Visning av honnrposter for Imperiosus
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 6
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Glenn - 2.0 22. januar 2013, 00:24
  Yo!

  Da er det på tide å komme i gang med loggen igjen. Ikke fordi det er så mye spennende å skrive, men fordi jeg er en slapp type som trenger en logg som motiverer.

  Jeg returnerte fra Den Dominikanske Republikk i slutten av november og har trent ålreit siden den gang. Kroppen var skrøpelig ved hjemreise og det tar litt tid å hente seg inn. Formen begynner å komme seg tilbake og jeg har kun et mål i år! Det er å vinne Showliften...

  One love  
  Honnr gitt av : Bluebearworkout, 25. januar 2013, 12:30
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Glenn - 2.0 22. januar 2013, 10:02
  Herlig,du er tilbake:)
  Jepp! Håper alt står bra til med deg Smiley
  Dette kan bli spennende! 90 klassen er beinhard!

  Du, når du tar deg ei ukes PSMF, er det da mandag tom fredag eller mandag tom søndag?
  Grunnen til at jeg spør, er fordi jeg erfarer at den heftigste nedgangen i vekt (og midjemål) kommer de første dagene. Ergo, har lyst til å begrense meg til bare 5 dager Food
  Heidu!

  Når jeg bruker PSMF-dietten så har jeg vanligvis hatt oppkarbing på søndag og oppkarbing igjen på lørdag eller søndag. Det er klart at det største vekttapet kommer de første dagene da kroppslagrene for glykogen er fulle og en masse vann er bundet opp i dette. Om du går 5 eller 7 dager vil nok ikke utgjøre de store forskjellene i det store og hele, men benytter du uken til deload (som jeg sterkt anbefaler) så er det jo greit å sette av en uke til dette.

  Poenget med dietten er jo å skape et enormt kaloriunderskudd og går du en uke +/- 2 dager hver mnd hvor du spiser 1200 kcal/dag(behov 3000? underskudd 1800?) så vil det jo faktisk utgjøre 3600 kcal i mnd og litt over 5 kg (7500 kcal = 1kg) i året. Så kanskje det betyr en del allikevel?

  Det hele er unøyaktig regnet sammen og virkeligheten er nok en litt annen. Blant annet så reagerer kroppen kraftig på en slik super ekstremdiett og forbrenningen blir nok sterkt nedsatt for hver dag som går under dietten, spesielt den første uken. Oppå det hele kommer den nedsatte aktiviteten som ofte ubevisst kommer som følger av lite energi og overskudd. Så som du sier så kommer nok den største fettforbrenningen de første dagene og så avtar forbrenningen i en logaritmisk kurve.

  Mitt tips til deg er å gjøre det du føler for og det du tenker er best. Jeg kan ikke svare noen konkret på dette, da det finnes for lite studier som er gjort på slike dietter og jeg må bare basere mitt svar på den kunnskapen jeg sitter inne med og som er tilgjengelig i dag Smiley
  Honnr gitt av : Bluebearworkout, 25. januar 2013, 12:29
  3  Trening / Strongman / Sv: Kvalik til VM i Strongman Fitness - 15.12 30. november 2012, 18:01

  Fint om dere som tror dere vil delta på dette melder interessen, så skriv dere på ryktelista her:

  Kvinner:
  1)


  Herrer:
  1) Glenn Ole Lie


  Smiley
  Honnr gitt av : Lars E., 30. november 2012, 19:54
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: NKS - WSM 2012 (-105kg) 15. oktober 2012, 12:59
  Hahaha, put your money where your mouth is! Helt andre vekter her enn på showliften (130-80-2x130) og sist jeg så deg i aksjon på konkurranse klarte du ikke løfte en stokk på 130 kg.  Wink
  Hva har dette med meg å gjøre? Jeg hadde jo selvsagt ikke håndtert den serien der på noen som helst måte. Jeg veier ikke 105 kilo og skal ikke stille i VM for Norge. Selvsagt er vektene mye høyere på et VM i 105 klassen, det skulle bare mangle. Men poenget er at det å utføre 4 slike løft i en medly med en vekt som er godt under din egen maks i øvelsen ikke burde ta 30 sekunder.

