Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • ...
 • 39
 • 31  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 19. mars 2012, 11:12
  Hvordan er progresjonen fremover da Einar? Og hvor mange uker er programmet tenkt å vare?

  Skal bli velig spennende å se hvordan du responderer på dette. Tror du gjorde en klok beslutning ved å, i hvert fall midlertidig, legge om treningen:)
  32  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 26. februar 2012, 21:14
  Paramora:
  Haha, Willet er SELVSAGT dopet.
  Morsomt hvordan du først latterliggjør folk for å tro at Cutler & Co kan være rene, for så å fremstå nesten like naiv selv. Beklager å måtte skuffe deg, men de aller fleste profilerte "naturlige" byggere er faktisk dopet de også:)

  Grensen for hvor stor det går an å bli naturlig, med meget lav fettprosent, er mye lavere enn det folk flest tror. Uten dop forsvinner muskler utrolig fort når man skal ha bort det siste fettet.

  At du i det hele tatt trekker inn Randen vitner om at du ikke helt vet hva du snakker om.
  33  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 21. februar 2012, 13:31
  100.000 personer......
  Har det rablet for deg?
  Sitat fra Dagens Næringsliv:

  "Opplysninger fra tollvesenet tyder på at det trolig er mer enn 150 000 nordmenn som bruker doping. Dette underbygges av en undersøkelse fra Syddansk Universitet i Århus..."

  Jeg modererte meg faktisk da jeg sa 100k.
  34  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 21. februar 2012, 00:26
  Forresten, når det er snakk om at dette bare er småtterier etc så hadde jo dopingbutikken på nett 5000 brukere. Om vi regner med årlig bruk av dop for 20 000 kroner i snitt, som DN gjorde i sine beregninger blir omsetningen til denne butikken 100 millioner alene. Det er ganske mye penger. Det blir det selv om vi halverer det. Eller "bare" regner med 5000 pr pers i snitt. Skjønner veldig godt at politiet har interresse av å knekke det. Nå snakker jeg selvfølgelig generelt om nettsiden og markedet for doping i Norge. 
  Er nok flere som kjøper for mer enn én der. Det er jo anslått at over 100k nordmenn bruker doping, og den desidert største nettportalen for dette står garantert for over 5% av omsetningen. Tror du kan øke de estimatene betraktelig. Var det ikke snakk om en enkelt PT som kunne omsette for hundretusner på en uke? Da skjønner man litt av omfanget...

  Se her også, en av mange selgere i Kristiansand tjener lett millioner...
  http://www.fvn.no/lokalt/kristiansand/Investerte-15000_-tjente-n-million-pa-anabole-steroider-2191047.html#.T0LSUvnN3jZ

  Skal bli veldig spennende å se hvor stort dette egentlig er. La oss bare håpe at politiet klarer å få på plass tilstrekkelig med bevis så man ikke ender opp med å kun dømme dem for en brøkdel av det faktiske omfanget.
  35  Trening / Styrkeløft / Sv: Tunge løft på RM Sør Vest på: 20. februar 2012, 15:57
  Ser at Knut Martin Haraldsens resultat ikke er oppført som utstyrsfritt, men det må da ha vært det? Noen som kan bekrefte? Nesten 700kg raw for en 94-modell på 114kg er i så fall rimelig sykt...

  1032,5 kg og 597 poeng på Omland er forøvrig helt utrolig sterkt. Noen som har film?
  36  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 20. februar 2012, 01:01
  Slettet et bilde her, syns ikke vi skal henge ut folk med manipulerte bilder.
  Men litt morsomt var det:)

  Synes dog det var klart innenfor grensen; det var ikke manipulert på noen som helst måte, bildet av Eilertsen var kun kuttet til. Sitatet var ordrett fra Eilertsen selv. Eneste var underteksten som insinuerte en dobbeltmoral, men ettersom Eilertsen tidligere er dømt for besittelse av store mengder aas, og denne dobbeltmoralen dermed er et faktum, ser jeg ikke problemet i det heller. Synes egentlig bildet var meget uskyldig, men men:p
  37  Generelt / Loggbok Online / Sv: Joss drar 190kg i klossmark! Video på: 18. februar 2012, 19:35
  Må logge litt vekter innimellom også da, blir spennende å se hvordan du responderer på frekvens.

