Visning av honnrposter for toxic
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 8
 • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Grunntrening i MMA 13. april 2004, 06:20
  Det som er viktig i MMA er å ha en fleksibel styrke og med det med det mener jeg en styrke man hovedsakelig oppnår ved å trene MMA. Man utvikler musklene under trening og de oppnår en slags "balansegang" i forhold til fibertyper og muskelsammensetninger.

  Allikevel ville jeg fokusert en del styrke trening på stabilisatormusklene (korsrygg og mage), rygg og skuldre/nakke. I tillegg til dette er bein og armer selvfølgelig viktig.

  Det jeg kanskje aller mest ville gjort for å forberede meg til å bli en MMA utøver er å trene utholdenhet i store mengder slik at man øker lungekapasiteten.
  Honnr gitt av : r0zie, 27. mai 2011, 00:03
  2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: har du noen gang brukt kampsport som selvforsvar? 03. mars 2010, 23:59
  "De" er de personene som ikke har noe bedre å ta seg til på lørdagskveldene enn å drikke seg dritas og forsøker å slå ned tilfeldige personer de ikke vet hvem er en gang, samt at de beskylder de for ting de ikke har gjort helt uprovosert og uten videre. Det er disse personene man kan gi en omgang juling uten å føle seg slem eller ha dårlig samvittighet for noe. De fortjener det.-Cocho

  Interessant...for pr. definisjon skal selvforsvar stå til situasjonen. Dvs...slam + GnP for at en fyr klappet til deg holder ikke mål Smiley

  Dog skal jeg ikke si så mye da jeg har hatt et par runder selv opp igjennom årene - men de aller fleste gangene kunne jeg valgt å gå uten å måttet sloss. Noe jeg også har gjort i voksen alder...
  Jeg håper det kommer en dag da også du ser at man ikke alltid MÅ sloss, og at det heller ikke skjer så veldig ofte at man blir utsatt for blind vold...skjer det mer enn 1-2 ganger i løpet av livet, så ville jeg først og fremst gått i meg selv Smiley


  Honnr gitt av : Geir M, 05. mars 2010, 01:45
  3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Bare 13 gram proteiner i Cottage Cheese 10. februar 2010, 03:30
  Ost inneholder masse mettet fett. I en vanlig gulost er det som regel nærmere 30 gram fett pr 100 gram. Lightvariantene inneholder som regel rundt 20 (et par enda lavere), men disse smaker også heretter. Dog er det riktig at ost er en bra proteinkilde Smiley Skal du ligge i kalorioverskudd er ost genialt...

  Dog, for mange som ønsker å holde kontroll med kaloriene og redusere fettinntaket (som er den næringstype som inneholder mest kalorier, 9 kalorier pr gram, samt at fettet som finnes i ost ikke akkurat er av den typen du vil spise mest av...), så er feks cottage cheese et godt alternativ. Relativt fettfritt og rikt på proteiner.

  Som allerede nevnt er Kesam enda bedre. For ikke å snakke om det nye produktet til Q, Skyr. Kjempegodt Smiley
  Honnr gitt av : Pastranaa, 10. februar 2010, 19:02
  4  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Noen erfarne jujitsu folk her? Knevridning i guarden? 17. mars 2009, 19:07
  det kalles også butterflyguard. Genialt utgangspunkt for å sweepe. Grunnen til at du fikk vondt var at når du landet på knærne så var beina dine allerede vinklet ut fra knærne, og du landet dermed med hele din egen tyngde skjevt på egne knær. Neste gang så burde du komme nærmere skrittet hans, "krøke deg sammen" og legge tyngden din over overkroppen hans, slik at det blir vanskeligere å flippe deg. Det finnes mange teknikker for å unngå å bli sweepet fra butterfly, eller å unngå at du kommer der, men det blir litt vanskelig å lære bort over tastaturet :-)
  Honnr gitt av : nilster, 17. mars 2009, 22:06
  5  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon 01. mars 2009, 22:51
  haha...trenger du en second opinion, så har du mailadressa mi Runar :-)
  Honnr gitt av : Sakuraba, 02. mars 2009, 01:46
  6  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Mat/melk etter trening 18. februar 2009, 19:33
  Tar meg tid til å svare på et par punkter :-)

