Visning av honnrposter for froggy
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 7
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Froggy prøver PSMF 21. april 2012, 13:17
  5,1 tapte kg i morges.

  Edit: Karber opp i dag, så langt har jeg spist ett måltid (foruten shake til frokost) bestående av 2 rundstykker + 160 g roasbiff med litt majones og 100 g sjokolade. Ble stappmett og jeg får nok bare ned et måltid til i løpet av dagen, det er i grunn det fine med et spisevindu på seks timer, det er begrenset hvor mye man klarer å trøkke i seg Cheesy Hadde vært verre om jeg kunne spise hele dagen.

  Honnr gitt av : Tina86, 21. april 2012, 19:26
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Froggy prøver PSMF 19. april 2012, 23:14
  Shaken jeg bruker nå er denne: http://www.self.nu/produkter/micro-whey-active (sjokolade), syns den var fryktelig søt i starten men nå elsker jeg den. Ser forresten at de har kommet med en ny utgave med Stevia i, den må prøves neste gang.

  Dette er den 10. dagen og i morges hadde jeg gått ned 4,5 kg. Planen var å holde på i to uker men siden det har gått såpass greit så vurderer jeg å ta en uke til etter de to ukene. Ble veldig overrasket over hvor kjapt det kom synlige resultater, etter dag 5 kunne jeg allerede se at håndleddet var smalere, prøvde den gamle klokka som satt litt stramt og jommen hang den ikke litt løsere Cheesy Morsomt.
  Honnr gitt av : bjørn`, 19. april 2012, 23:34
  3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kosthold på hviledager 18. april 2012, 01:07
  Når du trener så brytes musklene dine ned, ved hvile (treningsfri) og med riktig kosthold vil de bygges opp igjen og bli sterkere, proteiner er derfor minst like viktige på treningsfri dager Smiley

  Når det gjelder glykogenlagrene i kroppen så kan kanskje denne linken hjelpe deg: http://www.trenergi.no/?ItemID=1274
  Honnr gitt av : klæbb, 18. april 2012, 14:09
  4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Generelt bra mat 04. april 2012, 20:47
  Linser er proteinrikt og proteiner er bra om du vil bygge muskler Smiley Havregrøt er også bra, men mest for energi. Om det er muskelbygging som er hovedmålet så ville jeg sørget for mer proteiner etter trening enn hva en skål havregrøt vil gi.

  Når det gjelder hva du burde kjøpe så er det en del ting som går igjen som tips fra mange her inne:

  Cottage cheese (proteiner)
  Skyr (proteiner)
  Mager kesam (proteiner)
  Egg (proteiner)
  Rent kjøtt (kylling, svin, biff) (proteiner)
  Fet fisk (laks, makrell, sild) (proteiner og fett)
  Ubehandlede nøtter (ingen god proteinkilde mtp kaloriinnhold men en god fettkilde)
  Grønnsaker av alle slag (karbohydrater)
  Havregryn (karbohydrater)
  Melk (proteiner)
  Litt frukt (karbohydrater)

  Cottage cheese, mager kesam og skyr er jo ting som kan spises rett fra boksen, enkelt og greit. Om du planlegger litt så kan du jo lage flere middager på en gang, sette de i kjøleskapet og bare varme når treningen er over Smiley

  Næringsinnhold i lettkokte og store havregryn er så og si det samme, eneste forskjellen er at lettkokte gryn er delt så de kokes kjappere. Personlig syns jeg hele korn smaker mer og bedre.
  Honnr gitt av : Toreto, 04. april 2012, 20:51
  5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: 1000-1500 kcal ! 01. april 2012, 21:51
  Bruk www.diett.no, veldig enkelt å holde oversikt over hva du får i deg, eneste du trenger å gjøre er å veie maten du spiser. Eks. regnet ut på diett.no:

  M1: 40 g havregryn, 2 dl ekstra lett melk, 1 ss tran
  M2: 1 Skyr, 1 eple
  M3: 200 g karbonadedeig, stor salat u/ dressing
  M4: 1 boks mager kesam m/ fun light, 1 banan
  M5: 1 kyllingfilet (160 g), 200 g brokkoli

  Ca. 1260 kcal, 152 g proteiner, 96 g karbs og 28 g fett.
  Honnr gitt av : loft, 01. april 2012, 21:54
  6  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 21. mars 2012, 21:26
  Sitat
  Tror det er på tide at vi viser litt kjønn her.

