Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 145
 • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 09. januar 2014, 11:09
  Hei andre Smiley

  Vurderer å begynne på Oslo SK Smiley hvordan er det å trene der iforhold til vanlige senter? Smiley
  Heisann! Nå har vi akkurat kommet oss inn i litt større lokaler og har enda bedre åpningstider.
  Det kommer litt ann på hva man trives med, selv liker jeg å ha litt variasjon på hvor jeg trener og er nok i Oslo SK sine lokaler 1-2 ganger i uken.
  Her er jo kompetansen under taket skyhøyt i forhold til et vanlig senter, du møter folk med et felles mål om å bli sterkest mulig, vi har klare antidoping holdninger, og stort sett mulighet for å trene det meste du får gjort på senter (nei, vi har ikke tatt med alle de jaggu apperatene man finner på vanlig senter Wink ). Du kan uansett ta turen innom for en trening og se om du trives der, vi holder til på Bjølsen Smiley
  2  Trening / Styrkeløft / Sv: Stygge merker fra Knebøydtakt på: 06. januar 2014, 13:33
  Velkommen til styrkeløft med utstyr Smiley Bare å glede seg til knebinda på sistebøyen!
  3  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 02. januar 2014, 15:21
  Høydepunkter fra sesongen 2013

  http://www.youtube.com/watch?v=UqKFtO9onHA
  4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 04. november 2013, 15:25
  Beklager den. Du inviterte på et vis til det selv, så da havnet den der den gjorde. Slettet nå.

  Det var forsåvidt et forsøk på å si noe positivt opp alt det negative, men ser at du må ha lest den anderledes. Den hadde nok uansett passet bedre inn i "styrkeløft-forumet".
  Synd du slettet det, for syntes du kom med flere gode poeng, føler du for å poste det igjen, feel free Smiley Ønsker bare ikke at det blir side opp og side ned med diskusjoner her.

  Ok. Kult coverbilde på treningsforum-magasinet, forresten.
  Takk for det Smiley
  5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 04. november 2013, 14:55
  Så kan dere fortsette diskusjonen et annet sted enn i denne treningsloggen, takk.
  6  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 04. november 2013, 14:12
  Prøver å få litt mer loggrelatert her.

  Forsidekonkurransen

  Da var konkurransen avsluttet og neste utgave av treningsforum magasinet vil se ut som følger!
  Tusen takk til alle som stemte! Medfølger også et lengre intervju i magasinet, samt styrkeløft sidene er blant annet om Inger Johanne som nybakt jr.verdensmester!

  Senior-VM denne uken i Stavanger!

  Denne uken bærer det avsted til Stavanger for å følge senior VM som kommer til å bli en fantastisk konkurranse med mange spennende dueller! For de av dere som ønsker, kan det følges med på nett-tv. Sendeskjema og videre informasjon finner dere på www.styrkeløft.no og enda hyppigere oppdateringer på facebook siden:
  Norges Styrkeløftforbund https://www.facebook.com/powerlifting?fref=ts

  Mine forberedelser, jr-NM;

  I disse dager forbreder jeg meg til jr-NM. Formen er stigende og etter 1 helt år uten sammenlagt pers, håper jeg å passere 800kg totalt og litt til. Det vil foregå på Skedsmokorset Søndag 24.November. Klasse -93 er meget spennende med meg og Julian, i tillegg har en tidliger landslagsløfter gjort comeback så dette blir kamp helt til siste markløften treffer bakken! Smiley

  Kan følges med hyppigere oppdatering på instagram her:
  http://instagram.com/andremidtby#


  7  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 04. november 2013, 13:16
  Så foreløbig tester ikke Antidoping Norge for veksthormon eller insulin i det hele tatt bortsett fra i forbindelse med det testprosjektet du snakket om ?
  Jo, såklart gjør de det. Det jeg nevnte var at de forsket videre på emnet for å styrke arbeidet på den fronten.
  8  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 04. november 2013, 11:55
  I alle dager er det du prater om? Amerikansk forum? Jeg kjenner et par stk. personlig som nøye har forklart meg hvordan de gjør det, og ja, virket ikke veldig komplisert så lenge man har et godt nok apparat rundt seg. Så jo, det er forholdsvis enkelt. Disse har vært dopa i årevis og også blitt testet gjentatte ganger uten å ha blitt tatt.

