Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 157
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nitrix - noen med erfaring? på: 29. mai 2008, 00:15
    Jeg hadde to venner som tok Nitrix i 8 uker og begge to vokste tydligere større og bekreftet at Nitrix gjorde noe for fremgangen deres. Derfor etter å ikke ha trent på 1 år pga av skole og unnskyldninger, så beste jeg meg for og begynne å trene og for å få litt fart på treningen så bestilte jeg dette med håp om å få noen effekt. Etter 3.5 ukers erfaring med Nitrix fra BSN så kan jeg konkludere at Nitrix gir en syk pump og som holder seg legge etter treningen. Etter en kort stund så bli de pumpene en permanent stadium og så får man en enda større pump på neste trening.

    Jeg har aldri vokst så fort som de siste 4 ukene, og jeg har 5 års trenings erfaring før jeg tok et år av. Ikke får jeg riktig mat ettersom det er skolen som serverer, og jeg spiser kun 2-3 måltider om dagen. Allikevel så har jeg vokst fra tynn trent, til atletisk trent. Er langt i fra stor, bare fått veldig markerte og litt fyldige muskler med tydelige blodårer på ekstremt kort tid. Før følte jeg meg litt små ukomfortable med kroppen, ettersom jeg var godt trent en gang - men nå kunne jeg LETT gått på stranden. Er spesielt fornøyd med tricepsen Smiley Med framgangen min takket være Nitrix så har jeg fått kommentarer om hvor rask kroppen har forandret seg og den syke pumpen under treningen og om jeg svelger noen piller.

    Gått synlig ned i fett% i ansiktet og magen, men gått opp 2,5 kg.
    Dette produkt har vært et "vidunder" kosttilskudd, og jeg kommer garantert til å bestille det igjen og alt av de mer eksklusive produktene kommer kun til å være fra BSN.

    Jeg har prøvd alt mulig norske kosttilskudd, men ingen kan til dags måle seg med Nitrix. At kun mat og trening er det som bygger, og alt annet dyre tilskudd er penger ut av vinduet stemmer ikke for meg lengere. Hvis du kan kjøpe det, så prøvd det utentvil en gang!!


    Og nei, jeg er ikke sponsor for BSN....   I  wish though  Smile
    2  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 17. mars 2006, 15:49
    Hvis det på bildene over er det EUP sikter til som moteklær så vil jeg mye heller ha et skikkelig mannfolk i jeans og t-skjorte som ikke knekker i to bare jeg tar litt hardt i han.


    Vel, det florerer med menn i jeans og t-skjorte.
    Ingen av de guttene som jeg postet lar seg knekke om du tar litt hardt i han (eller, hvis du er en 100 kg dame - så tviler jeg ikke på at du kan skade noen).


    Men så må jeg jo også innrømme at jeg bryr meg mer om hvem/hva som befinner seg under klærne enn hva slags klær mannfolka har på seg eller kommer inn i.

    Det er en smak og behag sak. De færreste kan kle seg pent, for de færreste har ikke interesse, penger eller god kles smak.
    Personlig så er jeg mest interessert i damer som liker hva jeg har mellom ørene, og ikke om jeg løfter 150 kg benk eller har armer på 40 cm omkrets.



    Poenget er at mange steder i oslo krever at dørvaktene kler seg i klær som dette.. Det samme krever mange livvaktselskap.. Uten at dørvakter/livvakter som i realiteten er dobbelt så store som EUP har problemer med 1) å få slikt skreddersydd i minst like bra kvalitet og akkurat samme snitt proposonalt sett eller 2) få kjøpt direkte fra hylle.

