Visning av honnrposter for NeDD
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 11. august 2014, 08:31
  Lørdag 9. august

  Vestec / Sirdal-Bryne rittet

  Tid: 2t 15 mins
  Lengde: 95km
  Snittpuls: 84%
  Makspuls: 94%
  Kcal: 2446
  Snittfart: 42,21km/t
  Toppfart: 84,5km/t  woot

  Vell gjennomført sesongens siste ritt. Gikk over all forventning og en fartsfyll avslutning.

  Klar før start:
  https://www.flickr.com/photos/anmarton/14688271388/in/set-72157645914530799/

  De første kilometerne er stigning på dette rittet. 3 lange bakker som avgjør i hvilken gruppe du kommer i før rittet "er i gang".
  Klarte å klamre meg til teten selv om jeg slapp et par ganger. I lag med et par til i klubben kjørte vi oss inn igjen uten at det ble for mye syrekjøring. Over kanten og ned på flata visste jeg at nå var det bare å henge med. Hvordan det skulle bli kjørt de neste 3,5 milene hadde jeg ingen aning om. Sterke Sandnes SK ryttere rykket og dro til. Med liten kuling i ryggen så var det kun de siste girene som var aktuelle.
  Når vi lå i mellom 50-60km/t på flatene så rykket folk. Opp til 70km/t maaange ganger. Et par ryttere fikk luke et par ganger, men de ble kjørt inn igjen. Jeg merket fort at dette var over mitt nivå, så jeg hadde nok med å holde halen til tider. Mangel eller for lite sone 1 og sone 3 trening i sommer viste godt igjen her. Syredrag og spurter var en ny opplevelse i allerede høy fart. Vi hadde 56km/t i snittfart disse 3,5 milene, og ved Øvstadbø hadde vi en toppfart på 84,5km/t. Det opplevdes helt trykt, men likevell hinsides til å være i slak nedover. Usikker å hvor mange høydemeter det synker på disse milene, men det går jevnt nedover.
  Ble et nestenuhell i slutten av Hundedalen når vi fikk noen store sidekast når vi lå i ca. 70km/t. Vi ble kastet over i feil kjørefelt, men heldigvis kom det ikke biler i mot. De med høyprofils felger ble nesten kastet av vegen. Det var litt sykt å ligge bak og se.
  Var ikke delaktiv på å holde farten oppe, fordi jeg hadde nok med å henge med i den høye farten. Det ble ikke kjørt rulle, men mest "strek" siden det gikk så utrolig fort.

  Nede på sletta før Dirdal ble det kjørt rolig. En større pulje bak oss fikk nesten kontakt i gjen, men opp Dirdal ble det satt skikkelig fart.
  Med et nødskrik hang jeg med helt opp, og når farten øker over kanten var jeg ganske stiv. Måtte gi noen meter nok en gang, men klarte å trille inn igjen i nedoverbakken rett etterpå. Ble høye syreverdier nok en gang, og slike satt i lenge kjente jeg.

  Opp Dirdal:
  https://www.flickr.com/photos/125993130@N07/14868455505/in/set-72157646296333991/

  Videre mot Ravndal var jeg ganske mør i låra. Kjente at nivået egentlig var for høyt for meg, men jeg var alikevell sterk nok til å bidra litt på rulla og vertfall henge med. Opp den kjente Ravndalstigningen som vi har kjørt mye intervall gikk det godt. Tempoet var skrudd noe ned, og jeg slapp for høye syrekjøringer. Merket at jeg hadde høyest puls da jeg snikkjikket litt på andres pulsklokker og de lå mer på 84-85 mens jeg lå på 89-90%. Fordel å være lett opp bakker er det ingen tvil om.

  Ravndal:
  https://www.flickr.com/photos/125993130@N07/14868133102/in/set-72157646296333991/

  Videre mot mål var det to stk som fikk luke, og den holdt til mål. Det gikk en rytter allerede i de første bakkene, så han vant rittet mens disse to andre kjempet om 2. og 3. plassen. Selv så kom jeg på delt 13. plass siden vi raknet opp siste bakken og hadde ingenting å stille opp med i finalen eller spurten.

