Visning av honnrposter for Meathead
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 6
 • 1  Trening / Friidrett / Sv: IIB muskler 11. mars 2009, 20:48
  Dø og forhåpentligvis bli gjenfødt som en neger med sprinterkropp Smiley Hvis du tror på reinkarnasjon that is
  Honnr gitt av : bergskills, 16. april 2010, 18:04
  2  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj 28. oktober 2009, 15:22
  Det spørs jo på hva du røykers fleksnes. Hiv vekk tørrocen, og kos deg med en god variasjon god grønt og noe heftig saftig brunt i ny og ne, så vil du se at du har mange gode stunder. Greit nok om man røyker noe jalla keef over en lengre periode så blir man innrøyka på det og får bare en sånn sløv dus i hodet og ikke så mye bang for the bucks..
  Honnr gitt av : Klarks, 29. oktober 2009, 18:04
  3  Generelt / Antidoping / Sv: Dop florerer på treningssentrene 27. oktober 2009, 13:46
  Du gjør ikke det.
  Det burde vært mulighet for menn/kvinner som har lave nivå å få dette på resept av legen. Da slipper man misbruk og at noen blir stemplet. Men friske unge gutter burde ikke ha retten til å prøve å ødlegge kroppen sin for å oppnå drømmefysikken.

  Den retten har man uansett hva lovene sier... Retten til å gjøre med sin egen kropp som man vil. Eneste lovforslaget ditt gjør er at i samme slengen skal man gjøre disse folka til kriminelle. Er så jævla bra med folk som foreslår ting og forstår absolutt null av hva konsekvensene er, og hva man får ut av det.
  Honnr gitt av : ASDFGGHJKLLKJHGFFD, 27. oktober 2009, 13:47
  4  Generelt / Antidoping / Sv: Dop florerer på treningssentrene 27. oktober 2009, 13:46
  Du gjør ikke det.
  Det burde vært mulighet for menn/kvinner som har lave nivå å få dette på resept av legen. Da slipper man misbruk og at noen blir stemplet. Men friske unge gutter burde ikke ha retten til å prøve å ødlegge kroppen sin for å oppnå drømmefysikken.

  Den retten har man uansett hva lovene sier... Retten til å gjøre med sin egen kropp som man vil. Eneste lovforslaget ditt gjør er at i samme slengen skal man gjøre disse folka til kriminelle. Er så jævla bra med folk som foreslår ting og forstår absolutt null av hva konsekvensene er, og hva man får ut av det.
  Honnr gitt av : TFKong1, 27. oktober 2009, 13:47
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: The Stomach Vacuum? 26. oktober 2009, 10:27
  Prøvde gjøre ganske mange sett nå ;p blir ihvertfall varm nederst i ryggen av det og nedover i hofta.
  Honnr gitt av : miss betty, 26. oktober 2009, 21:23
  6  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Få massive skuldre med Tommi og Daniel 02. september 2009, 09:37
  ok, godt svart. stemmer at de fleste "champions" gjør det samme, men de som trener smartest, hardest å de som har funnet ut hva som er best for deres egne kropper vinner. godtatt.
  Men la oss si som alle vet at arnold brukte en del steroider. Så var det jo derfor han ikke ble overtrent med de syke settene å repsa. for når man bruker steroider klarer kroppen mer. Et eksempel:
  Så vist man tar to mennesker som har akkuratt like gener, akkuratt like smart, og har akkuratt nøyaktig lik kropp, og de trener helt lik utførelse. Den ene tar steroider, den andre ikke. De trener helt likt. Så den ene personen som tar steroider klarer jo selvfølgelig å trene mye mer, og dermed få fortere og bedre resultater. Så med andre ord så kan man ikke bli mr. olympia uten å ha brukt steroider?

  Det sier seg jo selv at man ikke kan bli Mr Olympia uten å bruke steroider, det har heller ingen sagt. poenget var at iom alle bruker steroider og vekst, er de på lik linje sånn sett, og dermed er det de som trener best og har mest talent som kommer lengst. Tar du alle fra topp 1-2000, bruker nok alle omtrent de tilnærmet samme dosene av steroider og vekst, og dermed er det ikke steroider som skiller den beste i verden fra la oss si den 200 beste personen i verden, men heller tiden som er brukt på trening, genetisk talent og type trening og livsstil.
  Honnr gitt av : SilverFox, 02. september 2009, 09:57
  7  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj 01. september 2009, 14:06
  For det første er jeg ikke kompisen din, ditt tjallvrak. Hvis du evner å tenke litt lengre enn tåka foran trynet ditt, så forstår du muligens at det finnes tunge kriminelle som lever av å ta inn en del større partier enn en hekker eller to som ved legalisering må finne noe annet å smugle inn Oslofjorden.

