Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 254
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvilken styrkesport her flest raringer på: 16. august 2013, 21:58
  Styrkeløft. Jeg vet du har vært innom OSK på Bjølsen.
  2  Generelt / Saker fra media / Sv: Alt er mulig om en bare tør eller...... på: 11. mai 2013, 14:10
  ikke noe tvil om at noen har bedre gener enn andre Tongue

  Er vel snakk om å være genetisk disponert for å overleve sinnsvake mengder dop, ikke så veldig mye mer.
  3  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: FØR/ETTER: Største kroppstransformasjon bildetråd på: 11. mai 2013, 14:07
  Ganske stort tidsspenn, 3.5 år ca. Vil gjerne ha flere honnører. Trykk for større versjon


  4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stiansoftcores billedprofil på: 08. november 2012, 13:13
  Liten oppdatering siden sist!!
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - PF på: 25. juni 2012, 22:35
  Hehe, det er det ja. Skal registrere meg der nå jeg Smiley

  Fått problemer igjen altså, det er utrolig kjedelig. Noen anelse om hva det kan komme av?

  Dessverre så skal jeg ned til 73kg innen 1. juli, så satser jeg på at jeg er OK fornøyd da, og skal heller gå for å vedlikeholde og holde meg mer lean året rundt. Vært et lærerikt år og har funnet ut hva som skal til for at jeg ikke skal sprette opp i vekt igjen Smiley
  det er bra! Fleksibilitet er nøkkel for min del iallefall, når det kommer til å ikke fyke opp.

  Smerter kommer av svak teknikk somregel. Hadde hyperekstensjon (svai) i bøy som gjorde det vondt tidligere, denne gangen var det en stygg markøkt. Men er nesten fin igjen nå, så ingen stress Smiley
  6  Trening / Forum for ungdom / Sv: Sticky: Alkohol og trening på: 24. juni 2012, 13:50
  http://www.leangains.com/2010/07/truth-about-alcohol-fat-loss-and-muscle.html

  Jeg ville sagt før, mtp dehydrering og nedsatt evne til arbeid dagen derpå.
  Dehydrering er vel ganske spikra (selv om dette går an å motvirke til en viss grad, og er avhengig av hvor mye man drikker), men jeg personlig har kanontrykk på trening dersom jeg har vært på fylla dagen før, har kompiser som forteller det samme. Så at fylla utelukkende fører til "nedsatt evne til arbeid dagen derpå" er vel noe individuelt.
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bluebear's equilibrium! Diett-update s77, sigg1 benk-video s75 på: 16. juni 2012, 20:25
  Hvor mye har du i mark nå?
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - PF på: 16. juni 2012, 20:24
  Njæ, ikke noe særlig altså. Går sakte fremover Smiley 74,7kg-ish i dag. Fått betennelse i øret så tar det lit roligere om dagen.

  Skal se om jeg får regget meg der, der du får pts for treningsøkter?

  Status der?
  Det er der jeg logger om dagen hvertfall Smiley Greit å ha et sted å tracke fremgang. Status er litt ryggvondt (igjen Sad ), men det var helt bra for noen uker siden, så satser på man snart er tilbake der.

  74kg? Du skal ikke mer ned?? Tongue På tide å gi seg med deffekjøret, christar!
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: er det mulig å bruke kroppsfett som energi og dermed bygge på kcal underskudd? på: 16. juni 2012, 20:22
  Ja, men når en muskel bruker 48+ timer på å restituere seg, og man ligger i underskudd de restrerende restitueringstimene (24+), ser jeg ikke helt hvordan det kan være gunstig fremgangsmessig. Jeg er ingen ekspert, men personlig tror jeg litt lengre sykluser er smartere.
  Det er ikke sånn at om ikke alle kravene til optimal muskelvekst oppfylles 100%, så skjer det ingen endring i andel muskelmasse.
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - PF på: 16. juni 2012, 19:07
  Tynn blitt? Cheesy

  http://ftcy.me/79kvRx

  Det er her de kule er! Mindre pes enn mye annet
  11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: er det mulig å bruke kroppsfett som energi og dermed bygge på kcal underskudd? på: 16. juni 2012, 19:03
  Takk for hjelp!  Smiley Smiley Smiley Så du foreslår å ligge over kcal grensa på treningsdager, og under kcal på fridager? På denne måten kan jeg både bygge muskler og ta av fett i samme periode?