  Er uansett storfornøyd med egen innsats, og har fått et innblikk i hvordan de aktive rytterne egentlig kjører.
  Kjekk sesongavslutning for min del, så om det blir mer ritt fremover blir det kun som hjelperytter.  Wink

  Planen er å trappe veldig ned nå, men holde beina i gang et par ganger i uken slik at vintertreningen i oktober ikke skal bli så tung å starte opp igjen med som den har vært de andre årene jeg har parkert sykkelen. Smiley
  Honnr gitt av : kennyo, 11. august 2014, 21:11
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 16. juni 2014, 15:00
  Nordsjørittet 2014

  Plassering:
  36 av 8757 stk fullførte. 12500 påmeldte.
  Nr 2 av 549 stk i klassen M25-29.
  Min beste plassering og tid noen sinne  woot

  Tid: 2 t 45 mins 2 sek
  Lengde: 91km
  Snittpuls: 88% (som også er terskel)
  Makspuls: 94%
  Kcal: 2832
  Snittfart: 33,08km/t
  Toppfart: 66,2km/t

  Var litt småstressa før start siden kartet jeg hadde sett på forhånd viste annen inngang til puljen enn hva den faktisk var.
  Fikk lempa sykkelen over gjerdet 20 mins før start og stilt opp blandt topp 30. Ble sluset frem til start og hadde ca. samme plasseringen.
  Roet meg og godtok denne plasseringen før start.
  Ut fra start gikk det fort. Jeg merket at de satte fart var som forventet, og at jeg skulle henge på uten å bli sprengkjørt.
  I kupèrt grusveger ble jeg kjørt av - av de aller beste i min pulje, så vi ble samlet en liten gruppe på 7-8 som fikk til bra samarbeid når de smale partiene var over. Rulla fungerte bra og jeg var med å tok ordstyring slik at det ble fokusert på å holde høy fart og alle måtte bidra.
  Har lært meg at folk deltar mer om de får beskjed, enn at alle er rolige for da skal plutselig alle heller spare krefter.

  Første timen gikk styggfort. Snittpulsen var over terskel og jeg visste at farten måtte ned for at det skulle bli aktuelt for meg å holde inn.
  Jeg vurderte det undervegs til at jeg var blandt de 2 beste av oss 7-8 som kjørte ilag.
  Opp bakkene hadde vi en fjellgeit i rød bekledning som da er han andre. Jeg ga meg aldri og hang som en klegg på bakhjulet når pulsen ikke var over 92%. Var bestemt på å ikke kjøre for høyt inn i rød sone tidlig i løpet. Farten og pulsen stabiliserte seg noe mer nå og stressnivået kom ned på en normalt rittnivå.

  Vi nærmet oss 32km passering og vi kom til det tekniske partiet opp mot Vandavatn. Trassèen er trampet jorde med småstein og gjorde det vanskelig for enkelte ryttere i gruppa. Jeg merket raskt her at jeg har hevet meg etter all stisyklingen i vinteren. Tross stiv gaffel og dekk med ca. 3 bar, så fant jeg en god rytme som jeg holdt gjennom partiet. Kun en på fulldemper som passerte meg av oss 8. På toppen ventet vi litt på de andre med å tråkke jevnt, så samlet vi oss og kjørte på nedover.
  Merket at jeg hadde mistet den flasken som var ubrukt, og at tankene begynte å gå veldig siden det var så varmt og faren da for krampe øker.
  Klarte å snike til meg drikke fra snille ryttere, så fikk noen dl på vegen videre. Prøvde fortvilet å få en ny flaske langs vegen, men alle som langet hadde jo sin bekjent å lange til, så ingen flasker å avse.

  Vi tok igjen mange store grupper med ryttere. Vi kjørte inn pulje etter pulje og rullet fordi dem. Noen ble med oss noen km eller mil, men stort sett var vi de samme hele tiden.