  Skal du sammenligne med meg og showliften i fjord så har jo du mye høyere maksløft prosentvis i de respektive øvelsene sammenlignet med konkurransevektene enn hva jeg hadde på showliften. Jeg hadde vel knapt løftet noe særlig mer enn det som måtte opp der.

  - Vektene i seg selv er jo irrelevant så lenge dette er vekter som sitter og kan løftes når som helst.
  Honnr gitt av : Lars E., 16. oktober 2012, 23:03
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Tim Strongman-90kg mot NSM-90 08. september 2012, 19:53
  Trening lørdag 8. Setember.

  Hadde med treningsforum med kamera på trening i dag:

  Elipse 10min.

  Apollons:

  10x40kg
  8x60kg
  6x80kg
  2x100kg filmet.

  Stokk:

  6x65,5kg
  4x85,5kg
  2x95,5kg filmet.

  Farmers 30meter m/vending:

  32kg
  52kg
  72kg filmet.

  Stein:

  10x60kg
  4x84kg
  2x100kg
  2x113kg
  2x145kg

  Og litt div serier, vet ikke hva de filmet der.

  Lov å ta i litt da, når man får filmteamet på besøk Wink
  Honnr gitt av : tobiasht, 12. september 2012, 14:00
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Glenn - Just chillin 03. august 2012, 13:20
  Hei Glenn,
  Virker som du har stålkontroll på vekta. Du kjører jo ofte psmf. En uke om gangen typisk? Uten å miste særlig styrke ser det ut som? Men det jeg lurer mest på er hva du spiser til vanlig, for å opprettholde/øke styrke, uten å legge på deg fett. Hadde vært interresant å sett et typisk opplegg for mat+tilskudd på deff og til vanlig, hvis du gidder.
  Mvh stor fan Wink
  Hei Setesdals sterkaste.

  Jeg begynte med intermittent fasting rett etter showliften i fjord og jeg tror det gjorde at jeg fikk en veldig god fremgang det kommende året og frem til nå. I starten av Januar så begynte jeg også å kjøre PSMF en uke hver mnd som også da var en deload uke. Dette fungerte egentlig veldig bra og jeg økte bra i styrke denne perioden selv om jeg gikk ned 2-3 kilo i løpet av noen måneder. Jeg er allikevel litt usikker på om jeg kommer til å gå tilbake til dette, da det er veldig krevende psykisk å gå en uke hvor man bare spiser protein. Men jeg kommer helt sikkert til å gjøre det i korte perioder i hvertfall. Hvis man vender seg til PSMF-dietten tror jeg det kan være en god diett å kjøre for eksempel de siste 5 dagene før en konkurranse, sammenlignet med å for eksempel ligge i kaloriunderskudd de siste 4 ukene før innveiing.

  Når jeg begynte med strongman trening igjen i Mai så gikk jeg bort fra den periodiske fasten og økte vel egentlig dårligere i perioden frem mot Vahalla enn jeg hadde gjort ellers i løpet av de siste 8 mnd med fasten, i tillegg til at jeg vel la på meg mere fett i denne perioden også. Så jeg er ganske bestemt på å ikke gå bort fra fasten på en god stund nå.

  Jeg har aldri fulgt noe spesifikt opplegg med mat hvor jeg skal spise bestemte matvarer til bestemte tider, men jeg har alltid en plan for hva slags fordeling jeg vil ha av makronæringsstoffene (fett,protein,karbohydrat). Uansett hva jeg driver med, om det er opp/ned i vekt så pleier jeg å bruke 1g/2g/3g for henholdsvis fett/karbohydrat/protein pr kilo "fettfri" masse som en tommelfinger-regel. Så for meg på denne deffen så satte jeg opp at jeg veier 80kg fettfri(er nok ikke helt korrekt,men sånn sirka). Så da skal jeg altså spise 80gram fett, 160 gram karbohydrat og 240 gram proten som da tilsvarer 2320 Kcal. Dette er et greit sted for meg å ligge hvis jeg skal ned i vekt og har en moderat/lav treningsmengde.

