for Parak
  Visning av honnørposter for Parak
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Ødeleggende trening? 10. desember 2004, 16:39
    Kanskje litt drøyt å kalle det ødeleggende trening, men du vil jo selvfølgelig øke tregere enn hvis du bare hadde trent styrke.

    Når du trener fotball er det ikke særlig gunstig for kroppen å legge på seg så utrlolig mange kilo ekstra(såklart er det viktig med styrke) men det går en viss grense. Fotball er jo veldig intensivt, og som innebærer mye løping, smidighet, hurtighet osv. og det hadde ikke passet kroppen din om du la på deg masse muskler og fett (legger du på deg muskler er det så å si uunngåelig å ikke legge på seg fett også.)

    Du vil bli tyngre og få mer styrke, men det vil igjen gå på bekostning av andre ting. Og ja, fotball trening vil ha innvirkning på styrketreninga di/bygging av muskler.

    Husk på at masse mat er viktig når du trener så mye som du gjør, spis alt du kommer over Food
    Honnør gitt av : Arch, 10. desember 2004, 16:40
    2  Trening / Skader og Smerter / Svakhetsfølelse i venstre skulder 31. august 2004, 19:58
    Har de siste ukene følt en rar følelse i området rundt venstre skulder. Har veldig god fremgang i alle øvelsene, men i de som har med skuldre å gjøre, går det omtrent nedover. Dette er bare i venstre skulder, kjenner ingenting i høyre. I dag for eksempel, når jeg tok skulderpress, klarte ikke venstre skulder "å gi mer" på de siste 3-4 repetisjonene, selv om høyre godt kunnet greid mer kilo på.

    Dette skjedd sist også, på en annen skulder/nakke øvelse, men da tenkte jeg det bare var et engangstilfelle... noe det tydeligvis ikke var.

    Nå når jeg er ferdig med treninga, er hele venstre arm på en måte svakere, pluss at det føles som fingergripinga også er svakere. Det rare er at det ikke er noen spesiell smerte, bare nummenhet.

    Så for å oppsummerer, så er området rundt venstre skulder svak/slapp under og etter jeg har tatt øvelser som skulderpress og lateral raise, og etter treninga har liksom denne følelsen "spredd" seg i hele venstre arm, mens om to-tre dager er det nok over igjen som det pleier, selv om skuldra er likedan neste gang jeg trener.

    Noen som har kvalifiksjoner/erfaringer til å svare på dette? Er det noe jeg kan utelukke som f.eks betennelse pga. at det ikke er noen spesiell smerte? Vil helst unngå treningsfri for hele kroppen, men å droppe skuldrene i noen ukers tid, skal vel gå greit.

    De som svarer seriøst og bra på dette vil få honnør.
    Honnør gitt av : Arch, 14. september 2004, 17:51
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!