Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 46
 • 16  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden på: 30. mai 2011, 21:12
  1 egg i et krus, 1 scoop sjokoladeprotein(helst casein, blir bedre konsistens, aller helst golds sitt proteinpulver) 1 ss peanøttsmør økologisk.

  Alt blandes godt å varmes alt ifra 20-40sek i mikroen..voila, proteinbrownies..Som også smaker godt(spørs sikkert hvilket protein du har også)
  Putt oppi små biter av 70% sjokolade om du vil ha med litt ekstra kalorier som ikke er sååå grusomt usunt.
  17  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Ernærings ekspert, seriøst??? på: 29. mai 2011, 01:56
  "Du kommer meget bra ut av det om du spiser en brødskive når du kommer hjem etter trening. Lykke til" Christian A. Drevon"


  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:D:D:D:D:D

  Av å til tror jeg det kostholde disse såkalte "ernæringsfysiologene" spiser gjør at dem mister noen få hjerneceller.

  1: Ser "Christian A. Drevon" ut som en muskuløs, thight, eller ut som en eller annen idrettsutøver? nei, absolutt ikke. Hvorfor?,nei  det kan man jo lure på, eller kanskje lese hvilke svar han har.

  2: Jeg vil også si at erfaring ALLTID er bedre enn vitenskap, spesielt da alle er ulike.

  3: Da en får i seg all protein kroppen ens trenger så vil kanskje ikke et ekstra proteintilskudd ha noe spesielt å si utenom at du tilfører kroppen ekstra kalorier.
  Ellers er jeg enig i at mat er bedre enn tilskudd, men proteintilskudd kan ofte være lurt økonomisk å være en god løsning i en hektisk hverdag.

  4: han anbefaler ikke å legge på deg mer enn 10 kg muskelmasse fordi?Huh hva i ALLE DAGER Christian A. Drevon??

  5: selv om jeg ikke er ernæringsfysiolog så UTFRODRER JEG HER OG NÅ! Christian A. Drevon!!! TIL! å trene 2 personer med ca like utgangspunkt og gi dem kostholdsveiledning Så skal vi se hvem som får de beste resultatene. Jeg kan til og med starte med en som har dårligere utgangspunkt om ønskelig.

  6: han sier, vanlig norsk kosthold, hva er vanlig norsk kosthold!!?? kjøttkaker fra Fjordland aka fettkaker med 1 liter saus? 2 brødskiver med 1 glass karbojuice? og kanskje noe FREAKIN sjokoladekake til kvelds?
  FYSJ!

  7: Fysj!!
  18  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Noen tips til proteinpulver? på: 24. mai 2011, 21:03
  instant whey (selges på gymgrossisten)
  maxx whey sjokolade/ haselnøtt smaken ( selges på nordic nutrition, og powergym.no)
  tech nutrition prozyme (selges på tn.no) sjokolade eller jordbær
  Fairing (selges på gymgrossisten) velg blåbær/vanilje eller jordbær
  19  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Litt bilder :) ( si hva dere mener, er ute etter både ros og kritikk:) på: 23. mai 2011, 22:58
  Er jo pga drakten da din sopp!!

  ja, men han løfter jo uansett mer i knebøy enn markløft;)
  20  Trening / Styrkeløft / Sv: 170 kg i markløft som 16 åring. på: 22. mai 2011, 14:26
  Men så spørst det om du løfter for å konkurere i vektløfting eller om du bare løfter vekter for å prestere bedre i idretter som sprint, volleyball eller hva enn en måtte ha av idretter. Selv går jeg for idretten, slik at en ikke har hovedfokuset på løfting. Hva er det du satser på?
  21  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Litt bilder :) ( si hva dere mener, er ute etter både ros og kritikk:) på: 22. mai 2011, 14:24
  Reagerer litt på at trådstarter syns det er så urimelig at folk ikke tror på ham når han sier han har 90 kg i militær press.  At folk tar 10 kg mindre i militær press enn de gjør i benk er jo meget usannsynlig.

  Blir akkurat som når en bruker kommer og hevder at han har 30 kg mer i knebøy enn i mark, da sier det jo seg selv at det er kvartbøy det dreier seg om.

  Akkurat som at nå, så sier det jo seg selv at det er ikke sittende, strikt militær press med stang og korrekt vekt.  Og hvis det nå mot formidning skulle være fakta, så er det iallefall ikke fakta før forumet har sett film.

  Og drive og tro at folk skal tro på usannsynlige løft uten dokumentasjon er direkte tull.

  Og komme med denne arrogante holdningen når man er nybegynner som kun har trent ett par år er også tull.