  Du skriver at du har antioping Norge på døra hver dag. Her tror jeg du overdriver rimelig sterkt. Er de virkelig innom deg hver dag og tester deg? Hvor ofte blir du EGENTLIG testet? Spør fordi jeg er nysgjerrig. De gutta jeg kjenner ble testet 2 - 4 ganger i året.

  Har heller aldri beskyldt deg for å være dopa, bare så det skal være sagt ennå en gang.
  Godt å høre du aldri har beskyldt meg for å være dopa. Jeg har ikke skrevet at jeg har antidoping på døra hver dag, men at de KAN komme på døra hver dag ettersom jeg er underlagt ADAMS-systemet som handler om at jeg må rapportere inn til de daglig hvor man oppholder seg.
  Det avhenger hvor mange tester de gjør, noen perioder er de hyppigere enn andre. Jeg har blitt testet 3 ganger på 1 1/2 uke som det hyppigste. Da kom de igjen dagen etter eller to dager etter første testen mener jeg det var.
  Antidoping er jevnlig innom både toppidrettssenteret og hos klubben, det er ikke alltid de tester meg - feks er det mange på olympiatoppen som er underlagt ADAMS. Jeg for min del hadde ønsket at de var syne i lokalene nesten hver dag og utførte teste, så man gang på gang kan vise sin uskyld.
  Når du nevner de du kjenner som har forklart at det er relativt greit når man har et apperat rundt seg.
  Der kommer vel nettopp holdningene til mange av oss styrkeløftere og det forbundet vi er underlagt. Hvis man faktisk er så falsk og dobbeltmoralsk at man doper seg når man går rundt med "play fair, play clean, play true" slagordet på brystet jevnlig, er det fortjent med en strak høyre og håper at vedkommende råtner.
  De fleste som kjenner meg, kjenner også til holdningene mine mot doping, hvertfall hva jeg mener om de som sier de er naturlig/dopingfri og det oser dop ut av ørene på de.

  Som jeg også nevnte tidligere, ser jeg ikke helt gevinsten av å dope seg i styrkeløft. Da hadde det vært mye bedre å funnet andre styrkekonkurranser uten dopingtester og kjørt på som det passet seg. En sport det ikke foregår dopingkontroller er jo strongman, som i tillegg blir vist på TV2 Zebra. Der er det vel til og med pengepremier å hente, så flere ytre motivasjonsfaktorer her.
  Det at det nylig kom et lovforbud mot doping er fantastisk, her tror jeg mange lærer å tenke seg litt mer om, da man faktisk da er kriminell - slikt ser ikke bra ut på CVen!

  Jeg liker å drive med idrett, konkurrere om å bli best på rent og ærlig vis! Så får vi se om jeg en dag kan stå øverst på et VM.

  Tester for diverse steroider har eksistert i mange tiår men hvordan er det med veksthormon og insulin ?
  Det har vært hvertfall ett prosjekt fra antidoping som har tatt for seg veksthormon, om de sjekket insulin vet jeg ikke. De har vel forsket på dette i flere år om jeg ikke tar helt feil, og blant annet testet flere av landslagsutøverne som meldte seg for å bli med på prosjektet. Vet faktisk ikke status på dette prosjektet, men skal forhøre meg med de som var med på det om de vet noe mer.
  9  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 03. november 2013, 21:24
  Du skjønner at loggen din er helt ødelagt? Rydd opp i den ved å slette alt tullet, så kan vi som er interesserte starte en diskusjon om noe annet.
  Fjernet litt prat om Englads invasjon og at man var sterke før i tida. Jeg ser at folk stiller sin skepsis, og ettersom jeg har ingenting å skjule er det et tema man fint kan skrive om. Det er mange som tydeligvis ikke tåler å høre at jeg er dopingfri, men da det er faktum er det litt vanskelig å si noe annet. Men som du sier, det kan heller gjøres i andre deler av forumet fremfor denne treningsloggen.

