for BodyBjunior
  Visning av honnørposter for BodyBjunior
Sider:
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 136  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Veslakardias - legg- og rævbilder s. 40 14. februar 2010, 01:07
    har pleid å ha ferie. men nå har jeg begynt å trene så målrettet at jeg rett og slett ikke klarer å la være... redd jeg blir mentalt forstyrret om jeg ikke får trent woot

    Dette er veldig bra, men du vet at det er nødvendig med treningsfri/deload en gang iblant? Personlig liker jeg ikke deload metoden, kjører heller hver tiende uke 5 dager svømming, ingen vektløftning. Hvis jeg er på diett fortsetter jeg med dietten, uten å endre noe på dette.

    "Du skal ikke endre på noe som fungerer" Ofte 100% sant, men den dagen du opplever at du stagnerer og er overtrent er det for sent, kanskje du trenger 3-5 uker på å hente deg inn igjen før fremgangen kan fortsette. Derfor er det noe du bør vurdere å implementere i treningssyklusen din. Vill bare hjelpe deg Smiley

    Hvis du synes "Deload" var interessant, kan du lese mer om dette prinsippet her: http://sandvikstraining.com/uten-regelmessige-avbrekk-fra-treningen-deload/
    Blant annet, Eirik Sandvik skriver mye spesielt, men denne artikkelen er lettlest og fin!
    Honnør gitt av : Doit!Doit!, 14. februar 2010, 16:13
    137  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: BODYB - Nye frontbilder fra byggingen! 13. februar 2010, 13:26
    95 Kilo!

    Føler meg sinnsykt biff nå, kanonfornøyd med armene, bryst og midje!
    Honnør gitt av : Baki, 13. februar 2010, 16:04
    138  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mosjonistloggen 10. februar 2010, 17:06
    Nei Wink Får ikke chins til og ta noe spesielt, men slenger det inn av og til, i håp at det skal ta. Noe som vil tilsvare 2-3 ganger i året. Skal ta chins på neste ryggøkt til ære for deg Wink

    Ting å gjøre før jeg dør:

    7. Få en profesjonell kroppsbygger til å slite seg ut for meg.

     Gull
    Honnør gitt av : veslekardia, 10. februar 2010, 23:02
    139  Generelt / Loggbok Online / Sv: JDaniels: En bedre utgave av seg selv! 27. januar 2010, 22:02
    Ja vel? Lyst til å forklare hvorfor det er farlig?

    SÃ¥ vidt jeg vet, er det ikke vitenskapelig bevisst at snus er helseskadelig.

    Snus er bevist KREFTFREMKALLENDE. Økt risiko for kreft i spiserøret og bukspyttkjertelen er ett par kreftvarianter snus kan forårsake. Snus inneholder også kvikksølv, arsenikk, bly og flere andre farlige stoffer; Er ikke dette vitenskapelig nok bevis så vet virkelig ikke jeg hva som er farlig og hva som ikke er.

    MINDRE farlig kontra RØYK, JA, men det er fortsatt helseskadelig og kreftfremkallende. Synes det er latterlig å oppfordre folk på den måten som ble gjort til å drive med noe som faktisk er kreftfremkallende når personen kommer med usanne fakta om at det er sunt.
    Honnør gitt av : veslekardia, 27. januar 2010, 22:44
    140  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Therese satser 20. januar 2010, 21:01
    Åja nå henger jeg med;)

    Så 140g på fredag, og så 30-50-20 fordeling på lørdag?

    Likevel er jeg usikker igjen, jeg er kontrollfreak og føler meg avhengig av å gjøre dette 110% riktig hver eneste dag. Men vil oppkarbingen fungere selv om jeg ikke har gått såå langt ned på karb(i følge artikken du refererte til var det jo 60g)? Det vil jo ikke bli et kcaloverskudd om jeg kun endrer på prosentfordelingen.

