Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 3076  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Syntrabol i fra netrition på: 30. mars 2004, 14:44
    Ja, det er synd at det skal være så vanskelig. Men når det gjelder melding fra posten om at produktet inneholder stoffer som er definert som legemiddel i legemiddel-loven (og tro meg, det er MYE som er tatt med i vedlegget til den loven), er det bare å kaste inn håndkleet.
    3077  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: trenger hjelp med biceps på: 30. mars 2004, 14:03
    Ta en titt under "training advice" på de offisielle hjemmesidene til Dorian Yates. Det er et faktum at denne kjempen etter mange års studier og prøving og feiling endte opp med en biceps trening på KUN 3-5 ARBEIDSSETT MED HØYEST MULIG INTENSITET. De fleste som trener gjør den feilen at de aktiverer biceps for ofte, for mye, ikke tilstrekkelig intenst og med manglende konsentrasjon.
    Når jeg blir bedt om å trene folk som har stagnert i ønsket om å bygge muskler, starter vi alltid med å avlære alle tidligere feil. Etter en pause (1-2 uker)  skal de komme tilbake på trening 100% konsentrert for å gjøre jobben. Rett etter ryggtrening går vi løs på biceps-varmer opp ett sett ( bra oppvarmet etter ryggtrening), deretter ETT enkelt arbeidssett med MAX intensitet per øvelse, totalt 3-5 sett. Det er viktig å utnytte den negative fasen av hver eneste reps, forced reps, partial reps og drop-sets er bra , men bare etter failure, og ikke mer enn tre uker etter hverandre. I 36 timer etter trening er det bare å dytte i seg så mye proteiner og mye essensielle fettsyrer som vedkommende klarer, pluss karbo (individuelt behov -varierer mye).
    3078  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: får f.... ikke volum på biceps på: 30. mars 2004, 13:50
     Tongue

    sorry the story continues;
    4) kjør ett skikkelig tungt sett med curl med stang (kan varieres fra økt til økt). Avslutt med partial reps og drop-sett
    5) ett tungt sett med konsentrasjons-curl, avslutt med slow negatives
    6) ett til to tunge sett med hammer curls (VIKTIG øvelse for å få volum på biceps), avslutt som for konsentrasjonscurl.
    7) Hvil. Det kan være fornuftig å kjøre en veldig lett uke eller ta fullstendig hvile hver tredje eller fjerde uke-avhenger av den enkeltes tilstand
    3079  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: får f.... ikke volum på biceps på: 30. mars 2004, 13:46
    Mye enig med GerberD. Et hovedproblem med trening for muskelvekst er at vi har lært så mye feil knyttet til treninga som må avlæres. Som trener har jeg ved utallige tilfeller måttet gå gjennom denne prosessen, men i de fleste tilfeller har de som har fulgt oppskriften aldri vokst bedre enn med noe som likner følgende;

    1. Vær sikker på at du ikke er overtrent-ta i så fall pause
    2. Tren biceps en gang i uka, rett etter ryggtreningen (samme dag)
    3. etter et oppvarmingssett;
    3080  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: få 1 inch større armer på 3 treninger på: 30. mars 2004, 13:38
    Jeg skal ikke ta stilling til påstanden om 1 inch, men jeg har i hvert fall gjentatte ganger observert følgende;

    Typisk målgruppe:
    Folk som trener for økt muskelmasse, har brukbart treningsgrunnlag uten å ha mye erfaring, og som for lenge har trent med høyt volum eller etter HST-prinsippene kan oppnå utrolig fremgang på kort tid ved å gjøre følgende:

    Resept:
    -ta en pause
    -kom tilbake til gymmet med maks motivasjon
    -tren knallhardt med tunge vekter, drop-sets og få sett, og bruk partial reps/static hold/slow negatives for å oppnå maks intensitet
    -akselerer inntaket av protein  (3-3.5 gr pr kg kroppsvekt) og essensielle fettsyrer (tilvenning viktig, men så mye som 6 spiseskjeer pr dag ved slik trening)
    -hvil mye (tren muskelen en gang pr uke maks)

    Intensitet fører ikke til overtrening for den som har grunnlaget. For mye volum, og særlig volum-trening med for stor intensitet/hyppig trening fører til overtrening.
    3081  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Tech Nutrition- Er det verdt pengene? på: 30. mars 2004, 13:15
    Enig med GerberD.