  Ser hvorfor forumet på treningsforum nærmest er dødt da det kun består av folk som skal prate piss, trolle og alt dritt. Kremen av internett, synd det skal ødelegge et forum rundt trening.

  10  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 03. november 2013, 20:46
  Spar meg for videre kommentering, HowardSZX.  Jeg er dopingfri og at du skal prøve å rakke ned på mine prestasjoner og hva jeg har oppnådd kan du bare legge fra deg!

  Om det hadde vært tilfelle at jeg hadde dopet meg, lurer jeg på hvordan i alle dager jeg skulle fått penger til alt det fancy du skriver om. Og til hvilken gevinst.. Vi tjener som nevnt kr.0 i styrkeløft og hvorfor risikere å bli tatt av ADN/WADA.. Husk at jeg er under samme testregime som de beste i verden i sin idrett. Out of competition tester blir tatt. Og det kjipe for deg er at jeg aldri kommer til å teste positivt. Ikke fordi jeg har i meg en masse dritt med lav sporingstid, men fordi jeg er livstids dopingfri!

  Dra på trening eller gjør noe annet fornuftig, å pisse på prestasjonene mine ved å si at jeg er dopa er så ekstremt forkastelig!
  11  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 01. november 2013, 19:56
  Er så enkelt å lure dopingtester at det å teste reint ikke lenger har noe særlig å si.

  Spiller heller ingen rolle om folk doper seg eller ikke - din kropp, ditt valg.
  Er det virkelig så enkelt å lure seg unna dopingtester? En ting som garantert er enkelt, er å lange ut på internett om noe man ikke har god spisskompetanse rundt fordi man har lest på et amerikansk forum at det er enkelt å buypasse dopingtester.
  Norge er et av landene som satser hardt på antidoping, noe jeg er veldig glad for da dette kan sikre meg mot at andre konkurrenter og personer i klubber rundt om i landet gjør det på samme måte som meg. Hard trening, bra med mat og nok restitusjon uten bruk av ulovlige preparater. Man kan aldri garantere for at noen er rene, men jeg vil tørre å påstå at på det norske landslaget i styrkeløft er samtlige dopingfri.

  Som jeg har nevnt tidligere; til dere som ikke tror jeg er ren, send tips til antidoping norge om at dere tror jeg bruker preparater (nevn gjerne også hvilke). Jeg oppholder meg daglig blant utøvere i ulike grener som satser på øverste plan her i landet for å prestere godt på både EM,VM og OL. Vi har en klar holdning mot doping, og antidoping er jevnlig innom for å vise seg frem og gjøre tester på flere utøvere. Husk også at dopingprøvene blir tatt vare på og retestes ved nye metoder som utvikles i kampen mot doping.

  Grunnen til at folk tar dopingen opp er fordi når folk ser en veldig trent person som kaster ord som dopingsfri rundt seg så blir de irritert, fordi det sier seg selv at personen tar steroider eller andre ulovlige ting.
  Jeg bryr meg verken ikke om personer boler eller ei, det er uinterresant, men syntes det er litt frekkt når du ser at personen boler men skryter av at hu/han er dopingsfri uten og bli spurt.
  Jeg er enig med at du kan si nei jeg boler ikke hvis du blir spurt, fordi det er jo ditt valg om du vil bole. Men når personen faktisk boler så er det ikke nødvendig og presse fram ordet DOPINGSFRI det er bare kvalmende..
  Skjønner jo det at ingen vil komme fram og si ja jeg misbruker steroider og konkurerer i konkuranser hvor det er doping tester.

  Nei her blei det mye surr:P

  Men uansett Midtby stå på! Morro og se at du løfter så tungt som du gjør;) Styrkeløft er en gøyal sport!