    EP er en wannabesnobb som går på trynet, enkelt og greit. For en liten innføring i klesveiens mange mysterier må jeg bare anbefale deg "A Gentlemans guide to dressing, from briefs to coat". (jeg kan sjekke om det er den nøyaktige tittelen, men jeg er ganske sikker på det)


    Nei, jeg er ingen wannabeesnobb - og jeg går eller ikke på trynet.
    Akkurat nå så leser jeg en eldre bok som heter "Klær og mannfolk" (meget konservativ og handler om hvordan man går "korrekt" i store selskaper), sammen med diverse moteblader. Jeg leser gladelig den boken du anbefaler... finner jeg den i en vanlig bokbutikk?
    3  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 17. mars 2006, 02:16
    Men jeg har fremdeles ikke forstått hvorfor EUP har hatt prblemer med å finne moteklær fordi han var for stor. Eksen min var 185cm og 110-120 någenlunde veltrente kilo og han hadde aldri problemer med å finne moteklær.



    Ja vel.. og hva kaller du mote klær? Gasp og betterbodies?
    Nei, når jeg mener mote - så mener jeg ikke noe femi-metro mote (bling-bling, goose jakke, hvite sneakers, blå jeans og trailer caps), men mer catwalk mote. Mote som ingen bygger kommer i.

    Dette her er bare helt elsk, se antrekket:








    4  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 14. mars 2006, 12:04
    Lenge siden jeg har postet noe her inne nå, men når jeg så dette klarte jeg ikke å dy meg!
    Det er sagt før men jeg må bare si det igjen, 174 cm (eller noe sånt) og 80 kg stort? 
    Haha, du må ha anorexia eller noe sånt du!    Men for all del hvis du heller liker moteverden og slikt, enjoy rofl   
    Er selv 187 og veier 110 kg og synes jeg er altfor liten Wink
    Legger med en link om hva en leder fra næringslivet synes om BI studenter, og han er garantert ikke den eneste.

    http://www.dagbladet.no/dinside/2005/03/18/426555.html


    Hvor "stor" jeg var er faktisk urelevant - det er nemlig en indviduel oppfatning av hva som er "stort". Jeg var i hvertfall større enn vennene mine, men sikkert en fyrstikk i forhold til dere.
    I dag lider jeg ikke av noe anoreksi... jeg ville eller tro du lider av megareksi.

    Igjen må jeg presisere at jeg ikke går på BI, men hadde jeg gjort det så ville jeg alikevel funnet artikkel din latterlig. Den bare beviser hvor sterk janteloven fortsatt står i oss og hvor sterk misunnelse andre har.
    Den generaliserer på alle måter og virker krenkende på de som bor i Oslo 3 og ikke er bortskjemte.

    Basert på mine venner så går på BI, så støtter jeg denne;

    Une Amundsen tar helt feil! Jeg tror faktisk det er omvendt: At unge mennesker fra Oslos vestkant har større ambisjoner enn andre og er villige til å jobbe mye og hardt for å komme seg opp og frem, sier Herman Aarnæs (25) fra Frogner i Oslo til DN.


    Min mening om: sjalusi, misunnelse og janteloven 

    5  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 14. mars 2006, 00:01
    Hvem har sagt at man ikke kan kose seg og går glipp av sosialt liv samtidig som man trener for å bli større? Selvfølgelig, hvis det genetiske utgangspunktet suger og du ønsker å hevde deg i norgestoppen i fitness/bygging, så må du nok være svært så nøye med ting, ikke minst på de siste ukene av en deff, men alle oss andre har faktisk ganske stort slingringsmonn vil jeg si.

    Men så har vi dette med feilfokus også da - f. eks. alle de som er svært nøye med å spise hver tredje time, gjerne det samme hver dag, nok protein i hvert måltid, 8 timer søvn til samme tid hver natt, 0 alkohol, alt skal være utrooolig nøye planlagt - men som har et treningsprogram som suger silo med "vitenskapelig planlagte" splitter og fokus på kabler og isolasjonsøvelser, kvartbøy og markløft-er-bad-for-ryggen-holdning.  Smiley

    Selv synes jeg sosialt liv har blitt bedre etter at jeg begynte å trene. ¨
    Jeg fester ikke hver helg, men ofte nok. (Kameratene synes ikke jeg har blitt dårligere på den fronten, tvert imot!)
    Jeg kan godt spise på restaurant hver dag jeg, og styrer ikke unna en pose chips i festlig lag, men holder intuitivt en cirka-kontroll på kaloriinntaket.
    Jeg blir ikke deppa om jeg ikke får i meg 2g protein per kg kroppsvekt et par dager - spiser bare litt mer de neste par dagene.
    En natts dårlig søvn kompenseres med mer søvn neste natt.
    Jeg blir ikke nervevrak av å ikke få trent den dagen jeg hadde planlagt - trener bare dagen etter. En ekstra hviledag har man aldri vondt av.

