Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 63
  • 16  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Hvem er meste interessert i trening? på: 15. oktober 2010, 16:59
    Har tatt 5 på 115 i front, 4 på 140 bak, dobbel på 150, og ikke prøvd noe mer egentlig. Spurte en styrkeløfter i samme klasse (omtrent) som meg hva hun hadde uten utstyr, og ble vel ikke videre imponert. Tror det var 110.
    17  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Freak lifter - Artёm Ivanov. på: 15. oktober 2010, 16:14
    Spesiell fyr..
    *removed* haaaaaaaaaaaa..
    det er så mange klumper ute og går..
    18  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Hvem er meste interessert i trening? på: 15. oktober 2010, 16:09
    Jeg tror styrkeløftere og vektløftere trener ganske likt i grunntreningsperiodene. Ihvertfall i øvelser som knebøy og drag (mark for noen vektløftere og for de fleste styrkeløftere).

    (èn kam etc..) Og jeg tror byggere kan mikse og trikse mer, og prøve forskjellige programmer, ettersom de kan ha en mer variert trening. Øvelsene de har er øvelser som de fleste som vet litt om trening trener, og som faktisk vektløftere og styrkeløftere også trener, ofte som skadeforebygging, og ofte på en måte som er mer tilpasset den enkelte idrett.
    Om en vektløfter skulle hoppet på det første og beste "motetreningsprogrammet", så kunne dette i verste fall satt utøveren tilbake i konkurranseløftene, ettersom man kan risikere å miste spenst etc, og det at slike programmer ikke er tilpasset rykk og støt.

    Det er plenty av vektløftere som jeg vet om, inkludert meg selv, som prøver litt forskjellig og tester ut forskjellige øvelser og teorier, men gjerne tilpasser de litt mer til egen idrett. Jeg prøver bare ikke de mer lettvinte; til failure og ferdig eller andre som blir for mange løft i settene (jeg har dårlig nok spenst, liksom) etc, for jeg vet at for min kropp så fungerer det ikke så bra.
    Men, igjen, jeg vet også at det er noen vektløftere som tviholder på en egen teori, står fast i åresvis, og nekter å prøve noe annet. Et typisk eks. på dette er enkelte som rett og slett trener for tungt, har for mange stevner og for lite treningsløft. Jeg tror egentlig dagens generasjon er mer villig til å prøve ut forskjellige ting, sette ting i sykluser og eksperimentere litt, for som det tidligere er blitt sagt; vi ser at det er et stykke opp til de beste. Det funker ikke like bra med 2*4 i rykk, støt, drag og bøy som det gjorde da vi var 14.

    Før trente jeg for tungt, hadde for mange stevner etc. Jeg har tatt litt lærdom i dette og fått en lekse i latskap av min kjære, og for øyeblikket er jeg nærmest 100% skadefri. Jeg jobber med spensten (...), og trener reps, sett og øvelser som egentlig ingen andre i lokalet gidder.

    Det vi også må huske på, som jeg selv egentlig glemmer hele tiden og ihvertfall ikke forstår, er at det er faktisk ikke alle som har gidden eller motivasjonen til å prøve å bli god. Det er faktisk noen som ikke har interesse av å være på et EM eller VM.

    Om man fjerner utstyret på de norske styrkeløfterene, så har de mindre i knebøy enn meg, og dette er en av deres konkurranseøvelser. Ja, de har myyyye mer enn meg i drag og mark, men jeg har ikke behov for 150 i drag om jeg ikke hadde kommet meg opp fra en evt vending likevel. Ryggstyrken kunne nok vært bedre, men det er ikke den som stopper meg. Det er spenst og beinstyrken, og evt. skader som kommer av overdrivelse.

    19  Trening / Skader og Smerter / Sv: For lite sex??!! på: 23. august 2010, 22:41
    Jeg trodde aldri jeg faktisk ville lære noe av en tråd som har sex i tittelen. Men denne tråden er noe av det beste jeg har lest på TF de siste årene. All honnør til dere som svarer skikkelig og profesjonelt.

