Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 58
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Allergisk reaksjon på pre-workout?? på: 20. februar 2015, 08:59
    på vei til trening i dag, drakk jeg pre-workouten min som vanlig. Har brukt den samme i flere måneder uten problemer før jeg i dag ble fryktelig kvalm og uggen. Tenkte det var fordi vi kjørte bil, og jeg holdt på med helt andre ting enn å se på veien. Da kvalmen ga seg, oppdaget jeg at jeg var rødflammede i annsiktet og på armene og det kødde skikkelig. Så veldig ut som elveblest, og jeg ble veldig slapp. (Motsatt virkning av det som er meningen)

    Har noen opplevd lignende? Har ikke spist noe annet i dag enn jeg vanligvis gjør. Pre-workouten er av merket fire-up, og har som sagt aldri vært noe problem før. (Har brukt over halvparten, og er nøye med pre-workoutpauser innimellom)

    Setter stor pris på erfaringer da dette var en ganske skremmende opplevelse. Har ingen andre allergier.

    Kløe i øynene, forandringer i slimhinnene altså f.eks tett nese og nysing er klassiske symptomer på allergi.


    Noen reagerer ulikt på preworkout, som førstegangs opplevelse kan følelsen være noe overvelmende avhengig av flere faktorer som f.eks type proworkout, mengde ift din kropp. Da kan symptomer som kvalme og uggenhet oppstå.
    Mange kan også begynne å klø, det kommer av noen stoffer i tilskuddet. Det kan derfor ha naturlige forklaringer, og ikke nødvendivis allergi.

    Øyedråper kan på ingen som helst måte motvirke eller forebygge allergi.

    Du kan prøve et par ganger til, evt mindre dose, og sørge for at du har spist et godt måltid i forkant med rikelig med vann.
    Om kroppen responderer kraftig eller i hentydning til allergi er det best å stoppe og evt oppsøke lege for sjekk av allergi.
    2  Trening / Skader og Smerter / Sv: Skade etter håndbak på: 12. november 2013, 15:59
    mtp så store smerter flere dager etter skaden oppstod, ville jeg gått til lege evt oppsøkt hjelp hos andre. Invester i kroppen Smiley
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 14. oktober 2013, 23:57
    Det at den avtroppende regjering fjerner skatteklasse 2 fra 2014, noe som innebærer høyere skatt for ektepar der den ene er hjemme eller har lav inntekt.
    Mener jeg er synd.
    De som blir rammet for fullt av tiltaket, får opp til 13.200 kroner mer i skatt.
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 10. oktober 2013, 23:38
    Dubai er et forferdelig eksempel.  Dubai er et eksempel på omtrent alt som er sjukt og feil med muslimske land.  Investeringene og utviklingen i Dubai dreier seg for det meste om flyplasser, kjøpesentra, monumentalarkitektur og stormannsgærne hoteller.  Alt dette hviler på skuldrene til en importert arbeiderklasse som har få eller ingen rettigheter.  Nye tanker og ideer er det minimalt av.  Dubai og de andre gulfstatene produserer omtrent ikke nye naturvitenskapelige oppdagelser, omtrent ingen teknologiske nyvinninger, og viser omtrent ingen kreativitet innen kunst og kultur.  Dubai er et krast eksempel på råvarebasert rikdom kombinert med intellektuell, kulturell og politisk fattigdom.

    Vi bør heller se på hva man gjør i Bolivia, Venezuela og Ecuador.  Dette er land der myndighetene er i ferd med å løfte en inntil nå fattig befolkning opp og fram matrielt, kulturelt og politisk.  Disse landene har en tøff og pågående venstreside som sloss for det som den tror på.  Akkurat det er sørgelig mangelvare i Vest-Europa.

    "Dubai er et forferdelig eksempel.  Dubai er et eksempel på omtrent alt som er sjukt og feil med muslimske land.  "
    Dubai er et bra eksempel.
    sjukt og feil? Jeg snakker om utbygging og investering i eget land f,eks forskning og utvikling. Ikke andre elementer ved et land.

    "Investeringene og utviklingen i Dubai dreier seg for det meste om flyplasser, kjøpesentra, monumentalarkitektur og stormannsgærne hoteller.  Alt dette hviler på skuldrene til en importert arbeiderklasse som har få eller ingen rettigheter.  "

    Ja, fint at det investeres i flyplasser osv, altså i eget land.
    Vi har også importkert arbeidskraft, f.eks polakker som jobber svart for lav lønn. Men likevel er ikke utviklingen den samme, eller i nærheten.


    "Vi bør heller se på hva man gjør i Bolivia, Venezuela og Ecuador.  Dette er land der myndighetene er i ferd med å løfte en inntil nå fattig befolkning opp og fram matrielt, kulturelt og politisk.  Disse landene har en tøff og pågående venstreside som sloss for det som den tror på"

    Det er ikke interessant for denne diskusjonen. Investering i egen befolkning er et annet tema.
    Utvikling av land ift utvikling av infrastruktur, bygging, forskning, teknlogi er et annet tema.

