Visning av honnrposter for SFV
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 14
 • 16  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Push and pull? 12. mai 2015, 10:50
  Hvis du bytter rekkefølge på mage og bein så ser det bedre ut. Benkpress-skråbenk-wire
  Honnr gitt av : Flymodus86, 12. mai 2015, 16:31
  17  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Mye muskeltap på diett 07. mai 2015, 17:27
  Alle reagerer ikke likt så det er ikke sikkert du har gjort noe feil. Deff deg ned til du er fornøyd eller synes det holder og prøv så å øke igjen uten å gå opp i fettprosent.
  Honnr gitt av : king-kong, 07. mai 2015, 18:01
  18  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Mye muskeltap på diett 08. april 2015, 18:24
  Fettet forsvinner også der man ikke har så mye i utgangspunktet og ting ser mindre ut selv om muskelmassen egentlig ikke går ned. Så det er sannsynligvis ikke noe å bekymre seg over.
  Honnr gitt av : king-kong, 08. april 2015, 20:05
  19  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Squats og situps uten å forbrenne fett? 10. mars 2015, 17:48
  Å bli litt støl er helt normalt. Hvis du kun merker det i fremre lår så går du sikkert ikke dypt nok. Prøv å komme deg ned til der lårene er parallelle med gulvet. Hvis det blir mye tyngre så ta færre enn 20 eller bare en gang per dag. Situps er bra trening hvis ryggen tåler det. Du kan godt trene armene også, f.eks. pushups mot vegg og foroverbøyd enarms roing med en vekt eller noe som veier noen kilo.

  Honnr gitt av : anorakk, 10. mars 2015, 18:14
  20  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alkoholen ødelegger for meg....eller...(?) 23. januar 2015, 13:59
  Mitt råd til deg er å kvitte deg med spriten. Den lages sånn at man må drikke den bar og i mengder for å kjenne smaken ordentlig og etterhvert så blander smaken seg med følelsen av å få i seg alkohol. Etterhvert blir du alkoholisert. Selv om kroppen din fikser konsumet nå så betyr ikke det at den fikser det om 5-10 år selv om du ikke drikker mer da. Det sliter på kroppen, akkurat som anabole steroider gjør.
  Honnr gitt av : Styrketrenern, 20. februar 2015, 08:52
  21  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvordan ser en eldre ex-kroppsbygger ut? 15. februar 2015, 17:25
  Jeg kjenner historien - men det må nok minnes på at det er en viss forskjell på proffnivå og nasjonalt høyt amatørnivå. Jeg tror også insulin knyttet til økende hgh-bruk kom for fullt rundt den tiden Yates kom på banen. Det er flere grunner til at det switchet rundt den tiden, men det skjedde definitivt et svært negativt skifte i den perioden. I mine øyne ble BB på proffnivå null interessant idet Yates innledet massemonsternes tidsalder..... Lee Haney var slik jeg ser det den siste Mr Olympia som så ut som et "menneske"..... Smiley

  Helt enig, Lee Haney ser ut som en mann selv om han er ekstremt svær.  Sitat
  Mht Platz, så skal det jo sies at mannen må være 60 år nå, så at han har forandret utseendet litt siden de aktive dagene er ikke helt merkelig. Jeg husker at jeg så mora hans for et halt liv siden....hun var ikke noe fruktfat hun heller for å si det sånn og hun hadde et realt hakeparti.....mest sannsynlig ikke hgh-indusert.... Smiley

  Ok men det betyr egentlig bare at hgh'en gjør vondt verre. Hvis man har en bitteliten hake og ubetydelige kinnbein så skal det vel litt til at hgh blåser de opp så mye at det legges merke til av alt og alle.