  Skal man opp i vekt så må man øke på karbohydrat og/eller fettintaket. Proteininntaket er det ikke noe poeng i å øke uttover 3 gram-FFM da kroppen bruker mye energi på å skille ut unødvendig protein/nitrogen. Så på treningsdager når jeg skal opp i vekt eller vedlikeholde så vil jeg øke spesielt karbohydratmengden og komme meg opp på et kalori-nivå som jeg synes er passende, for eksempel lå jeg gjerne på 3200 kcal når jeg var i Spania og veide 86-87 kilo, men det blir jo litt irrelevant for deg som vel har en høyere vekt. På dager med treningsfri er det greit å ligge litt lavere på kaloriene, men allikevel ikke kutte ned alt for mye her. Det er jo tross alt dager som skal brukes på restitusjon og da trenger kroppen godt med næring. Men å kutte ned 2-300 kalorier på hviledagene er ålreit. Blir denne dagen ganske inaktiv er det greit å ikke øke karbohydrat-inntaket noe særlig over 2 gram-FFM og heller øke fettinntaket slik at du havner på det kalori-nivået som du ønsker.

  Så som du ser så er man rett og slett nødt til å loggføre det man spiser slik at man får fullstendig oversikt over næringsstoffene og kan justere inntaket på daglig basis. Jeg tror at hvis du begynner å logge kostholdet ditt så kommer du til å lære veldig mye om kroppen din og du vil etterhvert finne ut hvor din "sweet-spot" ligger når et gjelder kalori-inntak, men også om du responderer best på mye/lite karbo osv. Alle har en ulik metabolisme og man burde bare lære seg og bli kjent med sin egen.

  Når det gjelder kosttilskudd så har jeg prøvd en del forskjellige greier og jeg synes det er veldig spennende med nye produkter osv. Men det jeg synes fungerer best og jeg bruker på daglig basis er kreatin+Bcaa før trening og whey etter trening. Jeg er ikke noe fan av å erstatte naturlige proteinkilder med whey så jeg holder meg stort sett alltid til bare denne 50grams shaken etter trening. Ellers drikker jeg alltid tran Smiley.

  Hva jeg spiste i går:

  12.00
  10gram Bcaa

  14.00
  300gram torsk
  100 gram brokkoli
  40 gram fullkornsris
  12 gram tran
  15 gram peanutsmør

  15.30
  10 gram Bcaa
  5 gram kreatin

  16.30 PWO
  50 gram whey

  17.30
  120 gram tunfisk
  70 gram fullkornspasta
  4dl ekstra lett melk
  12 gram tran
  15 gram peanutsmør

  19.30
  200 gram svin indrefilet
  100 gram potet
  15 gram peanutsmør

  21.00
  300 gram mager kesam
  60 gram fullkornsris

  Kcal 2,329  Karb 173g  Fett 71g  Protein 245g

  Ganske kjipt og stusselig kosthold nå om dagen, men sitter hele dagen og leser så da blir det bare for å få i seg næring.

  Ellers et par ting man burde ha i bakhodet:
  - Spis mesteparten av kaloriene i måltidet etter trening eller i de påfølgende måltidene
  - Minimer karbohydrat-inntaket før trening og "spar" de opp til etter trening og på kveldstid
  - En dag med mye kalorier har lite å si på vektnedgangen din da det er det totale bildet som spiller en rolle (uke,måned)
  - Måltidsfrekvens har lite/ingen ting å si. Det er det totale inntak av næringsstoffene som utgjør resultatene
  - Vet du at du skal spise mye fet/kaloririk mat på kveldstid så kompenser og spis mindre tidligere på dagen
  - Hold deg til rene og naturlige matvarer som fisk, kjøtt, fugl, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, egg osv.. Det er alt for mange som tar snarveier med enkle matvarer som gir deg masse av enkelte næringsstoffer og alt for lite av andre. Det er veldig mye stoffer i matvarer som enda ikke er identifisert og det har desverre blitt alt for mye fokus rundt bare de 3 store (fett,protein og karbohydrat)

  Anbefaler deg å ta en titt på www.myfitnesspal.com
  Det er en genial side hvor man kan logge kostholdet sitt veldig enkelt. Det er over 100 000 matvarer fra hele verden i databasen, og hvis det er noe du ikke finner så kan du bare legge det inne selv. Tar meg ikke mer enn 2-3 minutter hver dag å logge her.