    SANT de har vært greie!! Det må jeg si. Skjønner ikke så veeeldig mye av proff-pratet, men ser jo at noen har tanker om hva det kan være, og det er jo mer enn de legene jeg har vært hos så langt (+MR) har klart å få frem. Så, det gir meg virkelig nytt håp til en ny runde med DOKKTORAR og SHIRROPRAKKTORAR etc.
    20  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Hobbs jakter på "sommerformen" ett par nye bilder s.3 på: 23. august 2010, 02:14
     Grin
    ..bare bli litt blekere

    sikkert ikke noe pes det i England, lizzm.

    21  Trening / Skader og Smerter / Sv: For lite sex??!! på: 23. august 2010, 02:08
    ..og, nå måtte jeg stå opp igjen, for jeg fikk en så god idè!!

    OM man har en cyste bak kneet (det var visst intet farlig, helt normalt etc.  Huh ) noe slikt, kanskje? : http://no.wikipedia.org/wiki/Baker_Cyste er det da mulig å stikke inn en sprøyte med noe vakuum, og suge ut galskapen? Tenker seff i samband med en som mener h*n er proff da.  what Syntes selv det hørtes veldig logisk og fornuftig ut.
    22  Trening / Skader og Smerter / Sv: For lite sex??!! på: 23. august 2010, 01:40
    Ja, guri malla, så må jeg jo svare normalt selv også!!   Grin

    Det er liksom ingenting som smeller eller noe. Men har sikkert (som en eller annen antidopingkis vi utnyttet litt på treningen) sa til meg, noe cyste (? wtf ?) bak kneet og litt løse leddbånd her og der.. Og det er som om en sene rett over kneet ligger litt og spretter på noe. Men den er ihvertfall ikke vond, da. Den fikk jeg hjelp med på NM nå sist. Snill og søt mann, innleid for anledningen, som fulgte mine prinsipper på at "det må som regel gjøre forbanna vondt om det skal hjelpe". Så det tror jeg jeg klarer å holde i sjakk nå, med noen triks.

    Men med hoften, ja. Vanskelig å si. Føles ut som om bevegeligheten ikke er helt det den var, at det bare er liten plass oppi der (sikkert blitt ENDA feitere nå, vettu  Lips Sealed ) og at det blir noe irritasjon som kan gå nedover i lårene, men i hovedsak murrer i hoften. Føles liksom ut som om man tar et ekstra lag med polstring i hoften, og det blir skvist. Og sånn generellt litt som "slitenhetsfølelse", men ingenting som hopper, spretter eller knepper der. Og det er jo sikkert kjempebra, ihvertfall.
    23  Trening / Skader og Smerter / Sv: For lite sex??!! på: 23. august 2010, 01:33
    Hey yo!
    Så kule dere er som gidder å svare. Joar Jensen har jeg vært til en gang, ja. Ble sendt til MR av kne, hofte blablablaa, og alt var flotters. Hadde da problemer (noen år, eeeegentlig) med at en sene over kneet fucket seg. Og det spredde seg, seff, etterhvert da Anja ikke hørte på det. Det endte da med et halvt år uten trening, prøvde pressv. på 70 elns (hadde varmet opp og alt!) og så bare krampet alt seg. Det har vært ville tilstander. Men de villeste tilstandene opplever vel egentlig de rundt meg om ikke jeg får trent bøy etc, da. Da blir det mye syting og helvete. Og i tillegg er jeg Bergenser.

