Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 41
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Rask vektnedgang? på: 15. april 2015, 15:21
    Hvis det er det du virkelig vil så anbefaler jeg å lese Lyle Mcdonalds Rapid Fat Loss Solution (RFL / PSMF blant de som bryr seg). Kun protein og litt omega 3-kapsler, karbs rundt trening avhengig av hvor feit du er. På ingen måte langvarig og på alle måter ganske smertefullt / suboptimalt.
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Bli ripped, brenne fett og bygge markerte muskler på: 12. april 2015, 12:04
    http://www.myfitnesspal.com/
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Skulderpress vs skråbenk på: 12. april 2015, 12:01
    varierer mye fra person til person akkurat HVA en øvelse trener, men skråbenk på 45 grader trener veldig mye skuldre og minimalt med bryst for de fleste. Hvis håndledda tillater det er nok 15-30 grader mere brystbygging.

    Kan selvfølgelig trene dem på samme dag, ingenting i veien med det. Om det er for mye eller for lite til å oppnå måla dine avhenger av innsats og mengde på øvelsene kombinert.

    tåler håndledda dine dips? har du prøvd forskjellige grepsbredde på benk for å se om noen av dem funker? har du prøvd benk med lang pause rett over brystkassa (trenger mindre vekt da)? trener du grepet ditt? har du prøvd null håndleddsbelastning i en måned eller to? ibux? håndleddsbind?
    4  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Ta IF til et nytt nivå.... Lurer på Carb Cycling på: 31. mars 2015, 13:48
    jo bare hyggelig! hvis du opplever mye bloat fra karbdagene kan du justere opp fettet litt (til femti-seksti gram) og ned med karben (til tohundre ca), evt finne ei karbkilde som gir mindre bloat, ris funker for de fleste. mesteparten av karbs i første måltid etter trening. har du vurdert å føre en logg her?
    5  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Ta IF til et nytt nivå.... Lurer på Carb Cycling på: 22. mars 2015, 11:39
    har kjørt IF-varianten leangains siden jul og vil anbefale å finlese Martin Berkhans gode gamle hjemmeside, det virker som det er leangains du er gira på. der står alt du trenger: http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html

    carbcycling kan bety hva som helst så lenge du varierer karbsa fra dag til dag, men sånn som leangains funker så skal du ligge på lave kalorier på fettdagen og høyere på karbdagen. karbdagen er treningsdag og fettdagen er hviledag.

    http://www.1percentedge.com/ifcalc/

    start på den sida der så får du ca.-tall på hvordan du bør sette det opp. hvis jeg antar masse rart om deg så spyr sida ut:
    hviledag ca. 1700 cals, 55 gram karbs, 75 gram fett, 200 gram prot
    treningsdag ca. 2100 cals, 245 gram karbs, 35 gram fett, 200 gram prot

    antok altså vedlikehold på 2100 kalorier. hvis du trener tre ganger i uka betyr det her et ukentlig underskudd på ca 1700 kalorier og en vektnedgang på ca 0.2 kilo i uka.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 09. januar 2015, 03:35
    jaggu har ikke ennå en legende stikki nesa si inn her! Kul innput Danny, klart sidehev må med. Og at småøvelser som sidehev kan kjøres ofte er noe en sjelden tenker på. Lite tid tar det også, så hvorfor ikke?

    innså nettopp at jeg syns sykling er ganske gøy men mistenker at jeg blir ennå mer tynn og ekkel av det. noen som har erfaringstall på terskelen mellom safe mengde og tynningmengde?
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 10. desember 2014, 11:41
    Jeg hadde sikkert blitt sittende fast mellom to jeksler og så blitt pirket ut med en olympiastang. Helt forskjellig å være tynnnjjj der ute. På jobben så florerer det med nye folk for tiden så jeg fant ut at jeg måtte slutte å gå med yndlingsgenseren min fra dressmann fordi det bare ble "slutt med å vise fram musklene dine" fra visse individer. Så da ble det nøytral genser istedenfor. Inntil det samme gjentok seg når jeg kom i skade for å legge armene i kors. Men det får bare være sånn. 

    Folk ass. Bra at vi har oaser i hverdagen der vi kan slappe av (les: trene) sammen med andre mennesker med kroppsdysmorfi! Være seg tynnnjjj eller bøs, har mer til felles med hverandre enn med plebeiene der ute i den store uforstående verden. Kanskje det er derfor treningsforum mista trøkket? Fitnessbloggen gjorde det normalt å dra på glutebridging fem ganger i uka, fitspirationbildene gjorde det normalt å ha et nevrotisk kosthold evt foodgasmkosthold og alle skulle begynne å faktisk lempe stål. Så da mista oasen treningsforum undergrunnsappellen sin ved å bli nedrent av og tilgjengelig for alle.
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. desember 2014, 21:55
    Du ble tynnnnjjjjj og er fornøyd med det selv om du bare er nesten like sterk ? Og æbs ?! Fasitens innehaver snur seg i vektløftingsgraven sin i dette øyeblikk ! Rart det med press egentlig, skulle tro vektløfting hjalp godt på akkurat det.