  1) kosttilskudd ER mat. I pulverform.
  2) Proteiner er ikke like. Melk består hovedsakelig av kasein, som er et protein det tar kroppen lang tid å spalte. Genialt protein å drikke store deler av dagen, men ikke særlig hensiktsmessig rett etter trening pga av den lange spaltningstiden. Proteinpulver som består av myse/whey er derimot et protein kroppen raskt klarer å utnytte. Myse er det mest egnede proteinet til rett etter trening. Sukkeret i sjokolademelk er det samme som sukker i alle andre varer/kosttilskudd som inneholder sukker.
  3) Rent kostnadsmessig er proteinpulver billigere enn melk. 1 liter melk gir 33 gram proteiner og koster 11-12 kroner. 3kg myse for 600 kroner gir 30 gram proteiner for 6 kroner. Altså nesten halvparten så billig.
  4) Proteinshake burde inntaes i garderoben etter trening. Det viktigste er dog å fylle på med karbohydrater. En shake som inneholder begge deler er ofte mest praktisk, og gir en god effekt. Mat kan du vente med til du kommer hjem.

  Ja til proteinpulver - i fornuftige og moderate mengder.
  Honnr gitt av : Martin123, 24. februar 2009, 22:15
  7  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: KickBoxing og silikon 21. februar 2009, 21:58
  fins ikke noe bedre enn silikon og kickboksing. go for it!

  U slut :-)
  Honnr gitt av : ballehans, 21. februar 2009, 23:24
  8  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Velge kampsport 18. februar 2009, 20:48
  Selv om det på papiret såklart er en vinner i en boksekamp, så er det ikke dermed sagt at man ikke kan føle seg som en vinner - selv om man taper. Har man gjort en god kamp mot en motstander som er bedre på papiret, samt overgått det en selv trodde var egne evner, så kan man gå ut av ringen med en god følelse, selv om det var et tap.

  Samtidig er det først og fremt treningen, fremgangen, mestringsfølelsen, følelsen av å være i form, følelsen av å kunne en kampsport, de psykiske hindringene/utfordringene man kommer over ved å gå kamp osv som er hovedgrunnen til at man får økt selvtillitt. På samme måte som all dedikert trening - uansett form.
  Honnr gitt av : ouch, 18. februar 2009, 21:31
  9  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: "Fersk" innen trening og trenger litt veilledning... 09. februar 2009, 00:03
  For det første. Fett kan IKKE omdannes til muskler. Den feiltroen må du bare legge fra deg :-)

  En annen person har allerede vært inne på dette med kalori -over/underskudd. Vil du ned i vekt må du ligge i kaloriunderskudd. 500kalorier under er kanskje litt mye, men samtidig en sikker margin. Hvis du fungerer dårlig som sulten kan du forsøke å ligge litt lavere under. Fettet forsvinner uansett.

  Angående intensitet på treninga, så må dette deles inn i to hovedprinsipper. Kroppen bruker primært fett som forbrenningskilde når glukogenlagrene begynner å bli tomme for energi. Dette gjelder til det vanlige, bortsett fra når man øker intensiteten. Da er prosessen som omdanner fett til energi, for "treg" - og kroppen går over til å omdanne aminosyrer istedenfor (som er en raskere prosess). Dette er hormonstyrt, og hormonene som er signalstoffene i kroppen, responderer på akkurat det kroppen gjør. Så lenge du holder lav intensitet, vil ikke kroppen ha behov for å starte katabole prosesser (som over lengere tid bryter ned muskelmasse - protein til aminosyrer).

  Derfor har du i enkelhet to valg i forhold til forbrenningstrening: Kjører du lavintensitet, så vil dette fungere hvis du bruker tid. Dette er samme prosessen som foregår når du sitter stille/sover etc, men ved å øke intensiteten til et moderat nivå (eks 120-130 pulsslag som ved rask gange/jogging avhengig av fysisk form) så vil glukogenlagrene tømmes fortere og forbrenningsprosessen av fett vil starte raskere. Mange hevder at dette fungerer best på tom mage, selv om det også er stridigheter rundt dette da det er totalforbrenning som utgjør om du mister vekt eller ikke. Uansett vil lavintensitet være et alternativ for å få opp forbrenningen og forbrenne fett uten å miste muskelatur.