  Honnr gitt av : SilverFox, 16. februar 2015, 14:42
  22  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alkoholen ødelegger for meg....eller...(?) 24. januar 2015, 11:13
  I Frankrike har de kultur for å drikke hver dag men ikke så mye at man blir skikkelig full. Resultatet er at Frankrike har ekstremt mange alkoholikere og andelen som dør av alkoholrelaterte sykdommer er mye høyere enn i de fleste andre land. Totalkonsumet over tid har mye å si, selv om personen aldri er tydelig beruset. Med ublandet sprit så baller det fort på seg med alkoholinntak målt i liter per år. Man kan få inntrykket at det ikke har så mye å si siden man ikke får blackouts og ingen voldsomme hangovers. Spesielt hvis man holder seg hjemme og drikker for seg selv og alkoholinntaket ikke henger sammen med utagerende oppførsel. Men alkoholismen kommer gjerne snikende etterhvert. Kanskje var det nettopp det anorakk ungikk ved å kutte det ut tidlig nok.
  Honnr gitt av : MacroMan, 24. januar 2015, 11:39
  23  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? 26. desember 2014, 20:53
  Kan legge til at på 90 tallet så veide Jacobsen over 150 kg med relativt lav fett% DET sier sitt mener nå jeg.  I tillegg var han deltager på NSM en gang seint på 90 tallet, klarte en 6 plass så han mangler ikke akkurat resultater på merittlisten heller, en oppnår bare ikke slike resultater uten enorm kompetanse.

  Litt peil på anabole hormoner må man vel ha for å holde på med et av Norges største nettverk for produksjon, distribusjon og salg av anabole hormoner. Men innsikten i hvordan klistre falske legemiddelfirmamerkelapper på hetteglass med noe søl man mixer på bakrommet har de nok tilegnet seg etter at de kom i gang.
  Honnr gitt av : Fenrikflink, 22. januar 2015, 11:51
  24  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? 13. januar 2015, 23:04
  Nei, nei, nei!  Ikke Dovregubben!!

  Be afraid, be very afraid ! Det er ikke sikkert at gubben sjøl har noen særlig sans for hva dere bedriver tiden med når det gjelder hans små venner hagenissene. Og Fleksnes gir de stakkars små bol attpåtil ! Innerst i Dovrefjell har de ikke bruk for sånt, der er det gneis og granitt som gjelder og småtroll flaskes opp deretter.
  Honnr gitt av : Rulatoren, 14. januar 2015, 20:35
  25  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? 26. november 2014, 22:49
  Vi trenger også en tråd om speilbygging. Sporten består av øvelsene stående flyes med kabel, sidehev, kørl, krønsjes og utspark. Her er poenget å trene hele den delen av kroppen som synes i speilet, ferdig snakka. Før og etter bilder er ikke så farlig, men sammenligning av foran og bak hos viderekomne utøvere mottas til evaluering med takk.
  Honnr gitt av : Fleksnes, 13. januar 2015, 11:33
  26  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tony71 trener styrke og kondisjon:-) 09. januar 2015, 14:09
  Du trener kanskje bein (eller markløft) for mye og for ofte ?
  Honnr gitt av : anorakk, 09. januar 2015, 22:42
  27  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Bli sterkere i kroppvektøvelser samt beholde muskelmasse 08. januar 2015, 00:09
  Er pistol squats egentlig bra for ryggen? Har ikke peiling selv, men det er jo umulig å utføre uten å krumme ryggen.

  Øvelsen er faktisk skånsom for ryggen. Det blir liten kompresjon av ryggen siden man bruker lite ekstra vekt og krumningen av ryggen i bånn har lite å si av samme grunn. Knærne belastes derimot like mye som i vanlig knebøy og kravet til stabilitet er større, inkludert i forhold til å holde knærne i en fornuftig vinkel. Pistols bygger ikke mye styrke i ryggstrekker eller transversus abdominis derfor er det lurt å trene vanlig knebøy i tillegg. Derimot så tar pistols mer på omtrent alt annet av støttemuskulatur i underkroppen (obliques, quadratus lumborum, abductors, adductors, hofterotatorer, ankelstabilisatorer).

  Her trener styrkeløfteren Fredrik Aasgaard pistols opp til +50 kilo :

  https://www.youtube.com/watch?v=C5QFFmlHGUA
  Honnr gitt av : madsis44, 08. januar 2015, 16:14
  28  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Fokus på rygg 21. desember 2014, 12:35
  Vi hadde en diskusjon om rotatorcuffmuskulatur nylig etter at en hadde skadet seg på maksløft i benkpress. De fire rotatorcuffmusklene er supraspinatus, subscapularis og infraspinatus + teres minor. Supraspinatus involveres i pressøvelser over hodet, f.eks Arnoldpress. Subscapularis involveres mye sammen med bryst og serratus men er ofte overdrevent sterk i forhold til de motsatte musklene : infraspinatus + teres minor som involveres mye i ryggøvelser, f.eks. roøvelser. Der har du en god grunn til å trene opp ryggen ordentlig, for å styrke de musklene som generelt stabiliserer skulderleddet !

