Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Håndbak med Lars Rørbakken.:) på: 22. mars 2013, 18:43
    Denis Cyplenkov er iallfall i form.:-) http://m.youtube.com/watch?v=BZrs1PFAnCk
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Håndbak med Lars Rørbakken.:) på: 22. mars 2013, 16:34
    Nei sant det, men han fikk en brukbar plassering i 2012 Nemiroff world cup i åpen klasse, 7. Og 8. Tror jeg i høyre og venstre, så Rørbakken er ikke helt borte vekk.Smiley
    3  Generelt / Åpent forum / Håndbak med Lars Rørbakken.:) på: 21. mars 2013, 12:24
    http://m.youtube.com/watch?v=vt4w2-o4UT0
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hulk i Bulk - Test på: 05. november 2012, 09:40
    Du sier det smakte veldig bra, men hva smakte det egentlig.?
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken på: 19. april 2012, 18:24
    Såvidt jeg har skjønt gir indeksen en indikasjon på hvilke land politikerne faktisk representerer meningene til befolkningen, hvor mange som deltar ved valg, hvor gode muligheter befolkningen har til å opplyse seg selv for å ta reflekterte selvstendige avgjørelser osv i forhold til å velge representanter osv. Vil tro det også er tatt med i betraktningen hvor gode kontrollinstanser en stat har ift medier osv.
    Det kan godt hende, men dette er da et demokrati inad på stortinget og i regjeringen, ikke et inkluderende demokrati for folket slik de gjerne vil at alle skal tro det er. Alle avgjørelser kan ikke gjøres av folket, men viktige ting som f.eks om vi skal bruke flere milliarder på en opera i Oslo i stedet for f.eks nye veier eller jernbane, eller hvor mye innvandring vi vil ha bør være opp til folket å bestemme.     Ser jeg brukte feil sitat, beklager.:-)
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken på: 19. april 2012, 13:24
    Bedre beslutninger for hvem.?? Når mesteparten av et folk sier at slik vil vi ha det, så må vel det være det retteste for folket.? Hva får deg til og tro at politikere er så mye mer opplyste enn den gjennomsnittlige nordmann.? At vi får være med å velge et parti hvert 4.år er ikke det samme som et ekte demokrati.
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken på: 19. april 2012, 12:26
    Blir litt overrassket over at Anders Gjæver under et intervju på NRK sier at det var jo egentlig ikke arbeiderpartiet og journalister breivik var ute etter å skade, men han var ute etter å ødelegge demokratiet sier han.!! Han har jo misforstått totalt hva som er blitt sagt, det er jo tvert imot, det finnes nesten ikke demokrati i norge, det er jo nettopp mangel på demokrati som har vært en av faktorene for det som har blitt gjort, hvordan kan det gå an å unngå å få med seg det.??
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken på: 18. april 2012, 08:15
    Tror han har oppnådd akkurat det han ønsket, nettopp det å skape nok oppmerksomhet til at talen hans blir sent på tv i beste sendetid over hele verden,  det var hele poenget med 22.juli. At de ikke tok livet av ham var nok en stor tabbe ja.
    9  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: teknikk vs styrke på: 29. desember 2011, 10:32
    Jo tyngre du jo hardere faller du Wink