  Ved høyintensistet er det best å legge inn korte økter, hvis man vil ta hensyn til muskelaturen. Ved høyintensistet vil kroppen utnytte glukogenlagrene - og når disse er tømt vil man komme i katabol tilstand, som er nedbrytende. Kroppen trenger raskt energi til cellene, og vil derfor gå "den korteste veien". Ved å ha korte og intensive økter, for deretter å fylle på med energi - vil kroppen øke forbrenningen i ettertid - samtidig som det ikke går utover muskelmassen. Forbrenningsprosessen av fett for å fylle opp cellene med energi - vil skje raskere etter treningsøkten enn før. Har man for lange intensive treningsøkter vil dette da gå utover muskelaturen. Av nettopp denne grunn anbefaler mange intervalltrening (geriljakardio er et av mange alternativ) som den beste høyintensistet-treningen, nettopp fordi den er kort og meget intensiv.

  Kort oppsummert: Det er mange veier til rom, så du må foretrekke det du selv føler deg mest komfortabel med. LIker du høy intensistet, så kjører du på - og vica verca om du heller foretrekker lange turer etc. Du vil uansett forbrenne fett så lenge du er i kaloriunderskudd. Det eneste tankekorset er hvorvidt du ønsker å beholde mest mulig muskelmasse eller ikke.

  Når det kommer til tilskudd, så er proteintilskudd et fint alternativ etter treningene. Hvis du har et variert og proteinrikt kosthold ellers, så holder det egentlig med et myse/whey-tilskudd til etter trening, eventuelt om morgenen. Kreatin osv kan også være fine tilskudd, men det gjør ingen underverker - det gjør derimot målrettet og hard trening.

  Selv om dette ble et langt innlegg, så støtter jeg meg til erikv: KISS (Keep it simple stupid)
  Honnr gitt av : narnia, 09. februar 2009, 00:31
  10  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Ralf Male: 14år, 180kg benkpress 21. januar 2009, 17:16
  Det der er noe av det sykeste jeg har sett. Biomekanikken og nervesystemet ditt må jo være av hulkennatur!Trodde seriøst ikke på det jeg så. Fortsatt så er jeg ikke sikker...:-) Du må jo være en senior i forkledning som sliter litt med skjeggvekst!
  Honnr gitt av : Rafadinho, 21. januar 2009, 17:20
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: "Den store vitse tråden" 22. desember 2007, 16:01
  Det var engang en homse med tvangshandlinger som aldri klarte å styre sine lyster. Hver gang et mannfolk bøyde seg framover, så klarte han ikke motså fristelsen og rammet stakkaren bakfra.

  Da han engang ble stående å se på en MC-gjeng som stoppet ved en bensinstasjon, gikk det riktig så galt. Lederen for MC-klubben mistet nøkkelen da han skulle gå av sykkelen og bøyde seg fremover for å plukke de opp. Det gikk ikke mange sekundene før homsen hoppet på Mc-fyren bakfra. Resultatet ble at mc-Fyren banket den lille homsen til døde.

  Vel framme hos St.Peter ved himmelens porter spurte St.Peter homsen: Hva får deg til å tro at du slipper inn her? Ikke nok med at du er homofil, du er også en overgrepsmann! Homsen svarte: Gi meg en sjanse St.Peter, jeg skal bevise for deg at jeg aldri mer skal røre en mann. Etter å ha tenkt seg om lenge, sa St.Peter: Greit, du skal få en sjanse - men hvis du så mye som tenker på en rompe - så er det rett ned til Satan. St.Peter snudde seg deretter for å låse opp himmelens porter, men fomlet og mistet nøkkelen. Da han bøyde seg fram for å plukke de opp klarte ikke homsen dy seg og hoppet på St.Peter bakfra!
  St.Peter ble rasende og sendte homsen rett ned til helvete!

