning av honnrposter for narnia
Sider:
 • 1
 • 2
 • 16  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Pizza - er det så ille? 25. februar 2009, 17:24
  --> Hva er det som gjør en grandiosa så usunn, egentlig? Forstår bare ikke det.
  Takk for svar, forresten. Du kommer med gode råd.
  Jeg prøver å se på det slik. Ikke som sunt og usunt, men kvalitet og kvantitet.

  Jo mer "usunt" du spiser, jo mindre kan du spise.
  La oss si en hel Grandis dekker 35% av kaloribehovet ditt for en dag.

  Ved å makke sammen en egen pizza, så kan du gjerne spise 50% mer pizza, og fortsatt ikke dekke mer enn de 35% av kaloribehovet ditt for den dagen. Samtidig får du gjerne en bedre balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett.

  Altså, du får mer pizza, bedre balanse i kostholdet og den smaker mest sannsynlig bedre.
  Honnr gitt av : ubertass, 25. februar 2009, 20:12
  17  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Svette håndflater 20. februar 2009, 20:06
  Spørsmålet er om du begynner å svette/blir klam i hendene av at du fysisk blir varm, eller at det er psykisk stress som skaper problemet.

  Er det fysisk. Så kan det være en ide å for eksempel ta håndleddene under vann og kjøle ned pulsen. Skal hjelpe mener noen. Prøvd det selv, men kan ikke sverge til det.

  Er det psykisk, så må du finne ut hva det er som stresser deg. Så prøve å slappe av, og koble ut. Som regel kan det hjelpe å bare se objektivt på det og spørre seg selv: Er det virkelig grunn til å bli stresset av dette? Hva er det verste som kan skje?
  Honnr gitt av : Pans, 20. februar 2009, 21:00
  18  Generelt / Åpent forum / Sv: Regler for dusjen? 20. februar 2009, 17:33
  Cheesy
  Ja, jeg ser den.. Wink Jeg brøt regelen.. Men i dette tilfellet føler jeg straffen ikke sto i forhold til regelbruddet!
  Honnr gitt av : Mr Melk, 20. februar 2009, 17:34
  19  Generelt / Åpent forum / Sv: Regler for dusjen? 20. februar 2009, 17:12
  Joda, skillevegger er det, men det hjelper lite når du titter inn i dusjen og ser en fyr i første rom sitte på huk med dusjen plassert et sted den ikke hører hjemme.

  Og ja.. Jeg ventet til han stabret seg på beina igjen før jeg våget meg inn i dusjen.
  Honnr gitt av : Maevar, 20. februar 2009, 17:14
  20  Generelt / Åpent forum / Regler for dusjen? 20. februar 2009, 16:55
  Treningssenteret mitt har kanskje det mest feminine navnet noensinne og jeg begynner å lure litt på klientellet nå også.

  Jeg trodde det var enkelte regler for hva man gjorde, og ikke gjorde, i dusjen på treningsstudioet.
  - Hold øynene for deg selv
  - Ikke mist såpen osv

  Men etter de to siste øktene mine har jeg hatt noen opplevelser som gjør at jeg føler noen nye regler bør innføres.

  - Høylytt stønning er ikke lov
  Å stå i dusjen, og slippe ut en rekke, dype, mandige, semi-seksuelle stønn bør ikke være lov.

  - Hold deg oppreist
  Det bør ikke under noen omstendighet være lov å sitte seg på huk i dusjen, og rette dusjstrålen godt opp i rektum for en særdeles grundig intimrengjøring.

  Noen andre som har regler de vil legge til baserte på egne ubehagelige opplevelser. Kom med dem!
  Honnr gitt av : Mr Melk, 20. februar 2009, 17:04
  21  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Legge på seg, men.... 19. februar 2009, 12:40
  Det er vel kun du som kan finne ut av hvor mye du kan spise og trene for å gå opp i vekt på den måten du ønsker?

  Du vet hvor mye du spiser nå. Du vet hvor mye du trener nå. Og du vet hvordan du ønsker å se ut.

  Jeg tror ikke det er mulig å bevege seg i en rett linje fra kroppen du har, til kroppen du ønsker. Det er uungåelig at det blir noen avstikkere på veien. Du prøver noe, ser hvilke resultater du får, revuderer situasjonen og endrer om det er nødvendig.

  Så, hva gjør du nå og hvilke endringer tenker du å gjøre for å oppnå resultatene du vil?
  Honnr gitt av : Tor Andre, 19. februar 2009, 17:51
  22  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hjelp med kcal osv. 12. februar 2009, 20:04
  Jeg har gått ned 26 kg og jeg har i løpet av de 10 mnd det har tatt aldri godt rundt på tom mage.

