for lfaro
  Visning av honnørposter for lfaro
Sider:
  • 1
  • ...
  • 17
  • 18
  • 19
  • 256  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Varm vs. kald 10. mars 2006, 14:46
    så lenge du ikke tørker, brenner, fukter eller putter brødet i saltlake vil ikke næringsverdien av innholdet i brødet endre seg når du varmer det opp nei.
    Honnør gitt av : HITman, 16. mars 2006, 00:01
    257  Generelt / Loggbok Online / SV: Gammel gutt ute av startgropen, og er i gang!!! 09. mars 2006, 21:15
    huff, er virkelig ikke heldig med oppstarten her, fikk blindtarmbetennelse som førte til at det ble treningsstopp og forfall i to år selv, og det å begynne å trene igjen var det hardeste jeg har gjort, men samtidig så vil jeg si at hadde jeg ikke kommet meg over den kneika og kommet igang igjen tror jeg ikke på langt nær jeg hadde vært så motivert som jeg er nå, etter nærmere 5 år med sammenlagt trening!
    Bare det å tenke på hvordan jeg følte meg da får meg til å grøsse Smiley

    håper jeg fikk til å gi deg litt sånn "kom igjen" greie, det var det som var planen Smiley

    Honnør gitt av : DagE, 10. mars 2006, 23:49
    258  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Kosttilskudd!! 28. februar 2006, 22:03
    hehe, fint det ordnet seg, tror bare det var en haug med misforståelser ute og gikk, zma hjelper for min del skikkelig med søvn, og det er jo viktig i seg selv, så føler jeg meg uthvilt og klar til ny trening, mange har skrytt av at de får litt "pump" av den også.
    lykke til!
    Honnør gitt av : Flinken_20, 28. februar 2006, 22:27
    259  Generelt / Ã…pent forum / SV: triste saker 27. februar 2006, 14:02
    Du kunne jo bare rett og slett ta på deg ansvaret med å introdusere disse tenåringene til begrepet 'ass to the grass'...

    skulle gjerne gjort det, skulle egentlig snakke med treningsinstruktøren siste dagen jeg var der borte, men så dukket noe uventet opp, og jeg kom meg ikke på trening den dagen. Smiley
    Er ikke noe lurt å gå bort til mennesker i en tropp og forklare dem hvordan de egentlig skal ta øvelsen, da er det mye bedre å få personen som har ansvaret til å gjøre det.

    Det der kommer en ikke unna tror jeg. Er slik overalt... noen tar bøy i smithmaskin, men ser mere ut som good moornings. Andre pumper opp biceps mens de diskuterer hvor de skal drikke etterpå og vedder om hvem som må drikke om han ikke klarer de siste 6 repsa. De pt folka bryr seg kun om de som betaler for timer... har aldri sett en pt ta ansvar for feil trening. Det er synd.

    Synes virkelig at det skulle vært noe regler mot sånt som dette, en burde hatt mer ansvar som lærer og veileder, å se at folk trener feil og ikke gjøre noe med det burde føre til advarsel og så rett ut.
    Når folk velger og melde seg inn i ett treningsstudio gjør de det for de vil endre livssituasjonen sin, kanskje slanke seg, bli litt større, få litt bedre form.
    Når de da trener så kraftig feil at det ikke lenger er helsemessig trygt for dem å gjøre det, synes jeg virkelig at treningstudioet skulle hatt ansvar for å gjøre noe med det.
    Honnør gitt av : Leifen, 28. februar 2006, 22:19
    260  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Kosttilskudd!! 28. februar 2006, 19:08
    ok, nå forstår jeg litt hva du mener, du tror vi har funnet ett slags vidundermiddel som ikke er ulovlig som vi kan anbefale deg?
    da kan jeg jo si at dette ikke finnes, men siden du ikke vil ha anbefalt mat eller proteintilskudd kan jeg jo si kreatin, zma, celltech, v12 og slike ting, dette er ikke noe vidunderkurer, men det kan ha en liten virkning for deg.

    må unnskylde tidligere innlegg, det virket som du mente vi brukte anabole steroider hele gjengen, og slikt er ikke noe fint å kaste på folk.
    Litt bedre formulering neste gang, så vil du nok få bedre svar.

    men over til spørsmålet ditt, mange her inne sverger til kreatin som ett tilskudd til mat og proteinpulver, det er ett lovlig stoff du kan få kjøpt i butikken som gjør at kroppen tar mer vann til seg, og på den måten fungerer nettopp mat og proteintilskudd inntaket bedre.
    Desverre er nok dette ikke noen superløsning om du vil bli supersterk på null komma svisj, det eneste som virkelig hjelper er tid, godt kosthold og bra treningsteknikk, men det hjelper nok litt på.
    Det finnes ett utall med forskjellige tilskudd, mange uten eller med liten virkning.

