Visning av honnrposter for Dummen
Sider:
 • 1
 • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA- bevist effekt? 13. oktober 2008, 21:01
  ZMA er bare sink, magnesium og vitamin B6. Selvfølgelig er alle vitaminer og mineraler er en del av prossene i kroppen, deriblant produksjon av testosteron. Men det betyr ikke at inntak av disse vil øke produksjonen av et hormon. Det er bare tullpreik for å selge mest mulig. Disse mineralene og vitaminene finnes i en rekke matvarer og er null problem å få nok av.

  Har du derimot mangel av disse stoffene, så vil et kosttilskudd ha en gunstig effekt... men hvorfor ikke bare justere om kosten og spise mer av matvarer som er rike på nettopp disse?

  Blir så lei all tullpreiket produsenter av kosttilskudd spyr ut av seg uten noen form for restriksjoner. Burde vært straffbart å svindle folk på den måten. Kroppen får ikk tatt opp mer enn den trenger uansett, og NULL mer. Å ta store doser utover behovet av noe vil ikke gi noen videre virkning. Det gjelder all næring. Hele greia er så tåpelig at jeg sitter og ler (mens produsentene gnir seg i hendene).


  Ta en titt her og lær:

  http://matportalen.no/artikler/2007/2/matvaregrupper
  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 18. november 2008, 14:14
  2  Trening / Styrkeløft / Hvorfor kan ikke styrkeløftere slanke seg? 22. oktober 2008, 15:57
  Jeg syns styrkeløft er en underholdende idrett, men det er så ufyselig å se på feitinger. Kunne man ikke ha innført en lov som sier at styrkeløftere kan maks ha 11% kroppsfett? Nå er det jo ikke kroppene man skal se på... men de er så ekle! Kvalmt :/

  Det går ann å ha litt kontroll på matinntaket liksom!
  Honnr gitt av : Apelars!, 22. oktober 2008, 16:49
  3  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvorfor kan ikke styrkeløftere slanke seg? 22. oktober 2008, 16:14
  Hvis du våger å kalle styrkeløftere latsabber misoppfatter du helt. Hva du definerer som ekkelt er din sak, men du skal faen ikke ta fra en styrkeløfter at de ikke jobber hardt. Mange av dem trener 6 dager i uken, i fler timer hver gang. De vil bli sterkere enn noen annen, og jobber målbevisst mot dette. Få styrkeløftere skipper treninger, og de passer alltid på å få nok hvile og søvn.

  Hvorfor de er "feite"? Vel, for det første: hvis du ser på vektklassene, finner nok folk i -110 og nedover, og til og med noen i -125 og nedover som er slanke og muskuløse. De som er overvektige er bare ikke så jævla opptatt av hverken utseende eller helse, og spiser heller godt med mat for å bli så sterke som overhodet mulig. Det siste en styrkeløfter vil, er å tape styrke. Nettopp dette kan være en konsekvens av vektnedgang.

  Finnes nok av kroppsbyggere som er tjukke og gode "off-season", men de tar lett fettet av med hjelp av litt effedrin og hgh.

  Tenk deg litt om, luring.

  bæsje på deg
  Honnr gitt av : Eirik Dolega, 22. oktober 2008, 16:16
  4  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Jenter som kliner? 15. oktober 2008, 21:12
  Fikk et spørsmål i dag. Hvorfor tenner gutter på at jenter kliner?

  Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare... Så jeg bare sa at det er naturens gang Tongue

  Hvorfor tror dere vi "tenner" på det?


  Det er vel ikke så vanskelig å svare på... vi tenner på jenter, og jo flere jo bedre Grin
  Honnr gitt av : OptimusPrime, 16. oktober 2008, 16:35
  5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Luft i magen 14. oktober 2008, 20:25
  I de to siste ukene har jeg fått noe jævlig mye luft i magen.
  Etter at jeg liksom begynte å spise mye og sunt. Hva kan grunnen være til det?

  Har proteinpulver og kreatinpulver bruken min noe å si??

  Det er jævlig ubehagelig, rare lyder midt i undervisningen Embarrassed Embarrassed Embarrassed

  Hvis du er jente så har jeg ingenting imot om du tenner på tanken ved å fise meg i ansiktet mmm Wink
  Honnr gitt av : Kaizermeister, 15. oktober 2008, 18:17
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Tips om marinejeger/fallskjermjeger? 14. oktober 2008, 20:51
  Hei!
  Jeg leita litt rundt på forumet etter steder å poste dette emnet, men fant ingen forum som passe, derfor poster jeg her.

  Jeg har lyst til å gå marinejeger/fallskjermjeger. Jeg lurer på om noen har tips/erfaringer fra en av disse? Jeg må bare si at jeg har høydeskrekk og er litt klaustrofobisk(spesielt trange lange rør som man ikke kan snu seg i), men jeg er villig til å presse disse to fobiene langt om jeg må(er og veldig forsiktig med ting, liker å planlegge ting, vet ikke om dette er et pluss eller minus). Jeg har 2 år igjen på vidergående(går 2. året om igjen.), og lurer på hvordan jeg bør utnytte disse 2 årene best mulig.
  takk for alle svar =)

  Har gått befalsskolen selv, og vil anta at kravene er ganske like. Det gjelder å være seig og ha utholdende styrke. Sånn maksstyrke under idelle forhold er ikke noe du får bruk for. Og du må ha jernvilje som gjør at du presser deg fordi alle påkjenninger og utfordringer. Du må virkelig ville å lykkes, for at du skal lykkes.

  Er du klaustrofobisk, øv deg i trange rom og rør. Har du høydeskrekk, klatre på hustak og i trær. Bedre å være forberedt enn å være etterpåklok.

  Jeg personlig har alltid hatt vannskrekk. Så når jeg måtte svømme 15 meter under vann, var det et sant mareritt å mote meg opp til. Men måtte bare presse meg. Når det gjelder utholdenhet, så får du aldri trent nok. Tren deg opp gradvis til du løper minst 1 mil daglig. Og tren mye utholdende styrke... mange reps osv.


  Du skal tross alt være et verktøy for en håndfull mennesker øverst i ledelsen som utnytter deg til å oppnå konkrete mål, for deretter å drite i deg når jobben er gjort. Og så får du fine medaljer etterhvert som en slags søppelpropaganda for å motivere deg videre, ved at du skal føle deg verdsatt Smiley
  Honnr gitt av : nilster, 15. oktober 2008, 08:53
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!