Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 33
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Nybygde leiligheter pris ?? på: 13. mars 2011, 23:00

    Ja, 0 kr på inntekt for det året men han har nok penger på brukskonto ? Når du er på det nivået som røkke er på så trenger du ikke ta ut lønn hvert år... Er nok med penger på konto å bruke
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Nybygde leiligheter pris ?? på: 13. mars 2011, 20:37
    De hadde sikkert penger på bok.

    Valen har penger så hus til 42 mill er ikke mye for han.

    Jo er mye for han.. Han har en formue på 18 Mill sist jeg sjekket og det er ikke så mye når vi relaterer det til boliglånet hans åp 42 millioner kr...  Pluss en villa med basseng og alt annet luksus som han har i hjemmet kommer med vedlikehold kostnader på flere hundre tusen kr per år.

    SOm han sa selv nå er han gjeldslave for resten av livet...
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Nybygde leiligheter pris ?? på: 13. mars 2011, 18:06
    Hvordan har Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie råd til et hjem til 13 millioner kr ?
    Lønnen deres sammenlagt for 2009 er  1.107 323 kr + 577 159 kr = 1.684.482 kr

    Hvis man sammenligner maks lån for en gjennomsnittlige nordmann i prosent av låneverdi i forhold til inntekt så ser det ut som Tone og Aksel fikk en bedre deal en de fleste boligkjøpere hos banken ?

    Så enten har Aksel et firma i tillegg der han tjener godt+har ander verdier i pant, banken har favorisert kjendis paret og gitt dem høyere lån enn vanlig iforhold til inntekten deress ellers er det en annen riskberegning og høyere låneverdi iforhold til inntekt når man stiger over 1,5 millioner ? Hva tror dere ?
    Eller har Tone kanskje noe på siden også, noe firma ??

    LOFT du sa du haddee 400,000 kr i lønn og fikk maks 1,500,000 kr i lån. Så du fikk 3-4 ganger så mye i boliglån iforhold til inntekten din. Tone og Aksel fikk 7-8 ganger så mye.


    http://www.tv2underholdning.no/gkn/tone-og-aksel-kjoepte-hus-3283249.html



    13 millioner kr for et hjem synes jeg er å sløse bort penger. Selv om man har pengene så er det litt i overkant synes jeg.

    Kristian Valen kjøpte villa for 42 millioner. Kanskje vi ser Kristian Valen på luksusfellen om noen år ?
    http://www.tv2underholdning.no/gkn/kristian-valen-og-kjaeresten-flyttet-inn-i-hollywood-3122311.html
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Nybygde leiligheter pris ?? på: 12. mars 2011, 02:36
    Hvorfor bo midt i by, bygger litt på landet  selv 15 min til Arendal sentrum. 12min til gymmet, 5 min til butikk osv. Kan slippe hundene på utsiden å gå naken uten at noen naboer kikker på meg. Ligger på en topp med masse sol Smiley Så hvorfor bo i by og betale 40.000,- kvm når man kan bygge hus på nesten 180kvm til under 2.5mil og ikke spart på stort innvendig eller utvendig. Smiley (har endel goder og gjort mye selv) men uansett så ser jeg ikke hvorfor alle skal trekke til byene Smiley Bedre litt på landet...

    Ja, jeg vet men jeg foretrekker å bo nærmt byen og da mener jeg ikke nødvendigvis midt i byen men maks 20+ min unna med kjøretøy Smiley  Har ikke stor interesse å bo over 1 time unna byen, det blir for langt og jeg har saker og ting og ta meg av i byen.

    Har råd til 3,3 mill men hva med gjennomsnittet i Norge ? Har folk råd til 3 millioner kr boliger med eller uten partner ??
    5  Generelt / Åpent forum / Nybygde leiligheter pris ?? på: 12. mars 2011, 01:56
    Vet noen hva prisene ligger på fortiden for nybygde leiligheter (bygd i 2010 - 2011) i Bergen og i Oslo ? Pris per kvadratmeter ? Hva er normalt rundt ca 10 - 20 min fra sentrum ?

    Har sett litt på en del nye leiligheter og ser ut som de fleste går for 40,000 ++ kr per kvadratmeter ..

    Så en på 80 kvadratmeter som kostet rundt 3,300,000 kr(ferdigbygd på slutten av 2010).... er dette dyrt synes dere og hva synes dere om størrelsen ?

    Leilighetene som er bygd på 70-80 tallet kan man få rundt 25.000 kr per kvadratmeter... så er en del billigere å kjøpe eldre leiligheter.


