Visning av honnrposter for Mummelmann
Sider:
 • 1
 • ...
 • 27
 • 28
 • 406  Trening / Strongman / Sv: WSM - Resultater og Bilder 07. september 2008, 18:23
  Det begynner å bli veldig artig å være nordmann for tiden, hvis vi får to nordmenn i finalen rundene burde virkelig media gripe tak og hylle som et helvete, disse atletene for altfor lite oppmerksomhet og oppbacking her hjemme! Å i det hele tatt ha to nordmenn i kvaliken er en bragd i seg selv av lille Norge (med de store kara) og fortjener mer spalteplass enn Jan Thomas' anale eskapader og allskens dildonytt fra hele landet... 'sukk'  Huh (Ja, VG og Dagbladet, jeg kikker på dere).
  Honnr gitt av : Radio Starr, 07. september 2008, 18:25
  407  Generelt / Åpent forum / Sv: Jobb intervju, dørvakt! 26. august 2008, 18:33
  En dørvakt må først og fremst kunne veksle mellom å være en hyggelig serviceperson og en bestemt autoritetsfigur. Tålmodighet og talegaver er alfa og omega men de fleste vil nok sette pris på en litt over gjennomsnittlig fysikk også, såpass at de vet du greier deg i en fysisk utfordrende situasjon.
  Skal selv på intervju et par steder i Trondheim til uka, sitter og sliter litt med CV'n da jeg ikke akkurat har et hav av arbeidserfaring eller utdanning...  Embarrassed

  Mine beste tips; når du er på jobb, sett faste og strikte grenser for deg selv og gjestene, uakseptabel oppførsel av en kompis eller "en som egentlig er grei" er og blir uakseptabelt. Gjør det klart med kroppsspråk og instilling at ingen får rabbat hvis de ikke oppfører seg, men gjør det også tydelig fra børjan at alle er velkommen som gjester.
  Alle fortjener en sjanse, har selv opplevd at folk som ser "tvilsomme" ut enten er sjokkerende normale eller eksepsjonelt greie å ha med å gjøre.
  Havner du i klammeri eller går i mellom kamphaner; ikke slå så lenge du kan unngå det, kom fra siden og si klart ifra først, funker ikke det prøver du å skille dem fysisk uten å skade noen hvis det kan unngås.
  En hånd på brystet er vanligvis passelig, ikke for aggressivt men samtidig bestemt, folk blir sinte hvis en river i dem (forutsatt at de ikke allerede slåss, da er du kanskje nødt) eller klyper/holder igjen armer osv.

  Lykke til på intervjuet, bare vær deg selv, en god dialog mellom sjef og ansatt er spesielt viktig i service næringen!  Smiley
  Honnr gitt av : lfaro, 29. august 2008, 13:05
  408  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Doman-metoden. Trening av hjerneskadde. 26. august 2008, 18:42
  Høres ut som en real utfordring, men det er sikkert en oppgave man vokser på som menneske!  Smiley
  Og, ja, du har nok rett angående lønnen om dette er en privatperson.  Cool
  Honnr gitt av : AlexanderDGL, 26. august 2008, 18:49
  409  Generelt / Loggbok Online / Sv: Zuul trykker gassen ned igjen 24. august 2008, 18:56
  Hehe, artig å se at flere hater jogging!
  Mine joggeturer fortoner seg gjerne slik;
  10 min "mannesegopp" for deretter å igangsette cirka 15 minutter med ugrasiøs vralting med en kropp som ved stuping sender små bølger skyllende opp på strender i Honduras.
  Deretter cirka 5 minutter med spotting av vår herre Gud for å ha gitt meg en fasong som egner seg like godt til løping som Inga Marte Torkildsen egner seg som sykepleier med sin ydmyke medmenneskelighet.
  Dette etterfølges av cirka 20 minutter med "sauter" og 8 liter svette som aldri vil gå ut av Duo-Dry stoffet igjen.
  Man vandrer så hjem og dusjer i vann som holder 15 grader og rister og skjelver i forventning og håp om at kroppen kanskje skal under 40 grader igjen i løpet av kvelden. Det skal den ikke.
  Tilbringer så resten av kvelden med svetting, banning og moralsk sammenbrudd som henger i til neste joggetur.
  Symptomene forverres naturligvis for hver gang og livsviljen ebber sakte ut.

  Men, faen; jogge skal man!  >Cheesy
  Honnr gitt av : Dobbel, 24. august 2008, 18:58
  410  Trening / Styrkeløft / Sv: Manuel Bezerra i Robinson 21. august 2008, 15:00
  Så pene, naturlige bryster hun har...  Tongue Også så fint sminket, lært seg det heeeelt selv for tenk!!  Grin

  Honnr gitt av : Teletubbi104, 21. august 2008, 16:24
  411  Generelt / Åpent forum / Sv: Menn holdes for narr 17. august 2008, 15:48
  Bidraget må nok betales uansett ja, du. Har en svoger som har kjempet for foreldreretten til sine to første barn fra første ekteskap i snart 12 år og ikke vunnet fram. Eks kona er prostituert i Trondheim, har Munchausen og har ligget med politi, barneverns ansatt og lege (r) for å få viljen sin igjennom og slippe unna tiltale i tillegg til at hun har svindlet til seg hundretusener i trygdeytelser gjennom søsteren som jobber i rikstrygdeverket.
  Hun gikk til og med til fysisk angrep på min svoger under et rettsmøte og prøvde å kvele ham foran dommerfullmektig, to advokater og en psykiater uten at det fikk nevneverdige konsekvenser.
  Svogeren min og søstra mi har nå fått den ene gutten men den andre lever et liv i mishandling (foret med astma og allergi midler han ikke trenger og som har gitt ham beinskjørhet, får hendene svidd på kokeplate, leser om morens sex eskapader gjennom internett og sitter i rullestol uten at det feiler ham noe fordi kjære mamma vil ha oppmerksomhet).