  Mao er jeg ikke så fryktelig bekymret for at ungdommer og asylsøkere slutter å selge hurrasigaretter ala 5 gram for 400, men heller tankene mot de østeuropeiske bandene som tar inn flere hundre kg og oppover av gangen.

  Du skriver så mye kødd at jeg nesten ler av deg din tulling, ja jeg er klar over at storbander tar inn store partier av ting og tang. Men det er snakk om å ha et marked for å selge, og jeg ser ikke hvorfor markedet for kokain og amfetamin skulle bli så sykt mye høyere med en legalisering av hasj.

  Det verste med når du skriver er at du oppgir alt som om det skulle være en klar fakta du kommer med og en definitiv sannhet, uten at du har noen som helst grunnlag for det utenom dine egne antagelser. Det er gitt at disse bandene mister en stor del av sin inntekt om man fjerner hasjen fra inntektskildene dems... Hvis du påstår noe annet vil jeg påstå at du er evneveik.
  Honnr gitt av : .......1, 01. september 2009, 20:44
  8  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj 01. september 2009, 16:03
  Mengder av forskning har påvist det motsatte. Hvis du ikke tror meg, så ta noen telefoner til diverse instutisjoner rundt i landet og hør. Jeg for min del kjenner MANGE som sliter med psykiske lidelser som følge av langvarig hasj bruk.

  Og hvorfor skal alle pro-legaliserere alltid dra inn alkohol som ett argument? Jeg for min del har aldri påstatt at alkohol er bra eller bedre i denne debatten, har da ingen verdensting med saken å gjøre. En ting er ivertfall massevis av statistikk om; at en ganske stor prosentandel som prøver hasj går videre på tyngre stoffer - tror du færre vil prøve tjall om det legaliseres og plutselig selges på polet eller egne utsalgssteder?

  Nå får vi nok aldri vite, da jeg tviler ekstremt på at det noensinne blir legalisert i Norge.

  Meathead: en av hovedgrunnene til at det er lave O.D.F. i Nederland er fordi de har tilgang på langt renere og bedre heroin der, samt også sprøytehus med mye mer kontroll enn her hjemme - i tillegg blir selvsagt statistikken på dopbruk mye lavere enn andre land i EU, nettopp pga avkriminaliseringen. Jeg mener også at det er mye strengere for politiet der for å i det hele tatt kunne ransake noen, uten at jeg vet det 100%

  Er da ingen stor prosentandel av de som røyker hasj som forbruker tunge stoffer. Men det sier seg jo selv at de som er predisponible til å gå hele veien starter med de letteste stoffene først. Er ganske sikker på at mange av de som driver med heroin har poppa en paracet før også, røyket en sigarett, drikket en øl osv. Det blir jo en selvfølgelighet at de som har null grenser prøver alt som er av forskjellige stoffer, uten at det er hasjens skyld. De samme folka hadde nok prøvd seg med mye annet om hasj aldri hadde eksistert også.

  Hvorfor skulle statestikken bli lavere enn i andre land nettop pga en avkriminalisering hvis du sier de bruker mer der? Det du sier og det som er realiteten er jo nettop to forskjellige ting. Kan da vel ikke være slik at hvis noe ikke er kriminelt, så skal man gå å lyve om hva man driver med eller ikke.

  Jeg tror nok ikke færre vil prøve tjall hvis det blir legalisert nei, men da godt over halvparten av de som bor i byen har prøvd det, vil jeg ikke si det har noe spesielt å si. Har selv bodd i California, og der måtte det ganske mye til for å møte noen som ikke hadde prøvd det, og la ikke merke til noe spesielt stort bruk av tyngre stoffer der vil jeg si. Selvfølgelig snorter jo folk der også kola på fester og slikt, men fra min erfaring ikke noe mer enn her hjemme. Dette har jeg ikke noen statestikk på, men er mer ett innspill på at hasj/marijuana nødvendigvis ikke fører folk i noen spesielt gal retning, med et fornuftig bruk, eller har noe spesielt med hardere stoffer å gjøre heller.
  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 01. september 2009, 16:06
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Gutta i Kongo 01. september 2009, 14:51
  Hva er så uklart med rase, man kan jo se at visse type mennesker som stammer fra visse områder foreksempel er generelt bedre i sport osv. Du kan jo ta en titt på bodybuilding, vil si det generelt er et større andel folk med afrikansk avstamning som har tynnere ledd, smalere hofter osv, og en større kapabilitet til å bygge en større kropp enn foreksempel mange av en annen avstamning. Men selv om du ikke nødvendigvis kommer fra den avstamningen som har disse egenskapene primært kan du også bli født med disse egenskapene pga variasjonen i mangfoldet, selv om det ikke vil være atypisk for ditt folkeslag. Det vil alltid finnes høye kinesere selv om de generelt er lave osv. I de fleste idretter/prestasjoner/jobber osv er det vanligvis en fordel med visse genetiske egenskaper, akkurat som det er med hjernebruk. Men med et høyt treningsnivå eller dedikasjon til å lære noe vil du fortsatt gjøre det bedre enn en person med et bedre medfødt talent for den samme tingen så lenge din dedikasjon og trening er på et høyere nivå enn den andre personen med et foreksempel høyere talent enn deg. Men i de aller fleste situasjoner når man kommer til toppnivået i en idrett eller annen form for prestasjonsrettet aktivitet vil det som oftest være folk av den avstamningen med genetisk best tilpasset kropp som dominerer aktiviteten, selv om det også vil være folk fra andre avstamninger som har hatt flaks og er født med like type egenskaper som det som er ideelt.
  Honnr gitt av : lfaro, 01. september 2009, 15:08
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Gutta i Kongo 01. september 2009, 09:45
  Anbefaler at du googler kongo, belgia og kolonisering så ser du hvilke sjanser vi gav de for utvikling.. (Kan forresten gå lengre tilbake til portugal og kongo også (?)). I tillegg har jo vi det som skjedde i Rwanda også, uten at det var like direkte vår feil som koloniseringen av kongo.

