Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 20
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Kjøp av løftebelte på: 20. mars 2010, 18:15
  Bestilte Toro 12mm PL nordisk spenne.
  2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Kjøp av løftebelte på: 20. mars 2010, 15:50
  Beltene på senteret hvor jeg trener er såpass dårlige at jeg i bunn og grunn kunne surret teip rundt midjen gjentatte ganger og fått samme effekt.

  Har derfor tenkt til å kjøpe en skikkelig belte selv, i ordentlig lær med spenne. Pris er ikke så viktig, er ute etter noe som holder og har god kvalitet.

  www.kappi.no virker som eneste alternativ fra en norsk leverandør hvis jeg skal ha noe skikkelig... noen som har noen erfaringer med å bestille derifra med tanke på leveringstid osv, og eventuelt hva burde jeg bestille?
  3  Trening / Forum for ungdom / Sv: Never back down kropp på: 03. desember 2009, 21:21
  Bare å ha passelig med muskler og lav nok fettprosent det, er jo ikke akkurat noe "enorm" kropp det der. Tren og spis deg opp til ca 90kg og kjør en 3 mnd streng deff så er du der.

  90kg på 178cm med tilsvarende lav fettprosent  er en god del større enn det der... med mindre du mente å bulke opp til 90kg uten å bli altfor feit, for å så kutte ned til 75-80kg på ganske lav fettprosent.
  4  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvor mye tar DU i mark? på: 30. november 2009, 14:44
  190kg etter 5-6mnd med markløftstrening.

  Men for noen måneder siden så bestemte tispene på elexia seg for at det bråkte for mye når man tar markløft, og noen som helst form for trening med høy intensitet vil man da ikke ha på et gym, bestemødrene på elipsemaskinen kan nemlig bli skremt vekk. Å bruke et par hundrelapper på å investere i ett sett gummiplater ville de heller ikke.

  Så blir ikke noe mer markløft på meg før medlemskapet går ut om 4 måneder.
  5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: En skal vel løfte tungt?! på: 25. november 2009, 18:58
  Tror du kroppen synes det er kjempeartig å tillegge seg ekstra muskelmasse bare for morro uten at den trenger det, som energimessig er ganske ufordelaktiv og derfor fra et overlevelsesperspektiv ikke veldig bra (vår kropp har ikke forandret seg mye fra steinalderen)?


  Nei. For å skape et behov for adaptasjon (muskelvekst) må du gjøre noe kroppen ikke er vant til. Dette kan gjøres gjennom progressiv overbelastning (løfte tyngre og tyngre), økt volum osv. Dette betyr ikke at du trenger å trene til blod-failure hvert eneste sett, men en form for progresjon må finne sted.

  Forøvrig er fullkropp greit det, men etterhvert når du blir en del sterkere funker det, iallefall for min del, ikke så bra lenger å kjøre fult ut på 4 forskjellige baseøvelser i samme økt. Jeg byttet til splitt da, og det funger best for meg. Er dog litt individuelt dette her.
  6  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvordan blir jeg stor ? på: 24. november 2009, 22:57
  men hvis dere mener at olympiatoppen tar så voldsomt feil angående proteinmangdeanbefallingene så burde det jo være en smal sak å finne frem til forskning som motbeviser dette..

  en rein utøver mener jeg en som ikke bruker "tilskudd" som øker proteinbehovet:-) men regner med du uansett skjønnte dette, gan godt være at trådstarter er et troll, men når du så bastant slenger ut en påstand, så er det greit å ha noe å bevise det med:-)

  og hvorfor i allverden er proteinpulver å anbefalle kontra andre proteinkilder, når man skal bygge masse?

  og tojaa1 og aleksgun: slutt å komme med innlegg i en diskusjon som åpenbart går langt over hodene på dere :-)

  Proteinpulver er bra fordi det er veldig praktisk, spesielt for ungdommer som ikke kan/har tid til å lage mat.