  Var å kjøpte meg en vekt nå, som måler både vekt, kroppsvann, kroppsfett og muskel %.. Ga 500 spenn  Shocked    Men den viser at jeg har 30 % kroppsfett!!! Det er ille asså.. Men burde jeg legge meg på kcal underskudd en periode nå, eller burde jeg legge meg på ca 2000 på fri dager, og 3000 på treningsdager, og med dette både bygge og ta av fett?
  Det står på pakken at den måler alt det der. Men den gjør ikke det, iallefall ikke særlig nøyaktig.

  Jeg vil anbefale deg å sette deg et delmål, som bare går på hvor mye du vil veie. Det kan for ekempel være 85 eller 90kg, og så gå ned til det. Så kan du heller ta hele "slanke seg samtidig som man bygger muskler" greia da, som en slags varig livsstilsendring. For det er uansett det du må gjennom til slutt Smiley
  Gaine muskler og skrape bort fett er ekstremt lite effektivt. Jeg ville heller kjørt et greit underskudd noen uker, og lagt meg i et lite overskudd et par uker igjen. Det er jo samme prinsipp i grunn, bare i lengre sykluser, noe som er bedre og mer effektivt i mine øyne.

  Just a thought.
  Det er samme prinsipp, men det blir veldig endring av fokus hver 14. dag å skulle opp i vekt, så ned i vekt, så opp i vekt, så ned i vekt etc. etc. annenhver uke. En dag-til-dag greie med overskudd (kontra uke-til-uke) på treningsdager og motsatt på fridager gir rom for mer fleksibilitet når det kommer til matvalg i mine øyne, da du praktisk talt kun er på slankern i maks to dager i strekk dersom du til eksempel trener styrke 3x i uken. Det vil også gi en noe jevnere overgang til en varig livstilssendring (som mange glemmer å prate om når det kommer til diett). Men det er jo smak og behag Smiley
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: er det mulig å bruke kroppsfett som energi og dermed bygge på kcal underskudd? på: 16. juni 2012, 16:59
  Det er ikke mulig å regne seg til eksakt "nullgrense" eller "vedlikeholdsgrense". Mifflins formel er den formelen som har vist seg å gi best output hva hvileforbrenning angår, men den vil aldri gi en eksakt verdi som er 100% lik din faktiske forbrenning. Den vil gi et estimat, og du må ta et estimat for hva det er - et ca tall:

  (10 x [vekt i kg]) + (6.25 x [høyde i cm]) - (5 x [alder i år]) +5 = hvileforbrenning

  Tallet man får ut av denne formelen, kan ganges med aktivitetsfaktor PAL, som som oftest er et tall på 1-2, avhengig av aktivitetsnivå.

  ....eller, du kan bare bruke en hurtigformel, vekt x 30-40kcal, avhengig av aktivitetsnivå. Undertegnede foretrekker denne, og den gir mye mindre hodebry enn førstnevnte. Og ca samme output på alle jeg har prøvd den på, sålenge du er klar over aktiviteten vedkommende driver med.

  Trådstarter vil bygge muskler og samtidig gå ned i fettprosent. Den mest fornuftige måten å gjøre dette på, er syklisk som Cartman har beskrevet over. Det går i grove trekk ut på at man spiser over vedlikehold på treningsdager, og under vedlikehold på fridager. Problemet med dette, er at hvileforbrenningen din ikke er konstant. Ingen forbrenner det samme hver dag. Si du har regnet deg frem til å spise 400kcal over vedlikehold en treningsdag (du har på forhånd regnet deg frem til at din vedlikeholdsgrense er 2850kcal). Du må med andre ord spise 3250kcal denne dagen. Denne dagen skal du også på shopping, og går 3-4t rundt med dama på Karl Johan eller Oslo City, eller et annet senter. Før du vet ordet av det, har du forbrent 400kcal på å gå rundt og dille - vinninga går opp i spinninga. Noe urealistisk eksempel, men bare så TS skal forstå prinsippene.