  Intermittent fasting : http://en.wikipedia.org/wiki/Intermittent_fasting eller leangains.com

  Nå ble dette veldig mye da! Men håper at noe av det kan hjelpe litt i hvertfall Smiley

  Håper å se deg tilbake i sporten igjen Wink

  Mvh  Honnr gitt av : P@L, 03. august 2012, 20:13
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Glenn - Just chillin 03. august 2012, 13:20
  Hei Glenn,
  Virker som du har stålkontroll på vekta. Du kjører jo ofte psmf. En uke om gangen typisk? Uten å miste særlig styrke ser det ut som? Men det jeg lurer mest på er hva du spiser til vanlig, for å opprettholde/øke styrke, uten å legge på deg fett. Hadde vært interresant å sett et typisk opplegg for mat+tilskudd på deff og til vanlig, hvis du gidder.
  Mvh stor fan Wink
  Hei Setesdals sterkaste.

  Jeg begynte med intermittent fasting rett etter showliften i fjord og jeg tror det gjorde at jeg fikk en veldig god fremgang det kommende året og frem til nå. I starten av Januar så begynte jeg også å kjøre PSMF en uke hver mnd som også da var en deload uke. Dette fungerte egentlig veldig bra og jeg økte bra i styrke denne perioden selv om jeg gikk ned 2-3 kilo i løpet av noen måneder. Jeg er allikevel litt usikker på om jeg kommer til å gå tilbake til dette, da det er veldig krevende psykisk å gå en uke hvor man bare spiser protein. Men jeg kommer helt sikkert til å gjøre det i korte perioder i hvertfall. Hvis man vender seg til PSMF-dietten tror jeg det kan være en god diett å kjøre for eksempel de siste 5 dagene før en konkurranse, sammenlignet med å for eksempel ligge i kaloriunderskudd de siste 4 ukene før innveiing.

  Når jeg begynte med strongman trening igjen i Mai så gikk jeg bort fra den periodiske fasten og økte vel egentlig dårligere i perioden frem mot Vahalla enn jeg hadde gjort ellers i løpet av de siste 8 mnd med fasten, i tillegg til at jeg vel la på meg mere fett i denne perioden også. Så jeg er ganske bestemt på å ikke gå bort fra fasten på en god stund nå.

  Jeg har aldri fulgt noe spesifikt opplegg med mat hvor jeg skal spise bestemte matvarer til bestemte tider, men jeg har alltid en plan for hva slags fordeling jeg vil ha av makronæringsstoffene (fett,protein,karbohydrat). Uansett hva jeg driver med, om det er opp/ned i vekt så pleier jeg å bruke 1g/2g/3g for henholdsvis fett/karbohydrat/protein pr kilo "fettfri" masse som en tommelfinger-regel. Så for meg på denne deffen så satte jeg opp at jeg veier 80kg fettfri(er nok ikke helt korrekt,men sånn sirka). Så da skal jeg altså spise 80gram fett, 160 gram karbohydrat og 240 gram proten som da tilsvarer 2320 Kcal. Dette er et greit sted for meg å ligge hvis jeg skal ned i vekt og har en moderat/lav treningsmengde.

  Skal man opp i vekt så må man øke på karbohydrat og/eller fettintaket. Proteininntaket er det ikke noe poeng i å øke uttover 3 gram-FFM da kroppen bruker mye energi på å skille ut unødvendig protein/nitrogen. Så på treningsdager når jeg skal opp i vekt eller vedlikeholde så vil jeg øke spesielt karbohydratmengden og komme meg opp på et kalori-nivå som jeg synes er passende, for eksempel lå jeg gjerne på 3200 kcal når jeg var i Spania og veide 86-87 kilo, men det blir jo litt irrelevant for deg som vel har en høyere vekt. På dager med treningsfri er det greit å ligge litt lavere på kaloriene, men allikevel ikke kutte ned alt for mye her. Det er jo tross alt dager som skal brukes på restitusjon og da trenger kroppen godt med næring. Men å kutte ned 2-300 kalorier på hviledagene er ålreit. Blir denne dagen ganske inaktiv er det greit å ikke øke karbohydrat-inntaket noe særlig over 2 gram-FFM og heller øke fettinntaket slik at du havner på det kalori-nivået som du ønsker.

