Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 11
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Grønn te på: 20. august 2010, 14:47
  Heisan, jeg skal nå begynne å inkludere grønn te i deffen min, noe jeg ikke har gjort før. Men jeg har et par spørsmål.

  Så i butikken i dag at det var en del å velge mellom. Du hadde alle de vanlige merkene (twinnings, lipton osv) også var det en svinedyr greie som helt klart var produsert for de som vil bruke grønn te til slanking (pakka kosta ca 120,- for 20 serveringer). Så jeg endte opp med en vanlig twinnings pakke, fungerer den like bra? Fungerer det like bra som grønn te ekstrakt i pilleform, hvis du tar ca 5 kopper daglig?

  Og, må du ta det på tom mage? Har hørt at inntak av proteiner samtidig ødelegger for teen, er dette sant?

  Takk for svar!
  2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Kalorier vs hva du faktisk putter i deg på: 13. juli 2010, 22:21
  Hvis du ser bort ifra proteininnhold for å bevare så mye muskelmasse som du kan, hvor stor rolle spiller det egentlig hva du putter i deg (så lenge du er innen for kalorigrensen)?
  3  Generelt / Antidoping / Sv: hvordan påvirker steroider din hjemplass? på: 03. april 2010, 01:11
  Mange som referer til filmen "stronger bigger faster". Filmen er en god underholdningsdokumentar, men mye av informasjonen som blir gitt er desverre langt fra sannheten.

  Kan du gi noen eksempler?

  Ikke sleng ut kommentarer som det der uten begrunnelse.
  4  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg på: 31. mars 2010, 20:35
  Nå kjørte du 2-3kurer i året noe som er relativt lite slik jeg kjenner brukere over lengre tid. Mengden du bruker har også innvirkning på bivirkningene. Feks overnaturlige nivåer av testo i kroppen er bevist å gjøre spesielt rotter/menn mye mer aggressiv. Du hadde edle hensikter med stereoidene, men jeg tror historien din og kompissene dine hører til sjeldenhetene. At dere alle har mer eller mindre lik historie betyr ikke at det ikke er ufarlig, men kanskje i større grad at alle dere var i stand til å begrense bruken i tillegg til mye kunnskap. Jeg vet om flere som aldri klarer å slutte, blir depressiv og sliter sykt med selvbildet (i langt større grad enn tidligere og utgangspunktet for at dem begynte å trene/bruke stereoider) når dem ikke går på kur. Og slik blir det en evig ond sirkel. Jeg er likevel nysgjerrig på i hvilken grad stereoidene faktisk hjalp muskelveksten din dersom du hadde hatt samme treningsmengde (dersom det hadde vært mulig?) uten stereoidene, siden du hevder at du ikke har mistet muskelmasse eller har hatt unormale verdier av kolestorol osv. I tillegg er jeg også interessert i kroppsvekt, høyde og hvilke styrkerekorder du har slik at det er mulig å gjennomføre sammenligninger mot feks resultatlisten på styrkeloft for din klasse. Disse tingene er vel kanskje betinget hvilke produkt du har brukt, men styrkesammenligningen bør gi utslag. Ikke at du nødvendigvis tangerer de beste i klassen din dersom du ikke har rekorder med drakt/skjorte, men en viss sammenligning skal likevel være mulig å gjøre.

  Dessuten tar du heller ikke høyde for at det er svært mange useriøse aktører på markedet som brygger produktene sine på kjøkkenet og har innhold som virkelig kan rævkjøre kroppen din, selv i forseglet emballasje som er identisk med en anerkjent produsent.

  Du tar heller ikke høyde av verdien det er å kunne skryte over at du aldri har brukt noe "værre" enn kreatin når kroppen begynner å se veltrent ut. Det syns jeg er ganske gøy ettersom jeg kun kjenner 1utenom styrkeløft miljøet som har trent mer enn 5år og som jeg er 110% sikker på at ikke har brukt noe. De andre innrømmer det, eller jeg forstår det utifra muskel/styrkeøkningene deres.

  Jeg har sett flere repotasjer over folk som har brukt bol over lengre tid uten bivirkninger osv, som også hevder at stereoider ikke er så skadelig osv som mange skal ha det til,- men jeg har mine tvil om at man oppnår de helt syke resultatene uten å påføre kroppen større arbeidsbelastning enn hva den har godt av (slik jeg har forstått hjelper de fleste produktene for hyppigere restitusjon og styrkeøkning) hvor både sener, ledd og muskelfester tåler over tid. Det er vel ikke uten grunn til at svært mange strongman utøvere har muskelavrivninger osv. Slik jeg kjenner styrkeløftmiljøet hvor dopingkontroll er svært aktuelt, er ikke det er videre problem.

