Visning av honnrposter for henrikhardcoar
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 25
 • 16  Generelt / Loggbok Online / Sv: klein logg! BARE overanalysering 14. november 2011, 16:36
  Ser ut som du har litt å hente på å være mer bevisst på å holde fotpresset bak på hælen gjennom hele løftet, spesielt gjennom bunnen. Tipper også, uten å vite hvor mye du gjorde, å kjøre flere oppvarmingssett i knebøy for å få inn mer bevegelighet før du er på de tyngre vektene. Gjerne noe planke og gobletsquats før knebøy også.
  Har nok veldig mye å hente akkurat her ja, jeg føler at jeg klarer det mye bedre på lettere vekter. Men når jeg legger mye trykk bak på hælen, så har jeg veldig lett for å få overdreven svai korsryggen, og jeg innbiller meg at det ikke er helt sunt?

  Er dårlig på å varme opp ja, når jeg virkelig slår p stortromma så blir det minimalt med statisk+dynamisk tøying, og et par oppvarmingssett på 40-50%. Synes oppvarmingsdelen er veldig uinteressant, og sliter med å finne gode øvelser for dette.. men skal prøve goblet squats Smiley
  Tydelig at han mannen bak deg i singlet på 0:42 ca lider av Fuckarounditis! Lett å se Grin

  Haha.. Han er å se på 2:55 også! Triceps extension i kabel. Way to go!
  Mye rart klovneri å se på SATS ja, nesten verdt å få seg medlemskap der bare for å være publikum mellom settene. Jeg drar som regel ned på SATS hvis jeg har hatt en dårlig dag og har ekstra behov for å føle meg som en toppidrettsutøver Cheesy
  Honnr gitt av : Pans, 14. november 2011, 16:39
  17  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Blodsukker ved IF 13. november 2011, 19:10
  Men hvis det ikke er blodsukkeret som forklarer det, hva er det da?
  Du blir sulten fordi du er vant med å spise annenhver time, du tror du har lavt blodsukker (hvilket ikke stemmer) og da innbiller du deg at blir slapp (på grunn av det lave blodsukkeret som du ikke har). Men det er nok mest fordi du er vant med å få næring hver andre eller tredje time (som mange er vant til) som er den store årsaken til at du blir trøtt eller slapp.
  Honnr gitt av : sstians, 13. november 2011, 19:13
  18  Generelt / Loggbok Online / Sv: klein logg! BARE overanalysering 22. oktober 2011, 11:50
  Ferdig med åtteukers mengde, teste litt perser på mandag før det blir oppkjøring til julestevnet eller RM. I slutten av juli var jeg omlag 94cm rundt midjen, 63cm rundt lår, 88kg kroppsvekt. Nå er jeg 94.5cm rundt midjen, 64cm rundt lår (på det strengeste) og 89-90kg avhengig av hva jeg spiste dagen før. Er vel ikke midjen, heller det tjukkeste punktet på magen/korsrygg osv.

  Beltet jeg fikk meg i starten av mengden føles litt romsligere, kan være jeg har gått ned litt i det som egentlig er midjen. Eller så har det kanskje bare blitt litt løsere!!!!!! Ingen bukser har blitt strammere/løsere etc., men har et par t-skjorter som kjennes litt mindre ut. Men kan også være pga. bytte av temperatur på tøyvaskapparat.

  Ellers så passer alle sokkene mine fortsatt kjempebra. Luer og jakker også.
  Honnr gitt av : BF/AF-2013, 22. oktober 2011, 13:27
  19  Generelt / Loggbok Online / Sv: klein logg! BARE overanalysering 16. september 2011, 23:04
  Vel, det må man jo føle på selv. Men det er nok også en tilvenningssak. Personlig får jeg mer energi av å løfte vekter når jeg har fastet 16timer+ enn jeg har før treninga, da jeg ofte er dausulten og sliten før jeg begynner.

  BCAA tar jeg forøvrig kun etter treninga. Hvorfor må du fylle på med BCAA fra 17-20?

  Personlig tar jeg bare 8-12gram BCAA etter treninga, så spiser jeg heller en svær middag når jeg kommer hjem. Så for min del blir det slettes ikke dyrt. Jeg bruker BCAA i pulverform, gidder ikke å knaske 40 piller til 10 dobbel pris.
  http://www.iherb.com/Primaforce-BCAA-Unflavored-500-g/25330?at=0

  Den bruker jeg, hvis jeg trener 7 dager i uka noe jeg ikke gjør, holder den i 500 dager. Slettes ikke dyrt, men det smaker selvsagt ikke godt. Men tar man kosttilskudd fordi det smaker godt har man uansett misforstått.
  når jeg spiser siste måltid senest 2400, blir det tungt å trene fastende helt til 20.00. Så da spiser jeg heller før. Gidder ikke å komplisere det så mye mer enn det!

