Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 252
  • 16  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stiansoftcores billedprofil på: 21. mai 2012, 12:23
     Lips Sealed
    17  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - treningsdagbok osv. på: 28. april 2012, 12:08
    ja ikke sant...ser den.
    Jeg tøyer ikke selv. Gjorde det en del i fjord etter løping og sånt, men mange mener det er bullshit og da jeg begynte i løpegruppa var det ingen som gjorde det så jeg stoppa har og ikke tøyd siden. Blir nesten aldri støl anyways...

    tips? hmm.... det eneste jeg kommer på er å ALDRI tøye uten å være skikkelig varm først. Da kan du fucke opp semefester og shiit
    Ideelt sett skal en tøye når muskulaturen er kald, dvs. rett etter en har stått opp. Da er musklene kortest, og du vil få bedre effekt av tøyingen. Hensikten med tøying i forhold til f.eks knebøy er ikke å motvirke stølhet, men å bli mer bevegelig.

    Dynamisk tøying er "gøyere" (mindre kjedelig) enn statisk, så du kan jo variere med det innimellom dersom du går drit lei Tongue
    18  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - treningsdagbok osv. på: 10. april 2012, 18:26
    Slik er veldig kjedelig ja. Sitter der selv på militærpressen. Har stått bom fast på repping mellom 50-55kg i evigheter nå. Men skal sies at jeg sjelden har spist godt nok til at jeg har klart å øke ordentlig. Så er bare å skylde på meg selv der.

    Klok tankegang det der. Jeg er så veldig av/på. Bare peiser nedpå alt jeg har lyst på, og er veldig svak for godis og is spesielt, og det er jo ikke direkte kalorifattig snacks. Men har blitt mye mer bevisst nå etter jul.

    Fornuftig oppsett det. Jeg er blitt mer slik at når jeg er ferdig med 8-10 timers arbeidsdag så er det siste jeg har lyst til er å bruke 3 timer på trening, maks en time har det blitt i det siste. Men slik er det når man skal ned i vekt, vet jeg ikke klarer å øke på vektene uansett, så da blir det bare en rutine med å vedlikeholde.

    Du var ikke så glad i grønnsaker i starten du? Gudskjelov elsker jeg det, men har begynt å bli lei brokkoli og wokgrønnsaker nå, så variasjon trengs fremover.

    Skal absolutt vurdere en periode med mengde i sommer etter jeg har vært ute å reist. For da har jeg nok litt mer tid til overs. Er forøvrig akkurat ferdig med PSMF, merkelig greier det her. Gikk ned fra 80,8kg -> 78kg fra søndag - lørdag morgen. Så kjørte jeg på med spisedag på lørdag og ny periode fra søndag - i dag tidlig. Vekten var akkurat den samme som lørdag morgen. Føltes litt bortkastet ut, men da har vi iallefall testet.
    Har ingenting imot grønnsaker, bare tiltak med masse kjeler på ovnen, hehe

    Med såpass lang arbeidsdag blir det jo noe annet ja, tenker med en gang at alle er som meg (student) når man ikke oppgir noe annet, hehe Smiley Men tredagers-mengde i en overskudds/vedlikeholdsperiode bør alle klare, gjort unna på 1.5-2timer dersom en trener alene og er effektiv.
    19  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - treningsdagbok osv. på: 04. april 2012, 21:57
    Komme seg inn i en god rytme er uhyre viktig for progresjon og resultater ja. Veldig fine økninger det der altså. Men hva er det som gjør at benken sliter litt? Nedprioritert eller bare sitter bom fast?

    Du holder vekten veldig bra vedlike altså. Skulle ønske jeg var flink til det selv. Men er for glad i godis, og det å flytte hjem har ikke akkurat vært en positiv ting på vekta. Men rutinen er tilbake, og nå er det livsstilsforandring som er på agendaen.

    Jeg har vært inne på tanken på mengde. Problemet er lengden på øktene og utstyret som er ræva der jeg trener. Trener på et mosjonistsenter med en fristang, et rack og litt manualer. "vokser" snart ut av det om du forstår..
    Bom fast, absolutt ikke nedprioritert benken. Vanskelig å si hvorfor, har ikke peiling.

    Null stress å vedlikeholde vekten, energi inn vs energi ut vil alltid gjelde. Klarer du ikke å holde energiinntaket langt nok nede til å unngå å gå opp i vekt, bør du kanskje vurdere å få opp energiforbruket litt - eks. ved økning av treningsmengde Smiley Det er løsningen for min del iallefall. Skjer ikke at jeg begynner å springe (men man kan jo det også), så da kan jeg like gjerne bare trene mer styrke istedet, foreksempel styrkeløft-mengde.