    Så, den lærdommen har jeg tatt til meg: man kan høre på kroppen.
    (Ikke det at jeg ALLTID lyer da, for det er det jo ikke alltid man har tid til..)  what


    Ang. bekkenlåsning; kan det faktisk være en grunn? For det har jeg faktisk hatt. Veldig kjekt å få høre det av kiropraktoren for åååresvis siden. "Tror du har bekkenlåsning. Det er litt rart, for det er jo egentlig bare gravide som pleier å få det." "jo, takk. Er nok ikke gravid, er bare feit, liksom. Undecided"

    Så, anyhow, de som faktisk har litt peil., og ser her at folk har meldt seg frivillig allerede  Kiss
    Gi en lyd på PM da! For om noen HER kan ordne det for en stor klem, så er jo det bedre enn å bruke studentstipendet, som jeg ikke har fått enda, til å gå til noe Dr. Ditt eller Datt og komme hjem med en regning, og ingen bedring. For det har faktisk skjedd noen ganger. Mange ganger.

    Bare vær klar over at jeg syter veldig om noen bare ser på triggerpunktene mine, så det må evt. være en som har kjapp refleks, så vedkommende ikke får en fot eller arm i trynet. Kan jo evt. ha en sponsordeal på det, om det er noen som kommer med noe som funker? Your name- my t-shirt, etc.

    24  Trening / Skader og Smerter / Sv: For lite sex??!! på: 20. august 2010, 22:40
    Har du prøvd å kjøre 100 km/t med en Saab?
    Nei, men har gjort det med en Lada. Hjalp ikke.  what

    Litt nedverdigene å svare på en tråd med denne tittelen, men det kan høres ut som et typisk hofteleddsbøyerproblem ved mye bøy og lignende øvelser. Ofte kan disse problemene løses ved et par runder med triggerpunktbehandling av rectus femoris eller psoas /illiacus. Det kan også være en låsning av SI- ledd eller sacrum. Gå til en kiropraktor så bør saken være grei.

    TRIGGERPUNKT?!! Faaaen. Ok. Men, greit. Da kan jeg faktisk høre med en kiropraktor, og det er jo ikke dumt. Så er det jo opp til henne/han å vite hva SI-ledd og sacrum evt er. Sacrum høres ihvertfall veldig bra ut.

    For, ja, det blir gjerne litt bøy på meg, liksom..
    25  Trening / Skader og Smerter / For lite sex??!! på: 20. august 2010, 22:28
    Just needed the attention.

    Anyway.
    Har problemer med hoften. Som om det er noe irritasjon oppe i hofteleddbøyeren. Føles ut som om det klemstres når jeg setter meg ned i sitten.

    Noen som har hatt slike problemer selv, og vet noe som hjelper?
    Eller noen proffer i Bergen som tenker seg hva det kan være og kan ordne det for meg?
    Tenker noe type verdensmester i muskel/ledd-ting etc.

    Setter meeeget stor pris på seriøse svar. Selv om jeg som regel er useriøs selv.

    MVH Anja
    26  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Har ikke penger til mat!!!! på: 16. august 2010, 15:23
    Typisk, typisk, typisk. Og kjedelig situasjon!

    Har sett på "innvandrerbutikker" at de kan ha billig kjøtt avogtil. Lær deg å lage noen gode supper med kjøtt i! Og, man trenger faktisk ikke så sykt mye proteiner som mange skal ha det til. Les litt artikler om slikt for å "fjerne dårlig samvittighet" mens dette pågår! Det finnes også svææære poser med kyllinglår etc som ikke er så dyre, og tunfisk (som nevnt) er heller ikke gale.

    En god tunfiskoppskrift:
    Stek tunfisken med olje og sitronpepper. Bland med ris!

    Så også at en eller annen avis hadde noe sak om "billig mat" i dag.