    Serriøst, tror du man tåler mer slag mot hode f.eks om man er 150kg?
    Det tror jeg helt sikkert, nakkemuskler og slagstyrke er to store faktorer her.
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 07:32
    Du begynte bra, men så fortsetter du med din hersketeknikk/jeg vet mye bedre enn alle dere andre holdningen din, umulig og diskutere med sånne som deg.  Du snakker om det suverene Arbeiderparti som folket stemmer frem gang etter gang, hvem er folket.?  Det er tilsammen nesten 1million innvandrere i norge, undersøkelser har vist at 70% av dem stemmer sosialistisk, så hvor hadde AP vært uten innvandring.?
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 06. desember 2011, 21:05
    Navnet mitt står svart på hvitt her, så det er bare å ringe. Jeg har aldri sagt at vi må utslette noe parti fordi at vi er uenige, men det må gå an å kritisere innvandringspolitikken uten at jeg og "folka mine" blir stempla rasister, jeg hater hverken innvandrere eller noen andre. Jeg tror heller ikke på alt pisset ABB kommer med, men i motsetning til deg, så er jeg villig til å diskutere hva som kan gjøres for å forhindre at en slik tragedie igjen, og da må vi starte med sakens kjerne mener jeg, og ikke ved reglene for kjøp av kunstgjødsel. Hva mener du.?
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 06. desember 2011, 16:03
    Dere overser bevisst det at han først og fremst ble erklært sjuk i huet av helt andre grunner en bare det han drepte ungdommer fordi han ikke liker innvandrere. Fyren er overbevist om at han er medlem av en hemmelig korsfarerhær som mest sannsynlig ikke eksisterer, han regner det som sannsynlig at han en gang i fremtiden skal bli utnevnt führer av norge, han har selv sagt flere ganger at han kan lese tanker og at han vet hva som skjer i fremtiden, og at han kan se i fremtiden hvilket årstall det visstnok skal være en koordinert revolusjon i hele den vestlige verden hvor han da kommer til å bli utvnent en sentral leder av den hvite rase. han mangler total empati for ofrene og sier at det han gjorde var en grusom og traumatisk opplevelse for han selv (han har enda ikke nevnt et ord om ofrene) men at han er stolt over å ha gjennomført ordren han ble gitt av den hvite korsfarer hurr durr knights templar anti-kommunistiske ligaen.

    dere er helt på bærtur hele gjengen. det er det faktum at fyren faktisk er fucka i huet som gjør at han har blitt erklært sinnsyk, dere kaprer og usakligjør debatten totalt ved å hevde at han blir erklært sinnsyk fordi han er imot innvandring, latterlig. men helt serriøst, hvis det at dere er imot innvandring automatisk betyr at dere er sendt av gud for å mannifistere den hellige hvite rase gjennom en merkelig fantasi korsfarer nørdeideologi som mener å se inn i fremtiden, da er dere syke i huet hele gjengen, og jeg skjønner ikke hvorfor dere ønsker å nedverdige dere selv på denne måten. Å være imot innvandring og å være sjuk i huet som breivik er ikke det samme, det klarer jeg og alle andre å forstå, hvorfor kjemper dere så hardt for å bli satt i bås med han?
    Her ser det ut som om det er DU som er på bærtur mister,du er allvitende og alle som ikke har samme mening som deg om denne saken er visstnok syke i hodet.?? og alt som du nevner i innlegget ditt samma hvor sjukt det høres ut, så bunner det hele i EN ting, og det er regjeringens innvandringspolitikk, så enkelt er svaret på spørsmålet om hvorfor ABB gjorde det han gjorde. Da er det vi må spørre oss selv, skal vi rissikere at det kommer flere slike gærninger med flere og kanskje større bomber og våpen, kanskje de blir flere sammen neste gang.? eller skal vi sette oss ned og diskutere hva som utløste denne handlingen, nemlig politikken.? Mannen er mest sannsynlig helt ifra vettet, ja, men har han faktisk noen gode poenger, eller er alt om islamisering bare en gal manns prat.? Hvem vet, tiden får vise om det faktisk var noe i det han sa, men det jeg lurer på før den tid er, hva fikk ham til å gå så fullstendig fra vettet, og er det flere som ham der ute.? Du må huske at folk lo av Hitler også, tilogmed i Norge rustet vi ned forsvaret før andre verdenskrig, enda de hadde blitt advart, mannen er gal sa de, det kommer aldri til og skje.
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 05. desember 2011, 13:00
    Hva av det han sier mener du man skal ta inn over seg?