    Norge har ogsåhatt en venstreside svært lenge nå, uten få endringer.
    La oss si blå regjeringen ikke får nedgang i området, men noen områder blir uten endring, mens noen andre områder igjen blir endret og uvikliet positivt, f.eks investering i eget land.
    Da vil jeg i så fall si det er det beste for landet, er du ikke enig?
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 10. oktober 2013, 13:44
    Hvorfor ikke investere i eget land og for fremtiden, Norge har enorme inntekter, det bare å bygge landet. Som de gjør i eksempelvis Dubai.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 09. oktober 2013, 14:58
    Virker som de gjør mye bra. Håper det bare er starten, det er masse de kan forandre på, mye de kan gjøre bedre.
    Endelig har vi noen som i det minste ser på endring som noe positivt.

    Om en bedrift aldri endrer seg, ikke ser fremover eller leser trender går man relativt kjapt konkurs. f.eks lese avisen på nettet.
    Norge henger ganske langt etter på flere områder etter mange år uten særlig endring eller utvikling.
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 03. oktober 2013, 15:08
    Forbudet mot proffboksing blir opphevet Smiley sa dem nå.
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 21. september 2013, 00:21
    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10135546

    Da synes jeg nesten frp burde droppe hele greia, når de uansett ikke vil få gjennomslag for noe. Norges 3' største parti burde ha mer gjennomslag enn de mindre partiene, det er en grunn for at de er mindre, for fåtallet av befolkningen ønsker deres politikk.
    Er det et rettferdig demokrati? Det er selve befolkningen som har stemt frem ulike politiske saker. Det er nok ikke intensjonen til flertallet av befokningen at det er dette mesteparten av stemme skulle gå til.
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Vedrørende valget på: 11. september 2013, 12:53
    Det viktigste nå fremover er at de blå får gjennomslag for sin politikk, det er den eneste måten røde-velgere kan innse samt oppleve en god politikk.

    Det er vanskelig å få gjennomslag for politikk når det finnes sterke motsetninger f.eks frp og venstre.
    Dersom en får et motsetningsfylt forhold til motparten, blir både selve forhandlingsprosessen dårlig og den andre partens vilje til å akseptere et resultat redusert.

    Prioriteten burde nå være å renske sterke motsetninger, så forhandler lettere kan finne sted, som vil resultere i bedre gjennomslag for politikken.¨

    Det jeg tror ville vært realistisk er Venstre - Høyre - FrP.

    de psykologiske og mellomenneskelige forholdene er viktige i forhandlinger.
    10  Generelt / Antidoping / Sv: bruker de antiøstrogener under kuren`? på: 24. august 2013, 17:54
    Virker som du fikk svar på spørsmålet ditt.
    Har du flere spm utover dette og har interesse rundt kuring finnes det andre forum som er bedre egnet for dette.
    11  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Beste proteinpuler for deffing? på: 09. februar 2013, 21:46
    Det vil nok ikke utgjøre den store forskjellen. Ville heller sett på kostholdet, om man her kunne redusert kcal. Evt droppet proteinshake til fordel for mer og renere mat Smiley
    12  Trening / Skader og Smerter / Sv: Pump i korsrygg! på: 26. januar 2013, 18:18
    Så lenge pumpen i korsryggen ikke hindrer deg i ting, evt ikke gir smerte så ville jeg prioritert den tankemessige energien på andre ting Smiley
    13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Kai 2Plass Jr NM. Video 87 på: 24. januar 2013, 18:20
    Tydelig sterk i press øvelser, dette ser bra ut! Holder styrken seg like bra er jeg overbevist om at du kan klare å komme i formen du vil til Thailand
    14  Generelt / Antidoping / Sv: NRK-profil mener proteinpulver er inngang til doping på: 22. januar 2013, 00:09
    Jeg vil tro det finnes svært få personer som har brukt anabole steroider, som ikke tidligere i sin treningskarriere både har prøvd kreatin og proteinpulver. Selv om 100% av steroidebrukerne har begynt med dette etter å ha tatt en proteinshake, beviser ikke det mer enn at 100% av steroidebrukerne også har spist kyllingfilet før de begynte med anabole steroider.


    Det er nettopp det. Men hva er best, å være en moralpreker for de "drittungene" som velger å trøkke, er det de vi skal fokusere og bruke energi på. Eller er det bedre å fortsatt ha et såpass liberalt syn på proteintilskudd(kostilskudd) og bevare en betydelig gruppe som eventuelt får littraskere muskler, og synes det er gøy å prøve nye smaker, andre merker (som om det skulle ha noe å si), det er spenningen og motivasjonen som driver disse med en sunnere helse. Dog vil mange av disse være av den yngre generasjonen.   


    Smiley
    15  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden på: 19. januar 2013, 16:45
    350gr Biff med fløtegratinerte poteter + brokkoli med øl  Gå
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 58
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!