    Jeg trener bare 2-3 timer i uken, men når jeg først er på gymet så gjør jeg pokker meg jobben min også - som er å øke jevnt i basisøvelser som markløft, dyp knebøy, chins, dips, roing og press - framfor å stå og surre med kabeløvelser og kikke på alle de andre som trener.

    At slike ting som fysisk kapasitet, velvære, selvtillit, dametekke, forbrenning og fysisk og psykisk helse generelt har blitt mye bedre enn det var er en kjærkommen bonus, i tillegg til at trening legger et solid grunnlag for god helse langt opp i alderdommen hvis jeg fortsetter med det, og det skal jeg.  Smiley

    Til slutt en kommentar til dette med dametekke: Noen liker tynne menn, andre liker litt muskler, de fleste foretrekker kanskje en med litt lav fettprosent. Men det viktigste er tross alt at du har sjarm og kan kommunisere med dem.  Cool

    H



    Jeg gir sjeldent et kompliment til mine "fiender" i en diskusjon, ,men det innlegget skal du ha honnør for av meg og!


    Hensikten med innlegget mitt skulle være venlig, men ettersom noen har følt seg fornærmet (tipper det vil si dere fleste) så har diskusjonen endt i en mer "ubehaglig " stemning. Beklager det.
    Før levde jeg og åndet for trening. Det var en livsstil, med tunfisk på toaletet og proteinshake kl.3.30 på natten.
    Så havnet jeg i militæret og der var maten så liten næringsrik at jeg droppet å trene etterhvert. Mistet også mange kg pga mange militærøvelser.
    Etter militæret fant jeg elsken på mote (Gucci, Acne, Dior Homme, Filippa K, Tiger og Sweden, Brunn Bazar, D&G, Prada, Yves Saint Laurent osv..)
    Den interessen krevde en tynn kropp (smal midje, tynne ben, smalere rygg og det jeg sliter mest med: bred rygg i slimfit S skjorter pga markløftene).

    Pass dere for moteverden og alle festene rundt den: den er dyr, eksklusiv og avhengende som kokain.

    Igjen, ikke meningen å kritisere noen sine livstiler, det er et enkelt valg hver enkel må ta.

    6  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 13. mars 2006, 17:25
    Hvis dette var eneste motivasjonen du hadde til å trene så kan jeg forstå at du gikk på en smell. Hvis treningen også gikk på bekostning av et sosialt liv så forstår jeg enda bedre at du fikk den smellen.

    Jeg syns å huske at jeg for noen år siden oppfordret deg til å finne en annen motivasjon enn "å få damer". Virker som om du på denne tiden var en smule besatt av treningen og kosthold men har blitt litt mer voksen og fått et sunnere forhold til det etterhvert. Jeg tror ikke det er forumet sin feil at du ble så ensporet og opphengt i trening at det gikk ut over det sosiale, de fleste her på forumet oppfordrer til et sunt forhold til kropp, trening og kosthold. Det går også an å være seriøs med tanke på trening og kosthold uten at det går ut over det sosiale av den grunn.


    Det stemmer det at jeg begynte i en alder av 15 år, og trente først og fremst for damer.Men tanken om å trene for damer  gikk fort over, og gradvis trente jeg for meg selv og likte fremgangen. Det stemmer det at jeg ble besatt, besatt for å øke i muskelmasse mens andre flirte og damene tenkte at jeg ble for "stor".

