Visning av honnrposter for Аня Евелин :)
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 9
 • 1  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Hvordan klær trener du i ? 15. januar 2007, 15:47
  Syntes man skal trene med det man føler seg komfortabel i. Jeg trener med typen sine gasp-bukser og t-skjorte i str. hvalross. Hadde ikke følt meg så komfortabel i et mini-antrekk, og da går det jo utover treningen igjen. Skjønner meg ikke på de som gidder å kjøpe "mote-treningstøy", bare fordi de skal se bra ut. Men det er vel litt lettere å bli fristet til det om man trener på sats og er singel.
  Honnr gitt av : kalle85, 24. november 2013, 11:47
  2  Trening / Olympisk vektløfting / EM 2011, Kazan/ Russland 27. mars 2011, 16:03
  Gleder vi oss?

  Eurosport skal, som vanlig, være flink å sende herfra (mener alle A-grupper skal bli sendt...!)

  Og i A-gruppene ser det foreløpig ut som om vi finner..
  Ruth Kasirye - 63 kg
  undertegnede (Jordalen)- 69 kg

  og, desverre B-gruppe på Per Hordnes i 94.

  Tidsplanen: http://www.kazan2011ewc.com/championship/shedule/

  Påmeldte kvinner/ menn med "Kvinne" som kjønn i passet:  http://www.kazan2011ewc.com/athletes/abwcw/

  Menn med "Mann" som kjønn i passet: http://www.kazan2011ewc.com/athletes/abwcm/

  Jeg følte jeg var veldig godt inni det med å poste linker nå, så dere får link til forsiden også. Men etter det gir jeg meg.

  http://www.kazan2011ewc.com
  MVH frøken Jordalen
  Honnr gitt av : Halvmetern, 28. mars 2011, 14:33
  3  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Nordisk Mesterskap I Spydberg 6 og 7.11 06. november 2010, 10:24
  Noen som har tv2 sumo som kan sende meg PM med brukernavn og passord?
  Honnr gitt av : curlingpants, 06. november 2010, 11:23
  4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: BlodSPRENG(T) i trynet!? *Kun seriøse svar!* 24. oktober 2010, 02:09
  Ikke bry deg om det der. Det er tynne, små, stakkars kapillærer som sprenger litt pga presset. Det som du har, med normal sirkulasjon i huden, går nok vekk, som de andre sier, etter noen dager. Det er verre når de litt større blodårene kollapser etc. Da kan det bli varig.

  Nyttesløs info: en gang da jeg var liten, da hostet jeg så jævlig at jeg fikk (dønn alvorlig) helt røde øyne. Alt det hvite var rødt. DET var kult. Men, det gikk jo vekk. Kroppen har en irriterende måte å ordne småting som dette her Wink

  Kilde: tidligere hudpleiestudent? (Og en jeg kjenner hadde samme greiene etter grappling-treninger, og det gikk bort.) Funker det?
  Honnr gitt av : Halvmetern, 24. oktober 2010, 03:46
  5  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Hvem er meste interessert i trening? 15. oktober 2010, 22:55
  Folk er jo allerede forvirret nok av vektløfting, styrkeløft, vekttrening og bygging. Gi mannen i gaten en pause.

  Styrkeløft og vektløfting er jo faktisk like likt som fotball og basket. Det er en ball, det er lag, de skal score mål.

  Vi har en stang med litt vekter, stangen skal opp (hvor langt opp er også forskjellig, og måten det gjøres på også), og begge er individuelle idretter.

  Jeg har jo NETTOPP lært meg forskjell selv her! Flink eller?
  Honnr gitt av : Halvmetern, 15. oktober 2010, 23:12
  6  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Hvem er meste interessert i trening? 15. oktober 2010, 16:09
  Jeg tror styrkeløftere og vektløftere trener ganske likt i grunntreningsperiodene. Ihvertfall i øvelser som knebøy og drag (mark for noen vektløftere og for de fleste styrkeløftere).

  (èn kam etc..) Og jeg tror byggere kan mikse og trikse mer, og prøve forskjellige programmer, ettersom de kan ha en mer variert trening. Øvelsene de har er øvelser som de fleste som vet litt om trening trener, og som faktisk vektløftere og styrkeløftere også trener, ofte som skadeforebygging, og ofte på en måte som er mer tilpasset den enkelte idrett.
  Om en vektløfter skulle hoppet på det første og beste "motetreningsprogrammet", så kunne dette i verste fall satt utøveren tilbake i konkurranseløftene, ettersom man kan risikere å miste spenst etc, og det at slike programmer ikke er tilpasset rykk og støt.

  Det er plenty av vektløftere som jeg vet om, inkludert meg selv, som prøver litt forskjellig og tester ut forskjellige øvelser og teorier, men gjerne tilpasser de litt mer til egen idrett. Jeg prøver bare ikke de mer lettvinte; til failure og ferdig eller andre som blir for mange løft i settene (jeg har dårlig nok spenst, liksom) etc, for jeg vet at for min kropp så fungerer det ikke så bra.
  Men, igjen, jeg vet også at det er noen vektløftere som tviholder på en egen teori, står fast i åresvis, og nekter å prøve noe annet. Et typisk eks. på dette er enkelte som rett og slett trener for tungt, har for mange stevner og for lite treningsløft. Jeg tror egentlig dagens generasjon er mer villig til å prøve ut forskjellige ting, sette ting i sykluser og eksperimentere litt, for som det tidligere er blitt sagt; vi ser at det er et stykke opp til de beste. Det funker ikke like bra med 2*4 i rykk, støt, drag og bøy som det gjorde da vi var 14.