  Har da aldri sagt de ble gitt noen gode sjanser for utvikling av europeerne... Alt jeg sier er at jeg tror det hadde vært minst like jalla og kødda til der nede selv om vi aldri hadde tatt turen ned dit. Afrikansk kulturhistorie er jo ikke akkurat gjennomsyret av avanserte sivilisasjoner eller har noe som helst historie for å være organiserte av seg.
  Honnr gitt av : .......1, 01. september 2009, 09:46
  11  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Tung knebøy for bedre prestasjoner 31. august 2009, 17:37
  Poenget er at styrke man oppnår i knebøy ikke kan overføres til sprint fordi det er to forskjellige aktiviteter.
  Er du dum eller... Styrken man får av knebøy overføres til sprint iom beina blir sterkere. Sterkere bein = du løper raskere. Det er jo faen meg så logisk som det kan få blitt.

  Det blir som å si at å drive sprint trening ikke gjør deg spenstigere fordi det er en annen aktivitet. Eller at man ikke blir sterkere i dumbell press av å gjøre benkpress fordi det er en annen aktivitet....
  Honnr gitt av : Pumpaholic!, 31. august 2009, 17:40
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: Innvandrernes Supermakt 24. august 2009, 08:31
  Sier bare en ting jeg, somaliere er noen jævla rasshøl
  Honnr gitt av : Savoy, 24. august 2009, 19:34
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: FRP; En vits slik jeg ser det.:: 20. august 2009, 10:27
  Synes dagens måte å styre landet på er en vits, sier ikke nødvendigvis jeg skal stemme frp, men forandring, ja det trengs. Alkoholavgiftene som du mener er så bra foreksempel, det mener jeg bare er tull, skal da kunne få kjøpe seg en øl ute på byen uten å betale 70 spenn for den mener nå jeg.

  Dessuten med alle de gratis godene vi har nå, så er det mange av dem som ikke fungerer. Foreksempel hadde jeg inngrodd tånegl, og ventelista for å operere noe som tar dem maks 5 minutter var på et og et halvt år. Vet ikke helt jeg, men man kan ikke gå rundt med sånn i så lang tid. Så det ender opp med at man må bruke private klinikker uansett. Folk sitter jo i over et år på venteliste også for nesten akutte hjertesituasjoner..

  Vi betaler masse skatt og er visstnok "verdens rikeste land", og allikavel greier faen meg ikke de som styrer landet å sette opp noe som er tilnærmet likt et fungerende kollektivt transport system heller.

  Føler man betaler og betaler og får omtrent aldri noe igjen for det. Allikavel hører man om at særorganisasjoner som nynorsk foreningen og slikt får millioner av våre skattepenger til å bruke på tullet sitt, gjør meg direkte kvalm!
  Honnr gitt av : Mummelmann, 21. august 2009, 16:15
  14  Trening / Friidrett / Sv: Usain Bolt 9.58 på 100 meter!! 19. august 2009, 10:24
  Jo, nivået er høyere i sprint siden det er mye lettere å perfeksjonere det man skal gjøre.. Det er mye mere rom for forbedring i fotballidretten enn det er i sprint, dermed er nivået i fotball lavere. Det vil ikke si at atletene i fotball er noe mindre gode av den grunn..
  Honnr gitt av : prizm-image, 19. august 2009, 17:03
  15  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvordan få henne tilbake? 08. august 2009, 13:56
  Norske jenter har da ikke noe borrelås på musa, er jo dritlett å få napp her i norge...
  Honnr gitt av : Eirik Dolega, 08. august 2009, 15:14
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 6
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!