  Så som du ser så er man rett og slett nødt til å loggføre det man spiser slik at man får fullstendig oversikt over næringsstoffene og kan justere inntaket på daglig basis. Jeg tror at hvis du begynner å logge kostholdet ditt så kommer du til å lære veldig mye om kroppen din og du vil etterhvert finne ut hvor din "sweet-spot" ligger når et gjelder kalori-inntak, men også om du responderer best på mye/lite karbo osv. Alle har en ulik metabolisme og man burde bare lære seg og bli kjent med sin egen.

  Når det gjelder kosttilskudd så har jeg prøvd en del forskjellige greier og jeg synes det er veldig spennende med nye produkter osv. Men det jeg synes fungerer best og jeg bruker på daglig basis er kreatin+Bcaa før trening og whey etter trening. Jeg er ikke noe fan av å erstatte naturlige proteinkilder med whey så jeg holder meg stort sett alltid til bare denne 50grams shaken etter trening. Ellers drikker jeg alltid tran Smiley.

  Hva jeg spiste i går:

  12.00
  10gram Bcaa

  14.00
  300gram torsk
  100 gram brokkoli
  40 gram fullkornsris
  12 gram tran
  15 gram peanutsmør

  15.30
  10 gram Bcaa
  5 gram kreatin

  16.30 PWO
  50 gram whey

  17.30
  120 gram tunfisk
  70 gram fullkornspasta
  4dl ekstra lett melk
  12 gram tran
  15 gram peanutsmør

  19.30
  200 gram svin indrefilet
  100 gram potet
  15 gram peanutsmør

  21.00
  300 gram mager kesam
  60 gram fullkornsris

  Kcal 2,329  Karb 173g  Fett 71g  Protein 245g

  Ganske kjipt og stusselig kosthold nå om dagen, men sitter hele dagen og leser så da blir det bare for å få i seg næring.

  Ellers et par ting man burde ha i bakhodet:
  - Spis mesteparten av kaloriene i måltidet etter trening eller i de påfølgende måltidene
  - Minimer karbohydrat-inntaket før trening og "spar" de opp til etter trening og på kveldstid
  - En dag med mye kalorier har lite å si på vektnedgangen din da det er det totale bildet som spiller en rolle (uke,måned)
  - Måltidsfrekvens har lite/ingen ting å si. Det er det totale inntak av næringsstoffene som utgjør resultatene
  - Vet du at du skal spise mye fet/kaloririk mat på kveldstid så kompenser og spis mindre tidligere på dagen
  - Hold deg til rene og naturlige matvarer som fisk, kjøtt, fugl, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, egg osv.. Det er alt for mange som tar snarveier med enkle matvarer som gir deg masse av enkelte næringsstoffer og alt for lite av andre. Det er veldig mye stoffer i matvarer som enda ikke er identifisert og det har desverre blitt alt for mye fokus rundt bare de 3 store (fett,protein og karbohydrat)

  Anbefaler deg å ta en titt på www.myfitnesspal.com
  Det er en genial side hvor man kan logge kostholdet sitt veldig enkelt. Det er over 100 000 matvarer fra hele verden i databasen, og hvis det er noe du ikke finner så kan du bare legge det inne selv. Tar meg ikke mer enn 2-3 minutter hver dag å logge her.

  Intermittent fasting : http://en.wikipedia.org/wiki/Intermittent_fasting eller leangains.com

  Nå ble dette veldig mye da! Men håper at noe av det kan hjelpe litt i hvertfall Smiley

  Håper å se deg tilbake i sporten igjen Wink

  Mvh  Honnr gitt av : tobiasht, 03. august 2012, 16:49
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Glenn - Just chillin 03. august 2012, 13:20
  Hei Glenn,
  Virker som du har stålkontroll på vekta. Du kjører jo ofte psmf. En uke om gangen typisk? Uten å miste særlig styrke ser det ut som? Men det jeg lurer mest på er hva du spiser til vanlig, for å opprettholde/øke styrke, uten å legge på deg fett. Hadde vært interresant å sett et typisk opplegg for mat+tilskudd på deff og til vanlig, hvis du gidder.
  Mvh stor fan Wink
  Hei Setesdals sterkaste.