    Til nameless:
    -inntak av essensielle fettsyrer avhenger av kroppsmasse, hvor mye og intenst man trener, og kosthold forøvrig. Trener du intenst eller mye; ta langt mer ess. fettsyrer enn en som ikke er fysisk aktiv (fire-fem spiseskjeer pr dag hvis du trener høyintensivt).
    -MM: ja, det er igrunnen historie nå, og man kan trygt si at verden går videre uten dette produktet på markedet. Jeg syntes allikevel at dette var i særklasse på det norske markedet når det gjaldt sub-optimale treningsprogrammer.

    -om TN- Uberettiget kritikk? Produsenten vil selvsagt argumentere for at prisen gjenspeiler den høye "kvaliteten" på produktet. jeg kjenner INGEN som har hatt dårligere resultat av å bruke feks Whey tech fra PF i stedet for PI fra TN. Hvorfor markedsføres ikke Basic Whey i de store kjedene som selger over disk? jeg håper ikke PI setter standarden for prisen på proteintilskudd her til lands. Når det gjelder øvrige produkter fra TN: Creaforce er MYE dyrere og ga i hvert fall meg ingen effekt sammenliknet med V 12 fra San. Når det er sagt finnes det selvsagt enda dyrere tilskudd fra andre produsenter som feks Muscle Tech (eller Bull-Tech som enkelte kaller det.).

    -Vi lever heldigvis i et fritt land hvor ulike produsenter kan tilby ulike produkter til ulike priser. Den enkelte står -så lenge mangfoldet i markedet opprettholdes- til å velge det produktet hun/han ønsker. Har man et emosjonelt forhold til et produkt er det jo bare å fortsette å kjøpe det.

    -Når noen på gymmet spør meg om råd svarer jeg alltid ærlig. Det har vært moro å se stadig nye folk som oppdager at det som teller når en har fått et visst grunnlag er 3 ting som fremmer muskelvekst;
    -HARD trening og begrenset volum
    -HARD trening og begrenset volum
    -RIKELIG med protein, essensielle fettsyrer, og karbo tilpasset den enkeltes behov.


    3082  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Tech Nutrition- Er det verdt pengene? på: 30. mars 2004, 11:04
    Udo's Choice er bortkasta pengar i forhold til  tran/ Omega-3 anriket tran. Omega 6 og 9 får folk flest nok av igjennom det daglige kostholdet.

    Ja, for FOLK FLEST, så er det helt riktig!  De som trener virkelig intenst og er opptatt av optimal restitusjon får IKKE nok gjennom "det daglige kostholdet". Personlig har jeg veldig positive erfaringer med UC i fohold til rene omega-3 produkter, og det er derfor blitt ett av de faste tilskuddene jeg alltid bruker.  buttrock
    3083  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Tech Nutrition tar oss for idioter på: 30. mars 2004, 10:24
    Jeg kunne ikke vært mer ening med deg.  Tech Nutrition har svært suspekte måter å markedsføre seg på. De sponser blant annet treningsbladet MuskelMedia og lager såkalte "artikler" som egentlig er kamouflert reklame for deres produkter. MuskelMeida er forøvrig et elendig søppel blad som kun oversetter engelske artikler og nye "forsningsresultater", det finnes ingen sammenheng i deres artikler.

