Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 26
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Treningseksperter og PT på: 05. september 2015, 13:52
    Altså, hæ? Hva er målet?

    Du har gått ned 12 kilo, og er frustrert fordi du ikke har blitt sterkere?
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kostholdsplan + - $ på: 15. juni 2015, 19:08
    Men hva er målet med kostholdet, da? Skal du opp i vekt, ned i vekt, holde vekta, forsøke å gå saaaakte opp for å legge på deg minst mulig fett, gå fort opp for å bli sterkere fortest mulig, hva vil du? Detaljer må til.
    3  Trening / Styrkeløft / Sv: Stagnering i benk på: 14. juni 2015, 22:10
    Hva veier du?

    Mikrovekter. Gå ned 5kg fra der du sist gjennomførte 3x5 solide reps, øk 1kg av gangen.
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Tips til suplerande øvelsar for basic/uorganisert program? på: 11. juni 2015, 21:11
    Ok, da gjør vi det enkelt:

    Hver gang du er på et treningssenter gjør du knebøy, benkpress/skulderpress og markløft. Det er alt du trenger for å bygge funksjonell styrke som gjør resten av livet enklere. Drit i biceps, du har ingen bruk for å trene dem utover hva de får i dagliglivet. De andre øvelsene trener i praksis alt annet på kroppen din, hvis du stadig øker vekta. Drit i dips, rows og planker. Chins er fine hvis du gidder, hvis ikke kan du drite i dem også.

    Du kan variere intensiteten i løpet av uka, så lenge du øker vekta på stanga ettersom du blir sterkere.

    Vips.
    5  Trening / Forum for ungdom / Sv: Er restitusjon nødvendig med dette treningsprogrammet? på: 04. juni 2015, 20:58
    Er onsdag dedikert til å trene utelukkende biceps? Og tirsdag bare triceps? Det er rått.

    Om du TRENGER fridag? Avhenger jo av hvor tungt du løfter - altså hvor overbelastet sener, ledd og diverse annet småplukk er. Litt avhengig av hvor du er i treningskarrieren din, men dette programmet ville jeg ha revurdert.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Matte til hjemmegym på: 04. juni 2015, 20:55
    Drit i det, og la være å slippe vektene. Med mindre du er fryktelig sterk kan du like godt bare sette dem fra deg på ordentlig vis. Å slippe vektene er et fjollete, moderne fenomen - ikke bli med på det!
    7  Trening / Styrkeløft / Sv: Benkpress på: 04. juni 2015, 20:53
    En relativt populær variant er å kjøre noen tunge sett, si 3x5 eller 4x4 eller noe i den duren, og så senke vekta litt og dra på 2-3 backoff sett med 8-10 repetisjoner.
    8  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Trenger tips til "ekstrem" diett før sommeren! på: 04. juni 2015, 12:48
    Du kan jo undersøke "Rapid Fat Loss" av Lyle McDonald eller hva han nå heter igjen. Den er det mange som har tro på i sånne tilfeller som dette. Høres ut som du vet hva som må til - kylling, fiberrike grønnsaker og karbohydratene i søplekassa. Varierte grønnsaker, magre proteinkilder, litt frukt (ikke for mye, massevis av karbohydrater).
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Splitt eller Fullkropp på: 02. juni 2015, 23:30
    Det kommer an på mål, og nåværende nivå.

    Hvis du tar 60kg i knebøy og 80kg i markløft så trenger du fullkroppsprogram frem til du har bygget opp et solid grunnivå. Så kan du eventuelt splitte opp treningen mer. Bøyer du derimot 250kg er det gode sjanser for at du ikke bør kjøre hele kroppen hver økt, ettersom det blir for krevende. Da er en splitt logisk.
    10  Trening / Forum for ungdom / Sv: Tips til kosttilskudd mtp trening, takk!! på: 20. mai 2015, 17:41
    Gjør som spurven sier. Eta mat, trene hardt, følge med på vekt og speil litt i ny og ne sånn at du ikke blir drassende på mer fett enn du egentlig trenger. Litt må du regne med, men du trenger ikke å bli skikkelig tjukk for å bli sterk som en bjørn. Du er jo i den perfekte alderen for å bare skuffe på med mat og trening også.
    11  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: magemuskler på: 20. mai 2015, 17:38
    "Farlig lav fettprosent" eksisterer i praksis ikke for menn. I alle fall ikke med mindre du er alvorlig syk og trenger hjelp. Det som eksisterer er dog folk med minimalt med styrke og muskler men med godt synlige magemuskler. Det hjelper nok ikke stort når de møter en fysisk utfordring.
    12  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Trenger gode tips/ råd fra noen som har peiling og erfaring på: 29. april 2015, 12:54
    Jeg er enig med deg i at du antakeligvis får nok "core" trening fra de store øvelsene, særlig bøy og mark, med mindre du trener for sixpack osv. Hvis du trener for funksjonell styrke på isen trenger du ikke å legge til ekstra fluff for mageregionen.

    Jeg synes du med fordel kan droppe ting som beinpress og hamstringcurl. Alt dette får du trent fint med bøy og mark. Underarm synes jeg godt du kan droppe også, men mindre det er et område du er veldig misfornøyd med rent estetisk. Kjører du tunge nok løft (særlig mark), får underarmene dine mer enn nok arbeid til å være funksjonelt sterke i alle situasjoner du kunne komme opp i her i verden. Er nok sjelden du står på isen og tenker "Dæven, leit at jeg ikke isolerte underarmene mer, da hadde denne situasjonen løst seg!"

    Ellers ser dette fint ut, bare husk jevn økning og høyt proteininntak Smiley
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Trener hver dag, trenger jeg så mye kcal? på: 26. april 2015, 18:28
    Spise maten du spiser. Veie deg hver morgen, måle midjen hver morgen. Loggføre det. Manipulere kostholdet opp eller ned etter forgodtbefinnende, se hvordan målte verdier endrer seg over tid.
    14  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Hva er best? på: 25. april 2015, 16:01
    Det er et bra program, og såfremt du ikke er BRÅSTERK har du bare godt av å trene hele kroppen flere ganger i uka. Stå på!
    15  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nødvendig med tilskudd/proteinpulver? på: 23. april 2015, 21:54
    Online kalkulator for fettprosent? Jeg liker det!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 26
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!