Visning av honnrposter for hanzyman
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 31  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: 2 Split med 4 treningsdager + 1 Dedikert Kardio-dag. 20. januar 2009, 22:20
  Testet det du sier med triceps pushdown igår! Etter benk! Fungerte kjempebra! Fra nå av blir det slik!

  Hadde en kjempebra økt i dag på biceps, rygg osv.. Men hvordan er det med kardio etter trening? går det greit å kjøre litt fettforbrenning når jeg er ferdig med alt av styrkeøvelser?

  Og når og hvordan burde jeg variere treningen? Med hvor mye mellomrom? Ligger mye variasjon i programmet, så er kanskje bare noen få baseøvelser jeg bør forandre?

  Så bra!  bra det funket;) Går bra med kardio etter styrke ja. Trenger ikke mer enn å varierereps.. feks på mandag tar du 12 rep, på tirsdag 12 rep, onsdag å torsdag 8 rep.
  Hadde ikke byttet øvelser før etter 6-10 uker vist det blir et musst at du må bytte øvelser.
  Etter 6-10 uker med trening vil jeg anbefale en ukes nedtrapping på vektene eller en hel uke treningsfri med alternativ trening som svømming eller noe. Men du vet sikkert en del også, å kan alltids søke på ting her i forumet eller spørre så skal jeg prøve å svare, selv om jeg ikke er den mest erfarne her akkuratt.
  Honnr gitt av : BodyBjunior, 20. januar 2009, 23:41
  32  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 20. januar 2009, 22:28
  Du skriver at det står i Bibelen som om folk som før ikke var kristne skal tenke, hmm å står det der ja da må det jo være sant. Dette gjør religiøse hele tiden, at boken er viktig for dere å kan overbevise dere skjønner jeg,men for ikke troende kan du like godt sitere Donald Duck.

  hæ? tenke hva?
  Det bibelverset sier at alle de som tror de kan alt ved verdens skapelse å har så stor visdom som beefcake her, som prøver å få alle vekk fra troen på Jesus skal få se at alt de har hørt av forksere, professorer å alle verdens uhyggelige ting, deres visdom skal Gud gjøre til intet, og de som tror de er så kloke å kan svaret på alt skal få se at det er Gud som har svaret. Ka ska de "vise og de "kloke sei når Gud gjør det? Når de ser at alt som sto i Bibelen var rett selv om alt i Bibelen ikke kan bevises. For å fortella t Jesus t dokke e så å ta et utdrag fra Donald nesten for dokke bryr dere ikke å eneste dere tenker på er beviser og forskning å tegn. Men for oss kristelige e ordet som står i bibelen visdom å klokskap.

  Det står jo at jøder å hedninger som ikke vil ta imot er dårer med deres klokskap å visdom som de tror de har. Men så står det, men for dem som er kalt, BÅDE! JØDER Å GREKERE ER KRISTUD GUDS KRAFT OG GUDS VISDOM!
  IKKe kom med noe sånn når du ikke har lest hele teksten en gang beefcake

  HER"!!!!!

  For da verden ikke brukte visdommen til å kjenne Gud i hans visdom, besluttet Gud å frelse dem som tror, ved den dårskap som vi forkynner. 22 For jøder spør etter tegn, og grekere søker visdom, 23 men vi forkynner en korsfestet Kristus. Han er en snublestein for jøder og dårskap for hedninger, 24 men for dem som er kalt, både jøder og grekere, er Kristus Guds kraft og Guds visdom
  Honnr gitt av : Carnivore, 20. januar 2009, 23:26
  33  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 14. januar 2009, 10:21
  Hvordan ble Bibelen til? Gud fortalte de menneskene som skrev Bibelen hva som skulle skrives og hva de skulle si. Det står i Bibelen, 2. Peter 1,21. ”For aldri er noen profeti båret fram fordi et menneske ville det; men drevet av Den Hellige Ånd talte mennesker ord fra Gud.”

  Gud er opphavet til alt som står i Bibelen. Det står i Bibelen, 2. Timoteus 3,16. ”Alle skrifter som er inngitt av Gud, er også nyttige til å gi opplæring og tale til rette, hjelpe på rett vei og oppdra i rettferd.”

  Bibelen viser oss hvem Jesus Kristus er. Det står i Bibelen, Hebreerne 1,1-2. ”Mange ganger og på mange måter har Gud i fordums tid talt til fedrene gjennom profetene. Men nå, da de siste tider er kommet, har han talt til oss gjennom Sønnen. Ham har Gud innsatt som arving over alle ting, for ved ham skapte han verden.”

  Hvorfor ble Bibelen skrevet? Det står i Bibelen, Romerne 15,4. ”Og alt som før er skrevet, er skrevet for at vi skal lære av det: Vi skal ha håp gjennom det tålmod og den trøst som skriftene gir.”

