Visning av honnrposter for madsaa
Sider:
 • 1
 • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: På jakt etter det 'ultimate' proteinpulveret 17. august 2011, 14:57
  MyRevolution selger også Activate Elite Gold, som også er et høykvalitetspulver (isolat).

  http://myrevolution.no/activate-elite-gold-3kg 849,-

  Den inneholder også 50/50 av myse og kasein (slik som i MyoProtein)
  Honnr gitt av : NK, 18. august 2011, 12:48
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: På jakt etter det 'ultimate' proteinpulveret 16. august 2011, 11:04
  http://myrevolution.no/s/myoprotein-det-eksklusive-valget/
  Honnr gitt av : ubertass, 18. august 2011, 12:01
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Ufullstendige reps, bare tull? 30. juni 2011, 09:55
  http://myrevolution.no/s/tips-tanker-trening-borge-fagerli/

  "Hold spennet på muskelen! Du har kanskje hørt om okklusjons-effekten eller Kaatsu? Det er studier som viser at ved å stenge blodtilførselen på kunstig vis med en blodtrykksmansjett, så vil lette vekter helt ned mot 10-30% av din 1 rep maks, gi muskelvekst som er høyere enn med tunge vekter. Selv i avanserte løftere ser man svært imponerende muskelvekst i løpet av bare 1-2 uker. Før du går til anskaffelse av en blodtrykksmansjett som du surrer rundt halsen for maks hjerne-vekst sånn at du skal bli like smart som meg…så kan jeg fortelle deg hvordan du etterligner denne effekten uten hjelpemidler.

  Du har sikkert lært at du skal trene hele bevegelsesområdet til en muskel for best treningseffekt. Vel, dette er en sannhet med modifikasjoner, for realiteten er at du bør trene innenfor muskelens mest EFFEKTIVE bevegelsesområde. Dette innebærer at du skal trene når muskelen er nesten uttøyd uten å overstrekke den, og så må du stoppe bevegelsen før du låser leddet helt ut. I topposisjon vil muskelen delvis slappe av og få tilført oksygen, og du mister den nevnte okklusjonseffekten. For å oppnå dette skal du altså ikke strekke beina helt ut på knebøy eller beinpress, eller strekke armene helt ut på roing, nedtrekk, bicepscurl, benkpress, skulderpress eller tricepsextensions. Stopp når det fremdeles er en knekk i knærne eller albuene. Avhengig av din struktur kan det også være en fordel å ikke strekke muskelen for mye, som jeg tidligere har nevnt på benkpress – her vil det for mange være mer gunstig å stoppe når stanga er noen cm over brystkassen som i en Floor Press.

  Jeg kan også anbefale å holde kontraksjonen et kort sekund på øvelser som bicepscurl, nedtrekk og roing – dvs klem muskelen hardt, men det er ikke nødvendig å dra stanga helt ned til haka på nedtrekk eller helt opp til magen på roing, eller løfte stanga høyere enn ca øvre del av magen på bicepscurl. Du må nok bruke lettere vekter i starten, men en kortere bevegelse vil også gjøre at du etter hvert klarer å løfte tyngre. Det er ikke nødvendig å la vekta dikteres av hvor mye du klarer å trekke helt ned til muskelens mest kontraherte posisjon (som er den svakeste posisjonen). Et annet eksempel på dette er sidehev for skuldrene. Prøv med tyngre vekter, løft armene til de er bare 45 grader ut fra kroppen – like før det punktet der de fleste heiser skuldrene opp til ørene og gjør det til en trapezius-øvelse – og senk ned til armene er 10cm ut fra kroppen (altså ikke helt ned). Kjør 10-15 eksplosive reps på denne måten, gjerne med en liten stopp i topp og bunn på hver rep. Hvordan kjennes muskelen ut nå?

  Mange skriker sikkert høye protester om “juks” allerede, men poenget her er som sagt å trene muskelen – ikke å få en billedskjønn og estetisk bevegelse som fullføres helt ut i både fleksjon og ekstensjon. Dette er ikke naturlig for kroppen heller, hvis du tenker deg om. Skal vi løfte og holde noe har albueleddet rundt 30-90 graders vinkel, det er ingen som først strekker armen helt ut og så løfter handleposene til haka. Om du konkurrerer i styrkeløft der det stilles krav til utførelsen for å få godkjente løft er situasjonen naturligvis en helt annen, men det forhindrer deg ikke fra å bruke denne kortreps-varianten som støtteøvelse. Du er jo på gymmet for å BLI sterkere, ikke bare for å vise andre eller egoet ditt hvor sterk du er NÅ.

  Det vil altså se mer ut som korte repetisjoner (såkalte ‘partial reps’) der man kutter av 10-20% på både toppen og bunnen av bevegelsen. Bruk en eksplosiv bevegelse som gir høy impulsbelastning på muskelfibrene, men gjerne med variasjon av korte, markerte stopper i bunn og topp for å sikre at muskelen er under kontinuerlig spenn. Hvilepause mellom seriene anbefales fremdeles til 5-10 dype pust, tilsvarende ca 10-20 sekunder. Det skal være lang nok pause til at man kan fortsette, men ikke så lang at man mister effekten. En pause helt opp mot 20 pust på de aller tyngste vektene skal gå helt fint."