    For meg, 531-ish med tre trening i uken ~1time per økt, over til 3 treninger i uken a 2-3 timer per økt (tredagers mengde), det ga meg ganske mye friere tøyler i forhold til matinntak. Skrudde opp treningsmengden enda mer, nå er det 4-5 treninger i uken med ~2 timer per økt. Masse mat, sliter absolutt ikke med å holde vekten. Og det er ikke sånn at jeg spiser "rent" hele tiden heller, spiser akkurat det jeg vil. Eneste reglene jeg har, er
     - ~200g proteiner til dagen
     - ~3500kcal (eller mer) til dagen
     - Litt grønnsaker ved siden av kjøttmiddagen (kjøttmiddag må som regel til dersom jeg skal treffe 200g proteiner til dagen)

    Faster fortsatt av praktiske årsaker (kjekt på skole og jobb), men ellers veldig lite nazi.

    Hva har man å tape på å trene litt mengde? Kanskje greit å holde treningsmengden lignende det Berkhan anbefaler dersom vektnedgang er målet, men for vedlikehold av vekt (ved siden av styrkeøkninger) bør du kanskje vurdere å bare prøve et mengdeprogram. Mener nå jeg!

    Trenger ikke noe avansert utstyr, på Oslo SK er det bare 4 bøy/benk-rack, et powerrack, en nedtrekk, noen manualer, chins stativ og to beinmaskiner som aldri er i bruk. Riktignok bruker mange strikker i programmene sine, men det er ikke noe must. Tredagersmengden som ligger på styrkeloft.no er 100% strikkfri, trenger bare et sted å bøye, et sted å benke, bøye og marke, og noen klosser (stepbenk går bra). Men er det sånn at det begynner å bli for få vektskiver, bør man kanskje vurdere å skifte treningssenter... Tongue
    20  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - treningsdagbok osv. på: 03. april 2012, 11:38
    Tålmodighet tålmodighet tålmodighet, ting kan aldri gå fort nok Wink

    Det er såpass ja. Kanskje verdt å få sjekket opp i det hvis smertene ikke går bort. Nå har du vel en litt rolig uke i påsken så mye mulig at det hjelper litt. Har gudskjelov aldri hatt noe problemer med ryggen, og bank i bordet for det. God bedring! Du var jo inne i en veldig god stim. Styrken har økt mye ila høsten?

    Sommerform er målet i alle fall. Satt meg et forsiktig mål med under 80cm midjemål før 1. Juli. Ligger på 86ish nå. Så 6 cm på 3 måneder burde være innen rekkevidde. Alt under er bare en bonus Smiley
    Absolutt god stim, rart hvor vant man blir med trening 5 dager med mengdetrening i uken. Veldig deilig å kunne spise sååå mye mer mat også, kontra 3 x 1time i uken. Gikk fra 125-160 i klassisk mark fra august til desember ila. 3dagers mengden, bøy fra 125 til 140kg. Benk sto stille, men hadde en dobbel på 82.5 i går, gamle pers var 80kg x 1. Vanskelig å si hvordan persene i mark og bøy ligger an i forhold til før jul. Teknikken er mye bedre nå enn hva den var i høst iaff, i alt vil jeg si Smiley Veier 89-90, gått ned par kg pga. mindre trening og mindre matlyst. Det er sånn ca status på alt treningsrelatert!

    Jepp, må få sjekket det dersom tøying ikke hjelper. Håper for guds skyld det er så enkelt som å bare tøye litt Smiley

    Aha, skjønner Smiley Passe på så du ikke blir for lett da! Hva er planen etter sommeren? Kan absolutt anbefale mengdetrening Smiley Smiley Smiley Smiley

    21  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - treningsdagbok osv. på: 02. april 2012, 22:39
    Hehe. Jo, takk. Alt kunne vært mye bedre, men har gjort mange dumme valg opp gjennom årene og litt uflaks mtp skader, men 2012 blir året Smiley

    Hvordan type smell har du fått?

    Kosetrening trengs. Har  vært veldig nazi nå før påsken, men løser litt opp til torsdag, så chiller jeg frem til søndag. Før jeg går over til 2000/1800 tenker jeg.
    Bare å gi ting tid, så går det fremover Smiley Alt trenger ikke være 100% optimalt hele tiden. Det man tror er 100% er uansett kanskje ikke like 100% som det en gjerne liker å tro heller, hehehehe...

    Aner ikke, hadde en liten smell i ryggen før jul, skjedde under et bøysett, et eller annet som skar seg i ryggen. Ble helt fint, så fikk jeg litt smerter når for litt siden, aner ikke om det har sammenheng. Helt annen vondt-følelse, mulig det er piriformis syndrom, så tøyer litt piriformis om dagen. Men har strengt talt ingen aning Tongue Trener rykkbøy istedet for vanlig bøy og trives helt OK med det, men savner vanlig bøy veldig. Holder meg unna alt som gjør vondt, sumomark, strakmark, good mornings osv., det meste som gir hyperekstensjon i korsryggen gjør vondt. Er nok her problemet ligger også, så må få trent litt mer core og rumpe så jeg kan ha mer nøytral rygg istedenfor oversvai.