  Etter noen uker tenkte allikevel St.Peter at han kanskje hadde vært litt hard. Han hadde jo riktignok en svært fin rompe og det var kanskje vanskelig for en stakkars homse å motså denne. Han bestemte seg derfor for å ta turen ned til helvete og prate litt med Satan for å prøve å komme frem til en løsning.

  På veien ned til helvete var ting riktignok ikke helt normalt. Det ble bare kaldere og kaldere desto lengere ned han kom. Og nederst hang det istapper fra taket og veggene var dekket med frost. Det var ISKALDT!! Vel fremme på Satan sitt kontor banket St.Peter på og Satan åpnet:

  -Hva i himmelens navn har skjedd, Satan? Det er jo ISKALDT her nede? Hva har skjedd med varmen?

  Hvorpå Satan svarte:

  - St.Peter, Din jævla kødd! Etter at du sendte han jævla homsa ned hit er det faen meg UMULIG å bøye seg ned for å kaste VED i ommen!!!!!!
  Honnr gitt av : Mummelmann, 25. november 2008, 21:13
  12  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Randy Couture vs Brock Lesnar (video) 19. november 2008, 16:55
  Synes Randy gjorde en kjempejobb, og dette er en kamp jeg fint kunne satset på randy i en rematch. Brock ble ikke for stor for Randy. Randy var ikke for gammel. Randy gjorde en fin fight, klarte å kontrollere størrelsen til brock, scramblet fra underdanige posisjoner og gjorde det helt greit stående. Hadde kampen gått til tredje og fjerde runde, tror jeg faktisk Randy kunne fullført gameplanen sin og vunnet. Han ble dog truffet av en bombe etter å akkurat ha blitt rystet av et kne, noe som dessverre sendte ham i gulvet. Bra gjort av Brock - som også gjorde en bra kamp, men ingen dominasjon. Kampen var meget jevn helt til Brock fikk inn et slag. IMO kunne like gjerne Randy ha fått inn det samme slaget.

  Når det er sagt så er jeg overrasket over at flere her inne avskriver Gonzaga. Mannen er jo et monster. To tap drar ham ikke ut av rekkene, jeg tror Gonzaga er fremtiden i UFC og at han er på nivå med Nog og "nest best" etter Nog i tungvektsklassen. Jeg tror også at Nog ville slitt med Gonzaga som er mer eksplosiv og bedre på bakken....
  Gonzaga ville iallefall gitt Brock juling! Brock var en meget uheldig matchup for Randy. Randy matcher bedre opp mot striker/grappler-kategorien som Nog, Gonzaga, Mir etc...
  Honnr gitt av : Sakuraba, 20. november 2008, 14:40
  13  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Randy Couture vs Brock Lesnar (video) 19. november 2008, 16:55
  Synes Randy gjorde en kjempejobb, og dette er en kamp jeg fint kunne satset på randy i en rematch. Brock ble ikke for stor for Randy. Randy var ikke for gammel. Randy gjorde en fin fight, klarte å kontrollere størrelsen til brock, scramblet fra underdanige posisjoner og gjorde det helt greit stående. Hadde kampen gått til tredje og fjerde runde, tror jeg faktisk Randy kunne fullført gameplanen sin og vunnet. Han ble dog truffet av en bombe etter å akkurat ha blitt rystet av et kne, noe som dessverre sendte ham i gulvet. Bra gjort av Brock - som også gjorde en bra kamp, men ingen dominasjon. Kampen var meget jevn helt til Brock fikk inn et slag. IMO kunne like gjerne Randy ha fått inn det samme slaget.