  Før trente jeg for tungt, hadde for mange stevner etc. Jeg har tatt litt lærdom i dette og fått en lekse i latskap av min kjære, og for øyeblikket er jeg nærmest 100% skadefri. Jeg jobber med spensten (...), og trener reps, sett og øvelser som egentlig ingen andre i lokalet gidder.

  Det vi også må huske på, som jeg selv egentlig glemmer hele tiden og ihvertfall ikke forstår, er at det er faktisk ikke alle som har gidden eller motivasjonen til å prøve å bli god. Det er faktisk noen som ikke har interesse av å være på et EM eller VM.

  Om man fjerner utstyret på de norske styrkeløfterene, så har de mindre i knebøy enn meg, og dette er en av deres konkurranseøvelser. Ja, de har myyyye mer enn meg i drag og mark, men jeg har ikke behov for 150 i drag om jeg ikke hadde kommet meg opp fra en evt vending likevel. Ryggstyrken kunne nok vært bedre, men det er ikke den som stopper meg. Det er spenst og beinstyrken, og evt. skader som kommer av overdrivelse.

  Honnr gitt av : RkD, 15. oktober 2010, 22:50
  7  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Hvem er meste interessert i trening? 15. oktober 2010, 16:59
  Har tatt 5 på 115 i front, 4 på 140 bak, dobbel på 150, og ikke prøvd noe mer egentlig. Spurte en styrkeløfter i samme klasse (omtrent) som meg hva hun hadde uten utstyr, og ble vel ikke videre imponert. Tror det var 110.
  Honnr gitt av : Evis, 15. oktober 2010, 17:05
  8  Trening / Skader og Smerter / For lite sex??!! 20. august 2010, 22:28
  Just needed the attention.

  Anyway.
  Har problemer med hoften. Som om det er noe irritasjon oppe i hofteleddbøyeren. Føles ut som om det klemstres når jeg setter meg ned i sitten.

  Noen som har hatt slike problemer selv, og vet noe som hjelper?
  Eller noen proffer i Bergen som tenker seg hva det kan være og kan ordne det for meg?
  Tenker noe type verdensmester i muskel/ledd-ting etc.

  Setter meeeget stor pris på seriøse svar. Selv om jeg som regel er useriøs selv.

  MVH Anja
  Honnr gitt av : d4931, 21. august 2010, 03:36
  9  Trening / Styrkeløft / Sv: Hjelp med treningsproggram VENNLIGS hjelp meg :) 14. august 2010, 05:03

  TUSEN TAKK TIL: Arild haugen og Richard Skog og Espen Bøs Aune for inspiration til og starte med vektløfting og jeg føler at dere støtter meg SELVOM jeg ikke kjenner noen av dere personlig  og jeg håper at dere har ikke får noen skader eller noe sånt piss som gjør at dere ikke får konkurert. BRA JOBBA TUSEN TAKK FOR INSPIRATION.

  Så flott at de har inspirert deg til å drive med vektløfting da! Det er bra jobbet av de. Visste ikke at de drev med det Wink

  (bli vant til slik som dette, du blir herdet)
  sjekk forumene; vektløfting, styrkeløft, strongman etc, les litt hva de forskjellige går ut på og er, og du finner nok sikkert mye bra på de respektive forumene ang. trening, mat etc, ut fra hva du vil.

  Det beste er alltid å lese litt først, og sette seg litt inn i ting. Så får du nok masse ideer og kunnskaper etterhvert (på treningsøvelser, hva som går på de forskjellige musklene, hvordan man skal trene eller spise etc.), for det beste er jo å kunne sette opp sitt eget program ut fra hva du vil, hvor mye du kan trene, og hva du har tenkt å spise, og evt få rettelser på det etterpå. Skriv gjerne litt om hva mål du har (om du vil ha logg her), så er det mange som vil være med og heie deg frem mot målene og gi deg tips og slikt.

  har desverre ikke noe treningstips til deg, driver bare med vektløfting (som er en egen idrett) selv, så slik vekttrening som du ønsker er vel utenfor mitt felt.  Undecided sowy!


  Men, vi kan ta gylden regel nr. 1.
  Uprofft = Å kalle diverse styrkeidretter for bodybuilding, vektløftere for styrkeløftere (eller motsatt), spørre hva vektløftere har i benk (eller rykk og NAPP for den saks skyld) eller vekttrening for vektløfting.


