Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 29
  • 16  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 120kg tung "hval" skal deffe! på: 14. januar 2012, 18:58
    Disse trådene er laget for tips og råd. Feilinformasjonen ligger i at du ser han spiser mye karbohydrater. Det gjør han ikke. Med det sagt gjelder ikke dette bare deg, men generelt folk som tf som har sier ting uten å vite noe om hva de snakker om. Du er langt fra den verste. Kritikken min gjelder ikke bare deg, derav bruken av "mange folk" og "de" istedet for "du".
    17  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 120kg tung "hval" skal deffe! på: 14. januar 2012, 18:32
    Jeg mener ikke å henge ut noen, bare retter på fakta, for det er tydelig at du ikke visste hva du snakket om, og da kan andre igjen få feil informasjon. Jeg som personlig trener møter hele tiden på folk som har hørt ditt og datt fra folk som gir dem feil informasjon. Utrolig mange på tf som er internettguruer, og gir helt feil råd. Det verste er at de hardnakket påstår en ting, og avfeier noe annet uten å ta til seg råd fra noen. Det du sier gir ikke mening. Nei det ser ikke ut som for mye karbo, mange fine proteinkilder her, sett bort fra havregrynet og risen. Karbohydrater er ikke ensbetydende med kcal, derfor postet jeg listen min over med kcal pr gram for hvert av energikildene. Som du ser inneholder protein like mye kcal som karbohydrater sett bort fra den termiske effekten disse to har på kroppen.

    Og om jeg har basic kunnskap? Jeg er utdannet innen dette, hva har du å diske opp med?
    18  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 120kg tung "hval" skal deffe! på: 14. januar 2012, 18:07
    Her mangler det mye basic kunnskap om kosthold og trening merker jeg. Vet du en gang hva karbohydrater og kcal er? Finn ut det
    19  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 120kg tung "hval" skal deffe! på: 14. januar 2012, 17:45
    1 Gram karbo - 4 kcal
    1 Gram prot - 4 kcal
    1 Gram fett - 9 kcal
    1 Gram alkohol (etanol) - 7 kcal

    Du sa han spiste mye karbo, ikke mulig å ro seg vekk fra det. Han får ikke i seg for mye kcal heller, i hvertfall ikke med tanke på at han nettopp har startet på deff. Det er mange på det forumet her som sier ting i hytt og pine uten å ha peiling på hva de snakker om.
    20  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 120kg tung "hval" skal deffe! på: 13. januar 2012, 01:49
    Hvis du egentlig tenker på kalorier, hvorfor snakker du om karbohydrater da Tongue
    21  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 120kg tung "hval" skal deffe! på: 12. januar 2012, 17:51
    Har du telt opp kalorier? Du spiser en god del karbohydrater ser jeg :p

    Syns det der ser bra ut, ikke veldig mye karbohydrater i det hele tatt
    22  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Fra "yngel" til "hval", 17år, 198cm på: 03. januar 2012, 03:42
    Enig med alt over. UD 2.0 skal dog sørge for at man i det minste beholder all muskelmasse når man går under 10 i fettprosent. Derfor bør man maks ha 15 i fettprosent før man begynner på den. Anbefaler dietten til alle som har under 15 i fettprosent ved diettstart. Hadde vært interessant å se flere på denne dietten for å samle flere erfaringer, for det er en veldig bra plan.
    23  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Fra "yngel" til "hval", 17år, 198cm på: 02. januar 2012, 21:39
    hmm.. Nå sitter jeg her å veier for og imot en deff, for å så fortsette med leangain, og sjekke nøyaktig hvor mye utbytte jeg har fått av bulken, men et spørsmål til dere der ute.. som har deffa, har dere merket noen drastisk nedgang i styrke eller var styrken uforandret? mister jeg noe styrke så stopper jeg deffen umiddelbart.



    Dersom du er motivert nok, vil jeg anbefale Ultimate Diet 2.0 av McDonald. Denne deffen bør du dog kjøre på de siste 8-10 kg som skal av, ettersom den er beregnet for folk som har litt lavere fettprosent, og den bør heller ikke kjøres i lengre enn ca 8 uker for den er relativt hard, med fullkropp 4 ganger i uka.

    Forrige gang jeg kjørte dietten mistet jeg 8-9 kg, 8-10 cm rundt livet og økte i styrke (Jepp!). Det er tungt og ikke en deff du vil være lenge på, men den fungerer som faen.