  enig med deg i at det kan føles bedre å trene i fasted enn fed state, men når man ikke har mulighet til det, så føler jeg ikke noe særlig for å kaste bort tid for å få det til når det bare blir halvveis uansett. Er forskjell på en 1times HIT-økt og en 3-4 timers mengdeøkt.
  Honnr gitt av : christar, 16. september 2011, 23:07
  20  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Solid Snake sin bildeprofil 25. august 2011, 16:09
  Honnr gitt av : Solid Snake, 13. september 2011, 13:05
  21  Generelt / Loggbok Online / Sv: klein logg! BARE overanalysering 12. september 2011, 21:37
  Kan jo logge litt igjen

  Dietmar mengde uke 3 dag 1 (tredagers program)

  Styrkeløftknebøy
  80kg x 8
  85kg x 6
  90kg x 5,5,5 (belte)

  Nordic hamstrings
  3x6 m/hjelp

  Skråbenk m/stopp
  35kg x 5,5,5,5

  Pushups
  KV x 7,7,7,7,7

  Stiffleggmarkløft
  60kg x 8,8,8

  Frontpress stang
  32.5kg x 6
  35kg x 10,10,8

  Rygghev
  KV + 15kg x 12,12

  Planken
  X sex x 2

  Var ganske tungt i toppsett i bøy, litt redd for å nå full dybde, men dette kommer seg. Merker det blir lettere teknisk gang for gang, men jeg har flinke folk som retter på meg, så jeg føler heldigvis aldri at jeg gjør noe særlig riktig når jeg gjør det. Men jevnt over har jeg vel blitt flinkere Smiley

  Gøy å bruke belte også. Denne økten drepte meg nesten i forrige uke, så det var moro at den gikk ganske lett i dag. Startet uke 3 på nytt igjen pga. noe tull med dagene

  Resten var helt flott, bortsett fra nordic hamstrings som ikke akkurat var helt rått. Er ganske svak i den, så de blir ganske halvveis for å si det mildt!!

  ---

  Hvordan jeg spiser om dagen vet jeg ikke om folk er så interessert i å lese om, men jeg kan jo skrive for å ha oversikt over de forskjellige epokene i treningskarrieren min (min karriere som notorisk deffer er jeg forresten ferdig med, inntil videre).

  Gått ganske bortifra å trene fastende, da det passer seg særdeles helt på trynet hvis man kombinerer det med disse mengdeøktene (spesielt på onsdager), så da blir det som regel ~150g havregryn m/helmelk ca 30-40min før trening, gir meg ca 1000 kalorier. Middag blir som regel 5-600g kylling+smør+løk+paprika+tomat+50g ost, etterfulgt av iskrem eller kake. Sper så på med litt frukt, og skviser ned litt havregryn før jeg spiser en to scoops proteinpudding før jeg legger meg. 1l helmelk glir ned per dag sånn ca. Spiser fortsatt ala leangains, men spiser selvfølgelig mat midt på dagen hvis jeg blir tilbudt mat, eller hvis jeg virkelig føler for å spise.

  Spiser ganske "rent" (som man gjerne kaller det) på fridager, men treningsdager er mer skitne. Prøver å få til positiv kaloribalanse på treningsdager og motsatt på fridager, netto vedlikehold og stabil kroppsvekt, men er ikke så veldig nazi på det. Gått opp et par-tre kg siden juni tenker jeg.

  Makroene er sånn ca 200g protein og resten karbohydrat og fett!! Tidvis kommer alkohol seg inn i ligningen, men det blir vanligvis ikke mer enn en gang i måneden når jeg er hardest på flaska.
  Honnr gitt av : BF/AF-2013, 13. september 2011, 10:25
  22  Generelt / Loggbok Online / Sv: softcore: diskotekspump s113 05. september 2011, 21:28
  sap med ditching av TF!
  Jeg er for mye for TF, treningsforum takler meg ikke!
  Honnr gitt av : BF/AF-2013, 06. september 2011, 11:32
  23  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 08. november 2010, 19:09
  50 lvl 80's på WOW. Såvidt Obama slår den.
  serr?
  Honnr gitt av : HardCoreBakken, 29. august 2011, 13:19
  24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Evis skal bli sterk 29. juli 2011, 01:27
  BCAA er bare proteiner av høy kvalitet. Hvorfor skulle andre nærinsstoffer hindre effekten av disse? Ikke før å spamme loggen til Evis, men å blande proteiner og karbohydrater ødelegger ikke for proteinets effekt på proteinsyntesen.
  Gjør ikke frie BCAA en del signalering i vevet som blir "nullet ut" (i hvert fall noe av den) hvis man spiser BCAA med annen mat? Blander seg med mageinnholdet og gjør så absorpsjonen går tregere, og dette gjør signaleringen tregere.

  Aminosyrer i fri form generelt blir jo anbefalt tatt på så tom mage som mulig, eks. tryptofan i forbindelse med søvn blir anbefalt å bli tatt på tom mage av apotekere.

