Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 39
  • 46  Generelt / Loggbok Online / Sv: Joss drar 190kg i klossmark! Video på: 02. februar 2012, 13:05
    Haha, wtf...
    47  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen som strongman igjen på: 28. januar 2012, 03:54
    Det er vel etter hvert relativt åpenbart at kroppen til Arild ikke har vært helt happy med en hard strongmanhverdag. Dessverre.
    48  Generelt / Loggbok Online / Sv: Evis mot 300kg rawmark på: 22. januar 2012, 03:47
    Tror dog ikke det hadde vært så enkelt å komme seg med, ser jo ut som jeg nå måtte gjort kanskje 900kg for å bli tatt ut i klasse -120kg. Det tror jeg ikke jeg er sterk nok til en gang, og behersker i hvertfall ikke utstyret til å gjøre det.
    Tror absolutt du har de styrkemessige forutsetningene til å bli tatt ut, om ikke til sommeren så i hvert fall til neste år.

    Du er jo ikke veldig langt unna 750 raw, og ~150 på utstyret trenger ikke ta så lang tid å få til.
    Du behøver nok ikke så mye som 900 heller, ser f.eks. Helland ble tatt ut på landslaget nå, 89-modell i -93 med 474 wilks som beste resultat. Det skulle vel tilsvare 825 for din del, og attpåtil er du 91. (P.M. Hole ble riktignok ikke tatt ut med 850 i -120, så litt høyere må du nok.)

    Wollan, Eikeland, Bo og nevnte Helland forsvinner jo forøvrig alle til seniorklassen neste år, dermed bør det være god plass til noen nye fjes. Så hvis du hadde villet, så tror jeg ikke du ville hatt nevneverdige problemer med å kapre en plass=)


    49  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bergan01, målet: Bli sterk. Ny film s. 236 på: 22. januar 2012, 02:00
    Jeg antar at en eller flere av de du nevnte kommer til å delta, så da er det ingen mulighet for meg i -120. Jeg veier omtrent 110 om dagen, så å gå ned til -105 er isåfall en mulighet. Men om jeg egentlig vil er en annen sak, jeg jobber mye om dagen og trener bra. Tar Rm nå i førsteomgang, så får vi bare se Smiley
    Ok, da kan det vel kanskje bli vanskelig med -120 ja...
    Hvilke landslagsløftere er det egentlig som tenker å stille? Jeg hadde som sagt inntrykk av at wc ble nedprioritert av de fleste, men det er jo gledelig dersom flere velger å løfte:)

    Hadde definitivt vært morsomt å se deg forsvare Norges raw-ære; er det vektnedgang som ikke frister så veldig, eller er det andre ting som gjør at du ikke nødvendigvis vil?

    Blir uansett spennende å se hva du får til på RM, ser ut til at formen er god=)
    50  Generelt / Loggbok Online / Sv: Evis mot 300kg rawmark på: 22. januar 2012, 01:29
    Takk skal du ha!

    Jeg vil nok slite med å ta igjen de som er sterkere enn meg i -120 i knebøy med det første, så jeg tror jeg må satse på å marke en del mer (raw) enn det som er "normalt". Vil slite med å komme foruten en 50kg forskjell mellom de to løftene, med mindre jeg går mye opp i vekt evt nedprioriterer markløft på et helt tullete plan.

    Med fare for å virke arrogant så ser jeg ikke på det som noen umulig, hypotetisk, oppgave for meg å skulle kunne bli tatt ut på jr landslaget i løpet av de tre årene jeg har igjen, hadde det vært interessant for meg å løfte med utstyr. Det er klart at utstyret gir det hele noen ekstra aspekter men ja.. det blir spekulasjon på tynn is.

    Det kan kanskje virke som jeg velger å gå den feige stien uten konkurranse slik jeg gjør nå, men samtidig så ekskluderer jeg jo meg selv fra bla regionslag, kanskje landslag, oppfølging og motivasjonsfaktoren som det å faktisk kunne konkurrere gir.