  Jeg hater situasjonen og svogeren min og eldste søster har hatt det jævlig i en årrekke mens de har kjempet mot hele det norske rettssystem med nebb og klør og svogern's eks har ved mange anledninger fått snudd ting på hodet og anklaget ham for de tingene hun gjør. Alt fra å anmelde for incest og drapsforsøk til å kalle ham en kald, mishandlende psykopat for retten.
  Og damen får ture på uanstrengt til tross for at skole, helsevesen og visse figurer innen andre etater har sendt opp varselbluss gjenatte ganger og anmodet retten og barenvern om å ta affære da det er innlysende at noe er riv ruskende galt.

  Likestilling er en myte, og det finnes ingen grenser for hva en utspekulert og gråtende kvinne kan stelle i stand.
  Honnr gitt av : Lokomotivet, 17. august 2008, 16:11
  412  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 15. august 2008, 12:41
  Det er så mange verbale og visuelle seire her inne at man ikke vet hvor en skal begynne...  Grin Honnør til Egil for tidenes uttrykk i alle fall, men jeg tenker nå bare på et helt vanlig forhold når jeg hører "fitte-regime" jeg da...  Tongue
  Honnr gitt av : Geir M, 15. august 2008, 12:44
  413  Trening / Styrkeløft / Sv: Bolton 500 i bøy 13. juli 2008, 23:48
  "Tar du mye i bøy?" - - "Tja, cirka en 1954 2CV"
  Honnr gitt av : Rimstad, 16. juli 2008, 12:47
  414  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: treningsprogram ok? 22. juni 2008, 20:22
  5X5 egner seg faktisk bra til å bygge grunnstyrke og til forbedring av nervebaner hos en helt person innen faget! Anbefaler dette opplegget; det er enkelt og forståelig, det fungerer veldig bar forutsatt at du spiser og hviler tilstrekkelig samt at øktene ikke blir så lange at man helt mister lysten de første ukene!  Wink
  Honnr gitt av : Eirik Sandvik, 23. juni 2008, 14:46
  415  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvordan er Europris sine vekter og vektstenger? 18. juni 2008, 16:32
  Noen som kan prisen på en ekte olympiastang (20 kg) er? Enten kjøper man vel ekte vare, vektskivene har vel ikke så mye å si, men fordel med "plastikk/gummi" belegg utenpå jernet og riktig størrelse til markløft?

  Olympia stenger er vel fra 1200-1500 kroner og oppover mot 2500 osv, de er dyre...
  Honnr gitt av : BroadRipple, 18. juni 2008, 20:26
  416  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvordan er Europris sine vekter og vektstenger? 18. juni 2008, 17:02
  Går helt fint det. Den største forskjellen mellom vanlige stenger (som jeg har selv) og Olympia eller IPF godkjente stenger er bredde, lengde, låser og ikke minst brytningspunkt og lasteevne. En lasteevne, strengt tatt, som ingen av oss her inne noensinne vil overstige med mindre vi bruker gaffeltruck!  Wink
  Honnr gitt av : BroadRipple, 18. juni 2008, 20:26
  417  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvem to ville dere helst sett møtes i neveslagsmål? 18. juni 2008, 01:00
  Gjerdrum mot yoke'n; payback is a bitch and you owe that steel some asswhoopin!
  Honnr gitt av : VegarGjerdrum, 18. juni 2008, 11:22
  418  Generelt / Loggbok Online / Sv: Egil Skallagrimssons saga 17. juni 2008, 15:37
  Jeg skrev også melding til Jan i ej-shop og foreslo en eller annen form for sak på dette. Man får se da...

  Selv om det ikke skulle være brudd på noen lov, så er det smålig ihvertfall. Klart de som selger tilskudd tjener på det. De har det jo som jobb! Og vi forbrukere er glade for god tilgang og konkurranse som presser prisene ned.
  At den største aktøren spenner bein på en av de små er fortsatt teit... Smiley

  Får assosiasjoner til Tine Meirerier jeg... Noen andre?
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 17. juni 2008, 15:37
  419  Trening / Styrkeløft / Sv: norges sterkeste RAW gjennom tidene? 10. juni 2008, 18:21
  Å få strekkmerker er veldig vanlig, har selv vanvittig strekkmerker på overarmer og skuldre samt litt på brystet og lårene. Og når det gjelder dop; tror ikke folk som doper seg hadde trivdes her inne, er mange kjente og ukjente utøvere av div kraftsport her som er ganske vokale i sin motstand mot dop (en motstand som jeg forstår og støtter fullt ut). Er faktisk mulig å ha en utrolig framgang med riktig kost og tilskudd av aminosyrer, protein og kreatin (de to sistnevnte er vel verdens mest brukte trenings supplement av gode grunner vil jeg tro...  Wink ).
  Honnr gitt av : Mr Melk, 13. juni 2008, 16:32
  420  Generelt / Åpent forum / Sv: Ikke lov å trene markløft på gymmet?! 11. juni 2008, 00:03
  Jeg skal begynne å trene markløft igjen snart, regner med jeg straks får beskjed om å slutte med bråket...  Lips Sealed
  Da må du sende en ny sms  Grin

  Tren med flere hundre kilo fra boks og slipp det i gulvet fra lockout så de får høre hvor stille det egentlig er når man senker vekta kontrollert... Makan til uproff og snevert opplegg har jeg sjelden hørt. Fy faen sier jeg.
  Honnr gitt av : kenboy, 11. juni 2008, 06:08
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 27
 • 28
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!