  Jeg begynte med intermittent fasting rett etter showliften i fjord og jeg tror det gjorde at jeg fikk en veldig god fremgang det kommende året og frem til nå. I starten av Januar så begynte jeg også å kjøre PSMF en uke hver mnd som også da var en deload uke. Dette fungerte egentlig veldig bra og jeg økte bra i styrke denne perioden selv om jeg gikk ned 2-3 kilo i løpet av noen måneder. Jeg er allikevel litt usikker på om jeg kommer til å gå tilbake til dette, da det er veldig krevende psykisk å gå en uke hvor man bare spiser protein. Men jeg kommer helt sikkert til å gjøre det i korte perioder i hvertfall. Hvis man vender seg til PSMF-dietten tror jeg det kan være en god diett å kjøre for eksempel de siste 5 dagene før en konkurranse, sammenlignet med å for eksempel ligge i kaloriunderskudd de siste 4 ukene før innveiing.

  Når jeg begynte med strongman trening igjen i Mai så gikk jeg bort fra den periodiske fasten og økte vel egentlig dårligere i perioden frem mot Vahalla enn jeg hadde gjort ellers i løpet av de siste 8 mnd med fasten, i tillegg til at jeg vel la på meg mere fett i denne perioden også. Så jeg er ganske bestemt på å ikke gå bort fra fasten på en god stund nå.

  Jeg har aldri fulgt noe spesifikt opplegg med mat hvor jeg skal spise bestemte matvarer til bestemte tider, men jeg har alltid en plan for hva slags fordeling jeg vil ha av makronæringsstoffene (fett,protein,karbohydrat). Uansett hva jeg driver med, om det er opp/ned i vekt så pleier jeg å bruke 1g/2g/3g for henholdsvis fett/karbohydrat/protein pr kilo "fettfri" masse som en tommelfinger-regel. Så for meg på denne deffen så satte jeg opp at jeg veier 80kg fettfri(er nok ikke helt korrekt,men sånn sirka). Så da skal jeg altså spise 80gram fett, 160 gram karbohydrat og 240 gram proten som da tilsvarer 2320 Kcal. Dette er et greit sted for meg å ligge hvis jeg skal ned i vekt og har en moderat/lav treningsmengde.

  Skal man opp i vekt så må man øke på karbohydrat og/eller fettintaket. Proteininntaket er det ikke noe poeng i å øke uttover 3 gram-FFM da kroppen bruker mye energi på å skille ut unødvendig protein/nitrogen. Så på treningsdager når jeg skal opp i vekt eller vedlikeholde så vil jeg øke spesielt karbohydratmengden og komme meg opp på et kalori-nivå som jeg synes er passende, for eksempel lå jeg gjerne på 3200 kcal når jeg var i Spania og veide 86-87 kilo, men det blir jo litt irrelevant for deg som vel har en høyere vekt. På dager med treningsfri er det greit å ligge litt lavere på kaloriene, men allikevel ikke kutte ned alt for mye her. Det er jo tross alt dager som skal brukes på restitusjon og da trenger kroppen godt med næring. Men å kutte ned 2-300 kalorier på hviledagene er ålreit. Blir denne dagen ganske inaktiv er det greit å ikke øke karbohydrat-inntaket noe særlig over 2 gram-FFM og heller øke fettinntaket slik at du havner på det kalori-nivået som du ønsker.

  Så som du ser så er man rett og slett nødt til å loggføre det man spiser slik at man får fullstendig oversikt over næringsstoffene og kan justere inntaket på daglig basis. Jeg tror at hvis du begynner å logge kostholdet ditt så kommer du til å lære veldig mye om kroppen din og du vil etterhvert finne ut hvor din "sweet-spot" ligger når et gjelder kalori-inntak, men også om du responderer best på mye/lite karbo osv. Alle har en ulik metabolisme og man burde bare lære seg og bli kjent med sin egen.