  38  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 18. februar 2012, 15:12
  Klassisk kommentar. Politiet skal selvfølgelig ikke forskjellsbehandle mistenkte steroideselgere og voldtektsmenn. Det er alltid kriminalitet politiet kan rydde opp i. Enten det er en fyr på et forum som skriver rasistiske innlegg, eller en annen som brygger øl i kjelleren sin. All krim må tas, og folket skal vite at de ikke slipper unna med å passe sine egne saker.
  Denne sarkasmen er bare pinlig. Å mene at politiet kun skal jobbe med den groveste kriminaliteten vitner om en fundamental mangel på innsikt i hvordan et samfunn fungerer, hvilken rolle politiet spilller og hvordan politiet er organisert. Du må se på det store bildet, og ikke i svart-hvitt slik du liker å gjøre. Det er utrolig nok mulig å være enig i at grov vold, drap, voldtekt etc er politiets viktigste arbeidsoppgaver, men at man samtidig må kunne slå ned på andre lovbrudd uten å måtte høste kritikk for det.

  Ellers er det ganske spesielt at du mener det er bortkastet å sprenge organiserte kriminelle miljøer. Jeg er meget glad for at ikke du eller dine likemenn er ansvarlige for å fordele politiets ressurser:)

  Meh. Man ror til fiskeskjær. Dette har ingenting med anabole steroider å gjøre. Dette handler om én ting: Skatt.
  Haha, gg^^
  39  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 18. februar 2012, 01:31
  Noen kjente navn som er tatt?

  Forøvrig patetisk med den sedvanlige sutringen om ressursprioritering på fb, Egil som nærmest latterliggjør politiets arbeid og bermen som får det til å virke som om Kaliber er et senter fritt for dop.
  Flott å se at politiet tar grep og får ryddet opp litt!
  40  Trening / Friidrett / Sv: Dyp vs. halv knebøy på: 14. februar 2012, 22:42
  Er du seriøs Danny? Du strør rundt deg meg høyst subjektive påstander uten å argumentere for dem, og krydrer det hele med personangrep og fjortisspråk...

  I så og si samtlige diskusjoner du involverer deg ender du opp med å fremstå som en komplett idiot; høy på deg selv og immun mot bedre viten. Forhold deg i det minste til hva som faktisk blir skrevet i tråden - hadde du lest hva bmw postet rett over deg hadde du kanskje sluppet å dumme deg ut nok en gang=)
  41  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw verdensrekorder (standardkrav) i styrkeløft ute! på: 11. februar 2012, 02:52
  Raw-utviklingen går faktisk raskere enn jeg hadde forventet. Tydelig at man i IPF er klar over viktigheten av den støtten utstyrsfri løfting har på grasrotnivå, og gledelig at de såpass tidlig ser hvor pilen peker og ikke stritter i mot. Dersom WC blir en suksess nå til sommeren er det vel ikke mye som står i veien for at man så fort som administrativt mulig kan få et offisielt raw-vm, og da har man i prinsippet allerede sidestilt de to konkurranseformene.

  Det som blir spennende er hvordan Norge takler dette mtp elitesatsningen. Vil man opprette et eget raw-landslag? Vil et fremtidig landslag bestå av både raw- og utstyrsløftere? Hva vil våre beste løftere prioritere etter vm på hjemmebane i 2013?


  42  Trening / Styrkeløft / Sv: Raw verdensrekorder (standardkrav) i styrkeløft ute! på: 11. februar 2012, 01:57
  Men uansett, tipper at gjennomsnittet ligger rundt 50-60kg på utstyret.

  Det kommer jo an på hvem man beregner gjennomsnitt ut i fra, er relativt stor forskjell på eliteutøvere og hobbyløftere hva utstyrsutnyttelse gjelder. Synes dog 50-60kg virker som et veldig forsiktig estimat, uansett hvem man tar med; snittet for eliteløftere i de tyngre klassene ligger tross alt opp mot 100kg f.eks, men mulig du har rett. 