  Når det er sagt så er jeg overrasket over at flere her inne avskriver Gonzaga. Mannen er jo et monster. To tap drar ham ikke ut av rekkene, jeg tror Gonzaga er fremtiden i UFC og at han er på nivå med Nog og "nest best" etter Nog i tungvektsklassen. Jeg tror også at Nog ville slitt med Gonzaga som er mer eksplosiv og bedre på bakken....
  Gonzaga ville iallefall gitt Brock juling! Brock var en meget uheldig matchup for Randy. Randy matcher bedre opp mot striker/grappler-kategorien som Nog, Gonzaga, Mir etc...
  Honnr gitt av : Lex, 19. november 2008, 21:06
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Somalier knivstikker 3 uskyldige i Oslo 02. november 2008, 05:13
  Helt utrolig at (med unntak av et par innlegg) Balthazar er den eneste som faktisk klarer å reflektere over temaet, samt ta diskusjonen seriøst. Det er flaut å se hvor mange som blottlegger sine fordommer og uvitenhet. For ordens skyld: Jeg stemmer ikke SV. Allikevel er det utrolig å se hvordan folk er i behov for å finne en skyldebukk for tragiske hendelser. Det faller på sin egen urimelighet å dra partipolitikk inn i denne debatten. Jeg er ganske sikker på at det ikke finnes en eneste politiker i dette landet, uansett fløy, som ikke synes dette er en syk og tragisk handling. Jeg kan heller ikke huske å ha sett en SV-politiker argumentere for at offeret skal komme i annen rekke bak gjerningsmannen. Den "snillismen" dere prater om er totalt tatt ut av kontekst. Det blir for enkelt å gi Sv-politikere slike banale meninger.

  Dog er det faktisk slik - at de fleste tragiske hendelser har en mer kompleks historie enn det som kommer fram i tabloidene. Jeg hører stadig vekk folk påstå at somaliere er overrepresentert i flere typer kriminalitet. Jeg har dog til gode å se noen kildeinformasjon som bekrefter dette. Allikevel synes jeg ikke det er urimelig å anta at mennesker fra krigsherjete land, og som i tillegg er dårlig integrert (antar jeg) i det norske samfunnet - kan være overrepresentert i ulike former for kriminalitet. Dette er en trend vi ser igjen i andre samfunn/land.

  Det er endel problemer knyttet til den banale problemløsninga som kommer frem.

  - "Send ham hjem!!!" Hvor? Mannen er jo norsk statsborger og innehar de samme rettighetene som du og jeg (Ola og Gunnar). Man kan ikke frata noen sitt statsborgerskap! Det ville jo simpelheten vært forskjellsbehandling og et langt skritt tilbake for et moderne samfunn.

  - Dødsstraff? Heldigvis deler kun 10% av befolkningen den meningen. Og godt er det. Dødstraff er en dårlig, uverdig og uetisk måte for et demokratisk samfunn å praktisere. Såfremt ikke demokratiet snur om og mener noe annet. Jeg vet iallefall hvor jeg står i det spørsmålet.

  Jeg mener helt klart at samfunnet må beskyttes for potensielle "tikkende bomber". Det er allikevel enkelt å sitte å mene det, og mye vanskelige å finne en god, praktisk løsning. Det er mer enn et dilemma knyttet til radikale løsninger (som å sende folk "hjem", eller låse de inne for godt.) Pr lovdefinisjon kan ikke en mann som er psykisk utilregnelig i gjerningsøyeblikket straffes.
  Og hvor skal grensen for tvungen psykatrisk behandling gå? Det er garantert endel problemer knyttet til en streng praksis - som en feks har i Danmark. Skal hundrevis av mennesker som kanskje ikke hadde vært i behov for instutisjonalisering og tvungen behandling - få dette - fordi faren for at en av de er en "bombe", er tilstedet? Og hva med problemer knyttet til bruk av tvang/tvungen behandling - som er siste instans i et behandlingsledd, rett og slett fordi det er mange problemstillinger knyttet til dette (noe vi som har jobbet i psykiatrien kjenner til).

  Og hvor stort er dette problemet?De aller fleste jeg kjenner - inkludert meg selv, føler seg ikke spesielt utrygge på gata i Oslo. Er det forsvarlig å iverksette drastiske tiltak som vil gå utover mange mennesker fordi vi har hatt to individer som har gått amok med kniv mot uskyldige?
  Er dette krisemaksimering og polarisering av et betent tema?