    Bryr dere dere om alder på leilighetene ? Jeg foretrekker nye leiligheter siden da blir det mindre vedlikehold og foretrekker selveier, hva med deres boligpreferanser Huh


    Har folk egentlig råd til å kjøpe bolig i dagens boligmarked på 40,000 kr per kvadrat ?? tenker gjennomsnittet ?
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen på: 01. desember 2010, 03:54
    Global oppvarming fortsetter Smiley)

    November 2010 går inn i rekordbøkene som den kaldeste siden 1919

    Det var utrolig kaldt ifjor vinter, og nå setter vi enda ny rekord...

    http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=10019830
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 30. oktober 2010, 01:25
    Jeg ser poenget ditt, og er vel forsåvidt nesten enige. Men du er en sånn en som ikke skjønner at andre kan være uenige med deg (det er dette som er trangsynthet). Og sånne har jeg ikke særlig mye respekt for.

    Jeg synes forøvrig også det er relativt mongo av deg å kalle meg trangsynt, når du indirekte påstår at man må være rik for å være lykkelig. Og nekter å godta at folk har andre meninger om temaet enn deg.

    Stemmer, man må ikke være rik for å være lykkelig, men jeg tror de fleste er enige i at å måtte tenke på økonomien hele tiden kan bli en svært så stor byrde for mange. En lettelse fra økonomiske bekymringer er bare sunt mentalt.

    Trenger ikke være søkrik, men å ha godt nok med penger hver mnd. Tenker ca ivertfall 20,000 kr å bruke etter alle utgifter synes jeg er greit nok.
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 28. oktober 2010, 02:37
    http://www.youtube.com/watch?v=dW9xn2bAvq8&feature=related
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 28. oktober 2010, 02:27
    Coincidence theorist:
    Har du kjøpt dvden hans, boken, kanskje vært på en workshop og fått 1-1 coaching via rich dad?
    Er jo bare å se knapt 1 minutt av filmen så ser du at dette er en infomercial som skal selge deg noe.

    Noen trives i en fast jobb, noen har ikke guts nok til å satse, andre liker kanskje fellesskapet av det å være en ansatt.
    Linkene du postet var ikke særlig "eye opener", alle VET jo at det lureste er å starte sin egen business og være sin egen sjef. Men ikke alle tørr eller gidder å ta denne risken.
    Uansett, veeeldig vanskelig å ta deg seriøst, lyser TROLL lang vei.

    Samtidig bør du forstå at man ikke blir særlig populær på et forum og svært få  vil ta deg seriøst, mtp at du rakker ned på sikkert 95% av medlemene her ved å kalle en person som har en vanlig jobb for trangsynt.

    Der tar du feil, det var gratis info en kort dokumentar/videoserie uten noe salg. Ja, han har skrevet en bok som heter " rich dad poor dad " som har vært en bestselger i mange år på rad. Han har også skrevet en bok sammen med selveste Donald Trump, og som alle vet så jobber Donald Trump bare med de beste.

    Seff koster bøker og dvd penger.. hva prøver du å si ?? At han skal skrive bøker å gi dem bort, sløse penger på å publisere dem ?
    Hvis noen har lyst på coaching så koster det seff penger også. Er et valg man tar om man vil investere i det eller ikke, akkurat som utdannelse. Dette er en utdannelse som lærer folk å tjene penger. Er logisk å lære fra folk som har oppnådd det du vil ha og ikke fra en som ikke har noe ut av det.  Hvem vil du helst lære av for å bli rik eller ha godt med penger, en millionær/milliadær eller en allmenn lærer feks ??

    Du kan fortsatt ha jobben din og jobbe deltid med investeringer, det er investering i eindeler " assets " som bringer penger inn som er fokuset til Robert Kiyosaki, å utnytte investeringer som er blitt bevist til å funke  . Handler ikke om å finne opp hjulet igjen som jeg tror mange av dere kanskje tror. (Sorry at jeg ikke har nevnt dette tydlig i starten.)

    Handler om å investere i "assets" som gir deg langsiktig passiv inntekt og begrense gjeld.

    Alle kan starte uten penger, handler om å ta i bruk metoder og skaffe seg gode deals som man investerer i ved å bruke OPM other peoples money.

    Feks eiendom. De fleste tror man må ha mye egenkapital for  begynne. Det er bare hvis du vet om en måte å finansiere på. Er hundrevis av metoder på å finansiere eiendom på uten å bruke egne penger. Mange vet ikke dette, så de får aldri utnyttet denne muligheten. Mindre informerte = mindre konkuranse, så gjør ikke de rike noe.



     
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 27. oktober 2010, 23:11
    Troll.

    Hvis ikke;

    Hva skal du gjøre når du har fri? Bare spise godteri og se på TV? Jeg kan gjøre det enkelt for deg. Jeg synes det er gøy å sette seg mål, og så gjennomføre de målene.