    Det beste er og blir desverre ett godt mat inntak.

    jeg personlig er veldig fan av zma, som er tabeletter man får kjøpt i alle treningsbutikker, dette skal vistnok øke den naturlige testosteronproduksjonen din, slik at du bygger mer muskler, men det eneste jeg har fått utav den er bedre søvn, som egentlig er mer en godt nok for meg.
    Honnør gitt av : Flinken_20, 28. februar 2006, 20:02
    261  Generelt / Diskutèr artikler / SV: Arm program over 9 uker 27. februar 2006, 12:31
    Ja nei, den står vel ganske så "på stde hvil". Så hadde tenkt til å øke treningen litt jeg. Ettersom at fremgangen er minimal. Men skal jeg gå ned til kun en gang i uken da? Synes det blir rart, men hvis det er eneste mulighet så?


    ville faktisk konsentrert meg om andre muskelgrupper og heller gått ned i biceps, bruk tiden din på basisøvelsene knebøy, markløft og benkpress heller, dette er øvelser som trener større flater av kroppen din.
    Og du må huske på at du skal ha vanskelig for å bygge 50 cm armer når du ikke klarer 80 kg i benkpress om du skjønner.
    Ved Ã¥ gjøre hele kroppen sterkere vil du automatisk ogsÃ¥ gjøre armene sterkere. 
    Anbefaler at du trener mindre biceps, og vil du ha større armer, heller trener triceps som er mer "lettrent" da den er en større muskelgruppe.

    Vet det er vanskelig å gjøre dette, da det virker litt unaturlig, men stol på meg, jeg tenkte også "tren mer biceps, så blir de større" hadde faktisk egen bicepsdag før, gjorde egentlig bare armene vondt verre.
    Nå som jeg konsentrerer meg om basisøvelsene føler jeg virkelig at armene har kommet frem også.

    klask på ett par set etter en lang ryggdag bare for å få peak, så skjønner du hva jeg mener.
    Du vil virkelig merke at armene har fått kjørt seg om du tar markløft, chins, nedtrekk og slike øvelser på alvor.
    Honnør gitt av : Wacko, 27. februar 2006, 15:37
    262  Kosthold / Oppskrifter / SV: Kylling og fuglevirus?? 26. februar 2006, 22:44
    Hjelp!

    Nå har jo fugleviruset kommet inn for fult her i Europa også, fugler i Svergie er smittet, og med alle harry turene vi nordmenn utfører årlige, er det bare ett tidsspørsmål når alle Kyllingene våre er dødlige! Og alle vi som trener, har som oftest et kylling måltid, om ikke daglig, flere ganger i uken. Hva skal vi gjøre nå da. Jeg lurer, noen som har noen svar på dette, hva skal kylling erstattes med? Skal den erstattes? Huh (Jeg lette etter poster, men fant ingen som var lik denne, håper ikke jeg overså noen, for er irriterende med folk som sender en ny post på samme tema som nettopp er sendt, så håper ingen har noe på dette før Wink)

    Scared Wacko.

    Husk at 60 stykker har død av h5n1 viruset, og dette over 5 år, det menes at 1 milliard mennesker kan ha vært eksponert for dette viruset, men enda har det ikke mutert over til det fryktelige influensaviruset folk er redde for at det skal bli.
    Det er flere som har død av legionella i norge en det er folk som har død av fugleinfluensa i noen av de landene denne sykdommen har berørt.
    Det er større sannsynlighet for at du får kreft, blir påkjørt av en opel astra eller bare sklir og slår hodet ditt i toalettskålen en at akkurat du kommer til å få dette fryktelige viruset.