  Når det gjelder kosttilskudd så har jeg prøvd en del forskjellige greier og jeg synes det er veldig spennende med nye produkter osv. Men det jeg synes fungerer best og jeg bruker på daglig basis er kreatin+Bcaa før trening og whey etter trening. Jeg er ikke noe fan av å erstatte naturlige proteinkilder med whey så jeg holder meg stort sett alltid til bare denne 50grams shaken etter trening. Ellers drikker jeg alltid tran Smiley.

  Hva jeg spiste i går:

  12.00
  10gram Bcaa

  14.00
  300gram torsk
  100 gram brokkoli
  40 gram fullkornsris
  12 gram tran
  15 gram peanutsmør

  15.30
  10 gram Bcaa
  5 gram kreatin

  16.30 PWO
  50 gram whey

  17.30
  120 gram tunfisk
  70 gram fullkornspasta
  4dl ekstra lett melk
  12 gram tran
  15 gram peanutsmør

  19.30
  200 gram svin indrefilet
  100 gram potet
  15 gram peanutsmør

  21.00
  300 gram mager kesam
  60 gram fullkornsris

  Kcal 2,329  Karb 173g  Fett 71g  Protein 245g

  Ganske kjipt og stusselig kosthold nå om dagen, men sitter hele dagen og leser så da blir det bare for å få i seg næring.

  Ellers et par ting man burde ha i bakhodet:
  - Spis mesteparten av kaloriene i måltidet etter trening eller i de påfølgende måltidene
  - Minimer karbohydrat-inntaket før trening og "spar" de opp til etter trening og på kveldstid
  - En dag med mye kalorier har lite å si på vektnedgangen din da det er det totale bildet som spiller en rolle (uke,måned)
  - Måltidsfrekvens har lite/ingen ting å si. Det er det totale inntak av næringsstoffene som utgjør resultatene
  - Vet du at du skal spise mye fet/kaloririk mat på kveldstid så kompenser og spis mindre tidligere på dagen
  - Hold deg til rene og naturlige matvarer som fisk, kjøtt, fugl, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, egg osv.. Det er alt for mange som tar snarveier med enkle matvarer som gir deg masse av enkelte næringsstoffer og alt for lite av andre. Det er veldig mye stoffer i matvarer som enda ikke er identifisert og det har desverre blitt alt for mye fokus rundt bare de 3 store (fett,protein og karbohydrat)

  Anbefaler deg å ta en titt på www.myfitnesspal.com
  Det er en genial side hvor man kan logge kostholdet sitt veldig enkelt. Det er over 100 000 matvarer fra hele verden i databasen, og hvis det er noe du ikke finner så kan du bare legge det inne selv. Tar meg ikke mer enn 2-3 minutter hver dag å logge her.

  Intermittent fasting : http://en.wikipedia.org/wiki/Intermittent_fasting eller leangains.com

  Nå ble dette veldig mye da! Men håper at noe av det kan hjelpe litt i hvertfall Smiley

  Håper å se deg tilbake i sporten igjen Wink

  Mvh  Honnr gitt av : Auk89, 03. august 2012, 15:20
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Glenn - Mot NM enkeltøvelser 30.juni 05. juni 2012, 20:11
  Dagens økt

  Stokk one motion
  67kg - 5reps
  77kg - 4reps
  87kg - 4reps
  97kg - 4reps (3sett)
  101kg - 1rep
  107kg - 1rep
  111kg - 1rep
  117kg - 1rep

  + sidehev, fremoverbøyd sidehev og omvendt peckdeck

  - Bra økt!

  http://www.youtube.com/watch?v=XjLRAzE_79g&feature=youtu.be
  Honnr gitt av : Biffboy, 05. juni 2012, 20:27
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Glenn - Mot NM enkeltøvelser 30.juni 26. mai 2012, 18:58
  Dagens økt Valhalla strongman

  Stein
  100kg - 3reps
  115kg - 3reps
  130kg - 2reps
  150kg - 1reps
  160kg - 1reps
  170kg - 1reps - pers med 10kg
  180kg - 1reps - pers med 20kg
  190kg - 1reps - pers med 30kg og offisiell Valhalla-/norgesrekord i -90 med 10kg