    Gå i alt av frysedisker, sammenlikn og sjekk. Det er faktisk ofte veldig mye billig der. Alt fra fiskepinner til kylling! Så får du heller se litt mellom fingrene hva protein*kroppsvekt vil si. Du merker neppe noen forskjell så lenge du ikke kutter protein helt ut!
    27  Trening / Styrkeløft / Sv: Hjelp med treningsproggram VENNLIGS hjelp meg :) på: 14. august 2010, 05:03

    TUSEN TAKK TIL: Arild haugen og Richard Skog og Espen Bøs Aune for inspiration til og starte med vektløfting og jeg føler at dere støtter meg SELVOM jeg ikke kjenner noen av dere personlig  og jeg håper at dere har ikke får noen skader eller noe sånt piss som gjør at dere ikke får konkurert. BRA JOBBA TUSEN TAKK FOR INSPIRATION.

    Så flott at de har inspirert deg til å drive med vektløfting da! Det er bra jobbet av de. Visste ikke at de drev med det Wink

    (bli vant til slik som dette, du blir herdet)
    sjekk forumene; vektløfting, styrkeløft, strongman etc, les litt hva de forskjellige går ut på og er, og du finner nok sikkert mye bra på de respektive forumene ang. trening, mat etc, ut fra hva du vil.

    Det beste er alltid å lese litt først, og sette seg litt inn i ting. Så får du nok masse ideer og kunnskaper etterhvert (på treningsøvelser, hva som går på de forskjellige musklene, hvordan man skal trene eller spise etc.), for det beste er jo å kunne sette opp sitt eget program ut fra hva du vil, hvor mye du kan trene, og hva du har tenkt å spise, og evt få rettelser på det etterpå. Skriv gjerne litt om hva mål du har (om du vil ha logg her), så er det mange som vil være med og heie deg frem mot målene og gi deg tips og slikt.

    har desverre ikke noe treningstips til deg, driver bare med vektløfting (som er en egen idrett) selv, så slik vekttrening som du ønsker er vel utenfor mitt felt.  Undecided sowy!


    Men, vi kan ta gylden regel nr. 1.
    Uprofft = Å kalle diverse styrkeidretter for bodybuilding, vektløftere for styrkeløftere (eller motsatt), spørre hva vektløftere har i benk (eller rykk og NAPP for den saks skyld) eller vekttrening for vektløfting.


    Det vil spare det for maaaaasse pes og kommentarer fra slike som meg fremover!

    masse lykke til!

    edit: Hva muskler vil du ha? Har du noen fysiske skavanker som hindrer deg i noen øvelser? Hva øvelser kjenner du til og har trent? Hvordan tar du feks mark og bøy? Hvor mye tar du i de? Hvor ofte har du mulighet/lyst til å trene? (mener at det ligger masse "ferdige programmer" på nett også. Om du vil ned i vekt, så er det også greit for folk (som har peiling) å se hva du spiser, når du spiser det, og så kan de da kommentere på det.

    Mange legger også ut et bilde av hele kroppen, der de da skriver hva de vil ha vekk/ legge til av muskler eller fett. Alle har forskjellige mål. Kanskje du kan gjøre det, og skrive om hva mål du har for kroppen og gjerne for vektene i de forskjellige løftene? Og skriv evt hva andre treningsformer du liker, bedriver/har bedrevet etc.!
    28  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: VM 2010 i Antalya, Tyrkia på: 14. august 2010, 04:14
    UUUUUUUUH... Ok..

    bilder da først. Russisk mesterskap...
    http://ftamo.ru/photo/chempionaty_i_kubki/chempionat_rossii_2010_goda_v_kurske/26

    resultater russisk mesterskap.. (ehm, kyrillisk.. vel, google translate kan transkribere om man tar russisk til engelsk, mener jeg??
    http://ftamo.ru/_ld/0/40_..2010_.pdf

    Info..

    Mener at Chigi var med på RM, men bare varmet opp. Det sies at han hadde skade fra trening. På EM var det vel egentlig ikke skade, han var helt fin på kvelden liksom (spurte, vettøøøh Wink) . Men, det er jo mulig det er samme greiene. God knows. Kan prøve å få mer info evt.