    Spis kyllingen din du, stek den godt bare, så du ikke får samonella, den sykdommen derimot er litt mer reel, om du er over hos søta-bror og handler kyllingfilet.
    Honnør gitt av : Vidis, 26. februar 2006, 22:52
    263  Generelt / Ã…pent forum / triste saker 26. februar 2006, 16:00
    Må bare blotte hjertet mitt for noe jeg synes var skikkelig trist da jeg trente på åkra på karmøy i forrige uke.
    Var på gjestetrening da jeg opprinnelig kommer derfra men har valgt å bosette meg i Stavanger i forbindelse med skole.
    Trente med ntf, og dette gikk fint, ingen problemer så langt.

    Det som plaget meg var at denne plassen desverre var befestet av noen veldig store 18-19 åringer som mest sannsynlig har fått smaken på litt for kraftige tilskudd.
    (hvordan begrunner jeg dette tenker du sikkert, og det kommer jeg til nå. )
    Grunnen til at mine store mistanker for juks var at de umuligvis kunne blitt så store på naturlig måte da de,
    1. Trente utrolig feil
    2. beskrev hvor dårlig kosthold de hadde (til hverandre)
    3. konstant skrøt over hvor sterke de var (til hverandre), hvor vondt de hadde i armen, og det beste som var var å jage smerten bort med enda ett biceps-set.

    Hvem er jeg en kar som sitter her og klager på folk som har valg sin egen vei i livet tenker du kanskje, dette har trådstarter ingenting å legge seg oppi, tenker kanskje noen andre.
    Og det er helt sant, hva disse karene velger å gjøre med livet sitt, har jeg ikke noe med.
    Problemet er desverre ikke disse menneskene, men treningsinstruktør/Pt.

    PT på stedet (som er hovedårsaken til irritasjonen min)sto desverre bare og så på at disse karene løftet 160-180 kilo på knebøy med 20 graders bøy (skrøt hemningsløst over at de klarte 6 reps.)
    De gikk faktisk ikke ned til anstendige 45 grader+ på oppvarmingssett med 20 kilo stang heller.
    Han satt inne på kontoret sitt og sendte sms mens disse guttene desverre drev på med sin daglige rutine (dette skjedde over flere dager da jeg var der.)

    Jeg ble så redd for han ene som ville imponere damen sin med 170 i knebøy, og nesten kom ned over 15 grader i bena og på den måten kom såvidt opp igjen at jeg klarte ikke å konsentrere meg om egne set. (han fikk rullet den opp igjen med en sliten rygg)
    Og ja, uten noen form for treningspartner tok han dette stuntet.
    Han var maks god for 100 kilo på ordentlig vis.

    problemet mitt med denne pt'en ble forsterket da jeg faktisk så at disse guttene, som var idoler eller ikoner for mang en ung og utrent nybegynner hadde klart å smitte av seg sine utrolig dårlige treningsteknikker til hele senteret.
    Her var det 50 kilos 40 åringer som rullet opp 20 kg bicepshantel med hele kroppen samt ben + mye mer.
    De trodde selvsagt at det var sånn man ble store og sterke.
    Var faktisk en 60 kg mann som hadde mest sannsynlig tapt ett veddemål på nyttårsaften i år som ville trene mellom meg på benspark, og presterte å ta på nesten det dobbelte av det jeg hadde selv om han kanskje ikke hadde klart halvparten med god teknikk.

    Hele senteret var desverre så overdrøsset av dårlig teknikk og treningsskader (var vel mest det det var snakk om, vondt her, vondt der. )

    og da lurer jeg forferdelig på, er det ikke treningsinstruktøren (som jeg har kalt pt siden han også hadde denne stillingen) som er ansvarlig for at menneskene som har forvillet seg inn på gymmen hans trener skikkelig og at han bør prøve å bekjempe slike ting med rota? Slik at han ikke har ett gym fylt av mennesker med kroniske skader?
    Er det ikke vanlig ettikk å sørge for at kundene dine ikke skader seg selv når du vet de gjør feil?
    Det var trist å se synes jeg, skikkelig trist.


    hvordan klarer denne karen Ã¥ sove om natten? 

    p.s. var en veldig søt jente der som tross all logikk faktisk hadde utrolig fin treningsteknikk og imponerende smarte vrier på ganske mange styrkeløft øvelser, så det finnes en uslipt diamant i enhver søppeldynge.
    Honnør gitt av : Il Gladiatore, 26. februar 2006, 16:08
    264  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Proteinpulver+vann 18. februar 2006, 12:58
    Da er det ikke så farlig, men husk, det er mange fine næringstoffer i frukt og bær som du kan dra nytte av på trening.
    Jordbær foreksempel inneholder mange hundre forskjellige næringstoffer, inkludert proteiner, alkohol! og mineraler+vitaminer.

