Visning av honnrposter for EvenTrener
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 29. januar 2011, 20:28
  Om det er 60kg eller 180kg, så SKAL det passes på!


  Haha din dumme dritt
  Honnr gitt av : s0pr0, 28. april 2011, 00:23
  2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 28. januar 2011, 00:49
  Om du virkelig vil bli sterk Even. Så kontakter du Bergan. Han er tross alt europamester i mark 2010 og sammenlagt bronse vinner i Em styrkeløft.  Wink


  Hehe joda, sant det. Fikk utstyret i dag forresten, veldig uvant og ekkelt. Hadde med meg bare en kompis som spotter, så det ble ikke så bra som forventet.

  Bøy:
  Kjørte meg opp til en singel på 200 uten utstyr. La på til 270, og fikk på meg surringer. Kompisen min har aldri prøvd det før, men ble da ganske bra Smiley Løftet av, gikk ut, men holdt da på å tryne, så måtte gå inn med stanga. Tok en pause på 2 minutter, dette forsøket gikk bedre. Kom bare ned til ca 90 grader og opp igjen, ganske så tungt. Deretter pause på 2 min igjen, og så et nytt sett som var akkurat likt.

  Spørsmål: Bruker dere å ta opp surringene mellom settene? Jeg gjorde ikke det, og føttene så helt blå ut etter bøyen. Kanskje ikke særlig lurt. Hadde de på i ca 10 minutter.

  Benken sto jeg over.

  Mark:
  Drakten her var jææævlig trang, kom bare såvidt over skuldrene. Kjørte meg opp til en rep på 240 med drakt bare, lett som faen, MEN: glemte selvfølgelig å ta på meg susp, så når jeg bøyde meg ned kjente jeg at begge ballesteinene gikk rett opp i magen! Måtte bare dra opp stanga fort som faen, og slenge den ned igjen for å sjekke hva som egentlig hadde skjedd. Den høyre kom ned av seg selv etter ca 3 min, men den venstre har ikke kommet ned enda! Noen styrkeløftere her som har erfaring med å få ned ballene igjen etter mark?

  Ellers er styrken dritbra, ingen tvil om det. Skal kjøre med bøydrakt mandag, benkskjorte onsdag og mark fredag framover.
  Honnr gitt av : Pumpaholic!, 28. januar 2011, 01:00
  3  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 25. januar 2011, 21:32
  Kan bekrefte at Even er i meget god form etter en hyggelig økt i går.
  BLir spennende å se om du faktisk kan hevde deg på nsm og evt nm i styrkeløft hvis du stiller der også, tror mange vil bli overrasket:)

  Hehe, takk for det, og takk for sist s0pr0 Smiley Var da ikke i så værst form selv du:D
  Honnr gitt av : s0pr0, 25. januar 2011, 21:33
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 12. januar 2011, 04:08
  Velfortjent smite=) Var en anelse artig i begynnelsen, men nå kun kjedsommelig.

  Hvis du troller så gi deg på topp, husker f.eks. Eventrener her som la ned en prisverdig innsats i sin trollogg, men delvis ødela det ved å dra den for langt. Ikke gå i samme felle.
  Hvis du faktisk er seriøs i ditt korstog mot melk...:x


  Hva snakker du om s0pr0? Er her fortsatt jeg vettu, ble bare lei alt styret med loggen. Smiley
  Honnr gitt av : Nidaro, 12. januar 2011, 22:56
  5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 15. januar 2009, 23:26
  Artig å se at så mange tror denne profilen er bygd opp på kødding. Dog litt trist, med tanke på at det faktisk er helt sant. Jeg har ikke som mål å lure flest mulig på TF. Egentlig driter jeg i hva dere mener, men takk til de som faktisk bryr seg  Gidder ikke forsvare meg mere på dette området nå, de som tror meg får fortsette å skrive her, resten kan bare slutte med det.

  Ringte forresten legen i dag, og jeg hadde visst misforstått han. Prøvene får jeg ikke svar på før neste uke, så dere som venter på resultatene må nok vente til neste onsdag. Da skal jeg legge ut alle resultatene her, så får dere bevis på at dette er sant.
  Honnr gitt av : Gastrointestinaltraktus, 12. januar 2011, 07:48
  6  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 13. januar 2009, 23:37
  anavar er jo et multivitamin?!?! er det ikek det, det jeg fikk beskjed av kameraten min som solgte det!!! Tror jeg må ringe han!!!