  Alle skjerpende tiltak rammer visse grupper. Jeg er selvfølgelig enig i at dagens løsning ikke nødvendigvis er god nok eller dekkende. Problemet er å finne andre gode løsninger som er vesentlig bedre!(Foruten å mene noe på et forum da. Det er jo såklart alltid løsningen...)
  Honnr gitt av : Satser, 03. november 2008, 19:53
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Somalier knivstikker 3 uskyldige i Oslo 02. november 2008, 05:13
  Helt utrolig at (med unntak av et par innlegg) Balthazar er den eneste som faktisk klarer å reflektere over temaet, samt ta diskusjonen seriøst. Det er flaut å se hvor mange som blottlegger sine fordommer og uvitenhet. For ordens skyld: Jeg stemmer ikke SV. Allikevel er det utrolig å se hvordan folk er i behov for å finne en skyldebukk for tragiske hendelser. Det faller på sin egen urimelighet å dra partipolitikk inn i denne debatten. Jeg er ganske sikker på at det ikke finnes en eneste politiker i dette landet, uansett fløy, som ikke synes dette er en syk og tragisk handling. Jeg kan heller ikke huske å ha sett en SV-politiker argumentere for at offeret skal komme i annen rekke bak gjerningsmannen. Den "snillismen" dere prater om er totalt tatt ut av kontekst. Det blir for enkelt å gi Sv-politikere slike banale meninger.

  Dog er det faktisk slik - at de fleste tragiske hendelser har en mer kompleks historie enn det som kommer fram i tabloidene. Jeg hører stadig vekk folk påstå at somaliere er overrepresentert i flere typer kriminalitet. Jeg har dog til gode å se noen kildeinformasjon som bekrefter dette. Allikevel synes jeg ikke det er urimelig å anta at mennesker fra krigsherjete land, og som i tillegg er dårlig integrert (antar jeg) i det norske samfunnet - kan være overrepresentert i ulike former for kriminalitet. Dette er en trend vi ser igjen i andre samfunn/land.

  Det er endel problemer knyttet til den banale problemløsninga som kommer frem.

  - "Send ham hjem!!!" Hvor? Mannen er jo norsk statsborger og innehar de samme rettighetene som du og jeg (Ola og Gunnar). Man kan ikke frata noen sitt statsborgerskap! Det ville jo simpelheten vært forskjellsbehandling og et langt skritt tilbake for et moderne samfunn.

  - Dødsstraff? Heldigvis deler kun 10% av befolkningen den meningen. Og godt er det. Dødstraff er en dårlig, uverdig og uetisk måte for et demokratisk samfunn å praktisere. Såfremt ikke demokratiet snur om og mener noe annet. Jeg vet iallefall hvor jeg står i det spørsmålet.

  Jeg mener helt klart at samfunnet må beskyttes for potensielle "tikkende bomber". Det er allikevel enkelt å sitte å mene det, og mye vanskelige å finne en god, praktisk løsning. Det er mer enn et dilemma knyttet til radikale løsninger (som å sende folk "hjem", eller låse de inne for godt.) Pr lovdefinisjon kan ikke en mann som er psykisk utilregnelig i gjerningsøyeblikket straffes.
  Og hvor skal grensen for tvungen psykatrisk behandling gå? Det er garantert endel problemer knyttet til en streng praksis - som en feks har i Danmark. Skal hundrevis av mennesker som kanskje ikke hadde vært i behov for instutisjonalisering og tvungen behandling - få dette - fordi faren for at en av de er en "bombe", er tilstedet? Og hva med problemer knyttet til bruk av tvang/tvungen behandling - som er siste instans i et behandlingsledd, rett og slett fordi det er mange problemstillinger knyttet til dette (noe vi som har jobbet i psykiatrien kjenner til).

  Og hvor stort er dette problemet?De aller fleste jeg kjenner - inkludert meg selv, føler seg ikke spesielt utrygge på gata i Oslo. Er det forsvarlig å iverksette drastiske tiltak som vil gå utover mange mennesker fordi vi har hatt to individer som har gått amok med kniv mot uskyldige?
  Er dette krisemaksimering og polarisering av et betent tema?

  Alle skjerpende tiltak rammer visse grupper. Jeg er selvfølgelig enig i at dagens løsning ikke nødvendigvis er god nok eller dekkende. Problemet er å finne andre gode løsninger som er vesentlig bedre!(Foruten å mene noe på et forum da. Det er jo såklart alltid løsningen...)
  Honnr gitt av : mdb, 03. november 2008, 19:21
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 8
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!