  Da kan du tenke deg hvordan jeg og andre som faktisk er dopingfri, legger ned tonnevis med timer relatert til å prestere optimalt og livet består av trening. Hvordan vi føler det når folk som tydelig bruker går ut å sier de er dopingfri, det er noe som gjør meg virkelig forbanna. Rettferdighet er et ord som har stått sterkt i livet mitt helt siden jeg ble født, man skal konkurrere på like vilkår og de som jukser skal få sin straff.
  Styrkeløft er en idrett man ikke tjener penger på, det finnes noen som kan tjene inn litt på sponsorer, men man får nøyaktig kr 0 for å bli verdensmester. 1. Det er synd å ikke kunne leve av idretten, hvor vi/jeg må leve som en vanlig person og allikevel satse som en toppidrettsutøver, et døgn har dessverre kun 24timer. 2. Den positive siden ved at det ikke er penger i styrkeløft, er at man utelukker de som kan ha dette som en ytre faktor og at det finnes personer som benytter seg av doping for å hevde seg og ta hjem en pengepremie.

  Spørsmålene rundt meg og doping baserer seg vel mye på at jeg holder en lav fettprosent og i tillegg løfter en del vekter. Vel, jeg holder denne formen og har gjort dette i flere år og har aldri en off- og on-season kropp. Ser jeg en person som har hatt en unatrulig rask stigningskurve i styrke eller form, har som regel mistanken om at vedkommende bruker noe ulovlige preparater. Men slik jeg ser det holder jeg en form som dette året rundt fysikkmessig, og med en rekke dopingtester opp gjennom årene har samtlige vist det resultatet jeg vet de vil vise; nettopp at jeg er (og vil alltid være) dopingfri!
  Jeg har stilt opp på flere forskningsprosjekter for å forske på rene utøvere, og det at jeg lever livet mitt som følger: nå 22år, jobber for tiden deltid slik at jeg får tiden til å gjøre det lille ekstra jeg ønsker, som morgenøkter etc. Jeg trenger ikke penger til annet enn mat og husleie. Hvordan i all verden skulle jeg da hatt penger til å kjøpe alt av preparater, stoff som skjuler ulovlige substanser og tatt dette hver dag, ettersom jeg kan få antidoping på døra hver dag. Jeg vet enkelte har bestemt seg for at de mener jeg benytter ulovlige pretasjonsfremmede midler, men herregud - hadde de av dere som tror dette vært med meg over en viss periode, ikke minst blitt kjent med holdningene jeg har MOT nettopp doping og sett hva jeg legger ned av arbeid, så hadde dere trolig fått oppleve at jeg er en som virkelig brenner for idretten, står på hver eneste dag på trening(ene), tilrettelegger alt av livet mitt rundt satsingen og aldri har rørt noe form for doping.

  Det kommer sikkert flere innlegg her om at jeg bruker det og det, og annen drittslenging - jeg vet at dette ikke er første og heller ikke siste gang jeg får høre det. Men da får dere gå igjennom loggen min, lese alt jeg har skrevet opp gjennom årene, mine antidoping holdninger, prøve å leve et par måneder hvor du baserer alt du gjør i livet rettet mot trening og gjør alt 100%.

  Jeg er dopingfri, og kommer ALLTID til å være det. Der har du sannheten fortalt i én setning, hadde jeg faktisk brukt ville jeg aldri drevet med styrkeløft, iført meg antidoping klær, og fortalt gjentatte ganger at jeg er dopingfri. For de som bruker doping og sier de er rene, kaster dritt over de utøverne som faktisk legger vanvittige med timer og fokus, dag etter dag, år etter år, for å bli best - og det er rett og slett en forkastelig og uakseptabel oppførsel!