  Men, er det farlig da, har tatt 3 sånn anavar hver morgen i 7mnd nå
  Honnr gitt av : Torhac, 29. desember 2009, 03:21
  7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sixpack for tynne? 29. oktober 2009, 05:20
  Kropper er forskjellig, muskler er forskjellig. Noen kan generere mer energi ut av musklene enn hva andre klarer. Det er mer komplisert enn som så. Bare se på JPS. Gener har ekstremt mye å si. Noe formlene ikke har tatt utgangspunkt fra. Tar kvelden nå. Sov godt å gjør klar noen skikkelige spørsmål som har skikkelig rotfeste. Unknown er den eneste som begynner å vise tedenser til klokskap

  Klapp igjen nå da din downs. Det eneste jeg får ut av innleggene dine er blablablabalbalbalblalbalblalbalblalblablalbblalbalblablalblalbblablalblablalbalblablalblabbala. Gjør sånn som meg i stedet, tren riktig og spis som faen! Da får du sixpack, enten du vil eller ikke.
  Honnr gitt av : TFKong1, 29. oktober 2009, 09:50
  8  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 15. januar 2009, 23:34
  Edit: Haha, han skrev akkurat at han hadde fått svar på prøvene, men slettet innlegget igjen. Testene viste at han var rein... Cheesy Han skrev også at legen skulle få pillene sjekket. Hva holder du egentlig på med??

  Ro ro til fiskeskjær.
  Forklar hvordan man får svar på en blodprøve over natten samt hvem som betaler (i dyre dommer) for å få testet om medikamentene er fake?
  Sletter innleggene mine gjør du også nå. Klarer du ikke å svare?

  Skaff deg et liv, du er bare sjalu din lille reke. Ingen som bryr seg om din mening, og hva snakker du om forresten? la ut noe først og så slettet det? lag din egen logg og skriv hva du vil der.
  Honnr gitt av : Harald_G, 11. august 2009, 19:40
  9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 01. august 2009, 22:47
  UPDATE :

  Nye maksløft i de tre store ----->   Benk - 170, Bøy - 230, Mark - 260, Militærpress - 122,5 (har mer inne), Tåhev - 180 (2 reps, drita tungt), Franskpress - 90x6, Underarmscurl - 60 x 2

  GJÆVLI bra form for tiden!!!!! Helt klikko på trening, alt går den rette vegen, til og med uten Anavar-pisset!

  Jeg er på veg tilbake, så hær blir det mere logging!!! Wink

  Even
  Honnr gitt av : Kavring1, 05. august 2009, 01:11
  10  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: helgekriger's loggbok 01. august 2009, 23:33
  Klapp igjen din svake loser
  Honnr gitt av : .......1, 01. august 2009, 23:48
  11  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 10. mai 2009, 19:30
  Halla!

  Lenge siden jeg har logget her nå ser jeg. Akkurat over 2 måneder faktisk. Ble rett og slett drittlei alt styret rundt denne loggen, men treningen har fortsatt like bra som før, med små justeringer her og der. Har ikke perset så mye i det siste, og målet på 170 i benk til påske ble ikke nådd. Fikk opp 165, litt sprettbenk vel og merke. Logginga starter som smått fra nå av, med sheiko fullkropp som jeg har lest mye bra om.

  Even
  Honnr gitt av : bergan01, 11. mai 2009, 01:24
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: tuned trener egenkomponert en liten stund :) 23. februar 2009, 21:24
  Dietmar samtidig som Sheiko? Høres voldsomt ut. Hvordan satt du opp treningsdagene?