  Spis 4-5 måltider om dagen. Å si at det er ingenting som er sunt og godt er bare tull. Det handler om å prioritere, og ta riktige valg.

  Du trenger ikke leve på tunfisk og kesam for å bli tynn. Gjør små forandringer i kostholdet ditt, som du kan leve med på sikt. Om du spiser loff, prøv grovbrød. Spiser du grovbrød, kanskje du bør prøve knekkebrød?

  Pass på at du får i deg en fin blanding av proteiner, karbohydrater, fett osv.

  Tenk litt tilbake. Skriv hva du har spist, tirsdag, onsdag og så langt i dag.
  Honnr gitt av : Junkfood-mannen, 12. februar 2009, 20:14
  23  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hjelp med kcal osv. 12. februar 2009, 19:51
  Det er bra at du har satt deg et mål om å gå ned i vekt. Sett deg et klart mål om hva du vil oppnå (f.eks: Å nå 70 kg innen 1. juni), men samtidig må du huske å være fornøyd med de små fremskrittene du gjør. Du kan gå ned 1 kg en uke, og 0,1 kg neste uke.  Det er lett å si at uke 1 var en suksess, mens uke 2 var en fiasko, men realiteten er at du har hatt to positive uker med vekttap.

  Sett deg ned å se på hva du spiser, og begynn å regn ut hva du faktisk får i deg på en vanlig dag/uke. Det er en ting å vite hvor mye du skal få i deg, det er en helt annen ting å faktisk finne ut hva du spiser hver dag.
  Honnr gitt av : srh123, 12. februar 2009, 19:58
  24  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: den store tattoo tråden 11. februar 2009, 00:09
  Aaahh.. En ekte Spurs-supporter! Wink  Respect!
  Honnr gitt av : Menace84, 11. februar 2009, 19:21
  25  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hjelp til endring av livsstil 05. februar 2009, 15:26
  Jeg fulgte denne oppskriften for å gå ned i vekt:

  1. Jeg kuttet ut all brus, chips og sjokolade.
  Om du ikke klarer dette, prøv å begrens inntaket ditt til f.eks kun lørdager. Om du fortsatt ønsker å spise chips og drikke brus hver dag, så tror jeg dessverre ikke du er klar for å gjøre en forandring i livet ditt ennå. Noe må du nemlig ofre.

  2. Jeg begynte å trene 3 ganger i uken.
  Jeg begynte på et treningsstudio, men dette er ikke nødvendig for deg å gjøre. Men av ren nysgjerrighet, hvorfor kan du ikke begynne på et treningsstudio?
  Uansett, jeg trente 1 time kondis med en puls på mellom 140-170 tre ganger i uken. I tillegg hadde jeg en 45 minutters styrkeøkt. Siden jeg var i kaloriunderskudd det meste av tiden, så bygget jeg ikke noe særlig med muskler, men ting blir litt strammere og du kommer til å føle deg bedre. De dagene jeg ikke trente, så gikk jeg en tur på minst en time for å holde meg litt i bevegelse.

  3. Jeg spiste til faste tider.
  En viktig ting du må tenke på om du vil gå ned i vekt er at du må spise nok. Du skal ikke sulte. Kroppen trenger næring og du må sørge for å gi den nok, samtidig som at du får i deg mindre kalorier enn det du forbrenner. Jeg vil anbefale deg å spise 4-5 gode måltid hver dag. Prøv å få i deg noe hver tredje eller fjerde time. Hold deg til fornuftig og sunn mat. I begynnelsen vil det holde at du spiser normal mat, så kan du på sikt stramme inn mer på kostholdet når du får litt mindre å ta av. En typisk dag for meg var:

  Frokost: 4 knekkebrød / En yoghurt+frukt / En sunn frokostblanding / 2-3 skiver
  Lunsj: En salat (med kylling eller noe annet sunt og godt)
  Middag: Helt vanlig norsk middagsmat. Alt fra gryteretter til lasagne. Prøv å gjør små endringer. Få inn noen dager der du spiser rent kjøtt og fisk. Du trenger ikke gjøre det hver dag, men finn en balanse. Pizza en gang i uken max. Wink
  Kveldsmat: Omtrent det samme som frokost.

  Det viktige er å huske at du må være sulten av og til, men det skal ikke være ubehagelig. Så spis når du kjenner at kroppen trenger mat, men ikke spis ut av ren kjedsomhet.