  Det ble noen langdrag inni mellom for å ta igjen folk før trange og kø-fare plasser. Måtte spare litt krefter de siste km før Tinghaug.
  Da hadde vi nettopp tatt igjen en gruppe på ca. 25 stk, så det passet fint å henge litt i fronten her for å vær klar til evt. støting i Tinghaug.
  Fjellgeita satt fart som forventet, og det ble 5 meter luke. Jeg la meg på 94% og fant et greit tråkk på det bratteste. Klarte faktisk å tette luka mot toppen, og fikk mottatt ny flaske på langing.  Herfra og videre kjørte vi to alene. Vi valgte å ikke vente denne gangen for å se om vi klarte å kjøre til mål.
  De ble noen tunge km videre. Måtte grave dypt for å ligge over terskel når jeg lå fremme, for så å ligge på terskel når jeg hang.
  Snudde meg ved et par anledninger, og så at vi hadde kjørt fra dem. Det ga et adrenalinrush som gjorde at jeg taklet syredannelsen.
  Kom oss til Kvernaland og tok igjen enda en gruppe. Denne var på ca. 8 stk og vi kjørte i lag med dem videre. På flatene ble det kjørt rulle, men ingen ville dra noe særlig når det var litt stigning. Geita rykket på toppen av Gandal og jeg hang med. Det gjorde dessverre de andre også. Det ble kjørt hardt mot mål, og jeg kjørte det jeg var god for med veldig stive bein de siste km.

  I forkant av siste bakken, ca. 1,5km før mål kom det plutselig frem en fra halen og gjorde et kjemperykk. Det viste seg å være vinneren av min aldersklasse som hadde ramlet fra teten i puljen, og som nå hadde fine krefter til å ta et siste drag mot mål.
  Selv ble jeg padlene opp bakken med syra til ørene og rant alene ned mot mål. På oppløpssia var det minimalt å gi, men klarte en stående spurt for skamsskyld. Wink

  Alt i alt kanon fornøyd med resultat og ikke minst disponeringen av krefter. At noen rykker og spurter i slutten er forsåvidt greit, for jeg hadde ikke hadde krefter på oppløpssiden uansett.

  Hele rittet ble filmen med Gopro og kan sees her:
  Beklager kvaliteten, men det er publiseringsverktøyet som ikke takler mer. Selv sitter jeg på en høykvalitetsvideo på 28gb.

  Video:
  http://jbl.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=32753&visvideo=412
  Honnr gitt av : kennyo, 17. juni 2014, 06:42
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 02. juli 2013, 10:54
  Takker  Cheesy

  Dette er nok det beste resultat plasseringsmessig uansett sitt.
  Nå må det nevnes at nivået var høyt her, mens andre ritt har mengden ryttere med høyt nivå nok vært flere. Men ut i fra at topp 3 var fra Rogaland og at det var kjente "konkurrenter", så gjorde jeg det veldig bra tidsmessig. Super fornøyd!

  98% var Maaaagadrag med stor M. Lips Sealed Men heldigvis var det såpass tidlig i rittet at beina var ikke proppfulle av syre, så det hadde ikke gått en halvtime senere. Men det føltes like vondt som det 95% gjorde senere i løpet. Adrenalinet er så høyt at smerten var nok noe tilsidesatt. woot

  Men ut i fra gangsperren dagen derpå og dagen der igjen, så merker jeg at jeg har trappet ned.
  Overskuddet er nok på veg nedover nå, og nå som sesongen min er ferdig må jeg tåle det.
  Fremover blir det bare kvalitetsøkter i form av sone 1 og 3, for å holde noenlunde vedlike fremover.

  NEEDED prosjektet jeg deltok i under Nordsjørittet oppfordret til en CT-undersøkelse av hjertet, så dette gjorde jeg sist uke.
  Gjorde dette og fikk konstatert flotte blodårer inn og ut av hjertet. Ingen forkalkninger eller kolestreoltetninger i blodårene. Var bare å trene på og spise som før Smiley

  Får en dypere gjennomgang til høsten med oppfølging hver enkelt. De hadde bare 18000 blodprøver å gå gjennom før de hadde alle resultat klare for alle 100 deltagere som deltok.
  Blir kjekt å høre hvordan kroppen var før, rett etter og dagen etter rittet.
  Honnr gitt av : 20LEGEND, 03. juli 2013, 22:17
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 21. mai 2013, 08:43
  Mandag 20. mai

  Garborgriket rundt 2013

  I dag var jeg på mitt beste. 2.28.01, nr 33 av totalt 1500 deltagere.