    De fleste utenfor styrkeløft forstår jo ikke hvorfor jeg havner på en femteplass i et junior-NM, så det er jo den biten også. Veldig lite annerkjennelse for prestasjonene sånn sett. Ikke at det er noe det er så mye av i styrkeløft uansett..

    Jeg håper på sikt at det blir mulig å konkurrere uten utstyr, det er målet. Skulle det uansett ikke bli mulig innen feks 10 år så må jeg inngå det store komprimisset og ta på meg utstyret for å ha en idrett å delta aktivt innen.

    Sånn ellers er man jo ens største konkurrent selv, og inntil videre blir det å jage større tall og diverse milepæler.

    Du må jo selvfølgelig velge den veien du selv føler for, ingenting feigt med det. Som CYC så korrekt presiserte på NRK; styrkeløft er ikke en idrett du driver med for penger eller medieoppmerksomhet, man driver med det fordi man synes det er gøy. Og det siste du sier er veldig sant; kampen mot seg selv og tallene er og blir det viktigste.

    Raw-løfting kommer for fullt, svenskene har vel blant annet fått med SVT på å sende fra deres raw-sm nå neste helg? Tar nok ikke mange år før ipf kjører på med offisielt vm og Norge blir nødt til å følge etter. Tror ikke du trenger bekymre deg for det:)

    Jeg tenkte bare at jr em/vm/landslag kanskje kunne fristet litt nå som du garantert kunne kapret en plass; selv om du utvilsomt har et stort talent som vil bringe deg langt, så er det jo ingen garanti for en plass i fremtiden på seniorlandslaget med så sterke løftere Norge har i de tyngste klassene.

    Men for all del, jeg synes det er flott at du fortsetter raw, blir meget interessant å følge videre progresjon=)
    51  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bergan01, målet: Bli sterk på: 19. januar 2012, 03:35
    Hva tenker du mtp Raw-WC i Sverige til sommeren Bo? Jeg antar at Omland, JH og (Randen?) prioriterer EM og NM, og da er det jo i så fall relativt fritt frem for din del, hvis du vil da? 
    52  Generelt / Loggbok Online / Sv: Evis mot 300kg rawmark på: 19. januar 2012, 03:26
    Du nærmer deg norgestoppen med stormskritt, meget bra løfting som vanlig=)

    Mulig du har skrevet noe om det tidligere, men hva er plan/målsetting på litt lengre sikt? Det tar vel fortsatt noen år før raw-løfting blir sidestilt med utstyrsløfting, mens du allerede nå kunne kommet deg på jr.-landslaget med litt utstyrstrening. Tenker du i det hele tatt i de baner?
    53  Generelt / Loggbok Online / Sv: Missy- strong&not skinny på: 07. desember 2011, 02:38
    Ja, som alle ser så er dette HardCoreBakken med proxy.

    Grunnen til at jeg skriver dette er i rent sinne på grunn av en moderator som misbruker sine rettigheter og bryter retningslinjer.

    Av Thorkel fikk jeg advarsel på pm om at gjentagelse ville føre til ban (gjentagelse av min kommentar om dopmisbruk). Jeg hold denne advarselen, da jeg ikke ville bli bannet. Men Thorkel var ikke mann for sitt ord og bannet brukeren min, uten å opplyse om hvor lenge. DETTE ER MEGET UPROFESJONELT, og sier litt om personen. Jeg håper du blir fratatt privilegiet.

    Er det slik at hvis man ikke bryter en regel etter advarsel, så blir man bannet fordi gjeldende moderator er sur? Thorkel, dette var uproft. Thorkel, vis at treningsforum har litt takhøyde og lar regelbrudd gå 1 gang uten at det skal medføre umiddelbar ban.
    Jeg beklager at jeg hentydet til at du doper deg. Det vil ikke skje igjen.
    Haha, trodde du var hardcore jeg Bakken?
    54  Generelt / Loggbok Online / Sv: Joss drar 190kg i klossmark! Video på: 06. desember 2011, 23:12
    Hvem er gangster pt? Ny fyr?
    55  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bergan01, 300 utstyrsfritt i markløft på: 02. desember 2011, 01:44
    Vil bare si at det settes stor pris på loggingen din; alltid interessant å kunne følge utviklingen til dere landslagsutøvere, særlig siden det tidvis er lange opphold mellom konurranser.