  Du kan gjerne forhellige stereoider så mye du vil, noe du på sett og vis gjør, selvom du "ikke anbefaler det". Inntrykket mitt av første innlegget ditt er at en 15-16åring som ønsker raske resultater og uten videre erfaring eller omgivelser som allerede ikke har gitt han en holdning som er imot stereoider, vil i større grad være villig til å kjøre en kur etter å ha lest innlegget ditt. Noe som ikke er spesielt heldig.

  Bra post, honnør!

  Men bare en liten pirk angående doser og kurer på årsbasis; det er bare blodprøvene som kan bestemme når kroppen din er klar for en ny kur. Og jeg ville egentlig aldri sagt at 2-3 kurer i året er særlig lite for en aktiv bruker. Vil heller kalle det ganske normalt, f. eks, 1 kur (kan) = 12 uker på, 1 uke pause, 4 uker pct. Så en kur kan faktisk tilsvare 17 uker!

  Leger i norge bruker også steroider (deca) på pasienter med ledd syk dommer og diverse ting i den dur. 

  Dette er et helt elendig argument for å støtte AAS-diskusjonen.
  Ja, deca-durabolin brukes som legemiddel, det gjør også paracet. Men prøv og trykk i deg 10x anbefalt dosering hver tredje dag i x antall uker av paracet og sjansen for at du dør av leverforgiftning er stor.

  Legemiddel doseringen på deca ligger på en 25-30mg hver tredje uke (tror jeg, husker ikke helt), nå skal jeg ikke skrive eksakt om AAS doseringer da dette er imot tf sine regler. Men du kan trygt si at du trenger en hel del mer enn 25-30mg hver tredje uke for å bygge noe særlig muskler, og du skal helst blande det med noen annet "snacks".
  5  Generelt / Antidoping / Sv: hvordan påvirker steroider din hjemplass? på: 30. mars 2010, 04:52
  Hvis topicen er problemstillingen din så må du vel nesten bare kontakte personer fra tettsteder/mindre byer?

  Vel, jeg kommer fra en middelsstor by, og steroider har ikke hatt noe påvirkning på min hjemplass utenom enkelte individer. Hadde en psykotisk kamerat som fikk så stor dopgjeld at han begynte på veksthormoner+steroider, endte med at han ble så paranoid pga gjelden at han banka dritten ut av faren sin.

  Det er faktisk den eneste historien jeg har hvor det har gått veldig ille, de andre brukerne jeg kjenner er ikke naive drittunger som forventer store muskler over natta.
  6  Generelt / Antidoping / Sv: Home made anti-dopingkampanje. på: 08. februar 2010, 00:47
  At penis krymper er vel noe de fleste vet er en myte? Selv ikke antidoping norge bruker det som et argument. Men er jo klart at hvis du legger på deg mye masse rundt lårene så kan andre ting i "området" se mindre ut Wink
  7  Generelt / Antidoping / Sv: Veksthormoner gir ikke økt styrke på: 08. februar 2010, 00:43
  Hmm, veksthormoner øker proteinsyntesen i kroppen din betraktelig samtidig som den produserer langt flere muskelceller. Hvis ikke det gir økt styrke så vet ikke jeg  what
  8  Trening / Forum for ungdom / Sv: overkropp! ? på: 31. januar 2010, 03:53
  Bare start med et utgangspunkt i markløft, knebøy, benkpress og militærpress. Du kan eventuelt legge til noen isolasjonsøvelser på de musklene du føler det passer.

  ... eller bare bruk det programmet her; http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=85
  9  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Gardemoen - for deg som er gay på: 30. januar 2010, 00:31
  wow, det var jo også et begrep
  10  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Røyking. på: 27. januar 2010, 19:46


  Dagens latterkrampe.