    Off, jeg er håpløs..Tongue

    Du er nødt å prøve og erfare selv, dette er ekstremt individuelt. Når jeg deffet sist lå jeg på 150 gram karb på underskuddsdagene, rundt 100 ekstra på fredag etter trening OG Lørdag skyhøyt, jeg hadde bra og jevn vektnedgang med dette. Med dette er min erfaring at du ikke trenger å ligge ekstremt lavt på karbohydratene for å ha effekt, så lenge overgangen til spisedag er stor nok, samtidig som den ikke er for stor.

    Skjønner godt at du ønsker å være sikker siden du skal stille i konkuranse, så du må ta valget selv. Er jo bare å ta en kort telefonsamtale til coachen din?
    Honnør gitt av : Riinoo, 20. januar 2010, 21:08
    141  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Omega 3 og dosering 19. januar 2010, 17:57
    En stor slurk tran
    Rist på hodet
    Svelg
    Etterfulgt av; "YEAH BUDDY" før du sluker 1 servering whey tech.


    Frokosten sin   Gull
    Honnør gitt av : Peblo, 19. januar 2010, 18:30
    142  Generelt / Ã…pent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 11. januar 2010, 17:54
    Jeg tror det har noe med at forumet her er bedre likt og mer aktivitet. Folk fra iform kommer jo inn her og spør om programmene som er blitt publisert på iform.

     Cool

    Ikke snakk om Iform.no sitt forum, blir kvalm bare av tanken.. Treningsforum har en herlig og oversiktlig layout, med masse geniale funksjoner som er gjennomtenkt og utviklet av brukerne Cheesy Det som er så herlig med Treningsforum, er at alle moderatorene og administratorene bruker forumet på en aktiv måte slik som alle oss andre, ikke bare for å moderere Smiley
    Honnør gitt av : Crudeoil, 11. januar 2010, 20:21
    143  Generelt / Ã…pent forum / Sv: flere som synes Eirik Sandvik er full av dritt? 09. januar 2010, 03:10
    Hvis du Eirik Sandvik, mener at artiklene som publiseres på treningsforum.no, ikke er representativ for det du skriver, bør du jo bestemme hvilken artikler som skal publiseres, slik at de ikke poster dette mange her inne kaller "blogginnleggene" dine.

    Å kalle dette en hat-tråd synes jeg er drøyt, kanskje ikke så veldig mange konstruktive innlegg, og trådstarter har valgt en brå trådtittel. Enkelte (inkludert meg) synes det er lavere kvalitet på disse artiklene kontra gjennomsnittsartikkelen på treningsforum.no, hvis du leser mitt tidligere innlegg poengterer jeg at du skriver veldig mange bra artikler, men jeg trodde du skrev artikler rettet direkte med enerett mot treningsforum.no, ikke at det var såkalte "blogginnlegg".

    70-80% (gjetter jeg) har ikke anelse om hva som står i dine bøker etc, og baserer våre meninger på dine artikler utifra det vi leser på forsiden. Når jeg leste artikkelen din i treningsforumbladet (husker ikke hvilken utgave), var jeg meget imponert, trodde ikke mine egne øyner da alle mine meninger om din skrivemetode var basert på disse artiklene enkelte er mindre imponert over.

    Jeg er takknemmelig for de artiklene du har skrevet som jeg har likt, og jeg beklager dersom du føler deg støtt av min kommentar tidligere, men den var konstruktivt ment. Jeg håper du skjønner hva jeg mener, og jeg tror jeg snakker på vegne av ganske mange med disse poengene. Du er veldig dyktig Eirik Sandvik, og dersom det er tilfelle at disse artiklene er "blogginnlegg" har jeg kun kritikk å rette mot treningsforum.no, som er veldig trist.
    Honnør gitt av : RkD, 09. januar 2010, 12:58
    144  Generelt / Loggbok Online / Sv: Stiansoftcore: Fire uker inn i Cyclical Ketogenic Diet 16. desember 2009, 20:29
    Kan også legge til at jeg føler meg veldig psykisk sliten for tiden, så en liten pause er ikke så dumt. det er vel åtte (?) dager til julaften, gleder meg som en unge. Ikke til gavene, men til paaauseeee. Bror bestilte pizza i går, sultfølelsen tok nesten over, men jeg klarte å holde meg. Jeg tar nok en full 'diettpause' i romjula, kutter ut spinning OG dietten (ikke styrketrening, OM de holder åpent), kommer bare til å passe på å ikke få i meg for mye julekaker, og få i meg nok proteiner. Behøver ikke gå helt cowboy på koldtbordet, alt med måte, men jeg kommer til å kose meg litt!

