Visning av honnrposter for siljem
Sider:
 • 1
 • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Siljes bildeprofil, nye bilder s 5 08. desember 2011, 19:32
  janei, liten bildeupdate. det skjer ting, i alle fall! jeg føler meg overraskende sterk Smiley men det skal vel lønne seg å anstrenge seg.
  Honnr gitt av : Marjepie, 10. desember 2011, 17:13
  2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Siljes bildeprofil, nye bilder s 4 26. november 2011, 13:17
  Forferdelig bildekvalitet, men her er formen i dag - etter en helt jævlig (deilig) treningsøkt. jeg stønna og brølte og banna og slo i gulvet og brølte mer. lørdagsenergi!

  Nå tar jeg for øvrig strake push-ups uten problemer og to pull-ups med grei teknikk. Er også ganske sikker på at skuldre og biceps har vokst litt, og at jeg har gått ned i fettprosent.

  Hurra for kroppsvekttrening!  Honnr gitt av : FRODRIS HAUGENENKO, 27. november 2011, 11:29
  3  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Siljes bildeprofil 28. juni 2010, 22:00
  Jeee, en liten oppdatering, kanskje? Sånn ca årets strandform. (Selv om jeg like godt kunne vært en feit GRIS, med tanke på været...)
  Honnr gitt av : jan_erik, 26. november 2011, 21:37
  4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Siljes bildeprofil, nye bilder s 4 26. november 2011, 13:17
  Forferdelig bildekvalitet, men her er formen i dag - etter en helt jævlig (deilig) treningsøkt. jeg stønna og brølte og banna og slo i gulvet og brølte mer. lørdagsenergi!

  Nå tar jeg for øvrig strake push-ups uten problemer og to pull-ups med grei teknikk. Er også ganske sikker på at skuldre og biceps har vokst litt, og at jeg har gått ned i fettprosent.

  Hurra for kroppsvekttrening!  Honnr gitt av : jan_erik, 26. november 2011, 21:34
  5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Siljes bildeprofil 28. juni 2010, 22:00
  Jeee, en liten oppdatering, kanskje? Sånn ca årets strandform. (Selv om jeg like godt kunne vært en feit GRIS, med tanke på været...)
  Honnr gitt av : HardCoreBakken, 24. august 2011, 16:51
  6  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Siljes bildeprofil 28. juni 2010, 22:00
  Jeee, en liten oppdatering, kanskje? Sånn ca årets strandform. (Selv om jeg like godt kunne vært en feit GRIS, med tanke på været...)
  Honnr gitt av : .......1, 03. november 2010, 15:46
  7  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Veslekardias - s. 185 bilder 03. juli 2010, 20:15
  Fælt som dette skulle ta av, da... Vel, honnør til Veslekardia som ikke er redd for å vise at hun er en sterk og selvsikker kvinne  Grin
  Honnr gitt av : veslekardia, 04. juli 2010, 12:50
  8  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden 25. mars 2010, 19:39
  Nå skal dere høre! Jeg har nettopp inntatt et måltid bestående av:

  Kylling- og svinefilét med "pommes frites" av søtpoteter, stekt sopp og rødløk, toppet med en god dose kremet kyllingsaus.

  Kondolerer til deg som spiser tunfisk...
  Honnr gitt av : bjørn`, 26. mars 2010, 10:19
  9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 22. juni 2009, 19:41
  Ikke misforstå; jeg synes du ser veldig flott ut, Riinoo. Men jeg synes det ser ut til at du mangler litt masse flere steder, spesielt på ryggen. Du har helt klart et veldig bra utgangspunkt, og du er flink som har kommet deg dit du er nå, men jeg ville kanskje utsatt debuten til jeg hadde mer å stille opp med. Hvis man sammenligner din offseason-form med andre utøvere offseason, ser man at du fremdeles har en del å gå på.

  Jeg synes dog at det er tøft at du gjør dette, og jeg gleder meg til å se resultatet. Jeg har også en drøm om å stille, men jeg skal ikke opp på en scene før jeg har nådd en form som kan hevde seg i en konkurranse. Uansett, hold oss oppdatert med bilder! Jeg mener jo ikke å være så kritisk, men jeg tror du med fordel kunne vært litt mer tålmodig, og sparket rumpe SKIKKELIG når det først skal sparkes Smiley
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 26. juni 2009, 18:50
  10  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: brad pitts megaunderarmer!!! 26. april 2009, 21:08
  Haha! Jeg blir rett og slett flau over at jeg tok slike ting seriøst før. Ukeblader o.l. = grunnen til at få jenter får de resultatene de ønsker.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 26. april 2009, 23:06
  11  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Elefantens loggbok - Nye bilder s. 5! 05. mars 2009, 16:25
  Ja, en liten bildeoppdatering før jeg stikker på trening. Slik ser altså ryggen ut nå. Eller, egentlig ikke, men det er ikke enkelt å ta ryggbilder selv... Men jeg kan glede meg over at jeg ikke får frem alt her. Hehe. Men merker STOR forbedring i ryggområdet siden jeg startet å trene seriøst. Nå får jeg forhåpentligvis en herlig overkroppsøkt! Dagen har ellers vært super, så det hadde vært prikken over i´en Cheesy