    Mange  (her inne) realiserer dette gjennom styrketrening. Setter seg mål, og gjennomfører målene. Samtidig som de synes det de driver med er gøy.

    Det samme prinsippet gjelder vel på jobb? Mestre nye ting, samtidig som man liker det man driver med?

    Så si meg; hva gjør du med all fritiden din? Hva gjør du når du har fri? (jeg tipper trolling på diverse forum. dette er vel en mestringsgreie for deg?)

    Poenget mitt her å sikre seg økonomisk, uten å være avhengig av en jobb for å ha penger kommende inn. Uten å være en ansatt som blir bestemt over av sjefen sin. Når man har en vanlig jobb så er man låst, man har svært få rettigheter til å bestemme når man skal jobbe og hvor mye man skal jobbe.

    Mye man kan gjøre med fritiden sin, hvis ikke du vet hva du skal gjøre så er det ditt problem, og din mangel på kreativitet. Hvis godteri og tv 2 titting er alt du kan tenke på, så sier det litt om deg personlig. Eksempler : reise rundt hele jorden, besøke alle landene man vil utforske, samtidig som man møter nye folk verden rundt. Hvis man har barn, så kan man være mer med dem når de er liten, istedenfor å putte de i en barnehage. Trene, mer tid til trening, trene flere ganger om dagen. Ta pilot lappen, helikopter lappen. Jobbe med en business man brenner for. Være personlig trener for gøy, hjelpe andre folk med treningen sin. Kjøre båt, hoppe i fallskjerm, ta seg et cruise på karibien, safari i jungelen, fiske, stå på ski, cruise med motorsykkel, pule damer i las vegas, lese bøker, se på filmer, osv... rett og slett gjøe hva man vil og brenner for. Hvis det du brenner mest for er en JOBB, så gjør det og. Poenget her er å ikke være avhengig av det for å tjene penger. Hvis du samarbeider med flere likesinnende mennesker så kan dere alle være økonomisk uavhengige etterhvert så kan dere henge sammen, reise sammen, trene sammen... Masse muligheter, hvis du åpner deg opp for det og ikke er så trangsynt..
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 27. oktober 2010, 22:39
    http://www.youtube.com/watch?v=UhFGeTeVL5Q&feature=related
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 27. oktober 2010, 22:29
    Merker det er mange her med ganske så lav finansiell IQ. Med det sagt, så er det ikke deres feil, men skolesystemet. På skolen lærer man bare en ting og en ting bare, og det er å jobbe for en annen for resten av livet,bytte tid mot penger, spare penger til pensjon, og være fanget i rottehjulet.

    Hvis man tar gjennomsnittet eller en gjennomsnittlig løn i Norge feks, så er det veldig lite penger igjen hver mnd etter alle utgifter er betalt til å virkelig nyte livet. Folk flest går på jobb i 8 timer, kommer hjem trøtt, hviler seg litt, spiser middag, kanskje får tid til litt trening og litt tv titting, og så er det rett i sengen og opp neste morgen for å gjøre det samme helt om igjen. Folk gleder seg til fredag med tanke på frihet i helgen hvor de kan gjøre hva de vil, og gruer seg på søndag for mandag for da er det JOBB igjen.

    Folk gleder seg til ferie for da er det FRIHET til å gjøre hva man vil samtidig som penger er sikret til å rulle inn på kontoen.

    Hva hvis du kunne jobbe når du ville og ikke var tvunget til å dra på jobb hver eneste dag i mange timer, samtidig som du tjente godt nok med penger til å ha det ganske greit etter alle utgifter ?? Hvordan ville du hatt det da ?

    Dessverre så vet folk flest ikke annet enn å jobbe seg ihjel for å tjene penger der de bytter tid mot penger. Hva med å la pengene dine jobbe for deg istedenfor ??

    Her er en god video jeg fant som tar opp akkurat dette. Søk opp robert kiyosaki, han lærer folk skikkelig økonomisk utdannelse, som man burde ha blitt lært skikkelig på skolen.

    http://www.youtube.com/watch?v=N8-zVTTgqTg&feature=related
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 27. oktober 2010, 21:43
    Ok. Nytt spørsmål, hva har du tenkt å gjøre for å pensjonere deg tidlig, når du er rundt ca 35 år ? Og det går dessverre ikke an med en vanlig jobb. Har alle bare en mentalitet ? Å jobbe resten av livet sitt, eller til de blir gamle ??
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 27. oktober 2010, 21:35
    Ensidig mentalitet her ser jeg. Ingen business savy folk her nei
    15  Generelt / Åpent forum / Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 27. oktober 2010, 21:19
    Hvordan har du tenkt å bli rik, eller ha mer enn nok med penger hver mnd ? Hva er din plan og strategi for å oppnå dette ? Hvordan skal du sikre deg i livet ?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 33
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!