    Hahahaha fant ut at det er ei tid for alt. Var drømmebulker så da var det gøy å se hva som fantes under flabbet. Når sommern er ferdig kan jeg si meg fornøyd og kjøpe inn en pall med peanøttsmør og en tankbil med helmelk.

    Apropos Einar, sist jeg snakka med han viste han stor bekymring over tynningtendensene mine. Har ikke jobba opp mot til å gå inn på Nidarø etter at jeg blei anorektisk, i frykt for å bli forveksla med en smågris og spist.

    Og angående press så trodde jeg nøyaktig det samme. Men bevæpna med arnoldpress går det her sikkert helt bra. føltes godt iaffal.
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. desember 2014, 19:20
    Refererer du til 115-93 nedgang i vekt og 70x10 -> 60x5 i press ?!

    Jesus Kristus da. Blei "sterk" i rykk og støt og sterkere i bøy, beholdt styrken i benk og mark (se sigg evt. styrkeloft.no) uten å trene dem nevneverdig, og fikk æbs. Da er det naturlig at noe lider, og på magisk vis gikk kun pressen til helvete. Og når jeg spør folk som jeg veit har peiling og antar er voksne (dere) så blir jeg overraska over å se det her. Selektiv lesing til de grader. Ta det som ei tillitserklæring.

    Har tenkt tanken selv.

    Tok meg jo nettop en 1 års pause uten at det hjalp i det heletatt.

    Kanskje om jeg forsvinner i 2 år, for deretter å gjøre comeback julen 2016 så har dere kanskje gjort en innsats som har ført til at forumet er tjåka fullt med kvalitet og dermed reddet.

    Godt jobba med å overse det du etterspurte da. Er ihvertfall det beste forslaget jeg kan komme med, beklager mangelen på hagenisser og ankelvekter.

    Gjentar hvis det var uklart: På reddit har /r/weightroom en ukentlig treningstråd der folk diskuterer ukens tema. mye praktiske luringtips og sånt som dukker opp.

    Ta nå en titt på det ihvertfall og se om det kan skaleres til norske forhold.

    Så, så folkens.  La nå denne tråden bli et lite steg i retning et comeback for Treningsforum.  La dette være en tråd der folk og fe kan skrive om HVA SOM HELST.  Så ser vi hvor det bærer. 
    Å nei, ikke mer hagenisser. Da må det bli IS-versjonen i svart i så fall. Okay, bare kjør på.

    Trur nok hagenissene er skremt bort allerede. Rulatorens mangel på nådeløshet blei ihvertfall satt pris på for min del.
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 08. desember 2014, 14:14
    forumet er eksplisit blitt erklært hjernedødt for lenge sida. blei så glad da jeg så Rulatoren igjen iom at han var førstemann som skreiv i loggen min osv. og alle var godt i gang med å prate overkroppstrening.

    Men neivel. Hvis du skal være menstruell utskjellingstrådelitist så er det greit det.

    Vurderer enda en to-åra forumpause gitt, tatt i betraktning hvor produktiv den foregående var. gleder meg til å sjekke ståa i desember 2016.

    Angående redningstiltak: på reddit har /weightroom en ukentlig treningstråd der folk diskuterer ukens tema. mye praktiske luringtips og sånt som dukker opp. drukner nesten ikke i noobs som har lest starting strength heller. for dere som gidder er det verdt et forsøk.
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 06. desember 2014, 14:01
    Det her gir så mye mening. Skuldrene føles nesten døde sammenligna med gamledager så litt god gammal MMC gjør kanskje susen? Merkelig at et år med vektløfting skal gjøre skuldrene lamme. Serratus og traps har i motsetning tatt helt av.

    Uansett, fullkroppsopplegget mitt ser på overkroppsfronten slik ut:
    1: Press, pullups med vekt nøytralt grep, (bøy med stopp, rykk)
    2: Dips reps, benkroing, (markløft)
    3: Pullups reps, lett hantelskråbenk, mer pullups reps, (frontbøy)

    tar rett og slett bare å putter inn Arnoldpressen på dagen med dips og leiker litt rundt med det. Tilfeldigvis er det dipsdag i mårra så det passa fint. kan legge til at en favoritt back in the days var press med supinert grep, meget lik startposisjonen på arnoldpress men fryktelig knotete på lockout. Arnoldpress gir så mye mening.
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 05. desember 2014, 21:09
    Vil utnytte anledninga nå som det faktisk er noen vettuge folk samla på TF igjen, har trua på den tråden her. Samletråd? Perseskrytetråd?