  - Fra Børge Fagerli's nyeste artikkel på forsiden....
  Dersom du sender han en mail kan du også få studiereferanser  Wink
  Honnr gitt av : vitobito, 30. juni 2011, 10:48
  4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: i am boored... noen som vil mekke program for meg? 30. juni 2011, 10:27
  Dersom du er villig til å investere litt kroppen din anbefaler jeg å kontakte Børge Fagerli for kosthold og treningsoppsett.  Wink
  http://myrevolution.no/s/tjenester/
  http://myrevolution.no/pt-tjenester


  Ellers er disse to artiklene veldig gode;
  Kosthold;
  Health & Fitness Concept
  Evt. for enda bedre fremgang; Advanced Concept - kosthold v2.0/

  Trening;
  5x5 -Et program for styrke og muskelmasse, med auto-regulering!

  Myo-reps -Del 1
  Myo-reps -Del 2 - Treningsmengde
  Myo-reps -Del 3 - Progresjon
  Myo-reps -Del 4 - Baseversjonen

  Baseversjonen (Del 4) inneholder også forslag til 2 treningssplitter, og er også litt mer lettlest Smiley
  Anbefales!
  Honnr gitt av : Styrketrenern, 30. juni 2011, 10:48
  5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Pulver/piller for jenter... 23. mai 2011, 15:21
  Sitat fra: Børge Fagerli
  Et stort paradoks er følgende: unge gutter er vandrende testosteronbomber og omtrent spiser deres egen kroppsvekt i mat flere ganger om dagen, tar proteinshaker, kreatin og alle mulige hokus-pokus piller, pumper og svetter på gymmet flere ganger i uka – kort sagt, de har lagt alle forutsetninger til rette for å bli store og sterke. Allikevel klarer de fleste bare å øke 2-3kg ren muskelmasse i ÅRET, og mange øker av ulike årsaker mindre enn det!

  Hva er det da som får ei jente – som bare har en brøkdel av det oppbyggende hormonet testosteron i kroppen, og som sjelden spiser noe særlig annet enn knekkebrød og salat – til å være redd for at bare de nærmer seg frivektsavdelingen og drikker en proteinshake, kommer musklene deres til å eksplodere og de ser ut som en kroppsbygger når de våkner neste dag???
  Honnr gitt av : Pans, 23. mai 2011, 17:03
  6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Pulver/piller for jenter... 23. mai 2011, 15:21
  Sitat fra: Børge Fagerli
  Et stort paradoks er følgende: unge gutter er vandrende testosteronbomber og omtrent spiser deres egen kroppsvekt i mat flere ganger om dagen, tar proteinshaker, kreatin og alle mulige hokus-pokus piller, pumper og svetter på gymmet flere ganger i uka – kort sagt, de har lagt alle forutsetninger til rette for å bli store og sterke. Allikevel klarer de fleste bare å øke 2-3kg ren muskelmasse i ÅRET, og mange øker av ulike årsaker mindre enn det!

  Hva er det da som får ei jente – som bare har en brøkdel av det oppbyggende hormonet testosteron i kroppen, og som sjelden spiser noe særlig annet enn knekkebrød og salat – til å være redd for at bare de nærmer seg frivektsavdelingen og drikker en proteinshake, kommer musklene deres til å eksplodere og de ser ut som en kroppsbygger når de våkner neste dag???
  Honnr gitt av : bjørn`, 23. mai 2011, 15:22
  7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alkohol etter trening skader ikke restitusjonen allikevel - ifølge ny forskning 12. mai 2011, 15:08
  http://www.leangains.com/2010/07/truth-about-alcohol-fat-loss-and-muscle.html
  Honnr gitt av : Stoneheart, 12. mai 2011, 15:44
  8  Trening / Forum for ungdom / Sv: Proteinpulver 03. desember 2010, 11:08
  Myoprotein fra myrevolution er veldig bra! Cheesy
  50-50 fordeling mellom myse og kasein ISOLAT Wink
  Er veldig god smak også  Grin
  Honnr gitt av : ubertass, 03. desember 2010, 12:36
  9  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Første gang! 12. juli 2010, 12:35
  Husker ikke så veldig mye av det, men var vel bare noen timer gammel...  Tongue
  Sovna etter en liten stund Wink
  Honnr gitt av : Steven Seagal, 12. juli 2010, 18:45
  10  Trening / Treningsprogrammer / Sv: HJELP, JEG SKAL PÅ OPPTAK! 14. april 2010, 15:56
  Okei, om du har en stødig stol med litt høy rygg så kan du jo sette den utafor døra, og støtte hæla på den mens du tar chins, det avbelaster litt så det ikke blir så tungt!
  Blir omtrent som rackchins  Smile

  Jeg greier ikke chins selv enda, så jeg trener meg opp med rackchins biggrin

  http://www.youtube.com/watch?v=7aD2Knol5RQ#noexternalembed&feature=related
  Honnr gitt av : Cube, 14. april 2010, 16:04
  11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Selolje og multivitaminer 12. februar 2010, 15:03
  Okei, takker for svar Cheesy
  Honnr gitt av : Figuz, 12. februar 2010, 15:12
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!