    Høres bra ut Smiley Sommerform som er planen?
    22  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - treningsdagbok osv. på: 02. april 2012, 20:13
    God kveld Mr. Lenge siden.

    1RM er ikke godt å si. Har aldri testet det før. Men tenker 160kg i mark, 100kg i benk og bøy er det veldig uvist, men 100-110 kanskje og 65kg i militærpress. Veldig forsiktig gjetning.

    Skader skal ikke stoppe meg så lett. Er kjedelig, men vi kommer igjennom det Smiley

    Alt bra der?
    Veldig bra benk!

    Skriver under på den, fikk en smell i korsryggen for litt siden sjæl, så kan ikke trene bøy Sad holder meg helt unna til jeg blir bra.

    Alt er vel! Kosetrening i påsken og ikke spesielt streng med kostholdet heller, så alt er velstand. Øker litt her og der, men ikke noe voldsomt Smiley
    23  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - treningsdagbok osv. på: 02. april 2012, 19:20
    Vafler og pizza, hoho Cheesy

    Hvordan ligger styrken an sånn generelt om dagen? Ser du logger økter, men tenker mer på 1RM Smiley Forresten kult å se at man holder ut, skader til tross
    24  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bluebearworkout's dream, dare, DO logg på: 29. mars 2012, 17:29
    Hva er kilden din på at masse karb påvirker genuttrykk i forhold til hypertrofi på en ønskelig måte? Prøvde å skumme litt, men var veeeldig mye tekst..
    25  Generelt / Loggbok Online / Sv: klein logg! BARE overanalysering på: 06. mars 2012, 12:22
    Litt fra denne uken http://www.youtube.com/watch?v=I-AyiXJHPYo#noexternalembed

    91-92kg
    26  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 21. februar 2012, 15:33
    Dersom utøveren er dopet synes vi det er synd, men vi presenterer sporten slik den er.
    Hehe, det gjør dere aldeles ikke. Dere klapper og skriver om dopede kroppsbyggere og dopede strongmen på lik linje med for eksempel styrkeløftere. Dopet norsk kroppsbygger ble kjempebusta for ikke så altfor lenge siden, men det kommer ingen sak? Dette er så absolutt ikke å presentere "sporten" slik den er.

    I tillegg blir det å påstå at dere har en "klar" antidopingprofil i forumet, men ikke på forsiden eller i artiklene i praksis det man kaller lureri. Tror du virkelig den gjennomsnittlige leser klarer å skille mellom forum og forside? Jeg er veldig interessert i din mening her.
    Det er heller ikke så lenge siden vi hadde brukt flere tusen kroner på en fotoshoot, så ble vedkommende tatt og vi valgte selvfølgelig å ikke publisere bildene eller det intervjuet.
    Oiii, så flinke da. 
    27  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim på: 21. februar 2012, 12:34
    Vi fjernet artiklene når vi fant ut at han var blitt dømt tidligere noe vi ikke hadde en anelse om. Dette kom frem når vi leste artikkelen til DN i denne store saken pågår nå.
    I artikkelen fremgår det tydelig at artiklene er fjernet pga. denne saken. Kanskje ikke utelukkende, men det står ingenting om at det er pga. en gammel dom?

    "[...]Vi har valgt å fjerne Eilertsens artikler fra nettsidene våre. Selv om ingen har blitt dømt i saken enda, så gjør alvorlighetsgraden i anklagene det nødvendig å markere at vi tar sterk avstand fra den type handlinger Eilertsen er mistenkt for og at vi ikke ønsker å ha en tilknytning eller støtte slike handlinger.[...]"

    Dette er jo helt på trynet. Dere lar gamle artikler fra tunge brukere stå (som forøvrig stort sett er fulle av udokumenterte erfaringer), men Robert Eilertsens artikler må vekk?

    Hvorfor? Saving face? Cheesy

    Greit nok at noe av empirien hans kan være tvilsom ifht. til ikke-brukere hvis flere av klientene hans har vært brukere, men det bør isåfall være lett å sile ut. Robert har vært flink med kilder.

    Mer skuffet enn noensinne over Treningsforum.
    28  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - treningsdagbok osv. på: 12. februar 2012, 18:57
    Enig der! Så du skal slanke deg før sommeren?

    Blitt mye skole og jobb i det siste, så trening og spising har ikke blitt prioritert. Men satser på å komme fullt igang igjen iløpet av uka! Er dårlig på å logge inn her, så må nok bli bedre på det også Smiley
    29  Generelt / Loggbok Online / Sv: christar - PSMF på: 09. februar 2012, 14:41
    Long time no comment-exchange Smiley

    Hvordan går PSMF?
    30  Generelt / Loggbok Online / Sv: Dream, Dare, Do - Veien mot 200kg bøy. Følg med: Eksperiment - 1! på: 09. februar 2012, 14:38
    Så det er her de kule henger?
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 252
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!