  Chins er en klassiker når det gjelder ryggtrening. Ett problem med chins er at de typisk involverer coremuskulatur i høy grad og det kan faktisk være en hemmende faktor for å komme langt med den øvelsen. Litt avhengig av kroppsbygning, vektfordeling og styrke i nettopp core. I en artikkel på t-nation så testet de muskelinvolvering i forskjellige øvelser og fant ut at chins involverte magemuskulaturen mer enn omtrent noe annet bortsett fra hanging leg raises.
  Det motsatte er typisk tilfellet med roøvelser, at de involverer ryggstrekkeren i stor grad, enten det er pendlay rows, stående framoverlent roing eller sittende roing med kabel. Her er neppe ryggstrekkeren et moment som hemmer men det kan bli mye trening av nettopp den muskelen hvis man i tillegg trener mye knebøy, markløft osv.

  Et alternativ som nøytraliserer core mer, er enarms roing på benk. En måte å gjøre denne strikt på er å lene seg på albuen og løfte vekta fra gulvet.
  Et annet alternativ for litt viderekomne, er rack chins. Da tenker jeg på den versjonen der kroppen er tilnærmet vertikal og ikke på omvendt roing der kroppen er strak og tilnærmet horisontal. Rack chins ligner mye på chins men hoftene og beina kommer framfor deg og involveringen av core blir mindre. Det blir også mindre involvering av brystmuskulaturen siden armene trekkes mer skrått bakover istedenfor rett ned. En annen fordel er at man kan trene den så lenge man har tilgang til et stativ og en stang.

  https://www.youtube.com/watch?v=eFQoT8fOQNs

  I videoen over går ikke Børge Fagerli veldig høyt, det lønner seg å få haka over stanga, da vil man få inn skulderbladsmuskulaturen i større grad da albuene kommer mer bak kroppen. Et alternativ til å kjøre den med strake bein er å sette seg på gulvet og plassere føttene et stykke ut omtrent som i situps. Da slipper man full strekk i baksiden av lårene og får også litt kontroll med posisjonen overkroppen har i forhold til stanga. Man må såklart passe på at man ikke bruker beina for å hjelpe seg opp.

  Vertikale rack chins er min favorittøvelse for rygg. Den bygger styrke akkurat som chins og jeg føler at jeg får kontakt med alt av ryggmuskulatur. For de fleste er den litt lettere enn chins og anbefales spesielt for de som klarer bare noen få chins med egen kroppsvekt, her er det enklere å få inn en del reps. Øvelsen fungerer bra med en del ekstra vekt. Man kan bruke en stang eller ez-curlstang eller plassere en manual i fanget og feste den stramt med et vektbelte så den ikke beveger seg i løftet. En tung manual som flytter seg sidelengs kan føre til skader.
  Honnr gitt av : Rita Immerstein, 05. januar 2015, 14:38
  29  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? 10. desember 2014, 16:38
  Ikke like kult å være feit. Blir faktisk behandlet annerledes hvis jeg går rundt i boblejakke som henger rett ned, sannsynligvis fordi folk tror den skjuler en enorm mage siden den er såpass svær. Har fått føle enkeltes dårlige holdninger til feite folk av og til. Blir sur av sånt. Spesielt når det er nettopp en sånn glutebridging entusiast som har funnet seg noe å disse.

  Honnr gitt av : ballehans, 11. desember 2014, 10:16
  30  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Det finnes ingenting som heter overtrening? 29. november 2014, 23:31
  Det er bare å kjøre droppsett til man ikke klarer å bevege armer eller bein, så spise, så gjøre det samme på nytt igjen. Repeter alt sammen 20 timer i døgnet, sov 4 timer, så ny dag med det samme og se hvordan det går etterhvert.
  Honnr gitt av : Emerjådd, 30. november 2014, 11:20
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 14
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!