  Ydmykhet skader aldri, ingen er eksperter på trening når de ikke en gang har fyllt 20 og kun har trent ett par år.

  Vil bare si at flere styrkeløftere tar mer i knebøy enn markløft(syntes detta var merkelig i seg selv da jeg også tar mer i mark enn bøy) men bare les på profilen eller i treningsforum bladet som ble utgitt for noen måneder siden der CYC løfta mer i knebøy enn markløft;)
  22  Trening / Styrkeløft / Sv: 170 kg i markløft som 16 åring. på: 22. mai 2011, 14:15
  Som 16 vil jeg si 170kg er jo bra:) bedre enn gjennomsnittet på hva 16 åringer klarer å løfte tipper jeg. Selv lå jeg kun på 145kg da jeg var 16, men ligger nå på 230kg i en alder av 20år. Så du har iallefall bedre utgangspunkt enn meg:P
  23  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: spørsmål om deffing. på: 22. mai 2011, 03:28
  takk, men jeg har endel forbedringspotensiale når det gjelder kostholdet.
  Jeg driver med løping og konkurerer litt så lav fettprosent er absolutt ikke negativt. Har i det siste skjerpet meg og kuttet ut mye unødvendig kcal-bomber og synes jeg har sett blodårene komme frem de siste ukene Smiley

  Vekten min er 78kg og jeg trives med det. Har ikke noe mål om å bli stor, bare max deffa hehe.

  Så det gjelderå finne ut et opsett som gjør at jeg kan holde en lav fettprosent året rundt, men ikke noe ekstrem konkurranse-lav-fettprosent

  Veldig vanskelig å holde seg under 6-7% i kroppsfett året rundt vil jeg tro. Det vil også være hard for kroppen selv. Testoen synker også.
  24  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: spørsmål om deffing. på: 22. mai 2011, 00:30
  Du trenger absolutt ikke deffe noe mer:D om du vil i konkuranse, kanskje litt, men også senke vannansamlingen i kroppen din, men tipper du ikke skal stille i konkuranse i noen form? Uansett, så tror jeg beachformen er der!;) hehe
  25  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Sterke kastarar på: 20. mai 2011, 03:21
  Manuel Martinez, kulekastar, sprettbenkar 300kg med ei plate under skjorta og bøyar 310kg:
  http://www.youtube.com/watch?v=VOS44ARrKyM#noexternalembed&feature=related

  Christian Cantwell, kulestøytar, benkar fem fine reppar på 230kg:
  http://www.youtube.com/watch?v=D3zculJQyyU#noexternalembed&feature=related

  Kjekt viss folk leggjer ut andre videoar av sterke kastarar, så kan vi få ein samletråd.

  Er vel slik førstehjelp(hjerte å lungeredning) må utføres på disse storkarene, nytter ikke med noe hender her.
  26  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: spørsmål om deffing. på: 20. mai 2011, 03:17
  1. Vil fettprosenten bli lavere uansett hvis man går i kcal underskudd over tid?
  Har det mye å si hva man spiser på underkudd på hvordan kroppen vil bli seende ut?

  2. Vil en større muskelmasse gi en illusjon av lavere fetttprosent?

  3. Kreves det veldig mye å gå ned fra 7-8 i fettprosent til 5%? Ikke unne seg noe sjokolade etc.. eller handler det kun om underskudd i kcal over tid?
  Må kaloriene kuttes ytteligere for å gå fra 8% til 5%?

  4. Ellers noen tips om deffing hvis fettprosenten allerede er lav 8%, men vil reduseres ytterligere?  1: ja, du vil få mindre fett i kaloriunderskudd, men vist underskuddet er så sykt lavt at muskelmassen synker like fort som fettprosenten kommer du jo kun til å se ut som en mindre variant av det du allerede er. Det du ønsker er vel mindre fett iforhold til muskelmasse? så ja, det har noe å si hva du spiser. Høyt inntak av protein som bygger muskler, senk karbs litt, og middels med fett er en typisk diett. Da proteiner er viktig for å oppretteholde muskelmassen osv. (går ikke så veldig mye innpå dette da jeg rett å slett ikke orker å legge opp et opplegg for deg, beklager)

  2. Ikke nødvendigvis, men til større muskelmasse/større muskler om du vil, en har, jo mindre fett må bort for at dem skal vises. Selv må noen som ikke har så "stor magemuskel" lengre ned i fettprosent for at 6packen skal vises, mens andre kan ligge litt høyere i fettprosent å alikevel se 6packen fordi musklene "buler" mer ut. Mye å si hvor godt utviklet muskulaturen er.