  Var ganske voldsomt ja :p Kjørte Mandag, Tirsdag, Onsdag, Fredag, Lørdag, Søndag. Fri torsdag, den dagen var god for å si det sånn Cheesy Gikk helt greit, man må bare være innstilt på det. Sheiko og Dietmar annenhver dag. Dvs: Sheiko Mandag, Dietmar Tirsdag, Sheiko Onsdag, Dietmar Fredag. Anbefales på det sterkeste Smiley
  Honnr gitt av : snuterut, 04. april 2009, 02:31
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Jente skal bli superdeilig. 26. februar 2009, 12:44
  Hehe her var det da mye styr :p Du må ikke høre på alt som skrives her inne, litt sukker her og der skader ingen hvis man har et strict og sunt kosthold til vanlig. Jeg drikker 1,5 liter Cola hver dag, og har ikke merket at jeg har lagt på meg spesielt mye fett. Eneste som kan være skummelt er sukkersyke, men det får våge seg :p
  Honnr gitt av : krissmp, 26. februar 2009, 22:08
  14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 25. februar 2009, 18:26
  Må si at dere er ganske kritiske, noe jeg skjønner.
  Even, har noen spm til deg Wink
  1. Når du fikk/kjøpte multivitaminene, tenkte du da at navnet "multi" kunne være bol av noe slag?
  2. Hvordan så kameraten din som du kjøpte bolet av, ikke detaljert, men hadde han vokst mye? gått opp i styrke fort?
  3. Nå som du er klar over det og har sluttet med det Smiley har du nå merket noe ned i styrke, eller har du samme styrke? (hvis du hadde gått/går ned til start.. så hadde du nok ville lært/fått mere erfaring om at trening er et langt og tidkrevende intresse..)

  Ellers vil jeg si at du har gjort det rette med og slutte, håper også at du forteller kompissen din om at det han har/hadde i seg er bol.
  Lykke til med videre trening Wink har hørt at det tar 7år og få steroider ut av kroppen, men hvis du skal starte på styrkeløft håper jeg at bolet i ditt blod er borte, tilfelle du blir testet for dop.

  Glemte å svare på denne, tar det nå Smiley

  1. Nei faktisk ikke, hadde så lite peiling om trening på dette tidspunktet, at noe slikt var ikke i tankene mine.

  2. På det tidspunktet jeg kjøpte "multivitaminene" av han, hadde han nettopp begynt å trene. Han var ikke spesielt stor nei, og vi var omtrent jevnsterke. Ca. 80 kg begge to, og omtrent samme løft. Vi har aldri trent på samme gym, så hvordan han er nå vet jeg ikke, og jeg får ikke tak i han når jeg ringer eller sender meldinger. Han bodde på hybel ved Frognerparken et sted før, nå vet jeg ikke hvor han bor. Dro dit for en stund siden, og da bodde det noen andre der :s

  3. Det som er veldig rart, er at jeg faktisk ikke har kjent nedgang i styrke. Mulig dette er fordi jeg ble så redd etter jeg fikk vite jeg hadde brukt Anavar, at jeg trente enda hardere og mer for å beholde muskelmassen og styrken jeg har slitt sånn for. Mulig dette er veldig spesielt, har lest at man egentlig skal gå ned kjempemye i styrke etter full stopp? Har advart kompiser og venner om det ja, og har vist dem loggen. De synes det er bra jeg viser andre hvordan det kan gå, når man bommer så sykt som det jeg har gjort Smiley


  Takk for støtten, og ja, jeg har lært av dette. Jeg vet at styrketrening er en tidskrevende hobby, som ikek viser mirakelresultater på kort tid. Angående styrkeløft skal jeg kontakte styrkeløftforbundet og høre hva de har og si om saken Smiley

  Even
  Honnr gitt av : skylinepower, 25. februar 2009, 18:32
  15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Even bygger!! Gjerne kommenter bilder 24. februar 2009, 19:04
  Multivitaminene het Anavar, og jeg trodde det var reine multivitaminer. Brydde meg ikke å sjekke opp navnet på nettet, så kjørte bare på med dobbel anbefalt dose. Pappa betalte for "multivitaminene", da jeg sa det var det beste man kunne få kjøpt av kosttilskudd. Og siden jeg skal bli norgesmester en dag, støttet han meg fullt ut:)

  Anavar er et bol som gir deg lite økning i muskelmasse, men svært god økning i styrke. Derfor har jeg ikke økt spesielt mye i muskelmasse på denne "kuren".

  Etter hvert som jeg fortalte folk her inne at multivitaminene het Anavar, ble hele tråden snudd på hodet, og mange trodde jeg kødde. Ingen kan vel være så dum at de går på bol uten å vite det? Jo, tydeligvis. Og jeg har lært av det.
  Honnr gitt av : skylinepower, 24. februar 2009, 21:42
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!