    Du har sikkert rett at det går an å trene og ha en seriøs kosthold, men det går nok utover det sosiale for de fleste her (tro det eller ei). Det fikk jeg til og med bekreftet for noen år siden da det ble her på forumet spurt om alkohol, restaurantmat og sosial spising.

    Jeg trener i dag (akkurat spist 6 hele egg, og skal løfte noen vekter straks), men på et lavere plan enn før.




    Vel sagt. Smiley


    Jeg gleder meg til den dagen, antagelig noen år frem i tid, hvor den unge Pumperen skal skrive om hans oppfatning av damer igjen. At det faktisk handler om andre ting enn pupper, fitte og et flott utseende. Men, vi må nok vente enda litt før han forstår det. Han er i hvert fall i ferd med å gro til, denne pumperen også... biggrin


    Jeg har forlengst forstått at det er noe mer enn pupper, fitte og et flott utseende Wink
    Altså jeg 20 år og har blitt mer moden siden jeg ble medlem her. Nærmer meg ferdig spirit, og er snart en full blomst  Smile Først og fremst så har jeg vel skjønt at man ikke må veie 100 kg og se ut som en muskelbunt for å tiltrekke damer. Dette var nemlig det jeg trodde før.


    Hvis du er så fantastisk godt trent,vil du løpe om kapp med meg?
    Jeg har sikkert fett% på 20?Jeg går under din definisjon IKKE trent i det hele tatt!!
    Vi kan ta turen ut på byen,du pen slank ok i klærne,jeg tykk hårete(sånn typisk styrkeløfter),kan vi jo se hvem som drar flest damer.. what

    Aldri sagt fantastisk godt trent, men vil kunne påstå alsidig trent.
    Du er sikkert trent (feil definisjon i stad), men jeg vil neppe påstå du ser atletisk trent ut.
    Nå det gjelder å få flest damer mellom oss, så må jeg beklage å si at jeg ikke støtter ordtaket "høl er høl".  Grin
    7  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 13. mars 2006, 12:44
    Med en fettprosent på 8 så er det vel noen som vil påstå at du er altfor tynn, dette er du selvsagt uenig i. Størrelse er en subjektiv vurdering. Jeg mener det blir feil å gå ut å si at 80 kg er stort. Vekten beskriver mer enn muskelmasse. Skjønner likevel poenget ditt. Et spørsmål, er det å trene deg slank den eneste veien til lykkelighet i dine øyne?

    Ja, dere ville kalt meg altfor tynn - ingen tvil om det Smiley
    Som du sier, størrelse er en subjektiv vudering - og den støtter jeg.
    Min vei til en lykkekropp er å være tynn og muskeløs, men allikvel ha en noe høyere muskelmasse enn folk flest. Noen ølmage er no-no..
    Liker også å kunne skli inn i alle mulige klær, og ikke ha en stor kropp som en hindring.
    8  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 13. mars 2006, 12:40
    "muskelløs" er vel et stikkord ja.. for muskuløs er du IKKE på 70kg.. Smiley Du lever i en drømmeverden og/eller er et dårlig troll, finn noe annet å finne på.

    trolig nok er jeg mer muskeløs i dag enn før, selv på 70 kg.
    En fett% på ca 20+, veier 100 kg - men løper knappe 50 meter uten å bli sliten er ikke godt trent pr min definasjon.
    Er vel eller en smak sak.
    9  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 13. mars 2006, 12:31
    Er 80 kg på 1,74 stort  Huh


    Helt klart ja.
    I dag er jeg 70 kg, og likevel muskeløs.
    Har venner som er 60 - 65 kg fordel på 1,70 - 1,75 cm.
    De er tynne.


    Det tenkte jeg også. Hvor mye man veier blir jo egentlig litt irrelevant i denne sammenheng. Størrelse er et subjektivt begrep og vekt betyr da ikke nødvendigvis størrelse. Men enig med UAC i at det er trivselsfaktoren det går på. EUP har funnet ut at han trives bedre med seg selv 10 kg mindre enn han var. Lurer derimot om saken hadde vært en helt annen hadde han ikke gått igjennom den perioden som han selv beskriver som stor. Trening forlenger livet mener nå jeg, uansett om du veier 80 eller 160 kg.

