Dobbelpost!
Lørdagsporno!
RrrrOOOodddLLAAAkagaaaaAAA!
Forvarm ovn til ca 150 grader.
1 egg
20 g sukrin melis (2 toppa ss)
50 g kokosmel (ca 5 toppa ss)
2 g fiberhusk (en liten ts)
10 g Regia bakekakao (ca 2 ts)
30 g proteinpulver (Reflex sjokolade/appelsin)
100 g skyr mango/appelsin (ca 5 toppa ss)
ca 1,5 dl veske (safta av en veldig stor appelsin)
Egg og sukrin piskes til eggedosis, bland så i resten av det tørre, skyr og veske.
160 g eggehvite ( ca 5 hviter)
20 g sukrin melis (2 toppa ss)
Dette piskes stivt.
Bland så forsiktig sammen de stive hvitene og den andre røra.
Bres ut på bakepapir i en langpanne, ca 5 cm fra kantene.
Stekes ca 12 min. midterste rille.
Ha klart et bakepapir med ett dryss sukrinmelis på, vend kaka på denne med engang den kommer ut av ovnen,ta av bakepapiret du stekte kaka på, rull kaka sammen med det nye bakepapiret, slik at du har rullekake med bakepapir i midten, dekk denne med et håndkle/tørkerull eller liknende for å holde fuktigheten inne i kaka slik at den ikke knekker når den skal rulles sammen igjen med fyll inni.
La avkjøle ca 20 min før fyllets spres på.
Fyll:
Eldorado vaniljesaus uten sukker, kokt opp med ca 1,5 dl vann og den siste veska jeg klarte å klemme ut av appelsinen (Gjør ingenting om det kommer litt kjøtt med). Kjøles av og bland med 1 boks vaniljeskyr.
Ca:
30 g karb.
90 g prot.
20 g fett
I morgen: Is, eller muffins....
Eller ooooh, begge deler?