  Mvh,
  frøken Solstråle/Elephant
  Honnr gitt av : Qvasi, 05. mars 2009, 16:27
  12  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Elefantens loggbok - Nye bilder s. 5! 31. januar 2009, 20:32
  Nettopp kommet inn etter en kjempefin joggetur med Emperor på øret. Var veldig godt å komme seg ut litt. Føler meg så sunn og sporty for tiden Cheesy Da er det gøy å trene. Jeg har funnet ut at jeg kanskje er litt "nerd". Vennene mine fester og har det gøy i helgene. Hva gjør jeg? Jeg trener eller øver på gitar. Men det gir meg så utrolig mye mer, for jeg er langt ifra en fyllejente. Jeg liker å gjøre bra ting for meg selv!

  Nå ser jeg frem til en ny uke med skole, trening og kjæresten! Ha en fin helg, dere Smiley
  Honnr gitt av : Missy-, 01. februar 2009, 14:45
  13  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Elefantens loggbok - Kosthold og trening i bilder 25. desember 2008, 18:44
  Da var julaften over, gitt. Har fått så altfor mye fint, deriblant en god sum penger. Hehe. Tror jeg skal investere i litt treningstøy og proteinpulver. Tok meg en liten joggetur i dag også. Godt å kjenne at jeg faktisk er i like god joggeform som jeg var da jeg sluttet å jogge regelmessig for et halvår siden. Siden den gang har jeg jo røyket som en svamt og trent veldig lite kondisjon, så er litt overrasket over meg selv. Nå er det Family Guy og kveldsmat Smiley

  FORRESTEN: Jeg har ikke røyket siden jeg tok juleferie nå! Ikke verst, synes jeg. Nå gjelder der bare å fortsette slik.
  Honnr gitt av : Mr Melk, 07. januar 2009, 12:52
  14  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Min diett for å gå ned i vekt, hva syns du? 09. desember 2008, 19:51
  Oi. Det var veldig lite mat. Som ^Th0mas^ her påpeker, er dietten din nesten blottet for protein. Du skriver at du trener styrke to ganger i uken? Ja, da trenger du nettopp PROTEIN. Uansett, for et års tid siden var jeg litt i samme situasjon. Jeg var passe tynn, men ville bli enda tynnere. Det førte til veldig lite mat, joggeturer nesten hver dag, og joda, jeg gikk ned i vekt, men ikke på en sunn måte. I august begynte jeg å trene styrke, begynte å spise sunt (dvs. mye og riktig), etter råd fra en jente her på treningsforum. Jeg har gått opp 7 kg, men det synes ikke mye. Jeg har vel vokst ut av en bukse, men det er ikke pga fett. Jeg føler meg mye bedre nå enn jeg gjorde på mitt tynneste, jeg er sterkere og fastere, og jeg elsker virkelig kroppen min.

  Hvis du vil slanke deg, burde du satse på en litt sunnere diett. Når jeg kjapt ser over det, nekter jeg å tro at det er nok mat i løpet av en dag. Da vil kroppen din gå i sparemodus når du kommer til et visst punkt, og fremgangen vil stoppe opp. Siden du er vegetarianer, står du jo i fare for å få i deg for lite protein fra før av, og her er det jo nesten ingenting! Ikke dumt å ta med litt sunt fett, i alle fall, som det har blitt sagt tidligere. Jeg støtter for øvrig opp om styrketreningen. Du vil ikke få veldig store muskler av det, med mindre du virkelig, virkelig går inn for det. Uansett; vi må alle prøve og feile. Kanskje funker dette for deg? Ønsker deg lykke til, og håper du når målet ditt Smiley
  Honnr gitt av : Luxie, 05. januar 2009, 21:13
  15  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Hjelp til treningsplan for jente 01. desember 2008, 13:16
  Jeg begynte å trene seriøst i august, og har til november hatt et program som er basert på slike "jenteøvelser", men jeg trente armer stort sett med vekter. Jeg har merket MYE mer fremgang i armene enn resten av kroppen. Nå ser jeg veldig frem til nytt program med flere "mannfolkøvelser", men jeg tror ikke det var så dumt å starte med å bygge opp et greit grunnlag. Du kan jo høre med henne hva hun ønsker. Vil hun trene i apparater, sett opp et program basert på apparater. Hvis ikke kan du jo gi henne en liten innføring i fordelene med andre øvelser Smiley
  Honnr gitt av : STR, 01. desember 2008, 13:24
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!