  Det vil spare det for maaaaasse pes og kommentarer fra slike som meg fremover!

  masse lykke til!

  edit: Hva muskler vil du ha? Har du noen fysiske skavanker som hindrer deg i noen øvelser? Hva øvelser kjenner du til og har trent? Hvordan tar du feks mark og bøy? Hvor mye tar du i de? Hvor ofte har du mulighet/lyst til å trene? (mener at det ligger masse "ferdige programmer" på nett også. Om du vil ned i vekt, så er det også greit for folk (som har peiling) å se hva du spiser, når du spiser det, og så kan de da kommentere på det.

  Mange legger også ut et bilde av hele kroppen, der de da skriver hva de vil ha vekk/ legge til av muskler eller fett. Alle har forskjellige mål. Kanskje du kan gjøre det, og skrive om hva mål du har for kroppen og gjerne for vektene i de forskjellige løftene? Og skriv evt hva andre treningsformer du liker, bedriver/har bedrevet etc.!
  Honnr gitt av : The Child, 14. august 2010, 22:52
  10  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: EM vektløfting i Minsk 5-11 april 08. april 2010, 17:31
  Skal bringe videre beskjedene  Wink

  Det er vel ikke noe håndklekasting på Dabaya, han er vel bare ute med skade, etter det jeg har hørt.

  Da er undertegnede først ut i morgen, storfornøyd med å måtte stå opp kl 6, og veie seg kvart over 7.
  Det tilsier veiing kvart over 6 norsk tid, og løfting kvart over 8. Det må jo faktisk være det tidligste jeg noensinne har prøvd å gidde å løfte vekter engang.
  Litt misfornøyd, men ved godt mot. Da har jeg anledning til å heie på alle sammen, ihvertfall!

  Enda mer sladder;
  Ruth sin rumpe kunne vokse mer.
  Piddi går rundt med roser i kinnene og stort smil, grunnet en viss person.. <3 Herlig!!  Honnr gitt av : Hellbouncer, 09. april 2010, 12:36
  11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Styrketrening og rohypnol? 20. februar 2010, 21:27
  [...] Eneste følelsen dine innlegg kan vekke overhode må vel være en mild humring og litt glising, som når en med downsyndrom vil lukte på deg.

  den var IKKE fin, men herregud saa jeg lo..!
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 20. februar 2010, 23:33
  12  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Hva slags klær trener du i ? 15. januar 2007, 16:07
  Om du ikke vil se så kjedelig ut, så kan jo du prøve miniskjørt med hipster under, en litt utringet topp, og noen snertne små sko. Eller kanskje bare en bikini og masse olje?
  Honnr gitt av : Amund Bjone, 10. september 2009, 13:33
  13  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Hva slags klær trener du i ? 15. januar 2007, 16:01
  Hvorfor bryr du deg da om du ser kjedelig ut? Du skal jo kunne trene ordentlig, ikke måtte bekymre deg for hvordan du ser ut.
  Honnr gitt av : Amund Bjone, 10. september 2009, 13:33
  14  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Hvordan klær trener du i ? 15. januar 2007, 15:47
  Syntes man skal trene med det man føler seg komfortabel i. Jeg trener med typen sine gasp-bukser og t-skjorte i str. hvalross. Hadde ikke følt meg så komfortabel i et mini-antrekk, og da går det jo utover treningen igjen. Skjønner meg ikke på de som gidder å kjøpe "mote-treningstøy", bare fordi de skal se bra ut. Men det er vel litt lettere å bli fristet til det om man trener på sats og er singel.
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 07. mai 2009, 17:24
  15  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Jentene jeg blir sammen legger på seg?! 18. november 2007, 02:18
  Det beste du kan gjøre er å prøve å dra henne med deg på ting, prøve å få henne til å få noen gode interesser. Det er mange som vil, men ikke helt vet hva de vil/ hva de kan.  Ikke dra henne med på den treningen du nødvendigvis driver med (men det er jo en god idè det også), men få henne til å f.eks prøve ting som klatring, svømming, spør om hun vil være med på joggetur fordi du vil ha selskap. Det er godt mulig hun blir bitt av basillen om du bare drar henne med på noe.

  Ikke kommentèr noe som helst på henne (kroppslig ELLER hva hun putter i deg/ hva DU evt. ikke putter i deg fordi du blir feit selv), bare ros henne opp i skyene om hun f.eks blir med på en joggetur eller om du sitter og koser deg med noe som er bra for deg. Ang. mat, så kan du si at det er fordi, f.eks.: fettsyrer er bra for hjertet, jeg har hørt at huden blir bedre av å spise mye proteiner (for du er plutselig ikke så fornøyd med huden din). Ikke si at det er fordi du ikke gidder å bli feit selv. Si heller noe som ikke går direkte på størrelse på kroppen.

  Eksempler på treningsmotivasjoner;
  Shit, jeg visste ikke at du hadde så god kondis!
  Gud så fin hud du får etter du har trent da! Det gløder av deg
  Watching you train those heavy weights make me horny
  Kommentèr hvor koselig det var å ha henne med på evt. joggetur/ andre aktiviteter
  Du ser sykt bra ut i treningstøy
  Etter en trening; "Skjønner du nå at jeg gidder å trene? Det er så sykt DIGG med den følelsen man får etterpå"
  etc.
  Honnr gitt av : miss betty, 03. mai 2009, 12:43
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 9
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!