Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 16  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: Ny Mr olympia vinner på: 28. september 2008, 10:38  MR Olympia 2008 resultater
  1. Dexter JACKSON
  2. Jay CUTLER
  3. Phil HEATH
  4. Dennis WOLF
  5. Toney FREEMAN
  6. Melvin ANTHONY

  Jeg ville ikke hatt med Cutler i topp 6.
  17  Generelt / Antidoping / Sv: Hvilke Bivirkninger Har Du Fått Av Dopingmidler?? på: 24. september 2008, 20:47
  Hvordan i helvete vet du det var hjerte?? at ikke var nerve stinger??når man kjenner det river i brystet og vondt og puste.. Det gjør jeg hver dag,det er ikke hjerte det har jeg sjekka det er nerve stinger..når man trener hardt får man det..og man skal ikke gå av igjen av steroider når man først begynner,da er vitsen borte..må ev gå over till hgh insulin i off periode da..eller på lave vedlikeholds doser med testo,eller primo....engang var jeg sikker jeg hadde hjertfeil,våknet mitt på natta,og svettet som f,hele venstre armen var sovnet og vondt som feen og puste og hvergang hjerte slo stakk det i brystet,kom på sjukehuset fant di ut at det var kun nerve sting eller hva dem kalte det..om du begynner og bli blå,og vanskelig og puste og holder på og svime av,og du vet du har høyt kolestrol eller blodtyrykk kan du være redd..at det stikker litt i brystet er normalt..
  roid rage.
  18  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Live food/raw food diet på: 03. september 2008, 23:56
  Unknown_Soldier,
  Det som er hensikten med denne type kosthold er at du konsumerer mat som har fordøyelses enzymer intakt når du spiser dem. Dette medfører at kroppen må bruke mindre energi på å fordøye den, og følgelig vil man føle seg lettere og ha mer energi.

  Hege,
  det er ennå litt hippi feber over hele denne type kosthold. Det finnes en MENGDE matvarer som trenger varmebehandlig for å kunne bli tatt opp av menneskekroppen.

  MEN, hvis man er feit og ønsker å gå ned i vekt, så må man enten spise mindre energi enn det man forbruker, eller så må man innta mer mat som er umulig for kroppen å fordøye.

  Hvis man er bra trent, så er ikke dette ønskelig. Da ønsker man at energien man spiser skal gå rett til cellene.
  19  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Usunt med bacon hver dag? på: 03. september 2008, 23:33
  Det er helt klart lite optimalt når man ønsker muskelvekst. Animalsk fett er hardt for mage og tarm, og lav utnyttelsesgrad. Det er derfor feite folk blir slanke på såkalte lavkarbo dietter. Man blir rett og slett ikke sulten lenger, for det er så utrolig tungt fordøyelig. Enkelte trekker en slutning om at dette metthetssignalet faktisk er gunstig for kroppen, men det er det virkelig ikke.

  Menneskets tarmsystem er veldig langt hvis det sees opp mot et tarmsystem for et typisk rovdyr. Vårt system kan sammenlignes med hester. Vi trenger balansert næring med rikelig med komplekse karbohydrater (korn) ,fett og proteiner.
  20  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Daniel Stisen i BassHunter video! på: 03. september 2008, 22:50
  Se videoen her, http://www.youtube.com/watch?v=bO43RIOvKf8
  21  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Fantastisk! på: 03. september 2008, 20:44
  22  Kosthold / Oppskrifter / Havregryn + kylling filet. på: 12. august 2008, 18:04
  Jeg kom over denne oppskriften: http://zairul.fotopages.com/?entry=1174616

  23  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hva slags juksemat gir minst kviser? på: 10. august 2008, 13:42
  Det er viktig å presisere at huden til jenter og gutter er HELT forskjellig.
  Testosteron bidrar til røffere hud som tåler mer. Det er en grunn til at det er laget fuktighetskremer for damer. Du vil også se at damer som har kviser får mye hissigere arrdannelse enn gutter.

  Huden er et utskillingsorgan. Nå vet jeg ikke hvordan du gjennomfører spisedagen din, men generelt kan det betrakes som stress på kroppen. Man konsumerer en overflod av kalorier, mye sukker og generelt lite fornutige næringsfordeling. Spisedag er en psykisk sak.

  Det kan være en grunn til at du får kviser, for du stresser kroppen din med ufine matmenger. Det er også funnet en svak positiv korrelasjon mellom melkeprodukter og kviser.
  24  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: He's back! på: 20. juli 2008, 19:58
  Er det mulig å oppdrive den første dokumentaren om Erik Thomsen?
  25  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Sticky: Nyreskader av proteinpulver? på: 21. mai 2008, 22:00
  Slutningen man kan trekke er at overflødig protein gjør at nyrene jobber hardere enn en ideell* diett. Spiser man for mye raske karbohydrater jobber også nyrene _hardere_. Hvor hardt, og hvor skadelig det er, er individuelt.
  *ideell= man kun spiser akkurat de næringsstoffene man trenger => Perfekt absorbering og optimal prosessering.


  Det er viktig å presisere at kroppen resirkulerer proteiner, på lik linje med mye annet. Man har sett at en _gjennomsnittlig_ person trenger 400 gram protein hver eneste dag, hvor >75% av dette resirkuleres. Ubrukelige og overflødige aminosyrer skilles ut i urinen. Kroppens celler produserer egne aminosyrer ut fra retningslinjer fra ditt arvestoff (DNA+RNA=mRNA). Den resterende mengde må altså tilføres gjennom kostholdet; essensielle og ikke-essensielle aminosyrer. Vektlegg proteinkvalitet og ikke kvantitet.
  26  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Om man ikke får nok karb, fett - "stjeler" kroppen proteiner? på: 21. mai 2008, 18:46
  Kroppens celler benytter seg av glykogen. Dette er et essensielt næringsemne i cellenes metabolisme. Proteiner og fett brukes hovedsaklig i cellemembranen, mens glykogen (les: absorbert karbohydrat) forbrennes i cellens ribosomer og gir den energi for gjøre sine gitte oppgaver.

  Hvis man ikke spiser karbohydrater må leveren jobbe ekstra for å konvertere triglyserider (les: absorbert fett) om til glykogen for at cellemetabolismen skal gå sin vanlige gang.

  Konklusjonen er at man trenger et balansert forhold av samtlige næringsemner.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?