  Skal ikke leke ekspert dog Smiley

  EDIT: Så ikke dette var en logg..
  Honnr gitt av : zenurai, 29. juli 2011, 01:43
  25  Generelt / Åpent forum / Sv: VG-artikkel om terrorangrepet og bruk av anabole steroider hos drapsmannen. 26. juli 2011, 13:17
  Nå er det jo ikke en uviten vg-journalist som har sagt det, men Dr. Harrison Graham Pope Jr. er professor i psykiatri ved Harvard Medical School i Boston. Han er også sjef i Biologisk psykiatri laboratoriet ved McLean Hospital i Belmont. Han er utdannet ved Harvard College, Harvard School of Public Health og Harvard Medical School.

  Tror han har mer peiling en hobbytrøkkere på treningsforumet.
  Det er en journalist som har skrevet artikkelen. Du har ingen som helst garanti for at dette er en god oversettelse av hva det Pope kan ha sagt. Det er nok neppe det, da media er helt sinnsykt glad i å blåse opp ting. Akkurat nå er konteksten "sverte ABB så mye som mulig", og da er det litt det samme hva steroideeksperter (ala Pope) sier - media får vridd og vinklet på det uansett.

  Hvis du har sett "Bigger Stronger Faster", gir Pope et litt annet bilde av hva han mener om steroidebruk og bieffektene det gir. Men her må en jo også ta hensyn til hele konteksten..
  Honnr gitt av : ASDFGGHJKLLKJHGFFD, 28. juli 2011, 09:11
  26  Generelt / Antidoping / Sv: veksthormoner 08. juli 2011, 16:18
  Dette er gode produksjonsforhold i forhold til mye annet jeg har sett bilder av.
  Det der er nok en meth lab, ikke steroidelab.

  Anbefaler trådstarter å ta seg en titt på loggene rundt omkring her inne, så får du innsikt i hva du må gjøre og hvor lang tid det kommer til å ta (det har ofte ingen ende). Ikke for å være deuche, men min for eksempel. Ting kommer ikke gratis!
  Honnr gitt av : bjørn`, 08. juli 2011, 16:30
  27  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden 16. juni 2011, 19:35
  Honnr gitt av : Lillelotte, 16. juni 2011, 22:22
  28  Generelt / Loggbok Online / Sv: softcore: diskotekspump s113 14. juni 2011, 21:04
  Liten fargebildeupdate til mine trofaste logglesere, i en logg som ikke lenger er en logg Cheesy

  Høyproteins surferdietten min har gitt meg en vekt på alt fra 87-89. Mest 89. Mao. ikke noe særlig nedgang. Midjemål på rett over 94, håper på å komme under 93 før juli. Men føler høyt psykisk velvære om dagen til tross, så ingen grunn til bekymring.

  Anybody want to have a go @ my fettprosent? Tror dette er det laveste jeg har vaert nede på noensinne.

  Honnr gitt av : BF/AF-2013, 15. juni 2011, 21:49
  29  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: dianabol, hjelp til oppsetting av effektivt program 15. juni 2011, 00:25
  Lite vits å kommentere negativt.  Tråden kommer nok til å bli slettet,men hva så om han har lyst til å kjøre den kuren sin, er hans valg..  

  Til trådstarter;
  Er du intressert i å lese om steroider så finnes det Google og steroider.net hvor det er massevis av nyttig info Wink   Men noen av bivirkningene man kan få av steroide bruk er hjerte problemer/hjerte kar sykdommer. vet ikke om det er helt rett det jeg skriver da men..  en kompis av meg fikk noe hjerte probler,han går på alt for mye rart dritt, skjønner ikke at han gidder.  hjertet hans stoppet plutselig og så når det "våknet" slo det som faaen, syk puls. så ned igjen..    Syntes du bør holde deg unna akkuratt dianabol/russere i starten.  Kan ødelegge veldig mye ved feilbruk!  

  Ikke negativt ment mot noen her inne på forumet! Smiley

  mvh
  situ
  Tulling.

  Trådstarter spør om hvordan bruke steroidhormoner og hvordan man deffer i samme post. Snakk om å være underinformert, hvorfor ser han ikke dette selv?!?! Du skriver at du har tatt et valg; du er ikke autonom nok til å ta det valget i det hele tatt.....
  Honnr gitt av : Pans, 15. juni 2011, 00:36
  30  Generelt / Loggbok Online / Sv: softcore: diskotekspump s113 14. juni 2011, 21:04
  Liten fargebildeupdate til mine trofaste logglesere, i en logg som ikke lenger er en logg Cheesy

  Høyproteins surferdietten min har gitt meg en vekt på alt fra 87-89. Mest 89. Mao. ikke noe særlig nedgang. Midjemål på rett over 94, håper på å komme under 93 før juli. Men føler høyt psykisk velvære om dagen til tross, så ingen grunn til bekymring.

  Anybody want to have a go @ my fettprosent? Tror dette er det laveste jeg har vaert nede på noensinne.

  Honnr gitt av : froggy, 14. juni 2011, 23:27
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 25
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!