    Trener fortsatt like mye som før, forskjellen er at jeg har inkludert mye kardio og kuttet ned på overspisingen. Øker fortsatt i muskelmasse, men selvsagt ikke i samme grad som før. Fett% synker stadig, og sist jeg målte var den på 8%.
    Eneste som er litt kjedelig i forhold til før er at jeg øker lite i vekter, men det er prisen jeg må betale for å holde meg slank.
    10  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 13. mars 2006, 12:08
    Jeg spør igjen: Hvor stor var du?

    Jeg var 80 kg som 17 åring fordelt på 1,74 cm.
    I dag er jeg 70 kg som 20 år fordelt på 1,75 cm.



    Jeg mener å huske at han spurte etter Treningsforumtrøyer i størrelse S eller M, så begrepet "bred rygg" lurer jeg i grunn på hva er.

    Men jeg skjønner på en måte hva EUP snakker om - og det er trivesel. Om han trives i sine omgivelser pr. i dag, prøvde ut noe annet som ikke passet han - vel helt greit. Jeg deler ikke hans meninger, men jeg ønsker ikke å trøkke de ned i skallen hans alikevel.

    At han drar flere damer i dag enn nå, har vel mer med miljøet han vanket i ganske enkelt. Å påstå noe annet blir latterlig.

    Må si du var ganske så forsiktig her Ugla. Var du trøtt ?? biggrin

    Men poenget er jo som du sier - er dressen for smal kjøper man en bredere. Å slanke seg inn i en størrelse som ikke passer medfører vel antagelig bare at man vil ha enda en smalere dress når den første passer. Eller .... :Smiley

    Hei UAC,

    Ja, det stemmer - du husket såpass godt at jeg kjøpte størrelse S for noen år siden.
    I dag kunne jeg lett ha tatt XS, så si i fra når det skulle komme   Wink

    Det er som du nevner snakk om trivsel, og jeg trivdes ikke å måtte stadig bytte ut klær, aldri fullføre en deff i tide, sulte / spise meg i hjel, konstant spise hver 3.time og aldri kose meg med et godt måltid og noen øl (hadde aldri samvittighet til det).

    Vil ikke si jeg drar flere damer i dag, men jenter flest jeg kommer i kontakt med liker slanke menn og ikke kraftige. Dette er damer som ikke tilhører noe fitness-miljø.



    På vegne av alle oss som har en "litt" for høy fettprosent: De som har funnet opp slimfit-klær kan TA SEG EN BOLLE!  furious

    Og det kan forøvrig alle metroseksuelle les: Børre og Kyrre gjøre også! Makan til harry folk ass!

    Ellers er jeg enig i at folk får se ut som de vil (litt dobbeltmoral? ;-)), hvis noen vil trene seg store, og kun ha muligheten til å bruke kroppen sin til å løfte mer skrot, så er det helt ok for meg dersom det gjør dem happy. Hvis noen vil se ut som en seigemann som er pint i en strekkbenk fra middelalderen for å bli god på 5-mila, så gjerne for meg, dersom det gjør dem happy. Og - okei da - hvis noen vil være metroseksuelle, og bruke alle pengene sine på at det skal stå akkurat DET navnet på beltet sitt, som forøvrig bare må kastes fullt brukbart neste år fordi da er DET navnet heeeelt ut, så gjerne for meg, dersom det gjør dem happy.

    Poenget mitt er: Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill. Og forøvrig kan man gjøre som man vil! (sitat Torbjørn Egner / Politimester Bastian)


    Mitt innlegg var ikke ment til å plage andre, bare skape en liten diskusjon.
    Jeg elsker slime klær, og tar meg eller en kyllingfile enn en bolle for å beholde vekten.
    Muligens jeg er metroseksuell i den forstand at jeg liker slimeklær, dyre klær (ikke logoflash), mote og velvære - men jeg er langt i fra noen rosa, pannebånd, lindeberg belte og goose jakke femibukk.