    Får håpe at du endelig kan få litt vind i seilene nå som ting har stabilisert seg rundt deg; du har jo holdt deg imponerende ved like styrkemessig, så er ikke nødvendigvis lange veien å gå før du perser igjen:) 

    56  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 02. desember 2011, 01:28
    Herlig miniatyr!
    16. Rxg7 er stor idrett uansett om det objektivt sett kanskje ikke er helt presist(?); på dette nivået var det nok praktisk sett et perfekt trekk. Ng6 er en flott oppfølger, hvordan reagerte han når du spilte dette? Videre så var vel eneste sjansen han hadde til å holde seg i live å gi tilbake tårnet på e8; 20... Rh8 blir i overkant desperat/grådig avhengig av om han så hvor det bar hen:p
    Ser dog ut som en grei seier uansett; skulle han klare å bytte av noe materiell så har du alltids de to fribøndene på kongefløyen du kan pushe.

    Uten å ha analysert med med maskin så ser det ut som han heller burde spilt 17... Kf6/Kh8; mye mulig det også taper, men det ser umiddelbart litt tryggere ut i hvert fall. Vet ikke om du hadde noen konkret plan for dette, eller ble offeret gjort mest på intuisjon?
    57  Generelt / Konkurranseforum / Sv: Julekalender - 1-24. desember på: 01. desember 2011, 18:22
    Må si at dette var et skuffende tiltak som kun bidrar til ytterligere forsøpling av forumet. Nytt lavmål er nådd. Håper for deres skyld at MyRevolution betaler godt for å drive markedsføring her.

    Og til de ansvarlige for opplegget; det burde vært mulig å utforme konkurransen på en måte som ikke utelukkende resulterer i spam.
    58  Trening / Styrkeløft / Sv: JR/U - NM på: 24. november 2011, 19:39
    Jeg synes egentlig utrettingen ser grei ut både mtp knær og hofte...
    Kan så vidt se antydninger til problemer på området, men ikke så mye at det er snakk om å underkjenne imo.
    Kunne dog vært interessant å høre hva en kyndig dommer har å si om saken.

    Marken som ble underkjent på Jr. VM var vel heller grunnet ubalansen og det at han hoppet bakover. Ellers fikk han noen røde lamper av hun håpløse dommeren på Jr. EM, bortsett fra det er det så vidt jeg husker lenge siden noen har hatt noe å utsette på måten han retter ut? Må vel tilbake til 2009 da han i enten em eller vm fikk et 3. forsøk underkjent pga manglende utretting.
    59  Trening / Styrkeløft / Sv: JR/U - NM på: 24. november 2011, 19:13
    Annen vinkel av CYC
    http://www.youtube.com/watch?v=yc9uRbOTtmY#noexternalembed



    Ser ikke helt problemet med utrettingen?
    60  Trening / Styrkeløft / Sv: 300kg markløft - noe alle bør klare? på: 22. november 2011, 16:15
    Tor Herman ble nevnt, og nei han har nok ikke dårlige gener for styrketrening generelt.. men han har absolutt ikke gode vinkler for markløft.
    THOs vinkler i mark er ikke særlig gode, men samtidig er det mange som har tilsvarende dårlige vinkler uten å ha i nærheten av det styrketalentet Omland har. Ettersom Omland har optimalisert kroppsvekt og trening, og allikevel kun såvidt bikker 300, kan man konkludere med at ingen av disse vil nå 300 uansett hvor optimalt treningsopplegg og kroppsvekt er.
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 39
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!