  Det er med andre ord lett på papiret, men vanskelig å gjennomføre i praksis. Jeg har dog prøvd det, og driver fortsatt på, og det fungerer veldig bra for min del. Men det er nok mye fordi jeg er så tålmodig, du kan ikke forevente at ting skjer iløpet av et par måneder, det tar mye lenger tid enn det. Biologiske systemer (som for eksempel menneskekroppen) er desverre ikke noe klokkverk hvor vi har full kontroll over alt som skjer (foreksempel fettnedbrytning og muskelbygging), og bare kan spise x kalorier om dagen og forvente at y skjer, eller sette opp den ultimate fordelingen av karbohydrater, proteiner og fett og forvente at noe banebrytende magisk skjer (leangains anyone?).

  Essensen er - spis over vedlikehold på treningsdager (ikke akkurat x kcal om dagen, men pass på så du ligger over), og under vedlikehold på fridager (samme gjelder her). Det vil kanskje hjelpe deg å telle ca kcals i starten bare for å få feelingen på hvor mye en skål havregryn veier osv., men å dra det noe særlig lenger enn å bare ha oversikt over proteininntak og totalt kaloriinntak vil nok koste mye mer enn det smaker for de fleste.


  http://en.wikipedia.org/wiki/Basal_metabolic_rate#BMR_estimation_formulas
  13  Generelt / Kjøp og salg / Basktball Jersey selges. Knicks Chandler Blå på: 30. mai 2012, 18:28
  Prøvd på én gang, selges grunnet lite bruk for den. Høystbydene over 300,- (kjøpt for 400,- på ebay). Kan hentes/avleveres i Oslo evt. sendes, kjøper betaler frakt.

  14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stiansoftcores billedprofil på: 30. mai 2012, 18:24
  Ok! Noen annen trening på deg eller går det bare i styrketrening?
  Hvordan ligger du ann med maksløfta nå da?
  Nei det blir stort sett bare tid til styrketrening ved siden av skole, jobb og annet Smiley Har fantasert lett om sledetrekking som et sommerprosjekt om jeg skulle kjede meg, men tviler heftig på at det blir noe av.

  Har ikke perset på en stund, men hadde 140kg i bøy før jul, ved siden av 110 i skjortebenk og 165 i konvensjonell markløft. Tipper råbenken ligger sted mellom 80-90kg.
  15  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stiansoftcores billedprofil på: 29. mai 2012, 22:53
  Jævli bra jobba!  Smiley
  Lenge siden vi har sett noe til deg nå, hvordan går det med treninga og kosten?
  Kosten er 200g ish proteiner og spise til jeg er mett, blir mye frukt. Fortsatt IF.

  Køddet til ryggen for noen uker siden og fikk betennelse i hele venstre ryggstrekker, så har ikke fått kjørt tung bøy på lenge. Men hadde frontbøy og bøy til boks (veldig lett) annenhver dag før været ble varmt i Oslo, da ble det parken hver dag istedet. Vet ikke hvordan det blir denne uken med trening (eksamen fredag og mandag), men etter det satser jeg på å få til 4-5 økter i uken, benk og mark 3x i uken og bøy hver gang (dog lett). Kjører et todagers høyrep-ish markprogram med konvensjonell mark 1x i uken og mark m/strikk eller fra kloss 1x i uken, og mark på kloss 1x i uken hvis jeg har overskudd. 3dagers benkprogram med påfølgende støtteøvelser. Jobber mye med kjerne og mobilitet før og etter hver økt.

  Litt fra i dag:
  frontbøy
  http://www.youtube.com/watch?v=p67FCLlsPcc#noexternalembed

  http://www.youtube.com/watch?v=B8S8Y5kRj-A#noexternalembed

  mark på kloss
  http://www.youtube.com/watch?v=8LStebtD_Uc#noexternalembed
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 254
 • TOPP-3 for å BYGGE bryst

  Trening01.01.202157

  Her får du 3 kanonøvelser så du aldri igjen skal ha problemer med å bygge bryst.

  7 øvelser for muskuløse triceps

  Trening26.12.202053

  Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.
  Her har du treningstips og kostholdsråd som kan gi deg et push bak, inn i det nye året.

  Bananpannekake

  Kosthold23.11.20202213

  Perfekt å starte dagen på!
  Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.