Visning av honnrposter for Lars Ivar
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim 19. februar 2012, 23:46
  Ser i avisene at den ene av de 6 som ble satt i varetekt, mannen i 30-årene, i utgangspunktet ble løslatt av retten etter å ha blitt sjekket ut av saken. Aktor har anket dette og vedkommende blir sittende i varetekt over helgen mens ankesaken behandles. Dette kan kanskje tyde på at den ene personen som har blitt diskutert en del i denne tråden ikke har så mye med saken å gjøre som enkelte kanskje har gitt uttrykk for.
  Honnr gitt av : Staggere, 19. februar 2012, 23:46
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: På jakt etter det 'ultimate' proteinpulveret 14. august 2011, 18:01
  Iform.no ja..Trenger ikke åpne artikkelen en gang for å kunne tippe at det er 100% tull.
  Honnr gitt av : Bane, 14. august 2011, 22:43
  3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Lage ei liste over kosttilskudd som slår ut på dopingtest! 24. juli 2011, 21:16
  Fryktelig så mye styr det skulle være om jack3d for tiden. Virker nesten mest som om det er en hel haug med folk fra 1990 eller "nyere dato" som VIL at det skal være ulovlig, bare for å kunne briefe rundt med hvor "kule" de er som bruker det.

  Med mindre man er aktiv utøver i norgeseliten så er det helt umulig at man skal bli kastet ut fra noe senter for å ha brukt jack3d. Ingen senter vil bruke tusenvis av kroner på å teste en 17 åring på 80 kilo.

  Er man en aktiv utøver så bruker man ikke tilskudd man har handlet i svinesund eller fra en nettbutikk i england uansett om de ser ut som de er lovlige eller ikke.
  Honnr gitt av : Preben35, 24. juli 2011, 21:21
  4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Indigo-3G - for godt til å være sant? 14. mai 2011, 18:43
  Biotest og T-Nation har mistet all sin troverdighet for meg i løpet av de siste par årene i alle fall.

  Dette ser bare ut som den samme latterlige hypen fra Thibaudeau som alle andre gangene de skal slippe et nytt produkt. Den klassiske oppskriften er:
  - Thibaudeau er i en slags ugunstig situasjon. På ferie, innlagt på sykehus, travelt med noe annet osv.
  - Thibaudeau tar det nye tilskuddet
  - Thibaudeau blir rippet og legger på seg 20 kilo muskelmasse nesten mot sin vilje, bare med moderat trening.

  Husker kanskje best den gangen han var innlagt på sykehus, men pga. de nye proteinbarene så hadde han lagt på seg muskelmasse da han ble utskrevet etter en uke eller to.

  Anaconda var jo samme greia. Der skulle man gjennom å ta et helt batteri av tilskudd (tror det var snakk om rundt 2000 kalorier med tilskudd i tiden rundt en treningsøkt, 4-5 bars osv.) så skulle man liksom legge på seg 10-20 kilo muskler på et par måneder. Her var det liksom så nøye at tilskuddene skulle tas på bestemte tidspunkt i forhold til treningsøkten. Thibaudeau hadde denne gangen liksom lagt på seg for mye muskler, slik at han måtte trene seg ned igjen av hensyn til en hjertefeil han hadde. Merkelig nok finnes ingen bilder av han mens han er på topp..

  Jeg forstår at de lever av å selge disse tingene, og markedsføring foregår på litt annen måte i USA enn vi er vant til her hjemme. Men sånn som de holder på nå er bare usaklig. Har f.eks. til dags dato ikke sett en eneste review hvor noen har fått noe i nærheten av de resultatene som de ble "lovet" av anaconda.

  Artiklene på siden har også stupt i kvalitet i det siste. Er ingen helhet over det lengre. Den ene uken står Mark Rippetoe der og prater om hvordan unilaterale benøvelser er tull, neste uke kommer Cressey inn og sier det motsatte. Ene uken skrives det om hvordan det er meningsløst å være ripped hvis man ser ut som en pingle med klær på, den neste uken handler det om hvor meningsløst det er å se kraftig ut med klær på hvis man ikke er ripped.