  Hva kan Skriften utrette for den som er villig til å tro på det den sier? Det står i Bibelen, 2. Timoteus 3,15, ”Helt fra barndommen har du kjent de hellige skrifter, de som kan gi deg visdom som leder til frelse ved troen på Kristus Jesus.”

  Hva skal til for å få en forståelse av det guddommelige? Det står i Bibelen, Ordspråkene 2,1-6. ”Min sønn, ta imot mine ord, og ta vare på mine bud, så du lytter til visdommen og prøver å forstå med hele ditt sinn. Ja, bare kall på forstanden, og rop med høy røst etter innsikt. Let etter den som om det var sølv, grundig som når en graver etter skatter. Da skal du skjønne hva gudsfrykt er, og vinne kjennskap til Gud. For det er Herrren som gir visdom, kunnskap og innsikt går ut fra hans munn.”

  Bibelen er som et kart som viser oss den beste måten å leve vårt liv. Det står i Bibelen, Salmene 119,19. ”Jeg er en gjest på jorden, skjul ikke dine bud for meg!"

  Bibelen gir oss Guds bud, som ikke endres over tid, og som ingen får lov til å forandre på. Det står i Bibelen, Matteus 5,18. ”Sannelig, jeg sier dere: Før himmel og jord forgår, skal ikke den minste bokstav eller en eneste tøddel i loven forgå - før alt er skjedd!!!!


  Honnr gitt av : Jokkemannj, 14. januar 2009, 13:58
  34  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 12. januar 2009, 20:41
  Det var en rik mann som kledde seg i purpur og fineste lin og levde i fest og luksus dag etter dag. 20 Men utenfor porten hans lå det en fattig mann som het Lasarus, full av verkende sår. 21 Han ønsket bare å få mette seg med det som falt fra den rikes bord. Hundene kom til og med og slikket sårene hans.
      22 Så døde den fattige, og englene bar ham til Abrahams fang. Den rike døde også og ble begravet. 23 Da han slo øynene opp i dødsriket, der han var i pine, så han Abraham langt borte og Lasarus tett inntil ham. 24 'Far Abraham,' ropte han, 'forbarm deg over meg og send Lasarus hit, så han kan dyppe fingertuppen i vann og svale tungen min. For jeg pines i denne flammen.' 25 Men Abraham svarte: 'Husk, mitt barn, at du fikk alt det gode mens du levde, og Lasarus fikk det vonde. Nå trøstes han her, mens du er i pine. 26 Dessuten er det lagt en dyp kløft mellom oss og dere, slik at de som vil komme herfra og over til dere, ikke skal kunne det, og ingen kan gå over fra dere til oss.' 27 Da sa den rike: 'Så ber jeg deg, far, at du sender ham 28 til mine fem brødre hjemme hos min far for å advare dem, så ikke de også skal komme til dette pinestedet.' 29 Men Abraham sa: 'De har Moses og profetene, de får høre på dem.' 30 Han svarte: 'Nei, far Abraham, men kommer det noen til dem fra de døde, vil de omvende seg.' 31 Abraham sa: 'Hører de ikke på Moses og profetene, lar de seg heller ikke overbevise om noen står opp fra de døde.'»
  Honnr gitt av : Mr T76, 12. januar 2009, 20:57
  35  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 08. januar 2009, 19:28
  Hahaha, beklager men dere religiøse har i allefall en ting til felles: Unike forklaringsevner!

  Takk!
  for å si det som det er så er jeg verdens dårligste person til å forklare, men når det kommer til sånn som dette får jeg sikkert hjelp av høyere makt(Gud altså)Smiley
  men tvinger ikke noen til å tro,men håper alle kommer til tro. Som sagt er det også bedre om dere tror å Gud fins, enn å ikke tro å Gud fins(det står i bibelen: selv den som tror så lite som et lite sandkorn er frelst)
  håper ikke noen blir sur fordi jeg forteller om dette osv, jeg trenger ikke diskutere mer om dette vist "dere" ikke vil.
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 08. januar 2009, 19:28
  36  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 08. januar 2009, 19:11
  Det er bare i JESUS navn folk blir helbredet....har ikke sett noen blitt helbredet i noen andre sitt navn.....Det sier seg selv at Det er Gud som er Gud å Jesus finnes, siden det er bare i Jesus navn vi kan bli helbredet i, som dere kan se på forsjellige kanaler
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 08. januar 2009, 19:14
  37  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 07. januar 2009, 13:00
  Jeg respekterer at andre tror på noe jeg ikke tror på,
  men det som står i bibelen er jo bare sykt! Skjønner ikke hvordan dere kan tro på noe sånt!
  Noah's ark, rødehavet som deler seg, at satan var en engel. For meg er det uforståelig, men ok


  Jeg synes ikke det er sykt...men hva tror du? BIg Bang er jo like sykt, et smell fra ingensted..
  Spøkelser? onde ånder? hjemsøkt? det er jo ganske unaturlig å sykt vist du vil.
  At det er over 200knokler og bein i kroppen er jo sykt.
  Hvordan øyet ditt er bygd opp er ganske sykt.