  Ut fra start ble jeg liggende i bakre del av puljen (pulje 2) etter som jeg KUN kom 15 minutt før start, og da begynte startbåsen å bli temmelig full.
  Startet umiddelbart opphentingen og kampen om å få en bedre posisjon mot den kritiske avkjørselen på Melsvatnet. Klarte å komme meg opp som nr. 5 her.

  Midt i bakken her nå


  På veg ut av bildet her


  Videre herfra kjørte vi knallhardt og fort. Kom oss forbi Melsvatnet og ny kamp inn i Sælandsskogen. Lå som 4-5 mann her også, så kjempet for å holde følge gjennom sorpe og teknisk parti.
  Her begynte det å dele seg. Pulja delte seg flere plasser og vi fikk en luke, men jeg vet ikke hvor mange som var med bak meg. Over brua på Litla Undheim var det et fall i tillegg, noe som laget litt kaos for de bak. Det var starten på den 8-manns gruppa vi ble som kjørte i lag videre.

  La meg forran og var med å styrte et kontrollert syretempo opp fra Undheim

  http://jbl.no/bilder/galleri/big/8307.jpg[/img]

  Herfra ble det kjørt god og rask rulle med bra samarbeid videre på Sikvaland.

  Toppen av Sikvaland. Kjente det litt her.


  Ned fra Sikvaland kjørte jeg meg frem i tet. Så toppfarten var 72km/t her på våt asfalt, så det gikk fort nok Wink Fikk spist og drukket samt trødd ut mer syre, så var klar igjen for nye påkjenninger.

  Opp "Morderbakken" på Fjermestad ble det virkelig trødd til i den bratte stigningen. Jeg fikk bakhjulet til nr. 6 eller 7, og bak meg knakk det. Grin Så da fikk de/vi ristet av et par ryttere som vi hadde tatt igjen fra eliten, og da kom det et enorm adrenalinrush som holdt det gående over bakketoppen og videre over Fjermestad. woot

  Mot Lye inne i skogene var jeg ganske på bristepunktet. Sugende underlag og øynene fulle av sand gjorde at det røynet på det mentale i tillegg. Lå bakerst opp Åsen men klarte å være med
  Opp Åsen:


  Herfra mot mål er det rask asfalt og raske grusparti gjennom Njåskogen og langs Frøylandsvatnet.
  Det ble tidvis kjørt rulle, mens de som hadde mer å gi lå litt lengre i front.
  Ut av Sandtagen og forbi kinoen klarte jeg å avansere frem til 1. eller 2. plass i puljen.
  Vi kom 3 stk nokså likt i mål først, så 4-5 rett bak. STORFORNØYD med innsatsen og resultatet.

  Beina fungerte, syra hang ikke "evig", teknisk og taktiskt gikk det supert, mentalt så var alt på plass.


  Tid: 2 t 28 mins
  Km: 82km
  Snittpuls: 89% (1% over terskel eller på terskel)
  Makspuls: 94%
  Kcal: 2840
  Gjennomsnittsfart: 33,23km/t
  Toppfart: 72km/t
  Honnr gitt av : kennyo, 22. mai 2013, 19:59
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 02. mai 2013, 07:40
  Mairittet 01.05.

  Tid: 1 t 44 mins
  Km: 65km
  Snittpuls: 87%
  Makspuls: 95%
  Kcal: 2064
  Gjennomsnittsfart: 36,88km/t
  Toppfart: ca. 65km/t

  Hadde vonde dager i forkant av dette rittet etter Spinnsprinten. Hadde muskellåsninger i bakside lår og rumpe etter sist ritt, men etter en runde hos akkupuntur og laserbehandling ble alt mye bedre  Huh Smiley
  På rittdagen følte jeg meg grei, men gåing i trapper o.l. så merket jeg at jeg ikke var fullt restituert.