  Når det gjelder den nye saken deres, dersom den leverer 20% av det de lover så er det utrolig bra, og verdt å se litt på. Men inntil det kommer frem uavhengige kilder som går god for det så tror jeg ikke ett sekund på at det funker.
  Honnr gitt av : Geir M, 17. mai 2011, 16:50
  5  Generelt / Antidoping / Sv: Opprette Sak mot Friskhuset City Nord hos datatilsynet;; OG bomben som smallt 18. april 2011, 01:02
  Her burde man nok gå litt i seg selv og tenke på hvilke signaler man sender ut. En stor og sterk mann som nekter å signere dopingtest avtale er ikke det kraftidrettene trenger for å bedre sitt frynsete rykte.

  La oss si denne personen ikke er utøver av noen som helst slags kraftidrett. Han bare trener for sin egen del. Hvorfor skal han ha noen slags forpliktelse for å bedre ryktet til en idrett han ikke er del i?
  Honnr gitt av : bjørn`, 18. april 2011, 01:04
  6  Generelt / Antidoping / Sv: Rusa på trening? 04. mars 2011, 23:35
  Av og til føles det jo som om man blir dopet bare av å sitte i samme rom som noen som røyker testo. Passiv røyking lizm.
  Honnr gitt av : Newb92, 05. mars 2011, 01:50
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvordan ville Du trent for og oppnå denne kroppen? 21. februar 2011, 21:20
  Du kan prøve denne treningsmetoden:

  http://www.youtube.com/watch?v=dWO81j2EyYo#noexternalembed&feature=player_embedded#!
  Honnr gitt av : Russern95, 21. februar 2011, 21:23
  8  Generelt / Antidoping / Sv: Opprette Sak mot Friskhuset City Nord hos datatilsynet;; OG bomben som smallt 28. januar 2011, 19:22
  Kom over en ny sak i dag, i en eller annen lokalavis, som delvis har med tematikken rundt frivillighet og testing å gjøre.
  http://www.helgeland-arbeiderblad.no/sport/article5469651.ece

  En eller annen persom ved et treningssenter har blitt tatt og bla bla yada yada. Den interessante biten er:

  Sitat
  Kontrollene skjer på bakgrunn av frivillighet. Medlemmer blir spurt om å skrive under på at det er greit å bli testet. Dette skjer i samarbeid med Antidoping Norge, og har foregått i flere år. Forrige gang Kippermoen Idrettsenter testet medlemmer, var i 2009.

  - Da ble ingen tatt, opplyser Almås Marken. Hun opplyser at ingen kan tvinges til å avgi urinprøve, uansett om man har skrevet under eller ikke.

  - Hvis man har skrevet under, men ikke vil la seg teste likevel, regnes dette som avgitt positiv dopingprøve, opplyser AlmåsMarken.

  Spørsmålet her er jo da: Hva regnes som frivillig signering av et slikt dokument? At det står skrevet på baksiden av kontrakten eller som et vedlegg? Noe man implisitt godtar sammen med andre avtaler? Et ekstra ark som ligger i bunken med papirer (kontrakt, avtalegiro osv..) som skal signeres? Eller burde det ikke, for å være gjeldende som frivillig, bli behandlet som en helt egen sak? "Nå som vi er ferdig med kontrakten vil vi at du skal ta stilling til dette dokumentet som omhandler frivillig testing" osv.

  Det er klart, personen som ble tatt kan jo være stokk dum. Men mer sansynlig er det at det har foregått "skittent spill" rundt hele frivilligheten av denne avtalen.
  Honnr gitt av : Lars H, 29. januar 2011, 23:47
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Olympiatoppens hypertrofi 30. november 2010, 19:24
  Siden når ble olympiatoppen en autoritet innenfor hypertrofi?

  Programmet er jo helt elendig. 18 ukers treningsprogram uten noen form for deload underveis. Eneste progresjon er at man hver 6. uke skal redusere repsantallet og øke belastningen. Enorme antall sett. Til dels merkelige valg/sammensetninger av øvelser. Jeg kommer ikke til å følge det der i alle fall. Cheesy
  Honnr gitt av : Mummelmann, 01. desember 2010, 04:46
  10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: bcaa extend---hvor kjøpe/bestille? 16. juli 2010, 19:50
  Hørt mye positivt om smaken! Blir definitivt noe jeg tester så fort stipendet renner inn Cheesy

  Er fornøyd med de jeg har prøvd i alle fall. Men må si meg enig med "folk flest" om at watermelon funker best. Er vist en smak som skiller seg klart ut som mye dårligere enn de andre, lurer kanskje på om det er grape. Vet i alle fall at MMSports ikke tar den inn en gang pga. helt for jævlig smak.