    Uansett, har mye hodebry med pressen min for tida. Back in the bulkedays var jeg ganske ok i press men nå har alt gått til helvete.

    Var i tyskland ett år og trente utelukkende vektløfting. Gikk ned masse i vekt og blei forholdsvis pen å sjå på, kroppsvekt fra 115 ned til 93.

    MEN....

    pressen min har falt fra ti reps på søtti kilo til fem harde reps på seksti kilo etter noen ukers kjemping. Marken og benken og bøyen har holdt seg helt fint med minimal/ingen trening og øker atter en gang uten mye ettertanke.
    Treningsfrekvens i press nå er på ei økt per fjerde/sjette dag, og øktene er som regel ett tungt sett på fem reps og så 2x5 på tyngste vekt minus fem kilo. klarer såvidt å legge på en kilo eller en halv her og der hver økt men skuer et plåta i nær framtid. Og det her var altså framgangsmåten jeg som barn brukte for å få en brukandes press.

    SÅ.... Hva pokker skjedde her? Noen som har noen anekdoter som kan være hjelpsomme? lure triks for å biffe opp skuldrene fort og gæli? Er opplegget mitt helt på trynet?

    nå er jeg så oppgitt atte HJÆLP

    Kristian
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: VANN I KROPPEN UNDER VEKTREDUKSJON ! på: 03. oktober 2014, 18:04
    har litt bobleplast i skinnet som bør bort så skal prøve det sjøl i dag Grin
    Slett meldingSlett
    14  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: VANN I KROPPEN UNDER VEKTREDUKSJON ! på: 02. oktober 2014, 08:05
    Ja, er egentlig bare å chillaxe. Kortisol og andre stresshormon binder vann i kroppen så hvis man slækkern kan man faktisk slippe en god del vann.

    Og hvis en har gått lenge på diett kan en ha godt av en karbodag. Sånn enkelt sett senker insulin kortisol og da slipper vannet.

    Kardiotrening kombinert med kaloriunderskudd kombinert med stressing om om vannet slipper jobbe sammen for å gi oss masse stress som igjen fører til masse kortisol. Hvis en klarer å slækken litt kan det hjelpe fælt.

    For å utdype på det hightower sier så er fettceller fylt av fett, triglyserider. som navnet antyder er ett fettmolekyl satt sammen av tre fettsyrer og et glyserol esterifisert sammen. når man brenner fett er det fettsyrene som blir brukt som energi, mens glyserolen, som er et alkohol, blir igjen. (det som følger er broscience) Alkohol er polart og vann likeså, så de danner hydrogenbindinger seg imellom inni skallet til fettcella. Dette er bobleplasten til hightower. Forsvinner med tida (kan ta lang tid).

    Har også hørt at en runde på fylla kan framskynde denne prosessen
    Slett meldingSlett
    15  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Pris på hjemmegym? på: 28. august 2014, 00:14
    hvilken pris kunne du tenke deg her da? fra butikk blir det dyrt. skal du bruke det til vektløfting, styrkeløft, pumping, eller alt mulig rart?

    hvis vektløfting eller styrkeløft trenger du ei bra stang, helst fra eleiko eller leoko med spesifikasjoner for sporten du vil drive med. egentlig uansett hva du vil drive med er ei investering på et par tusenlapper vel verdt det. Det finer du f.eks. på kappi som du sier.

    et par skikkelige skiver også vel verdt det, ikke billig.

    justerbar benk som er skikkelig er heller ikke billig.

    og så kommer den morsomme delen. knebøystativ kan du snekre ala støtblokker for vektløfting, dips/chins kan du snekre, matter finns på biltema går jeg ut i fra, skiver kan du lage sjøl (bremseskiver til bil har typisk en sentreringsdiameter som er større enn to tommer så dem kan jo bare sklis rett inn på stanga uten noe tull)

    hvis du ikke gidder/vil gjøre det her, har jeg kjempegod erfaring med tinga til gym2000. fantastisk chins/dipsstativ og powerrack og justerbar benk, virkelig solid gampestål laga for mishandling. igjen, ikke nødvendigvis billig.

    hvis du henger litt på finn kan det jo også hende at du støter på noe som ikke er overprisa, men folka på finn tenderer til å overvurdere verdien på treningsapparata sine. skiver og sånt fins det mye av der men gjerne skiver med trangt høl. dem kan du får dreia opp på mekanisk verksted, skal ikke koste mer enn en hundrings å få det gjort.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 41
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!