    Du må skaffe boka Ultimate Diet 2.0 og bør lese hele som er ca 80-100 sider om dietten og begrunnelser for hvorfor dietten er lagt opp slik den er.
    24  Generelt / Antidoping / Sv: Ungdom på steroider på: 29. desember 2011, 18:32
    Veldig enig med Cartman!
    Må ikke tro det bare er å trykke noe roids for så og se konge ut, må jobbe ræva av deg.
    Ser jo mange fjomper som trykker og ser helt ræv ut.. disse har man da ikke noe respekt for, og spesielt ikke når de går rundt og faktisk tror de er noe!

    Selv mener jeg at de som er proff-utøvere og trykker jobber hardere enn de som ikke gjør det.


    Hadde denne meningen før, men ser mer og mer hvor effektivt bol faktisk er. Det er helt utrolig hvordan folk som bare gir faen i trening og kosthold kan endre kroppssammensetningen med bol. Dette avhenger selvfølgelig av hva slags type bol det er og dosering osv. I filmen doping forever er det en relativt viderekommen mann som begynner på bol. På 3 mnd. mister han 5 kg fett, går opp 13 kg muskler og øker alle treningsvekter med 20-30%, tross kaloriunderskudd.

    Syns forøvrig han økte treningsvektene relativt lite ifh til hvor mye muskler han la på seg, dette backer vel egentlig bare opp under det jeg ser på treningsstudioene. Folk som er svære som hus som løfter som mus, og ja de løfter faktisk nær maks de gangene jeg har observert det da flere kjører til failure. Men det er ikke dermed sagt at alle som er store, men ikke tilsvarene sterke går på bol, langt i fra. Dette er ganske klare tilfeller av sarkoplasmisk hypertrofi hvor økte lagre for energisubstrater sørger for mer vann i muskelen.

    25  Generelt / Antidoping / Sv: Ungdom på steroider på: 29. desember 2011, 02:53
    Bannerreklamene på tf er jo en fin kilde til urealistiske forventninger, sånn apropos hvem som har "skylda" for at ungdom boler.
    26  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 17åring 197cm 122kg på: 27. desember 2011, 03:11
    Har vært utfor nesten det samme, bare at jeg ikke på langt nær ble like skada. Pakkisgjeng 7-8 stk. Feige fuckers som de er. "Ledern" slår meg flere ganger, jeg er stup drita og de andre i gjengen hjelper til. Klarte å løpe og komme meg unna, så ble ikke så ille heldigvis, men kjenner følelsen. Endte bare opp med et hovent ansikt. Var på den tiden 70-75 kg, hadde trent i 4 mnd ca. Man tenker jo at det hadde vært deilig å sette seg selv i samme situasjon, edru og med den treningsbakgrunn jeg har både innen styrke og kampteknikk i dag.

    Dessverre er vi høye ganske utsatte for sånne gjenger på byen. Jeg har opplevd å bli skuddpremie flere ganger, og selvfølgelig kommer de i gjenger. Hvis jeg møter de i kø, eller andre steder hvor de er maks 1-3 stk så viker de, slipper meg frem i køen osv. fordi jeg er høy. Jævlig feige, ikke til å stole på. Nå snakker jeg ikke om utlendinger generelt, bare så det er sagt, snakker om gjengene som lager bråk.
    27  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Min profil på: 07. oktober 2011, 16:00
    Har en liten følelse at du kan ha stilt med min onkel. Han stilte selv på 80-tallet og er 52-53 år gammel nå. Han er 178-180 og veide inn på det samme du gjorde.
    28  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Trenger noen pointers til Periodisk Faste på: 05. oktober 2011, 12:01
    Husk at du skal leve med opplegget Wink blir det veldig uholdbart så kan du gjøre noen endringer selv. En time fra eller til vil gjøre minimalt med forskjell, men hvorfor ikke heller vente litt med å spise også bryte fasten senere på dagen? Vet ikke hvilken protokoll du kjører, men jeg gjør dette. Jeg begynner å spise rundt kl 4 og stikker på trening et par timer etter det. Da får du lagt treningen litt senere også i protokoll 1, noe som gjør at du nytter deg bedre av effektene fra differensiert insulin respons som vil komme etter trening, og som er større senere på kvelden.
    29  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 16åring 197cm 122kg på: 02. oktober 2011, 00:59
    Hvilken maskin er det snakk om?
    30  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: 16åring 197cm 122kg på: 02. oktober 2011, 00:45
    Sånne maskiner gir ikke en pekepinn i det hele tatt. Det er piss, salgstriks Wink Kjøp fettklype, eller dra og ta en inbody test på treningssenteret Wink
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 29
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!