  Slik var det ja, helt korrekt. Men så ville han jo til OL, og har nå vært med på en del stevner.
  Han har blitt utrolig mye svakere, vanvittig.
  Han har gjort over 200 i rykk på trening, og det er vekter han ikke engang har klart å støte på stevner. Etter videoer å bedømme ser det ut til at han har falt rundt 60kg i knebøy.
  De skylder på småskader etc. Men dette ser likt ut over hele linja for hans del, så i mine øyne er det ingen tvil om hva som skjer på det gymmet der.

  Alle som har fulgt med på Mendes bør ha innsett at fyren har vært gjennomdopet, ingen tvil hos meg heller i hvert fall. Smått utrolig hvordan styrken regelrett har kollapset etter at han begynte å satse mot OL. Man kan bruke han som et prakteksempel på hvilke drastiske fordeler dopbruk faktisk gir, men samtidig tror jeg den negative (styrkemessige) effekten av å (nå forhåpentligvis) være ren forsterkes ytterligere av at Broz, eller hvem det nå er som styrer skuta hans pdd, ikke vil/klarer tilpasse treningen til normal restitusjonsevne. Er vel ikke særlig dristig å påstå at filsosfien der i gården er overkill for rene utøvere på høyt nivå.


  For å prøve og pense inn på et spor som er noe mer on-topic, så kan det være litt interessant å ta en titt på raw-mesterskapet til USAPL i fjor for de som ikke allerede har gjort det, var et par syke resultater der. Blaine Sumner, mannen som primært har satset mot NFL og trener styrkeløft uten noe fast program, gjorde f.eks. småpene 387,5 kg i bøy. World Games-vinner Tuchscherer dro til med 347,5-207,5-377,5 = 932,5 på 120kg kroppsvekt. Dette gir en indikasjon på at mange av disse nye standardkravene nok vil ryke relativt raskt; man har jo også en del kraftplugger i øst som ikke må regnes bort. Så spekulasjonen rundt hvilke norske løftere som kan være aktuelle kandidater til v-rek blir kanskje i overkant hypotetisk?

  Ser imidlertid at Vidar Tangen skriver på NSFs forum ang. norske raw-rekorder:
  "Bør ikke være noen grunn til å fremme dette på tinget igjen. NSF er forpliktet til å følge IPF gjennom §1 i særnorsk. Er det riktig at dette er et IPF-vedtak (har ikke sjekket), må derfor NSF følge dette - hvis ikke styret finner å dispensere. Da er det styret som må fremme forslag til tinget om ikke å følge IPF."

  Dette kan tyde på at norske raw-rekorder bør være en realitet innen overskuelig fremtid, noe som i så fall garantert vil bidra til ytterligere økning i interessen rundt ustyrsfri løfting:)
  43  Trening / Strongman / Sv: Misha Koklaev på: 08. februar 2012, 23:06
  Ettersom han selv har lastet opp filmen regner jeg med at oversettelsen er riktig.
  44  Trening / Strongman / Sv: Misha Koklaev på: 08. februar 2012, 23:02
  Her er filmen
  http://www.youtube.com/watch?v=jhdcyYlFipk#noexternalembed
  Hvorvidt det kan karakteriseres som offisielt eller ikke er vel opp til den enkelte å bedømme.
  45  Trening / Strongman / Sv: Misha Koklaev på: 08. februar 2012, 22:36
  Ser ut som han skal være med på Arnolds i år gitt.. Ble ikke noe OL da sikkert??

  http://www.arnoldsportsfestival.com/home/sports-and-events/strongman-classic.html
  Han postet en video fra et eller annet kval-stevne i Russland for en stund siden, der han mislykkes i støt, dro på seg en liten skade og avsluttet med å si at det var vanskelig å prestere uten dop. Tror det i realiteten var slutten på OL-drømmen for denne gang, selv om han på den videoen forsåvidt hevdet at han skulle satse videre.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • ...
 • 39
 • TOPP-3 for å BYGGE bryst

  Trening01.01.202157

  Her får du 3 kanonøvelser så du aldri igjen skal ha problemer med å bygge bryst.

  7 øvelser for muskuløse triceps

  Trening26.12.202053

  Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.
  Her har du treningstips og kostholdsråd som kan gi deg et push bak, inn i det nye året.

  Bananpannekake

  Kosthold23.11.20202213

  Perfekt å starte dagen på!
  Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.