  Nei, nå det ble det veldig offtopic, hvordan har dette treningsåret gått syntes du Midtby iforhold til andre? Smiley
  Hei! Dette året har vært mye skader og sykdom, så har hatt en sesong jeg helst ville ungått. Jeg fikk med meg en VM-medalje i benkpress (utstyrsfritt) og veldig fornøyd med denne plasseringen, men selv om jeg har utover året klart å opparbeidet meg noe grunntrening og perset i enkeltøvelser (305kg i bøy og 300kg i mark) har det aldri klaffet i alle øvelser og forrige gang jeg perset sammenlagt var på jr-NM i fjor. Nå er jeg i mengdetrening frem til jr-NM året etter, treningen løsnet en del etter fiaskoen da jeg røyk ut i USA på jr-vm med utstyr, jeg har fått trent bra, kommet meg opp til morgenvekt på 92-93kg og føler meg i mye bedre form. Nå ser jeg frem til å trene de siste ukene før jr-NM og håper jeg kan ta med meg en etterlengtet sammenlagt pers Smiley I tillegg blir det jo å ta turen ned til Stavanger for å se på senior-VM som blir god motivasjon for meg til årets jr-NM. Kan innrømme at jeg hadde lekt med tanken om å få delta i Stavanger, men etter "stang-ut" sesong er det på sin plass at jeg sitter på tribunen og ikke står på plattingen Smiley
  12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 30. oktober 2013, 14:07
  Takk for det Northpole!

  Du er et forbilde Midtby. Ville bare si det. Jeg er sykt imponert over formen, så vel som løftene.

  Tror du det hadde vært mulig for deg å dele litt av hvordan du trener, eller er det top secret? Du sier det ofte er to økter om dagen? Har selv trent en del Dietmarprogrammer, men et 5 dagers mengdeprogram er det mest avanserte og krevende jeg har fått tak i. Regner med Dietmar skreddersyr opplegg for deg? Hvordan er kostholdet ditt, mye protein, middels? Carbs? Virker i alle fall som du har funnet en suksessoppskrift.
  Tusen takk!
  Definisjonen "skreddersydd" kommer ann på om jeg skal svare ja eller nei. Jeg får endret treningsopplegget om en skade skulle oppstå, har jeg svakheter legger vi inn øvelser for å styrke dette. Det meste reguleres ut ifra hvordan jeg føler det og hva treneren ønsker. Av og til tar jeg egne inngrep i treningen, eksempelvis føler jeg at kjernemuskulaturen er noe svak legger jeg inn noen ekstra øvelser i tillegg det jeg allerede har på programmet.

  Styrkeprogrammet fra treneren er satt opp på 5 dager per dags dato, dette innebærer 5 dager med bøy, 5 med benkpress og 4 med markløft. To til tre ganger i uken har jeg morgenøkter hvor jeg trener på svakhetene mine, mye av treningen foregår i slynger og som alternativ trening.

  Har beskrevet dette litt mer i intervjuet som kommer i neste Treningsforum magasin om det skulle være interessant Smiley

  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 26. oktober 2013, 11:55
  Jeg skal ikke søle til tråden din, men enhver med litt peilling på hva som er mulig for en naturlig klarer å se hvem som bruker og ikke. Om du hadde vært naturlig hadde du hatt potensiale til å nå toppen i bygging, da du har en bedre fysikk enn de fleste bolere. Forstår jo at du ikke kan innrømme noe som helst. Jeg synes dog det ikke er noen skam i at du boler. Alle motstanderene dine gjør det, så hvorfor skal ikke du gjøre det? Du kommer sikkert til å komme med ett langt avsnitt om hvor forferdelig jeg er for å skrive dette, da du aldri har tatt noen form for steroider, men spar deg. De ignorante tror på deg uansett - og de med litt peilling vet hva som stemmer og ikke. Det du har oppnådd står det stor respekt av, doping eller ikke. Lykke til videre!