    Ja, jeg må si meg enig. Synes ikke noen av produktene til TN er verdt prisen. Heller ikke basic whey; etter min mening et dårligere produkt enn Whey tech fra PF.
    Og når det gjelder Muscle Media er det bare en ting å si; om en følger en del av de såkalte "vitenskapelige" rådene der, kommer en ikke i nærheten av trening for optimal muskelvekst for den som er over nybegynnerstadiet!!!
    3084  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Tech Nutrition- Er det verdt pengene? på: 25. mars 2004, 11:11
    Helt enig med de som sier at essensielle fettsyrer (jeg sverger til UDO`S CHOICE) er en bedre investering enn pyroburn. Dessuten er det kosthold og aktivitetsnivå som er de viktisgste parametrene når det gjelder fettprosent.
    Forøvrig synes jeg protein isolate er et bra produkt, men ALTFOR dyrt med de mengdene jeg trenger av proteintilskudd. Jeg synes wheytech fra proteinfabrikken er omtrent like bra til en rimeligere penge, forutsatt at en handler store kvanta. Kokk
    3085  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: trenger hjelp med biceps på: 24. mars 2004, 10:34
    Kjører 3-splitt program.

    Vil trene biceps mer enn til vanlig, og har tenkt til å kjøre sett hjemme med manualer. Hvor mange sett bør jeg kjøre, og hvor mange reps?

    Hvis jeg trener biceps på mandag, når kan jeg trene den igjen da? Muskler trenger jo hvile for å bygge seg opp igjen.

    Det siste er nettopp poenget. Du kan selvsagt få framgang av volum-trening, og det er store forskjeller i hvordan folk responderer på trening. Men jeg er enig med de som peker på at biceps får mye stimuli gjennom rygg-trening, og at biceps bør trenes med begrenset volum. Selv har jeg definitivt fått mest ut av følgende;
    -trene biceps en gang i uka på samme dag som rygg
    -tren med svært høy intensitet på få sett: totalt 3-5 arbeidssett fordelt på 3 forskellige øvelser

    Du kan jo prøve det i noen uker, og se hvordan kroppen reagerer.
    3086  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Re: Ehhh... på: 19. mars 2004, 14:24
    Flott dame! Cheesy
    3087  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Re: Herremini!!! på: 19. mars 2004, 14:22
    Har lest en del intervjuer med Mr Valentino som i grunnen ytterligere bekreftet at denne mannen har alvorlige problemer (langt utviklet megareksi, noe han selv innrømmer).
    3088  Kosthold / Kosttilskudd / Re: Kreatin og alkohol? på: 19. mars 2004, 14:13
    Det kommer helt an på hvor mye du drikker, så klart! Men hvis du er i slutten av en oppladingsfase er det en ting jeg kan fortelle deg; IKKE drikk deg full! Du vil få noe helt sinnssvak dårlig væskebalanse.
    God helg!! :Smiley
    3089  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re: min 4 splitt på: 19. mars 2004, 14:08
    For all del, det finnes sikkert mange veier til Rom...Kommer selvsagt an på hvor godt grunnlag du har, og hva du putter i deg. Hvis du har et så godt grunnlag som programmet tilsier kan du jo gjøre et eksperiment med en helt annen tilnærming.

    Eksempel: kjør tre-fire øvelser for bryst men kun ETT ENESTE SETT til MAKS. på hver øvelse. Og da mener jeg maks med drop-sett. For å gjøre dette trenger du sjølsagt skikkelig oppvarming og syk konsentrasjon og viljestyrke. Cheesy
    3090  Trening / HIT / Re: HIT - bla hitman se her :) på: 19. mars 2004, 14:00
    Noe av det morsomste med å trene for økt muskelvolum er mulighetene for variasjon av mange variable - det gir den enkelte muligheter til å eksperimentere. Generelt får jeg inntrykk av at mange trener med for mye volum og for lite intensitet, eller enda verre; med for mye volum OG høy intensitet.

    For å Sitere Dorian Y:

    "One set with 100% does the job. The message that you need more size and strength has been sent to the muscle... It's my contention that to send a second or third message via a high-intensity set confuses the muscle-building process. You'll end up spending more time recovering from your workouts than growing from them."
    Dorian Yates.

    Sider:
  • 1
  • ...
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!