  Dette er feil forum for sånn oppførsel  Grin
  Honnr gitt av : RkD, 22. mars 2012, 11:56
  7  Generelt / Loggbok Online / Nå skal det gjøres!! Froggys logg 10. juli 2010, 16:34
  Tenkte jeg skulle starte en loggbok her inne for de siste 15 kg jeg skal ned. Merker at nå som det mest overflødige fettet er borte så tar det litt lengre tid (hardere jobbing) å gå ned. Kanskje en loggbok vil virke ekstra motiverende for å nå den siste biten.

  Litt om veien hit først: På vårparten av 2008 veide jeg 131 kg (kvinne, ca. 175 høy) og hadde rett og slett fått nok av plagene overvekten førte med seg. I dag morges lå vekta på 90, 6. Er først nå i det siste jeg har begynt å se litt markeringer her og der og det gir veldig motivasjon til å fortsette videre.

  Akkurat nå trener jeg kardio hver dag, som regel i form av sykling, enten ute eller spinningtimer, men i dag er det lørdag og da har jeg en litt motvillig treningsfri dag Wink Frister veldig å sette seg på sykkelen i dette været. Trener et fullkroppsprogram mandag, onsdag og fredag i tillegg.

  Lørdag er også spisedag for meg, hvor jeg unner meg det jeg har lyst på. Har funnet ut at dette funker godt for meg og motivasjonen for uken derpå. Har også merket at jeg orker mindre og mindre snop etterhvert som tiden går og det gode kostholdet er på plass.

  Når jeg sier at jeg skal ned 15 kg så er det ikke et fastsatt tall egentlig, jeg ser mer på fettprosent enn akkurat vekten, men jeg tror hvertfall at rundt 75 vil være riktig for meg. Vet hvertfall at jeg har bygd godt med muskler, spesielt i beina, så om 80 er riktig for min kropp så er ikke det så viktig.

  I morgen er det tilbake til trening og riktig kosthold så da legger jeg nok inn litt info da.
  Honnr gitt av : Strøm, 08. mars 2012, 13:53
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mine siste 15 (?) Nytt (gammelt) bilde s.45 (bilder s. 6, 20 og 32) 25. februar 2012, 16:16
  Årest første sykkeltur utendørs!! Ca. 8+ og sol, nydelig var det.
  Honnr gitt av : bjørn`, 25. februar 2012, 22:36
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mine siste 15 (?) Nytt (gammelt) bilde s.45 (bilder s. 6, 20 og 32) 19. februar 2012, 01:15
  Var i starten av uka litt nervøs for at de første fem kiloene ikke skulle være borte i morges, så jeg kjørte litt ekstra denne uka  Grin Det hjalp nå, 5,1 kg ned de første syv ukene = 1. delmål nådd. Hadde egentlig håpet på et bedre resultat men har hatt noen sprekker i kosten som har gjort det vanskelig. Uansett fornøyd. 14,9 kilo igjen, de neste fem er forhåpentlig borte innen 7. april.
  Honnr gitt av : bjørn`, 20. februar 2012, 10:15
  10  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Noe man ikke burde spise på deff? 29. januar 2012, 03:03
  Mener vel det samme som de over sier Smiley Kan også nevne at de forskjellige næringsstoffene påvirker kroppen forskjellig hva gjelder f. eks. væskeansamlinger. Om du får i deg mye karbs så vil kroppen dra en del vann (var det rundt 3 g pr g karb? Husker ikke nøyaktig). Når du holder et høyt proteinnivå (og lavere karbs) vil kroppen bruke mye vann på å bryte disse proteinene ned og en del vann forlater kroppen.

  Litt viktig å huske på dersom man skulle falle av vogna en dag og veie seg dagen etterpå, man kan veie flere kg mer enn dagen før og da er det lett å tro at løpet er kjørt og gi seg selv tillatelse til å gi opp.