  Er vel ganske akseptert at man skal ha i seg 2g/kg proteiner hver dag, gjerne mer... Jeg har ingen studier å henvise til her, men jeg stoler mer på den kollektive kunnskapen til sånn alle kroppsbyggere de siste 50år+ som er bygget opp igjennom erfaring, enn en vitenskapelig studie.
  7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: For mye fett på magen som er problemet? på: 22. oktober 2009, 14:03
  Hvorfor er det vesentlig i denne tråden?

  Fordi det er veldig vesentlig med tanke på om du faktisk har for høy fett% (noe du ABSOLUTT ikke har) eller om det er "mangel på muskler". Veier man veldig lite er det nok sistnevnte.

  Fokuser på å bygge opp muskelmasse og gå opp i vekt, og ikke kutte mer i vekt. Du har mer enn lav nok fettprosent fra før av.
  8  Trening / Forum for ungdom / Sv: Mitt foreløpige deffeprogram. Tips/tilbakemeldinger tas imot. på: 20. oktober 2009, 21:58
  1700kcal er VELDIG lite.

  9  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trening men ingen resultater på: 12. oktober 2009, 20:52
  Blir du sterkere? Hvis ikke, revurder treningsmetoden din. Muskelvekst er adaptasjon fra kroppen sin side. Mye  muskelmasse er energimessig jævla dyrt og upraktisk for kroppen, så med mindre det foreligger et behov gjennom hard trening for å tilpasse seg vil den ikke gidde å bygge muskler. Forenklet: Hvis du sitter og kjører samme vekt med samme antall rep hver eneste trening, er det heller ikke noe tilpasningmoment. Du trenger ikke kjøre til blod-failure på hvert eneste sett, men du må ha en form for progresjon.

  Går du opp i vekt? Hvis ikke, spis mer. Hjelper ikke om du spiser den reneste, sunneste maten i verden hvis du likevel ikke totalt får i deg nok kalorier til å ligge i et overskudd, med tanke på å bygge muskelmasse.
  10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Mr Olympia på: 06. oktober 2009, 17:36
  fordi dette er et dopfritt forum.

  Veldig mange artikler på forskjellige Strongman ting her....? Ikke at det er noe galt i det, synes personlig det er mye mer interessant enn bodybuilding, men man kan trygt si at en del av gutta der tar mer enn bare møllers tran og vitaminbjørner...
  11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Get ready for "I, Bodybuilding" på: 01. oktober 2009, 22:22

  Selv om I, Bodybuilder 99,9% sikkert er veldig hypet og overdrevent I forhold til hva som skjer i vikreligheten må jeg si meg enig med flere der.

  Må være kjipt for de som er tilhenger av en person som bare snakker om hvor stor/muskuløs du IKKE kan bli. Man setter liksom fartsgrensen før man i det heletatt har satt deg i bilen.

  Hvis man går rundt og tror at man aldri kommer til å komme over feks. 80kg på 10% i fettprosent naturlig, så gjør man selvfølgelig ikke det heller.
  12  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger hjelp angående muskelreduksjon :O på: 24. september 2009, 19:28
  Jeg tør vedde på TS fikk panikk og syntes plutselig underkroppen hans var gigantisk nå waist 29 skinny jeansene plutselig ikke passet  :Smiley
  13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: for lav treningsfrekvens for hypertrofi? på: 23. september 2009, 20:19
  er du allergisk mot metallstenger?
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Valg; hva har du stemt? på: 15. september 2009, 16:30
  Det var faktisk totalt rundt 40 000 flere som stemte borgelig, men fordi vi har slikt et fantastisk system at feks. en stemme i finnmark er verdt cirka 2,5 mer enn en i oslo, så vant de rødgrønne. Hurra for "demokrati".
  15  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Få fart på høstens trening på: 07. september 2009, 18:23
  Gå opp 4-5kg på 12mnd?

  Skjønner at poenget er å ikke få folk til å fleskebulke til helvette, men finnes et mellomting... 4kg på 12mnd er veldig veldig treigt, med mindre du har elendige gener eller allerede er på et veldig høyt nivå skal man kunne gå opp langt over 4kg på 12mnd uten å bli noe særlig feitere.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 20
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!