Visning av honnrposter for Benkleddet
Sider:
 • 1
 • ...
 • 6
 • 7
 • 91  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: GRIZZLY LAGE LOGG! 23. mai 2008, 13:03
  Jeg rørte jo fysisk ved stanga, men "tok ikke i" om du skjønner.. Min erfaring med skjorter er at løftene kan gå litt hvor som helst, og jeg hadde ikke min fulle tillit til spotterne på siden. Er uansett ikke i tvil om at du kjørte vekten 100% selv..

  Jeg er altså fullstendig rassert i begge klypene etter denne skjortehempingen, men dette har utvilsomt studentfingrene mine godt av! Det blir gøy å se hva som skjer på NM!! Ofte at en kommer ned med skjorta på stevner, selv om en ikke har kommet ned på trening! men kan jo selvsagt være litt risky å satse på det..
  Honnr gitt av : grizzlysterk, 24. mai 2008, 13:50
  92  Trening / Strongman / Sv: Mer rettferdig for nsm med dopingtest. 22. mai 2008, 08:25
  Til Cabesjón

  Nuffe håper inderlig at majoriteten av norske styrkeløfter ikke doper, det ville være en skam med de dårlige løftene de fleste av de fettebergene presterer.

  Hva får deg til å tro at de som testes ikke er dopet? Tror du det bare finnes en type ”dop”? Til informasjon så finnes det testo med deteksjonstid på 1 dag. Det finnes også flere ting som ikke kan testes for. Insulin f.eks, hvorfor tror du mange styrkeløfterne faktisk er så feite, ikke alle har råd til veksthormoner sammen med insuen vet du, og fra før vet vi jo at styrkeløftere stort sett ikke er HELT flinke med hva de spiser. Tror de pleier å ta seg en bolle..??

  Tror du at doping gjør alt mye enklere? Blir jo mye verre med dop, da må man jo, i tillegg til å ha full kontroll på trening/mat/hvile, også styre på med innkjøp av varene (som kan være risikofylt), dosering, administrering og om man tar insu, hele tiden ha kontroll på blodsukkeret. De som ikke har peiling går det jo ofte totalt galt med, seriøst dopingbruk for profesjonelle krever mye kunnskap om emnet dersom skal det bli resultater. Det er et komplisert og vanskelig område, noe mange ikke tenker på, tror bare alt kommer an på hvor mye du bruker. Utrolig naivt.

  Til slutt, du er et brødhode som tror du kunne klare deg i NSM selv om det er testing, det merkes fort, du har ikke psyke eller driv som kan føre deg dit. Du greier deg jo ikke engang i styrkeløft med de barnehageløftene dine. Bildet tilsier at du hører hjemme på sofaen med chips og snop, dette der er jo helt håpløst. Er jo en skam å si du driver å trener når du legger ut et slikt bilde. Ser jo ut som tippoldefaren min i syden i fjor når vi feiret 140årsdagen hans på Lanzarote. Visst det hadde vert sant at man ofret helsen dersom man doper burde du bare kjøre på, du har jo ingen helse å tape, det ser man på bildet.

   

  PS. Nuffe liker Xtraslapp, han har skjønt det.


  Er virkelig dette innlegget seriøst? For dette er jo så bak mål at det er vanskelig å vite hvor en skal begynne!Helt ufattelig..
  Stikk og tren i stedet. Faen for noen patetiske misunnelige sutreunger. Ååå dumt med utstyr i styrkeløft, uff uff dop i strongman.

  Jeg hadde JÆVLIG lyst til å begynne med stavhopp, men kunne ikke siden staven er så lang, og jeg har høydeskrekk. Dette aksepterte jeg istedenfor å SUTRE på internett om hvorfor jeg ville endre sportens premisser.

  Eeh.. dette er vel et diskusjonsforum?forskjell på sutring og diskusjoner..Hvorfor noen vil endre en sports premisser hører så absolutt hjemme på et forum.. Dette innlegget er vel i grunn det mest sutrete hittil i debatten så langt..

  Ja, det ville blitt mer rettferdig med doptester i NSM, men samtidig konkurreres det på relativt like premisser slik det er nå.. Å få strongman "stueren" og integrert i den ordinære idretten er vel neppe en målsetning for strongman-norge.
  Honnr gitt av : Geir M, 22. mai 2008, 16:57
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 6
 • 7
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!