    Om du ikke liker proteinshakene så godt med vann anbefaler jeg å sende mail til de større produsentene og spørre om smaksprøver på nettopp proteiner som er gode å drikke i vann, så får du tilsendt smaksprøver i posten og kan smake deg frem til noe du liker.

    kjøpte i en periode proteiner uten smak som jeg tilsatte juice, dette var ganske godt i en periode, før jeg ble skikkelig dritlei, dyrt var det også!
    Samme med melk, blir jo fint en liter til dagen, og det 300 kroner i måneden bare der.
    (er student, så jeg må tenke sånn.)
    Etter hvert som jeg begynte å tenke litt mer på karbohydrat inntaket mitt bestemte jeg meg for å drikke vann med proteinshaken, dette også fordi

    jeg ble mett av melk og proteiner og slet litt med å få i meg føde utenom.
    Fordelen vann+proteinpulver er da at en lettere får i seg vanlig føde utenom.
    Honnør gitt av : Flinken_20, 20. februar 2006, 17:00
    265  Trening / Styrkeløft / SV: lÃ¥st pÃ¥ 140 kg i benk 18. februar 2006, 04:51
    Har du lyst på 140 fort ?

    - Kutt ut et fastsatt treningsystem akkurat den tiden du skal bruke til å greie 140 ( du kan starte med dette igjen etter du har perset ).

    - Tren benk minst 2 ganger i uken ( helst 3 hvis du tåler det ).
    Hvis du kjører tre, så bør en av de øktene være med lavere vekter og intensivitet.
    Synes du dette er mye og takler ikke mengden, så er det bare å gå tilbake til det gamle opplegget etter 140 har gått opp.

    - Tyn deg på trening, men ikke overdriv ( du tar ihvertfall ikke 140 hvis du skader deg ).

    - På minst en av de øktene ( helst to ) skal du løfte over persen din. For å få til dette lager du en trekloss som legges på kassen for å korte løftedistansen og minske distansen stangen synker ned i brystet.
    En fornuftig klossestørrelse for deg vil være rundt 7cm.
    Men en 7 klosse skal du normalt være istand til å greie 15-20 kg over din pers... Det vil si at du skal rutinemessig kjøre med 150-160 kg og disse vektene skal du bli skikkelig vant med.
    Ps. På den lette dagen kjører du vanlig benk...

    - Varm opp til du kommer til den tyngste arbeisvekten du har tenkt å ta den gitte dagen, og kjør deg ut på vei ned. Jeg ligger på ca. 10 arbeidsett pr. økt ( ofte høyere også ).
    Ps. Jeg bruker å ta av ca. 10 kg for hvert sett jeg jobber meg nedover.

    - Kjør dette opplegget helt til at 155-160 går greit på 7 klossen og du synes at disse vektene kjennes greie ut ( det vil si at du ikke blir vettskremt når du løfter de ut av holderen ).

    - Når du har nådd punktet over, så ta deg tre til fire dager treningsfri å få i deg mye næring og søvn.
    Legg så på 140 å si til deg selv at denne vekten må skrapes ned fra taket etter at du har løftet den.

    Greier du ikke 140 etter en 3-4 uker med dette så blir jeg forbauset !?
    Lykke til !!  2thumbsup

    tusen takk for dette! Har snust litt på halvliterflaske med vann som de andre gjør på treningsstudioet, tror jeg skal prøve dette!
    Gir deg en honnør og printer ut dette innlegget og tar det med på trening!
    Honnør gitt av : Leifen, 19. februar 2006, 23:12
    266  Generelt / Loggbok Online / SV: Gammel gutt i startgropen 18. februar 2006, 05:11
    Sitat
    Har forresten et spørsmÃ¥l som jeg kommer til Ã¥ legge inn pÃ¥ treningsforummet ang spising.   Jeg skal jo trene kl 10 om morgenen og bør ha nok byggesteiner i kroppen før treningen starter. Se pÃ¥ SPISETIDER???.