    Om det er stengt på treningssenteret mitt første nyttårsdag vet jeg ikke, men det hadde vært konge å time ting slik at jeg trener dagen etter siste "oppkarb", og fortsetter dietten da. Så jeg har litt mye energi de første dagene, og de første øktene blir litt ekstra motiverende.

    Takk for innspill Bjunior, det betyr ganske mye for meg at du gidder å ta deg tid til å komme med skikkelige impulser!

    Det er svært få som skjønner hvor tungt det er å gå på en så vanvittig krevende diett, med ett knallhardt treningsprogram når du i tillegg har for mye ekstra på kroppen. Når en er vant til ett forhold til mat som er ABSURD i forhold til det som kreves for en slik forvandling en ønsker, blir kombinasjonen noe som føles som ett helseslit, men som realtivt raskt KUN gir positive bonuser, men dette er vanskelig å få bevisstheten din til å forstå.

    - Det er da det er godt med bekjentskap som har erfaring i nettverket ditt, som kan hjelpe deg igjennom de tøffe periodene med diverse tips og hint til å gjøre hverdagen lettere -

    Du kommer igjen og igjen med veldig mange gode poeng som er ledetråden for at du kommer til å klare dette med glans; "Alt med måte". Så enkelt og samtidig vanvittig vanskelig er det! Med dette inneforstått, kommer du til å klare deg igjennom alt! Selvom du sprekker en dag, så er du 100% dagen, uken og månedene etter!

    Om det ikke løser seg med åpningstider på studioet osv, sett iallefall igang med dietten og kjør kardio(med mindre du skal drikke deg til mallorca på nyttårsaften:D), for det jo energien du inntar og forbruker som betyr noe nå fremover! Vektene er veldig viktig, men det er ikke så krise om du ikke kan trene med vekter ett par dager; i forbindelse med at du nylig har hatt treningspause.(Har veldig god erfaring med byggetrening på vedlikedholdsnivå i forbindelse med deff.

    Jeg følger med Stian, og jeg er ikke alene om det! Mange som har troen på deg her inne, stå på! Smiley
    Honnør gitt av : henrikhardcoar, 18. desember 2009, 13:05
    145  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: JanS er fornøyd nÃ¥. 09. desember 2009, 23:03
    Idag ble det ikke trening pga det årelige julerituale "Nøtteknekker`n" som går i Operaen.
    Så ble det røkelaks, sild og rakørret hos sivegers, og da selvfølgelig med litt øl og aquavit. Så lenge hold altså "jeg skal aldrig drikke mer" løftet mitt fra søndag. hehe Ja ja man glemmer fort. Redd det er sånn med dietter også. LOL

    Haha, vanvittig morsomt, går greit når man er offseason Cheesy Jeg har holdt meg nå helt siden sommeren, men STRAKS juleferie, og da skal jeg MATES med ALT jeg ønsker!!!
    Honnør gitt av : henrikhardcoar, 10. desember 2009, 01:05
    146  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Gutter med muskler upopulært hos jenter? 12. november 2009, 21:08
    "Falske muskler er vel når man pumper på treningsstudio
    Ekte muskler er vel når man har jobbet hardt i hele livet sitt og musklene er "naturlige" på en måte"