  Selve løpet gikk bra, med nivået i betrakning. Ca. 30 stk startet i lagpuljen. Ut fra start ble det kjørt låst rulle til alt av hinder var unnagjort, og vi rullet ikke før på toppen av Ganddal.

  Her koser vi oss opp bakken. Konsertrerte og klar:


  Videre gikk rullet i enorm fart. Mye streng disiplin på de minste feil, noe som gjorde at vi kjørte effekttivt og raskt. Forbi Kvernaland tror jeg enda at alle var med. Opp fra TKS og mot Njåskogen var det 3-4 som slapp. På dette tidspunktet var jeg selv så godt som klar for å ta halen, men orket en runde til på rulla.
  Fra 1900-krysse og oppover ble det kjørt hardt. Måtte bak på halen av rulla og hente meg inn igjen.
  I svingene fra Garborg var det en som kjørte ut i en sving og smalt i ett tre. Det resulterte i kragebeinsbrudd, og de som da hadde dannet en sekk tok seg av han.

  Etter å ha sett litt på hverandre at alt var grei igjen og klar for å kjøre igjen var GO GO GO!
  Rulla gikk så fort at man kunne tru at de hadde stjålet både sykler og sko. Flere slapp nå, meg inkludert.
  Vi var to stk som la oss ca. på terskel og fikk kjørt inn en fra pulja framfor.
  Resten av rittet byttet vi tre på å dra, og hadde en gratispassaskjer som vi tauet inn.

  Tror ikke jeg hadde fulgt gjengen om jeg hadde vært restituert 100% en gang. Det er et nivåforskjell på de 12-15 beste og resten. Problemer er at man må være 15 stk for å få godkjent tid i mål. De hadde 12-13 stk, men de som stoppet på ulykken fikk kompansert for det og ble satt til samme tid som de 12-13, slik at det så ut som 15 mann kom til mål. Litt riktig, men også litt feil mener jeg.

  Få km før mål. Gratispassasjeren hadde det visst litt mer vondt enn oss andre:


  Honnr gitt av : Fenrikflink, 08. mai 2013, 08:57
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 08. mars 2013, 10:31
  Ja, tror det kan bli bra. Aarbakkerittet virker som et veldig flott ritt, selv om det er nokså langt. Skykulå passer meg i utgangspunktet greit hvis jeg får spisset formen litt. Blir uansett et ledd i oppkjøringen til Aarbakke.

  Holder til en liten time (på sykkel) sør for Egersund, ja, så har vurdert å melde meg inn i DSK. Tjener jo inn en hel del på lisens + at jeg får tilgang til klær osv.

  Akkurat. Får god trening på terrengsykkelen med andre ord. Når det gjelder Nordsjørittet så synes jeg at løypa var nokså grei. Ikke veldig mange stigninger og heller ikke de vanskeligste terrengpartiene (med unntak av Vandavath), men jeg forstår jo at det er tøffere hvis vindkastene står på som verst rett i mot. Syklet du i 2010? Smiley

  Aarbakke er et kanonritt, og en skikkelig styrkeprøve for de fleste. Fuste slite deg ut med 2 mil med oppoverbakker, så kun 13 mil til mål Grin
  Tren noen langturer i sommer, så tåler beina mila uten krampen kommer på Ålgård.

  DSK virket som en kanonklubb. Sunn økonomi med gode inntekter fra Nordsjørittet og mange seriøse medlemmer. Gode klubbdrakt rabattar og evt. gode priser på sykler får man også.
  Sikkert mye fellestreninger også man kan delta på. Vet at de fokuserer mye på samhold, og har bla. en gruppe som sykler Aarbakkerittet samlet. Der har de egen langing og lagtransport.