  Kan ikke du som flere som måtte spre usannheter om at jeg har brukt doping sende akkurat hva det ser ut som jeg bruker og melde ifra til antidoping? Det som er så flott er jo også at doping ikke er lov i Norge etter nye lovparagrafen, kan dere ikke melde ifra til politiet og?
  Jeg har allerede skrevet innlegg tilbake her som taler sin sak for at jeg er ren, og jeg forstår at internett er en fantastisk kanal for folk å snakke dritt fordi man aldri har lagt ned et hardt nok arbeid for å komme så langt.
  Synd folk skal rakke ned på prestasjonene mine og hva jeg gjør 100% dopingfri. Dette er ikke første, og heller ikke siste gangen folk skal lage kvalm. Kjipt dere ikke bruker tiden på å trene eller gjøre hva dere har satt som mål her i livet.
  Klokka er 12, jeg skal på økt nr.2 idag etter et godt måltid - tipper jeg rett sitter du og andre som lager kvalm her godt i godstolen med pcen på fanget for å nyte lørdagen. Det er forskjell på folk, de som gjør alt for å bli best, og de som er fornøyd med å ha gjennomført 4splitten sin og tar seg en øl til middagen.
  Jeg er livstids dopingfri - end of discussion!
  14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 07. oktober 2013, 22:58
  Midtby: Jeg tror deg. Lett. Du trenger i alle fall ikke å forsvare deg for min skyld. Sikkert mange som er enige med meg.
  Godt å høre. Som utøver er det ikke særlig mye mer jeg kan gjøre for å vise til at jeg er ren annet enn punktene jeg har nevnt på denne og forrige siden. Er dere som sagt i tvil blir tips til antidoping hørt, og jeg er mer enn glad for å få de på døra for å nok en gang motbevise de som måtte tro noe annet Smiley
  15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, VM-SØLV i benkpress! Formbilder s.86,109,111,116 & s.119 på: 07. oktober 2013, 18:56
  Med at testene ikke fungerer mener jeg:
  - Vi har mange eksempler fra toppidretten på folk som har blitt testet ørten ganger og bestått hele tiden, og senere innrømmer de at de var dopet hele tiden. Dopingtestene fungerer åpenbart ikke særlig bra. Se for eksempel til sykkelsporten og friidretten.
  - Det finnes dopingmidler som ikke kan spores i det hele tatt, for eksempel insulin. Og så har man som sagt ting som test suspension med sporingstid på ~12 timer. Sette et skudd før leggetid, være "ren" når dopingtesterne kommer til lunsj neste dag Smiley

  Angående hjerneskanningene:
  Hadde dette vært bevis nok så hadde det selvfølgelig blitt brukt av antidopingmyndighetene, men det gjør de ikke. Det havner i kategorien pseudovitenskap i likhet med løgndetektorene som brukes i "Natural" bodybuilding. Hvis du bruker det som "bevis" så tror jeg du er like intellektuelt uærlig som når du hevder at dopingtestene virker, du vet egentlig bedre.
  At du hevder at jeg bruker maskeringsmidler for å teste rent hver natt året rundt i flere år? haha, du er komisk. Mye av grunnen til at sykkelsporten og friidretten er dopingbelagte idretter er mye takket være pengene som ligger med og mye politikk, hvis du da ser på styrkeløft sin posisjon i Norge der vi lever som normale personer og må bedrive toppidrett samtidig som man studerer/jobber nærmest fulltid, vi er altså i en veldig ugunstig posisjon sammenlignet med andre utøvere i andre idretter.

  Det er også svært tydelig at du ikke har vært blant de beste i norge innen idretten og blitt kjent med holdningene våre. Det er ekstremt lett å sitte bak tastaturet sitt å prate piss om at jeg ikke er ren.

  Hjerneskanningene er det alt for lite forskning på i verdenssammenheng og er mye av grunnen til at dette forskes på, er for å være med å kunne bidra til å styrke antidopingarbeidet.
  NIH er et av 5(usikker på om det var 5 eller 7) sentre i verden som kan drive med slike tester som blant annet det som muligens kan være en kommende revolusjon i verdens antidopingarbeid som kan endre måten de finner ulovlige stoffer og viser at livstidsutestengelse er på sin plass. Det blir spennende å se om denne kan være en revolusjon innen antidoping, så får du kose deg bak tastaturet ditt og se at jeg fortsatt tester rent (noe jeg alltid har gjort, og kommer alltid til å gjøre Smiley )

  Det er på tide at du bruker tiden din på noe annet enn å spre dritt i loggen min. Hadde du tatt opp en tema som hadde vært sant, kunne vi diskutert/tatt en prat. PS: Husk å sende mailen til Antidoping om hva du mener jeg tar og hvilke tester som skal gjøres.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 145
 • Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.
  Se video.

  Kakene som bygger muskler

  Kosthold26.01.20211427

  Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

  5 øvelser med strikk

  Trening25.01.2021434

  Disse øvelsene kan du gjøre når som helst, hvor som helst.