    Her strides nok de lærde, men jeg personlig sørger for å ha god mat i magen ca 2 timer før trening, dette også ett ganske karbohydrat-rikt måltid slik at jeg har energi nok til treningen.
    Å spise rett før gjør meg litt rar i magen, noe som kan slå ut litt feil i forhold til kardio, eller slå ut feil vei når jeg tar markløft Smiley.
    Det viktigste er iallefall å få i seg tilstrekkelig med energi slik at du orker treningsøkten.

    Etter trening er det også mange forskjellige meninger, noen sier at en skal få en blanding av proteiner og karbohydrater med en gang en er ferdig på trening, jeg prøver å få dette i meg ca 1-2 timer etter trening senest.
    Men nå er jeg ikke på "deff" selv, så jeg spiser nok mer en nok ellers også.
    Honnør gitt av : DagE, 19. februar 2006, 02:42
    267  Trening / Forum for ungdom / SV: 500 armhevninger 18. februar 2006, 13:06
    er det noe jeg er imponert av, så er det lårene til skøyte-folket, damn!

    (300 inlegg, feire feire)
    Honnør gitt av : Leifen, 18. februar 2006, 13:10
    268  Kosthold / Kosttilskudd / SV: "I Norge spiser vi mer proteiner enn det vi trenger..."? 15. februar 2006, 20:57
    Har du noe dokumentasjon om dette. Alltid greit å ha på lager når ernærings-er-no-dritt-gym-lærere snakker om ting de ikke kan..

    dette er noe som oppsto i den perioden hvor absolutt alt var kreftfremkallende eller årsaken til hjerte og karsykdommer.
    Jeg refererer fra en oppgave jeg hadde i ernæring, og informasjonen jeg fant kommer fra www.trim.no og www.slankenett.no

    "når protein omdannes til energi, vil det dannes nitrogenholdige stoffer som i større mengder er ugunstig for kroppen.
    Imidlertid har vi utviklet gode mekanismer til Ã¥ skille ut og uskadeligjøre disse stoffene og tÃ¥ler derfor store mengder proteiner, for de som 
    --> ikke sliter med nyreprobloemer fra før, er det ingen grunn til å være redd for å spise for mye proteiner <--. "
    Honnør gitt av : HITman, 15. februar 2006, 21:25
    269  Generelt / Ã…pent forum / SV: Hva er vitsen med trening nÃ¥r... 21. januar 2006, 13:56
    en annen god grunn til å trene er jo for å holde seg selv i form og ikke forfalle, er ikke akkurat sunt å se ut som en deltaker i slankekrigen heller.
    Man blir syk av å ikke bevege seg, og i dette samfunnet blir mange syke.

    Å holde seg i form er en ting, å bygge muskler går vel mer på lidenskap.
    Er ikke alle som har drømmer om å stå på scenen og stramme muskler og lår heller, men bare holde seg i en så god form at man kan være med å flytte når venner trenger en, man kan være med å spille fotball når venner vil det, og man kan være med på alt som er gøy uten å måtte ta pause etter to minutter.

    Samtidig så forfaller ikke musklene når man slutter å trene, de forsvinner kanskje, men de kommer mye fortere tilbake igjen når man begynner å trene igjen.

    Helsemessig er det bra å bevege seg, det er du vel enig i?
    Trenger nødvendigvis ikke være 6 dager i uka på treningssenter, men 2-3 ganger i uka holder kroppen fornøyd.
    Honnør gitt av : Vidis, 15. februar 2006, 20:42
    270  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: boksing 08. februar 2006, 21:09
    Som høyrehendt bør du bruke venstrearmen til å jabbe med - og venstresiden av hjernen til å skrive med.

    hehe, den var ganske god, råd og en gjemt frekkis Smiley
    Honnør gitt av : Advocatus Diaboli, 08. februar 2006, 21:21
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 17
  • 18
  • 19
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!