    Du har de metrosekuelle med stil, og de femi kvinnelige metrosekuelle.
    Jeg tilhører først nevnte.  Smiley

    Et nytt spm, hva er galt med å være metroseksuell med stil? Får jo inntrykk her at det er så "ille". Når det gjelder de glatte og standard "oslo vestkant / bærum" stil, så skal jeg si meg enig: harry.
    11  Generelt / Åpent forum / SV: "Bli STOR" - hva er poenget? på: 13. mars 2006, 00:17
    Jeg antok at mitt innlegg ikke ville bli så populært her.
    Nei, jeg går ikke på BI og er ikke metroseksuell.

    I ettertid så har jeg bare ikke skjønt hvorfor bli "stor", annet enn hvis styrken hjelper deg til hverdagslige oppgaver slik som '2strong'.
    Fortsatt sliter jeg med for bred rygg til å kunne komme inn i smale dresser.
    Meningen med innlegget er ikke å provesere noen, bare en liten tankevekker til de unge som skal bli "stor".
    12  Generelt / Åpent forum / "Bli STOR" - hva er poenget? på: 12. mars 2006, 22:09
    Jeg oppdaget dette forumet i en alder av 15 år, og ville bli "stor" og sterk. Hovedårsaken bak å bli "stor" var for å tiltrekke meg damer og at det var noe maskulint bak en muskelbuntkropp. På kort tid så tok jeg i bruk all info'en jeg leste fra treningsforumet og begynte å spise og vokse. Musklene kom, sammen med en høyere fett%. Lenge kommenterte mennesker dette, og treningen gikk utover mitt sosialliv, venner og muligheten til å hygge seg.

    Ettersom jeg har blitt eldre og klokere, så har jeg innsett at det å bli "stor" ikke er genuint. Mange klesplagg passer ikke, man skiller seg ut blant andre pga kroppstørrelsen, man unngår sosial-hygge (alk., god mat o.l.) og man blir sykelig opptatt av å få proteiner hver 2-3. time.

    I dag har jeg mistet mye muskler, mye fett og blir slank og muskeløs. Jeg trener fortsatt, men henger meg ikke opp i det å bli større - kun å vedlikeholde en slank kropp. Faktisk ser jeg MYE mer trent i dag, pga en lav fett%. Med en lav fett% så passer jeg i slimfit klær og mote klær. Ikke skiller jeg meg ut i en folkemengde ved å være plugg.

    Responsen fra damene er bedre, jeg kan kose meg med god mat en gang i blant, holder lav fett%, passer til pene klær og generelt ser jeg sunnere ut.



    Derfor oppforderer jeg dere unge til å ikke gjøre samme feil som meg, en tynn og muskeløs kropp er mer en nok.
    Til de av dere som driver med kroppsbygging, strongman o.l. er selvfølgelig ekskludert ettersom muskler er en del av sporten.
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Romaskin, hvordan kropp får du? på: 06. februar 2006, 00:39

    Hei,

    før trente jeg for å bli stor, men nå ønsker jeg å bli mindre. Jeg ønsker ikke å voksne noe mer i volum, men kun få lange muskler + lav fett%. Er da styrketrening to ganger i uken, og 30 min roinger 3 ganger i uken det beste da? Har også kuttet ut betraktlig karbs, men valgt å beholde et høyt protein inntak.
    14  Generelt / Åpent forum / SV: Klesstil her inne? på: 27. desember 2005, 00:00
    Jeg går hovedsaklig som gutta fra oslo's vestkant..


    Vær så snill å ikke si at det er pannebånd, goose jakke, sneakers/timberland sko og noen diesel bukser?
    15  Generelt / Åpent forum / SV: Hva fikk du til jul da? på: 26. desember 2005, 23:58
    Kjenner ikke til akerselven. Er det i nærheten av vålerengen?



    akerselven skiller oslo vest og øst
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 157
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!