  Syklet både i 2009 og 2010, og tror jeg sa "Aldri mer" begge gangene jeg kom i mål. Wink
  Honnr gitt av : 20LEGEND, 08. mars 2013, 10:59
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som småbarnsfar :) 19. februar 2013, 08:42
  Harde spinningøkter du kjører, og gode styrkeøkter i tillegg. Kommer til å gi positivt utslag dette. :-)

  Men vil anbefale deg om å holde roligturene med slittpuls på under 70%.
  Enten gire ned eller velge ruter hvor du skåner deg for vinden.
  Ved å ligge over i sone 2 vil du ha dobbel så lang restitusjons, men treningseffekten er lik...
  Honnr gitt av : kennyo, 19. februar 2013, 20:52
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 11. januar 2013, 07:13
  Torsdag 10 jan

  Spinning med Bryne CK laget

  Tid: 1 t 21 mins
  Snittpuls: 81%
  Makspuls: 89%
  Kcal: 1297

  Deltok på en fellesspinning på ca. 70 minutters hardkjørd.
  En økt som gikk ut på å ligge på terskel, kjøre over terskel, senke seg til terskel igjen, ligge litt under for så å legge seg på terskel igjen. Ingen pause.
  Jeg la inn 5 minutter i sone 1 i midten, mens de andre kjørte lavterskel.
  Kjenner at jeg ikke er helt i rittmodus enda på så høy puls over så lang tid. Hadde nok litt med innstillingen også, for dette var en økt du måtte kjempe deg gjennom Smiley

  Oppvarming: 18 mins
  Første drag: 21 mins (snittpuls 84%)
  Sone 1 : 5 mins
  Andre drag: 38 minutter. (snittpuls 86%)

  Lange seige bakker. Var pain Smiley
  Honnr gitt av : |||=-HaH-=|||, 16. januar 2013, 09:15
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 07. januar 2013, 07:22
  Om målet er både redusert vekt og god tid i birken ville jeg kjørte harde intervaller.
  Vekten reduseres etter hvor mye du trener og hvor bra kosthold du har.
  Ville ikke gått og grublet på hvilken type intervall som "tar" mest kilo. Det gjør den kalorifattige maten for deg.

  Selv så har jeg alltid likt intervaller på 8-10 minutter, 3-4 drag og med 25% pause mellom.
  I år skal jeg legge til 2x15, 1x20, 1x30 og 1x60 mins + pyramider på 6-8-10-8-6 for å prøve noe nytt.

  Få inn noen rolige langturer slik at du vet at du klarer de 95km + at det er en god restitusjonsøkt å ha kjørt langt og rolig.


  Lørdag 5. jan.

  Rolig langtur på mtb m/pigg:
  Tid: 3 t 16 mins
  Km: 63,37km
  Snittpuls: 66%
  Makspuls: 80%
  Kcal: 2191
  Gjennomsnittsfart: 19,5km/t
  Toppfart: 49,8km/t

  Var litt tung i beina. Intervalløkta på torsdag + styrke på fredag gjorde at det kostet litt i leggene.
  Kjente det bra etter passert 2 timer, ellers fin.
  Honnr gitt av : kennyo, 07. januar 2013, 16:17
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 27. november 2012, 07:33
  Hadde Atle Kvålsvoll noe fornuftig komme med da? For mosjonister?
  I grove trekk var det vell:
  - Kjør aldri over terskel og formtopp intervaller nå på vinteren.
  - Kjør styrketråkk da det danner rundt og fint tråkk, samt en sterk midje som holder deg i ro på sykkelen. (Ikke all trening som skal vise fremgang i watt)
  - Viss turen går til Spania i feb/mars, så er det rolige langturer som gjelder, ikke 4t hardkjør daglig. Unngå jumpers knee osv...
  - Mosjonister trenger ikke kjøre sone 5, da formen kommer med rittene.
  - Tren overkropp (core) 20 mins to ganger i uken for bedre stabilitet.
  - Vintertreningsprogram bør se slik ut: 2 rolige turer, 1 terskelintervall, 1 styrketråkk og lavterskel intervall.
  - Finn din svakhet og bedre den.
  - Finn ut hvilken type rytter du vil bli, og tren mot det (spurter, langløp, tempo, sammenlagt)
  - Lag deg en plan, sett delmål, nå målene!!