    Ved det siste spørsmålet dit; er det slik å forstå at du mener det er politikerne som har ansvaret for angrepet? Du antyder at politikken ført i Norge er en fornuftig grunn til å drepe 77 barn for å statuere et poeng...
    Du misforstår med vilje, og legger ord i min munn som jeg aldri har stått for, når det er sagt, så må det være lov å stille spørsmålstegn ved politikken som får en mann til å gjøre slike grusomme ting og diskutere den siden av sakeb, isteden for å stikke hodet i sanden og skjerpe reglene for kjøp av skytevåpen og kunstgjødsel. Hvis ABB er en lystmorder og dreper kun for å drepe, hvorfor valgte han å gjøre det på den måten han gjorde da.?  Saken er at det var politisk motivert, og hvis det ABB sier om at han har over 600tusen mennesker i norge som sympatiserer med hans meninger hvis vi ser bort fra drepingen, så har vi absolutt en viktig sak å diskutere fremover.
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 05. desember 2011, 11:54
    Konspirasjonsteorier vil det sikkert komme, men om du snur på flisa så ser en flere sider. Gagner det egentlig regjeringen om han ikke er strafferettslig tilregnelig? MAO om dette er en gal manns verk kan ikke hendelsen relateres til de farlige høyreekstreme miljøene, eller spredning av fiendtlige holdninger fra enkelte partier. Er helt klart ikke greit å bruke angrepet til å slå politisk mynt, men det har vel egentlig allerede blitt gjort ved et par anledninger, og vil sikkert skje igjen.

    Alle som gjør noe galt blir blir ikke tildelt en diagnose, i dette tilfellet ble det det. Det er en potensiell mulighet for ABB blir dømt til tvunget psykisk helsevern, muligens livet ut. Hva er egentlig den verste straffen?    I fengsel blir behandlingsmulighetene og muligheten for at gjerningsmannen blir frisk mindre. Gjerningen ble gjort i den tro at det var fornuftig for Norge og vesten, når gjerningsmannen blir regnet som sinnsyk blir også begrunnelsene for hvorfor han gjør som han gjør og hans ideologi idiotforklart, mao kan en tenke seg til at det er det verste utfallet som kunne skje for gjerningsmannen. 
    Klart det gagner regjeringen om han ikke er strafferettslig tilregnelig, grunnen skrev jeg ista. Hva så om gjerningsmannen ikke blir "frisk" hvis han likevel må sitte inne resten av livet.?  Helt klart det verste som kan skje for ABBs ideologi, men hva om han har et poeng.? skal det settes til side fordi at vi for en hver pris ikke skal ta innover oss hva han sier.? Isteden for å stramme inn på reglene for kjøp av kunstgjødsel, så synes jeg vi må ta problemstillingen ved roten. Hvis han blir regnet for strafferettslig tilregnelig, hvilken politikk får en mann til å gjøre slike grusomme ting.?
    15  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 05. desember 2011, 10:59
    Eh..ja.

    Skal ærlig talt innrømme at selv om jeg helst skulle ønsket at han var klinisk Schizophren, så er det faktisk noe som skurrer litt.  Da tenker jeg vel mest på hva kriteriene for tilstanden er, og hvor mye mer som skal til for at diagnosen blir stilt i f.eks Sverige, Danmark eller USA.

    Basert på lesing jeg har gjort rundt på nett, aviser og andre kilder så må jeg nesten innrømme at jeg syns det er noe som skurrer her(ikke at det har noe og si hva JEG tror, dog er det mange andre som tror ting og tang). 

    Og argumentet med at de norske ekspertene sitter på alt bevis materialet vi ikke har sett/hørt, det var jammen ikke mange timene de hadde med Breivik.  Og når det kommer til en tilstand som Schizophreni som, knapt kan kalles en tilstand, mer kloakken for en hel rekke med symptomer som rett og slett ikke kan plasseres andre steder, så tar man nesten en slags for for snarvei ved og gi ham denne diagnosen.

    Spørsmålet blir, om man vil være konspiratorisk:;  Hvorfor fikk han akkurat den diagnosen?
    Hvis man vil være litt konspiratorisk, så tjener jo regjeringen på nettopp denne diagnosen, da selve grunnlaget for ABBs handlinger ikke lenger er diskuterbare, fordi hans syn på innvandring og islamisering blir avfeid som en gal manns prat, og dermed ingenting og bry seg med, hvis han derimot blir erklært tilregnelig, så må vi jo tenke at kanskje faen det er noe i det han sier, og at regjeringens innvandringspolitikk er feilslått, og det vil de jo unngå, ikke sant.? kanskje rapporten er et bestillingsverk.? Ikke vet jeg, men jeg mener iallefall at det blir feil å absolutt måtte stille en diagnose på alle som gjør faenskap, gal eller ei, de får ta sin straff som de fleste andre mener jeg.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!