Visning av honnrposter for Hellin08
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Innvandrere voldtar Oslo 18. april 2009, 17:31
  Hadde vi dratt til Iran/Iraq o.l land i midtøsten og oppført oss slik "noen" derfra gjør i Norge i dag, så hadde vi blitt steinet eller halshugd på flekken.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 18. april 2009, 17:48
  2  Trening / Skader og Smerter / Sv: Sliter med korsrygg etter markløft 10. april 2009, 15:07
  Har hatt akkurat det samme, da jeg startet med markløft, det er normalt! Prøv å kjenn etter om det er musklene som gjør vondt (noe som er helt i orden) eller om det er beinet i ryggen (isåfall bør du være forsiktig).

  det kan gå noen dager før du blir bra igjen, men mitt tips til deg er å ikke trene så alt for hardt med markløft i starten. Tren deg opp, og se godt på teknikken, tar lang tid å få inn en god teknikk. Husk også å varm opp, (hyperextension, situps f.eks + at du varmer opp med bare stanga eller med litt vekter på).
  Vil og anbefale tøying, ettersom mange sliter med stivhetsproblemer i gluteus og hams, så anbefales det å tøye for å bli mer fleksibel og få bedre teknikk med markløften.
  Honnr gitt av : Koffar, 10. april 2009, 15:49
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Knebøy-krangel 05. mars 2009, 00:55
  Jeg klarer ikke forstå hvordan noen klarer å være så frekk å starte en krangel på grunn av ett tips? Man kan da heller svare; "Takk for tipset, men jeg foretrekker å gjøre det på min måte."

  Aldri opplevd noe lignende, har gitt tips til andre som åpenlyst har gjort øvelser veldig feil, og alltid fått ett takk tilbake, og gjerne ett spørsmål ekstra når noen allerede er så hyggelig å hjelpe.

  Miljø er viktig!

  Helt enig..Det er veldig mange sånne "gym-holdninger" som går, hvor folk ikke tørr / vil si noe om teknikk eller måten du trener på. Ser veldig mange som funderer på om de vil blande seg og fortelle vedkommende at det er feil, men lar være, fordi de vil ikke krangle. Hvis du ser noen gjør noe helt på trynet, synes jeg dog at du ikke bør nøle med å si ifra, så får han/hun selv avgjøre om hun vil høre på.
  Honnr gitt av : Drillers Method, 05. mars 2009, 13:03
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!