  Honnr gitt av : 20LEGEND, 27. november 2012, 08:38
  11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Riktig næring før trening? 16. november 2012, 14:24
  Fordøyer dette raskt nok til å gi gass innen èn time? :-)
  Honnr gitt av : awf, 20. november 2012, 16:04
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som småbarnsfar :) 25. oktober 2012, 13:12
  Ang. de siste dagers opprydning blant sykkeldoperne, lurer jeg på når neste nordmann ryker og hvem det blir. Hvis jeg skal gamble, blir det en kar fra sørlandet, og da tenker jeg ikke på Thor...
  Tror ikke det er mr. Lauritzen vertfall?

  At Kjærgård var dopet var jo noe mange gikk og trodde, etter US Postal avsløringene.
  Det viste seg fort å bli riktig.

  Det som maaaange lyver om, det er hvor mye de har sett og/eller vet om.
  Steffen vet nok og har nok mye kjennskap på lik linje som Hamilton og andre.

  Enda verre er nok alt det korrupte som jeg aldri tror vil se dagens lys.
  Hvem som har blitt betalt for å tie, gjemme, glemme, holde lukkede ører/dører osv.
  Alt for mye makt og folk sitter/satt i posisjoner som gjorde at de kunne ordne ting.
  Honnr gitt av : kennyo, 25. oktober 2012, 16:42
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 12. september 2012, 08:25
  Tirsdag 11.09, mtb hjem fra jobb.
  Tid: 47 mins
  Km: 14,86km
  Snittpuls: 64%
  Makspuls: 76%
  Kcal: 497
  Gjennomsnittsfart: 19,7km/t
  Toppfart: 46,5km/t


  Onsdag 12.09, mtb til jobb.
  Tid: 42 mins
  Km: 16,82km
  Snittpuls: 63%
  Makspuls: 73%
  Kcal: 433
  Gjennomsnittsfart: 24km/t
  Toppfart: 49,1km/t
  Honnr gitt av : |||=-HaH-=|||, 14. september 2012, 10:00
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: NeDD`s sykkel logg 28. august 2012, 08:28
  Mandag 27.08, mtb hjem fra jobb.
  Tid: 33 mins
  Km: 12km
  Snittpuls: 76%
  Makspuls: 88%
  Kcal: 465
  Gjennomsnittsfart: 22,2km/t
  Toppfart: 47,5km/t

  Restartet og restartet klokka på veg hjem, og fikk endelig pulsen til å vise!
  Kjørte høy sone 1 og sone 3 i bakkene.

  Tirsdag 28.08, mtb til jobb.
  Tid: 44 mins
  Km: 16,92km
  Snittpuls: 64%
  Makspuls: 76%
  Kcal: 466
  Gjennomsnittsfart: 23,3km/t
  Toppfart: 49,5km/t

  Regn og jærsk vind i mot. Det bygger motivasjon det, og veldig godt å komme frem!
  Honnr gitt av : 20LEGEND, 28. august 2012, 10:17
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: kennyo's cardioverden, og tilværelse som småbarnsfar :) 23. mai 2012, 13:09
  Makspulsen din bør du klare å komme til uansett form. Finn deg en bratt bakke og kjør den 3 ganger.
  Siste gangen tar du ut alt, mens de 2 første gradvis skal bygge deg opp.
  Viktig at du er instilt psykisk før du går i gang, ellers når du ikke ditt fulle potensiale.

  Når det snakkes terskel, så er det den pulsen du kan ligge i over tid, uten å gå tom.
  1 times terskel på f.eks 90% betyr at du kan sykle i 1 time på denne pulsen før du går tom.
  Om du øker til 92-93% etter 40 minutter, vil du gå fort tom, for da har du bikket over. Samme om du øker allerede etter 20 minutter. Skjønner?

  For å øke terskelen, kan man f.eks kjøre lange intervaller på terskel, og rett over.
  Da kan man over tid (år), øke noen prosenter.

  Om du trener året rundt, og ikke har noen avbrekk på 2-3 mnd så vil det bli lettere ettersom du ikke har noe å "ta igjen" ved oppstarten.

  Terskelen økes noe (i tillegg) ved rittsesongen for syklister, for da kjøres det hardere og vo2´n øker.

  Har ikke link-kilder på dette, men det er info gitt fra senior veteraner i Norge...

  Honnr gitt av : kennyo, 24. mai 2012, 21:14
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!