  Hvordan vet du det?

  jeg vet det fordi Gud er allmektig, han gidde oss fri vilje og han kan ikke endre på hva vi gjør(eller han kan, men da bryter han løftet sitt og det gjør han ikke siden han er god og rettferdig og kan ikke lyve eller gjør synd) Så siden han er allmektig vet han hva vi skal si før vi gjør det, hva vi skal gjøre før vi gjør det, han visste hva du ville gjøre når du ble 50år før du ble født.
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 07. januar 2009, 13:07
  38  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: bulkekosthold 07. januar 2009, 09:36
  jeg vil tro d går an og legge på seg mer enn 1 kg ren muskelmasse i året, det er vel ikke sånn at alle mennesker klarer max og legge på seg 1kg ren masse i året.. Iallefall når du er nybegynner og ikke har trent før kan du legge på deg mer enn 1kg ren masse.
  Honnr gitt av : Mr Melk, 07. januar 2009, 09:41
  39  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 05. januar 2009, 20:45
  Og jeg bare lurer på en ting. Hvordan tror dere menneskene ble til egentlig? fra apene? hvor ble apene til da? kan stille sånn spørsmål hele tiden helt fram til..Hvor kom Gud ifra?
  Siden vi alle ser at ting og levende skapninger må komme fra noe. enten det er en ape som blir født eller den første planeten som ble til.
  Det må nesten si seg selv at det finns en høyere makt som alltid har fins. Og det er Gud.
  Og de menneskene som skrev bibelen har jo fortalt 1000-2000år siden om ting som har skjedd bare for noen år tilbake i tid. Å det som står i bibelen som ikke har skjedd heller jo på og skje nå, feks jødene som nå reiser tilbake til israel, krigen å kriger som har pågått å går.

  Uansett vil jeg bare si lykke til med å finne veien, sannheten og livet som er Jesus for meg. Vil bare si Gud velsigne dere og stå på med treninga til alle sammen! vil ikke krangle eller noe om kristendom, tro vist du vil eller ikke tro, jeg har iallefall fått oppleve at livet er mye bedre ved å tro. Jeg hører jo på hard rock, rock, rap musikk å ser action filmer for det, jeg gjør jo alt mulig en vanlig person gjør bare jeg tror og prøver så godt jeg kan å ikke lyve, å osv....uansett så er livet mitt bedre nå enn før.
  Honnr gitt av : proteingutn, 05. januar 2009, 20:55
  40  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 04. januar 2009, 19:54
  vet ikke om noen har svart dette, men det første spørsmålet som står her om Gud fins eller virkelig er god siden det skjer så mye ondt her i verden, så har jeg et svar på det.

  Gud er god og rettferdig. Menneskene har fått fri vilje og vi kan gjøre hva vi vil uten at Gud griper inn, hadde han grepet inn hadde vi ikke hatt fri vilje. Så alt de onde som skjer i verden er menneskenes feil, de som ikke gjør det rette. Alle regler som står i bibelen bør følges for å få et godt liv(du må ikke følge dem, men det er absolutt til å anbefales)
  Kan ikke bevise at Gud fins eller ikke fins, men kan si at mye av det som har skjedd å som vi ser på nyhetene står i bibelen at det ska skje.
  Vist noen har problemer med å forstå alt det med Gud å Jesus kan jeg forklare det på en forenklet måte:

  Tenk dere at du er tatt i en forbrytelse og du er i retten. Forbrytelsen du har gjort fører til dødsstraff eller du kan betale 500000kr som du ikke har.
  Dommeren er rettferdig å uansett om du er sønnen hans eller en god venn som han elsker kan han ikke si: du er fri fra forbrytelsen din, for da hadde dommeren vært en dårlig dommer eller korrupt, sant?
  Så han må dømme deg til dødsstraff siden du ikke kan betale 500000kr.
  Men så kommer det en fyr inn i rettsalen og sier: han skal ikke få dødsstraff, jeg har betalt alt han skylder!.

  i Denne historien er Gud, dommeren. og Jesus er fyren som kommer inn og sier at han har betalt alt du skylder.
  Siden du er så høyt elsket av Gud lot han sin sønn(Jesus) bli pint og døde på korset for alle dine synder (alt d gale du har gjort)
  For Gud er god å vil ikke ha noen som er onde eller gjør galt, Gud tåler med andre ord ikke synd.
  Det eneste du trenger og gjøre er å tro på Jesus at han er Guds sønn å hva han har gjort for deg så vil du bli frelst. Vist du sier ved din munn at Jesus er herre, og tror i ditt hjerte hva han gjorde for deg så er du reddet fra fortapelsen.
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 04. januar 2009, 19:55
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.