  Yoke
  160kg - 6meter
  210kg - 3meter
  260kg - 3meter
  300kg - 3meter
  340kg - 3meter
  390kg - 3meter - pers med 30kg og offisiell Valhalla-/norgesrekord i -90 med 8kg
  408kg - 1meter

  Kommentar: Grei økt Wink

  http://www.youtube.com/watch?v=0vc_PUdzNto&feature=youtu.be

  Honnr gitt av : tobiasht, 26. mai 2012, 20:13
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Glenn - Mot NM enkeltøvelser 30.juni 26. mai 2012, 18:58
  Dagens økt Valhalla strongman

  Stein
  100kg - 3reps
  115kg - 3reps
  130kg - 2reps
  150kg - 1reps
  160kg - 1reps
  170kg - 1reps - pers med 10kg
  180kg - 1reps - pers med 20kg
  190kg - 1reps - pers med 30kg og offisiell Valhalla-/norgesrekord i -90 med 10kg

  Yoke
  160kg - 6meter
  210kg - 3meter
  260kg - 3meter
  300kg - 3meter
  340kg - 3meter
  390kg - 3meter - pers med 30kg og offisiell Valhalla-/norgesrekord i -90 med 8kg
  408kg - 1meter

  Kommentar: Grei økt Wink

  http://www.youtube.com/watch?v=0vc_PUdzNto&feature=youtu.be

  Honnr gitt av : Biffboy, 26. mai 2012, 19:02
  12  Trening / Strongman / Sv: Norges Sterkeste Mann 2012 14. mai 2012, 22:52
  Tusen takk til alle som kom, og ikke minst til alle som hjalp til :-)) PG, Egil og co dere er best, uten dere hadde det ikke vært noe NSM. Unnskyld til de jeg måtte ha fornærmet, bare så utrolig frustrerende når man har jobbet 50-60 timers uke for 10-20 kr timen. Jeg prøver å være så imøtekommende som mulig med folk, men er sikkert ikke like blid alltid. Hadde mest lyst til å sette meg ned å gråte for å være helt ærlig.
  Men nå har jeg prøvd å lage NSM større for publikum uten å lykkes, så da blir det nok med det. Gidder aldri det mer, har gått på akkord med meg selv og bare blitt ulykkelig og sur mot folk etter det jeg hører. Det er ikke meg og slik jeg liker å fremstå.
  Håper vi møtes til neste år under mye mindre omstendigheter, og en mer imøtekommende Svend Viking Karlsen!
  Det la ikke jeg merke til i hvertfall. Vi hadde en kort prat rett før konkurransen startet og da virket du i godt humør men litt sliten. Du har virkelig jobbet utrolig hardt for strongman sporten i Norge og det er det veldig mange som setter pris på, om noen har oppfattet deg som sur den siste tiden så betyr jo det uansett ingen ting. Det blir bare en bitteliten del av alt du har gjort de siste årene.

  Uansett hva som skjer i fremtiden med arrangementet så vil aldri den enormt store utviklingen i sporten som har skjedd siden du tok styringen forsvinne. Honnør for alt du har skapt og fått til!
  Honnr gitt av : Svend Viking Karlsen, 14. mai 2012, 22:57
  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Ole Martin mot Nsm 2012... Film s 146 25. april 2012, 17:09
  Dagens..

  -Bein
  -stein  Dagens..

  -Truckpull 5 sett.

  Bra fart, men fikk litt vondt i biceps så droppa stein og farmers..
  Når du stikker av med seieren på NSM i år og stiller på WSM i høst så kommer denne loggen til å bli lest av tusenvis. haha
  Honnr gitt av : animalunleashed, 25. april 2012, 17:37
  14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Marthe`s bildeprofil: 15. april 2012, 22:43
  Var kult å se deg idag.! Synes du har den kuleste fysikken.. Lykke til neste helg Smiley
  Honnr gitt av : Marthe S, 16. april 2012, 22:50
  15  Trening / Strongman / Sv: NM i Strongwoman på Valhalla 30.juni - hvem er med ? 15. april 2012, 22:51

  Luna Anette Løndal
  Malin C. Stokke
  Lise Gangstad
  Elisabeth Hjørnevik
  Tim Enersen
  Honnr gitt av : Auk89, 15. april 2012, 22:54
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 6
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!