  Konstruktivt.
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen på: 22. januar 2010, 19:57
  ja, du har gode poenger her.. men varme/kulde er en ting eg selv velger å se bort ifra, i og med at vi har både hatt varme og kulde rekorder de siste åra;) så eg bruker det ikkje som argument, eller mot argument.

  når det kommer til statestikken din: all disasters include: drought, earthquake, extreme temperatures, famine, flood, insect infestations, sliden, volcanic eruptions, wave/surge, wild fires, wind storm.

  statestikken viser kraftig økning fra 60åra fram til nå.
  hvor mange av disse naturkatastrofene kan menneskeheten ha påvirket med så kraftig virkning på bare 40 år?
   forresten, merk det kraftiget fallet som såvidt vises på slutten av 2000;)

  dette er ting som har skjedd med gjevne mellomrom siden skapelsen av kloden.

  teksten til statestikken nevner en viktig ting eg sier meg veldig enig har skyld av mye på kloden: population;)  å en ting til bare for å være trassig og teit: i hvor stor grad ble jordskjelv, bølger osv dokumentert i ''gamle dager'' i forhold til nå?

  Den viser kraftig økning fra 60 årene ja, og hvor mye av det mennesket har påvirket? Vel, la oss bare si at forskere mener den tredje industrielle revolusjonen startet 1970 Smiley

  Økt populasjon -> økt teknologi -> økt forrurensing -> økt "global oppvarming" (?)

  Når vi prater i "gamle dager" trenger vi ikke å gå lenger enn 50 år tilbake for å se en økning i stor grad, og jeg vil tro at katastrofer ble dokumentert den gang og.

  Men for all del, jeg ser skepsisen din. Den verden her er så til de grader mer korrupt enn det folk flest tror fra sin lille sikre plass her i samfunnet. Og de av oss som kommer høyt nok opp til å påvirke, velger å ikke gjøre dette kontra frykt og/eller penger og status.

  Men jeg tror virkelig det ligger noe i global oppvarming, og at folk burde bli mer forsiktige før det er for sent.
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen på: 22. januar 2010, 18:48
  Sant det du sier, men du kan ikke argumentere mot at det er endringer i klimaet og en økning i naturkatastrofer. Uansett om media har blitt flinkere til å dekke det, så ser vi en ganske drastisk økning.

  Og angående klimaet så har vi rekorder i varme over hele landet, og jeg har hvert fall sett langt mindre snø utenfor vinduet mitt de siste åra enn jeg gjorde for 10 år siden.  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen på: 22. januar 2010, 18:16
  klimaendringer og naturkatastrofer de siste åra? x) de siste billioner åra mener du?

  Jaja, men det er jo ingen tvil om at klimaet har endret seg veldig mye de siste ti-årene. Samme med naturkatastrofer. Det er ikke uten grunn til at vi ser så mange av dem i dag enn det vi gjorde for 50 år siden.
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen på: 22. januar 2010, 02:47
  Kan allerede ha blitt spurt om, jeg orker ikke lese gjennom alle sidene;

  Men hva med de åpenbare klimaendringene og naturkatastrofene de siste åra? Er ikke det bevis nok i seg selv?
  15  Trening / Forum for ungdom / Sv: Ned i fettprosent? Hjelp! på: 22. januar 2010, 02:29
  Okey, for det første, når på dagen du timer måltidene spiller ingen forskjell på forbrenningen din.
  Fokusere på magetrening vil heller ikke hjelpe deg stort, så ikke prioriter det over andre muskelgrupper.


  Du vil ned i vekt, gjett hva? Du må gå sulten noen deler av dagen. Regn ut ditt kaloriforbruk (google) og pass på at du har et daglig inntak som er på 200-500 i underskudd av hva du bruker. Rent overfladisk trenger du ikke å tenke på noe annet enn kalorier inn og ut. (www.næringsinnhold.no)

  Men siden du vill opprettholde muskelmasse så sørg for å ha et høyt proteininntak som gjerne er over det dobbelte av vekta di, i gram.

  Andre kjekke tommelfinger regler;
  • - Drikk mye vann gjennom dagen
  • - Prøv å sette karboinntaket ditt til når du står opp og etter trening
  • - La det gå to timer før du legger deg uten noe inntak av mat
  • - Få i deg grønt og gjerne vitamintilskudd
  • - Eventuelt kjøp deg grønn te tilskudd for å øle forbrenning
  • - Lav intensiv cardio og høy intensiv interval cardio forbrenner mest fett (men høy intensiv interval cardio kan bli for tungt for deg, og det er diskutert om det kan bli for katabolsk)
  • - Ha realistiske mål. 0,5-1kg i uka er bra, alt utover dette vil være muskler som forbrenner (utenom den første uka hvor du mister mer i vannvekt og avfall

  Lykke til!
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 11
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!