    Det er det villeste jeg har lest på ett nettsamfunn i hele mitt liv, hvor skadet er det MULIG å bli??
    Honnør gitt av : bjørn`, 12. november 2009, 21:41
    147  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Gutter med muskler upopulært hos jenter? 12. november 2009, 21:08
    "Falske muskler er vel når man pumper på treningsstudio
    Ekte muskler er vel når man har jobbet hardt i hele livet sitt og musklene er "naturlige" på en måte"



    Det er det villeste jeg har lest på ett nettsamfunn i hele mitt liv, hvor skadet er det MULIG å bli??
    Honnør gitt av : Junkfood-mannen, 12. november 2009, 21:38
    148  Bilder / Bilder av Medlemmene / BODYB - Bildeupdate 9. November 22. august 2009, 18:38
    http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=80553.0 - Logg fra Januar til nå.

    Fra Januar 2009 til Juni 2009 gikk jeg fra en kroppsvekt på 110 kilo til 90 kilo.


    Høyde: 1.80
    Alder: 19 (2009)
    Vekt: 87 kilo (15.August)





    • August 2009: (23 Kilo ned) Bilde; TF1
    • Mars 2009: (10 kilo ned) Bilde; TF2
    • August 2009: (23 Kilo ned) Bilde; TF3



    Ønsker å rette en stor takk til Daniel Myrvold for optimalisering av dietter og treningsprogram. Samtidig retter jeg en takk til 'Hanzyman' her på forumet som var god hjelp i startfasen med velging av øvelser til mitt første seriøse treningsprogram!
    Honnør gitt av : Kavring1, 26. august 2009, 16:03
    149  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: BodyBjunior's Extreme makeover! 23 kilo ned pÃ¥ 8 mÃ¥neder! 25. august 2009, 19:50
    Bra dette her Wink bare å stå på for fult vidre Wink lykke til
    Tusen takk! Det skal jeg! Smiley

    Honnør for dette!! Meget bra jobbet Smiley

    Takk! Smiley

    Det spesielle med min diett og min fremgang, er at jeg har oppnått mine resultater med TRAN som eneste unaturlige tilskudd. Jeg har altså fått nok proteiner og karbohydrater uten å måtte ta proteinshake/kosttilskudd. Dette er jeg meget fornøyd med - I gjengjeld har det vært veldig tungt, da det krever mye tid og planlegging for å klare det uten noe kunstig protein (lage mat, mye kjøtt koster også mye penger).

    Har bestemt meg for å deffe meg ferdig før jeg eventuelt begynner med proteinshake for å slippe å spise så mye hele tiden, men det er i tillegg ett av målene mine med treningen å ikke bruke noe tilskudd, gjøre det mest mulig naturlig. Jeg har ingenting imot de forskjellige tilskuddene, men synes det hadde vært morro å bevise for meg selv og andre at det er fortsatt mulig å gjøre det på den naturlige måten! Smiley
    Honnør gitt av : henrikhardcoar, 26. august 2009, 15:41
    150  Bilder / Bilder av Medlemmene / BODYB - Bildeupdate 9. November 22. august 2009, 18:38
    http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=80553.0 - Logg fra Januar til nå.

    Fra Januar 2009 til Juni 2009 gikk jeg fra en kroppsvekt på 110 kilo til 90 kilo.


    Høyde: 1.80
    Alder: 19 (2009)
    Vekt: 87 kilo (15.August)





    • August 2009: (23 Kilo ned) Bilde; TF1
    • Mars 2009: (10 kilo ned) Bilde; TF2
    • August 2009: (23 Kilo ned) Bilde; TF3



    Ønsker å rette en stor takk til Daniel Myrvold for optimalisering av dietter og treningsprogram. Samtidig retter jeg en takk til 'Hanzyman' her på forumet som var god hjelp i startfasen med velging av øvelser til mitt første seriøse treningsprogram!
    Honnør gitt av : SebbaJ, 25. august 2009, 12:18
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!