  Et høyere proteininntak vil som oftes også gi deg en bedre metthetsfølelse, og det er jo ikke dumt på en diett.
  Honnr gitt av : Andy_72, 16. februar 2012, 15:32
  11  Bilder / Bilder av Fitnessutøvere / Sv: Marit Bjørgen 17. januar 2012, 13:41
  Johaug var så tynn at de mente hun måtte ha spiseforstyrrelser, Marit er så stor og ekkel at hun må være dopa. Ikke enkelt å være dame og stikke seg frem. Vi har vel aldri sett slike diskusjoner rundt våre mannlige utøvere? Smiley

  Syns Marit er ei flott dame, skulle ønske jeg kunne hatt litt av viljestyrken og pågansmotet hennes selv.
  Honnr gitt av : haraldaa, 17. januar 2012, 14:49
  12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Nordlendingen "flesker" til med bildeprofil 27. desember 2011, 00:03
  Heia Nordlendingen,

  flotte resultater du har fått.

  Har sett gjennom bildene dine og det er en ting som slår meg, bortsett fra at du ser veldig godt ut da, og det er føflekkene dine. Det er kanskje ikke min plass å si noe men etter at jeg selv fikk påvist ondartet kreft i en flekk i sommer så er jeg veldig var på slike ting og syns det er bedre å være det enn å ikke bry seg. Så dette blir bare sagt i beste mening og absolutt ikke for å skremme. Du har kanskje tenkt på det selv også, eller allerede kontrollert hos lege? Hvis ikke så er det utrolig enkelt og helt smertefritt å fjerne føflekker, fastlegen din kan henvende deg til hudlege eller kirurg om han ikke fjerner de selv.

  En grei ting å huske på hva gjelder føflekker er ABCD(E)-reglen:
  A - Asymmetri: uregelmessige form
  B - Border: uklare kanter
  C - Color: ujevn farge, mørkere områder
  D - Diameter: flekker over 5 mm
  E - Elevation: opphøyning av flekkene (kirurgen min fortalte meg at dette ikke har stort å si som regel, hvertfall ikke om det er den eneste uregelmessigheten.

  Igjen, dette er ikke sagt for å skremme, som oftest er det jo ingenting med disse men absolutt verdt å ta en sjekk om man ikke har gjort det Smiley
  Honnr gitt av : etn91, 13. januar 2012, 23:11
  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Nordlendingen "flesker" til med bildeprofil 27. desember 2011, 00:03
  Heia Nordlendingen,

  flotte resultater du har fått.

  Har sett gjennom bildene dine og det er en ting som slår meg, bortsett fra at du ser veldig godt ut da, og det er føflekkene dine. Det er kanskje ikke min plass å si noe men etter at jeg selv fikk påvist ondartet kreft i en flekk i sommer så er jeg veldig var på slike ting og syns det er bedre å være det enn å ikke bry seg. Så dette blir bare sagt i beste mening og absolutt ikke for å skremme. Du har kanskje tenkt på det selv også, eller allerede kontrollert hos lege? Hvis ikke så er det utrolig enkelt og helt smertefritt å fjerne føflekker, fastlegen din kan henvende deg til hudlege eller kirurg om han ikke fjerner de selv.

  En grei ting å huske på hva gjelder føflekker er ABCD(E)-reglen:
  A - Asymmetri: uregelmessige form
  B - Border: uklare kanter
  C - Color: ujevn farge, mørkere områder
  D - Diameter: flekker over 5 mm
  E - Elevation: opphøyning av flekkene (kirurgen min fortalte meg at dette ikke har stort å si som regel, hvertfall ikke om det er den eneste uregelmessigheten.

  Igjen, dette er ikke sagt for å skremme, som oftest er det jo ingenting med disse men absolutt verdt å ta en sjekk om man ikke har gjort det Smiley
  Honnr gitt av : nordlendingen, 27. desember 2011, 00:10
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mine siste 15 (?) Nytt (gammelt) bilde s.45 (bilder s. 6, 20 og 32) 07. desember 2011, 19:21
  Selv om det er tungt så har jeg funnet ut at man har langt mer i seg enn hva man tror så det er ingen grunn til å gi seg Cheesy
  Honnr gitt av : BF/AF-2013, 10. desember 2011, 08:23
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mine siste 15 (?) Nytt (gammelt) bilde s.45 (bilder s. 6, 20 og 32) 07. desember 2011, 19:21
  Selv om det er tungt så har jeg funnet ut at man har langt mer i seg enn hva man tror så det er ingen grunn til å gi seg Cheesy
  Honnr gitt av : bekka_, 09. desember 2011, 19:53
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 7
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!