  Hvis du vil forandre livsstilen din, så må du bestemme deg og forplikte deg til en forandring. Det er lett å si at man vil leve sunnere og bli tynnere, men det betyr ingenting om man så går ut og kjøper to poser chips og 3 liter brus hver dag.

  Dette sier jeg ikke for å være brutal, men fordi jeg vet akkurat hvordan du har det nå. Jeg hadde selv et ønske om å gå ned i vekt i mange år, men gjorde ikke noe med det. Prøvde gjerne å leve "litt sunnere" i en uke, men dette gir ikke resultater på sikt.

  Så hva er målet ditt? Jo mer konkret, jo bedre.

  Sett deg små mål først. For eksempel 0,5 til 1 kg i uken. På sikt kanskje 10 kg i løpet av 3 måneder. Jeg veide meg selv en gang i uken for å sjekke fremgangen. Hvert gram du går ned er et skritt nærmere målet ditt. Gi deg selv et klapp på skulderen når det går fremover og ikke vær for hard mot deg selv om det skulle gå dårlig en uke. Det kommer til å skje, men en dårlig uke ødelegger ikke alt. Så hold fokus.

  Burde du fortsette med lange gåturer? Absolutt. Hold deg i bevegelse. Prøv i tillegg å finn øvelser eller trening du kan gjøre som får pulsen din opp i en fin forbrenningssone. Klarer du å kjøre 30-45 minutter med god kondisjonstrening 3-4 ganger i uken, så vil det gjøre underverker.

  Du kan trene hjemme, og det finnes mange øvelser du kan gjøre, spesielt om du har litt vekter å leke med. Når det er sagt, så hadde jeg fokusert på å gå ned i vekt først. Gjør litt styrketrening, men fokuser først og fremst på kostholdet og kondisjonstrening som forbrenner fett. Etter hvert som du går ned i vekt, så vil gjerne litt av plagene du har opplevd forsvinne og du kan da fokusere litt mer på å bygge styrke, siden kroppen din ikke lengre må håndtere så stor belastning som nå.

  Sit ups og push ups er god trening, men det finnes veldig mye annet jeg heller ville gjort før jeg begynte med det. Spesielt om du sliter litt med å gjøre dem riktig og gjøre nok til å få noe positiv effekt ut av det. Sjekk Youtube for treningstips du kan gjøre hjemme.

  Å kjøpe en skikkelig gymmatte kan være en god investering. Bare husk at disse treningsmattene kommer i forskjellige tykkelser, så velg en som er så tykk som mulig.

  Når det gjelder mat du kan handle og oppskrifter, så vil jeg anbefale deg å summere opp hva du liker først som i tillegg er sunt. Det trenger ikke være "perfekt" kosthold. Bare sørg for at det er forholdsvis balansert og fornuftig. Pitabrød med kylling og salat for eksempel?
  Honnr gitt av : Prodigy92, 05. februar 2009, 15:32
  26  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Til dere nybegynnere/Ungdommer som har BENKPRESS i hovedfokus! 01. februar 2009, 17:00
  Veldig bra skrevet. Tror veldig mange går i denne fellen når de først begynner å trene. Spesielt unge gutter som har ambisjoner om å bli den i vennegjengen som tar mest i benk og tar seg best ut i garderoben.

  Fremfor å fokusere på å få en sunn og veltrent kropp, så blir dett en evig kamp mot å nå den magiske grensen på 100kg i benk, som vil gjøre dem til en legende blant kompisene.

  Sist fredag så jeg to eksempler på nettopp dette. Først var det to gutter på 15-16 som brukte en god time av treningen bare på bryst. Etterfulgt av to gutter i samme alder som brukte 35 minutter på å utelukkende trene biceps til de var helt ødelagt og ikke klarte å løfte armene.

  Nå får de kanskje på kort sikt en kasse eller armer de kan vise frem til de andre guttene i garderoben etter gymtimen, men det er ikke veien til suksess etter min mening.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 01. februar 2009, 17:28
  27  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Slanke meg 30. januar 2009, 22:48
  Du må i hvert fall ikke tenke på å gi opp. Ta det et steg om gangen. Sett deg små mål, og jobb målrettet. Ikke la motgang stoppe deg, for alle opplever motgang en gang i blant.

  Jeg har selv gått ned 26 kg siden 1. april i fjor, og vet hvordan du har det akkurat nå. Men stol på meg. Om du bestemmer deg for å legge om livet, så vil du klare det. Med resultater kommer motivasjonen og med motivasjonen kommer enda bedre resultater.
  Honnr gitt av : -Johan-, 31. januar 2009, 00:20
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!