    Om laget til VM så er det veldig mye uklart der enda. De får vel ikke helt klarsignal før enn om 1-2 uker (faktisk!!) og de har mange som nå er på samling i Taganrog, og mange som kjemper om plassene, og mange som gjør resultater over verdens beste som ikke kommer med av åpenbare grunner. Det kommer mest sannsynlig til å stille noen i de lette klassene, selv om resultatene der sikkert ikke kommer til å bli så veldig bra. Men, det merker vi etterhvert. Om så, så er det rart av de, syntes jeg. Vanligvis er det Gull eller Go home. (ihvertfall medalje).

    http://forum.silnyi.ru/viewtopic.php?p=21205#21205]
    [url]http://forum.silnyi.ru/viewtopic.php?p=21205#21205
    [/url]

    På RM ble Maxim Shejko (for de som kjenner til han) tatt i doping (men fikk inntrykk av at forbundet ville ordne det opp selv??!). God knows..

     i den linken står det litt forskjellig om bl.a. Ukraina og tilsvarende saker også. Google translate hjelper de som ikke skjønner bæret, men det blir jo ofte knotete... Oversetter det jeg skjønner selv.
    ---------------------------------------------------------------RUSSISK
    Новый допинговый скандал! Теперь на Украине:
    Как сообщается все тот-же сайт POLSKA SZTANGA, допинг контроль которому подверглись на последнем чемпионате страны в Луцке шесть членов сборной страны дал... 4 позитивных результата. А именно: Юрий Чикида, Артем Иванов, Алексей Торохтий и Константин Пилиев.
    Причем, несмотря на то, что украинская федерация наложила на всех четверых 2-х летнюю дисквалификацию и денежный штраф в размере $500 с каждого, украинские функционеры решили скрыть этот скандал и от WADA, и от общественности, объявив, что сборная Украины на чемпионате мира в Турции и чемпионате Европы будет выступать ... вторым составом (?!)
    Пока, как добавляет сайт POLSKA SZTANGA, информация эта носит неофициальный характер, но ... "шила в мешке" утаить вряд ли удастся, добавлю я от себя.
    ----------------------------------------------------------------NORSK

    NY DOPINGSKANDALE! NÅ I UKRAINA:
    Som polska sztanga refererer til, blablabla, Ukrainsk mesterskap, som 6 utøvere ble testet på, testet fire (!! WOW!!) positivt. Dette er følgende: Jurij Chikada, Artyom Ivanov, Aleksej Torokhtij og Konstantin Piliev. Selv om det ukrainske forbundet har da utestengt de løfterene for to år og gitt de straff på 500 dollar hver, har de ukrainske funksjonærene vedtatt å skjule denne skandalen for WADA og allmennheten, etter å bekrefte at det Ukrainske landslaget (et lag nr. 2) vil delta på VM i Tyrkia og på EM (Kazan, Russland, 2011).
    Og, som polska sztanga legger til, så er denne informasjonen uoffisiell.
    Men: "er det mulig å skjule et mord" spør jeg meg selv da..
    (skriver informanten fra det russiske forumet, som kaller seg "Lev Shprints".


    29  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: Ilya Ilin vs. Vladimir Sedov på: 14. august 2010, 03:43

    For dere som forstår russisk så fant jeg et intervju med Ilin på youtube.
    http://www.youtube.com/watch?v=VUTnRNsf26A#noexternalembed

    Skjønte faktisk en del!!!  Grin *stolt!!*  Men gidder ikke å ta alt sånn uten videre her.. Han snakket om lønn/ penger, OL, trening, helse, planer, utland, skader etc. Om det er noen spm, så kan jeg heller se nærmere på det?

    Anyone?
    30  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: VM 2010 i Antalya, Tyrkia på: 24. juli 2010, 11:42
    http://wsport.free.fr/2010/Juillet/Manzhos_Georgy.htm

    og også en trist nyhet før VM.. En av de russiske kvinnetrenerene gikk bort for en liten tid siden..
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 63
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!