  Og til han med forslaget om å handle fra bulkpowders: Det koster meg mindre for 1.1 kg Scivation Xtend (399 SEK, ca. 320 norske kr) enn det koster for 1kg BCAA fra bulkpowders (36.99 GBP, ca. 350 norske). I tillegg er den bulk BCAAen helt ubrukelig. Må ta pulveret med skje inn i munnen og skylle ned med vann, helt umulig å blande ut. Meget upraktisk å ha med seg på trening f.eks.
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 07. august 2010, 17:34
  11  Generelt / Antidoping / Sv: Norsk friidrettsutøver tatt for EPO 27. juli 2010, 13:39
  Hvor vanlig er det å få injeksjoner med jern egentlig? Synes bare dette fremstilles som noe som "hvermansen" gjør. Hva skjedde med olympiatoppen og dette påståtte "normale kostholdet" som skulle inneholde absolutt alt av vitaminer og mineraler som man trenger? Gjelder det ikke for deres egne nå eller?

  Synes forøvrig det nesten bare blir ynkelig over måten de skal drive å forsøke å trekke alle mulige elementer av prøven under tvil. Sånn som at de ikke brukte hansker på laben hvor prøven ble analysert? Hallo? Er da ingen som putter fingeren sin oppi glasset med piss heller da. All overføring av urin fra en beholder til en annen skjer jo med sterilt utstyr osv. Og nå er det denne DNA testen han forlanger, som om det skulle være noen slags konspirasjonsteori fra et italiensk dopinglaboratorie mot en relativt ukjent og uinteressant kappganger.
  Honnr gitt av : Lundefuglen, 02. august 2010, 22:02
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hva er de tåpeligste treningstipsene du har fått? 25. juli 2010, 12:34
  Jeg har aldri måttet tøye for å få til skikkelig benkpress, men hvis du faktisk får en så dyp strekk i skuldrene at du kan få skader, så er du altfor stiv.. Tøy og gå helt ned maksimalt utbytte.

  Problemet ligger i at noen har uproposjonalt lange armer i forhold til overkropp, eller var det overarmer i forhold til underarmer? Uansett noe som er litt vanskelig å tøye bort. Gode benkpressere har aldri dette problemet, på samme måte som gode sprintere aldri er kalvbente osv.
  Honnr gitt av : Harald_G, 25. juli 2010, 17:19
  13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hva er de tåpeligste treningstipsene du har fått? 24. juli 2010, 22:00
  idag var det en som sa at når man trener benkpress skal man aldri gå så dypt som ned til brystet... han snudde 10cm før stanga var i nærheten av brystet....

  En lur ide for folk som ikke nødvendigvis har verdens beste struktur for benkpress og som ønsker å holde skuldrene i orden. Mange som vet veldig mye om hva de snakker om som har anbefalt dette til folk.
  Honnr gitt av : Harald_G, 24. juli 2010, 23:56
  14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: kosttilskudd til skolestart 19. juli 2010, 04:10
  Siden du allerede har kjøpt produktene er det vel enklere om du bare begynner å bruke dem selv og danner din egen oppfatning om dem?
  Honnr gitt av : Pans, 19. juli 2010, 04:55
  15  Generelt / Antidoping / Sv: "Utøvere kan bli tatt for doping pga kosttilskudd" 14. juli 2010, 06:32
  Hvis man tar tallene fra ADN for god fisk, og antar at 15% av alle kosttilskudd er forurenset, og la oss anta at man bruker 10 ulike tilskudd. (noen forskjellige smaker/merker av proteinpulver, gainer, diverse kreatinprodukter, preworkout produkter, aminosyrer osv, så er man lett oppe i 10) Det skulle da være 0.85^10 = ca. 20% sjanse for å ikke ha fått i seg et forurenset tilskudd. Dermed ville man i en slik situasjon ha hatt 80% sjanse for å gå på en smell i en "frivillig" doptest på et treningsstudio.

  Ikke at jeg faktisk tror at en så stor andel av tilskudd faktisk er forurenset, men det setter i alle fall tallene i et slags perspektiv.
  Honnr gitt av : ToneB, 14. juli 2010, 08:15
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!