  3. For å gå mer ned i fettprosent fra feks 8%-5% må du enten øke aktivitetsnivået eller spise mindre kalorier. Oftest er det å spise mindre en fordel enn økt aktivitet da fettprosenten nermer seg så lite orker man som regel ikke så mye. Jeg vil også tro at kroppen ikke har gått av å ligge på 5% kroppsfett året rundt?? Å det kan være vanskelig. Sjokolade trenger ikke å kuttes ut, men vil til fordel for bedre næring heller spise feks en kyllingfile og en liten proteinsmoothie eller noe enn sjokolade. Får mye mer igjen for det;)

  4: spis mindre, men vist du ikke skal i konkuranse eller noe vil jeg alikevel si at 8% i fett er lite, og jeg vil si at om du tror du kommer til å se større ut fra 8%-5% i kroppsfett så tror jeg heller det er motsatt. Når du stiller disse spørsmålene så høres det ikke ut som du er noe spesielt stor eller har så veldig mye muskelmasse. Hadde jeg vært deg hadde jeg heller gått for å øke kroppsvekta med mer muskelmasse å ikke tenkt på å deffe før neste år iallefall. gjerne legg ut et bilde
  27  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Er denne kroppen mulig? på: 20. mai 2011, 02:53
  Ta bilde av deg selv med en lapp i hånda der det står "Hallo Treningsforum" slik at ting virker mer troverdig Wink Slik jeg har gjort! Smiley Det er nå ingen tvil om at dette er meg.  HAhaha, fikk en god latter her på kvelden;)
  28  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kramper - ZMA? på: 16. mai 2011, 02:10
  of course, kan det være annet enn magnesium mangel osv, for eksempel for stram muskulatur, fotballspillere er jo som oftest kjent for å ha det? men da det var snakk om virkning av magnesium/zma så ja d virker. Men Hvordan er du sikker på at det ikke gjelder stram/forkortet muskulatur?Tongue
  29  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kramper - ZMA? på: 16. mai 2011, 01:30
  Kjøp zma vist du vil ha de andre fordelene vitamin b6 og sink medfører. Eller gå for et rent magnesium tilskudd. Fås på apoteket eller butikker som sunkost, vita, osv.
  Har slitt med ofte kramper i leggene osv, men for min del forsvant plagene dagen etterpå jeg tok tilskudd fra magnesium. Trenger ikke ta dem hver dag, da de også er litt dyre. Men feks ta en magnesium tablett dagen før og evt 6-7 timer før selve treningsøkten, eller start med multivitamin tilskudd om morgenen og ta magnesium etter treningsøkten. Da det også er litt magnesium i de aller fleste multivitaminer, da får du også i deg andre viktige vitaminer som du kanskje mangler. Men spis sunt og variert.
  30  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Egetlaget kosthold for bulking! på: 08. mai 2011, 21:38
  Har laget et eget kostholdsprogram som jeg skal følge fremover nå for å gå opp i vekt. Veier nå 98kg.
  Har dere noen kommentarer på programmet?


                    Protein Fett   Karbohydrater
  Frokost:
  Havregryn   200g           26    14   122
  Proteinpulver 60g   45,6   1,68   1,68
  Lettmelk   3dl           9,9   0,3   12
  Banan   110g           1,1   0,55   23,98
                 
  Lunch:
  Mager kesam 200g   24   2   8,6
  Ananas   340g           1,02   0,34   43,52
  Nøtter   40g           5,6   25,4   2,4
                 
  Etter skolen:   
  Kylling 200g           45,8   3,6   0
  Ris   100g                   9,5   2,9   75
                 
  Før trening:
  Banan  110g            1,1   0,55   23,98
                 
  Etter trening:   
  Havregryn   100g            26   14   122
  Proteinpulver  60g    45,6   1,68   1,68
                 
  1 time etter trening:   
  Kylling   200g        45,8  3,6   0
  Ris   100g              9,5   2,9   75
                 
  Kvelds:   
  Egg   4stk             27,72  22,22  3,08
                 
                 
                 
                  324,24   95,72   514,92
        Kalorier   1296,96   861,48   2059,68
                 
        Totalt   4218,12      


  Dette spiser jeg på deff. Men en ide vist du ikke har det, er å legge inn omega 3 tilskudd. Mye havregryn blir enda høyere dose av omega 6, slik at forholdet mellom omega 6 og 3 blir dårlig. Mer omega 3?
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 46
 • Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
  Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

  Hvordan få mer ut av markløft?

  Trening27.05.202040

  Slik får du mer ut av markløft.
  Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.