Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • ...
 • 174
 • 175
 • 2611  Trening / Strongman / Re:Roy Holte - Strongman på: 16. januar 2003, 23:35
  Har møtt Knut, han er en kjernekar han (forholdsvis liten kar? 90-95kg, spøker en del og kjenner Svend? Riktig Knut?). Odd sa han kunne ringe til Svend og få arrangert et møte, så dersom jeg skal dra land og (Tvede)strand rundt (festlig?) kan jeg like så godt trene med ham. Er mer interessert i noe som kan foregå på fast basis.
  Må da vel være en eller annen strongman i Oslo-området; eller er det bare pakkiser som bor her?
  2612  Trening / Strongman / Re:strongmenn og doping på: 16. januar 2003, 23:32
  Ole Brumm

  Hmmm....er du sikker på dette med dopingtester?
  Så vidt jeg vet er det IKKE forbudt med doping innen strongman.

  Odd Haugen fortalte meg følgende:

  Det eneste som er forbudt er ting som kan gi helserisiko på selve stevnet (efedrin, amfetamin og liknende). Grunnen til dette er at det er dårlig reklame for TV-kanalene dersom noen skulle stupe under en konkurranse, steroider gir langtisskader og rammer derfor ikke TV-kanalenen, ergo ikke forbudt. Kynisk, men dog Smiley

  Når Odd deltok ble han spurt hva han tok av steroider, og da han svarte at han ikke tok noe, stirret funksjonærene på ham i vantro. Sidemannen (hvis navn han ikke ville nevne) ramset opp det ene etter det andre som han tok. Grunnen til at funksjonærene ville vite dette var vel for å sjekke at de ikke tok noen av de stoffene som kunne føre til kollaps der og da, og be dem slutte å ta de.
  2613  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Hvordan i _f_ klarte jeg det? på: 15. januar 2003, 17:09
  Godt å se at noen skjønner hva som er og hva som ikke er stort, selv om dette er en definisjonssak. For to generasjoner siden var det ikke tvil om at det var positivt å være bredskuldret som en russisk steinarbeider; på den tiden var menn menn og kvinner kvinner, dette sludret om at men og kvinner skal ha de samme formene, og at det er harry å være macho er sludder fra ende til annen.
  For min del går det i maks styrke, heavy metal og promping under trening. Ikke noe estetisk jåleri her, nei :=)
  2614  Trening / Strongman / Re:Roy Holte - Strongman på: 15. januar 2003, 17:00
  Roy Holte

  Er det så ille, så går det selvfølgelig ikke an å konkurrere, men du skrev en gang at du ikke ville delta dersom du ikke var 100% frisk, men små strekkskader og sånt har man jo nærmest hele tiden; men det var kanskje de mer alvorlige tingene du refererte til.

  Er enig i at det er interessant for publikum å se noen som er så til de grader opp i årene som Odd er, i hvert fall når han i tillegg hevder seg. Han får kanskje litt ekstra hjelp sånn sett.

  Når det gjelder Marius så vet jeg ikke hvorfor han ikke konkurrerer, jeg spurte ham og han svarte bare at han ikke ville konkurrere hvis ikke han fikk til alle øvelser jævlig bra teknisk; men han møtte aldri opp hos Odd igjen etterpå, så jeg setter vel et lite spørsmålstegn ved hans vilje til å konkurrere. Hvorfor han trakk seg tilbake vet jeg ikke, Espen, har bare møtt ham en gang.
  Hvor er det du trener? Er det noe sted i nærheten hvor man kan trene strongman?
  2615  Trening / Strongman / Re:Roy Holte - Strongman på: 13. januar 2003, 14:20
  tricepsmann

  Må huske at det er store forskjeller mellom seniorer og veteraner.
  Har sett Odd ta nærmere 200kg i skråbenk og 5 rep med 160kg i smal benk rett etterpå. Stoler 100% på at han har 900kg+ inne, men mye kan skje på en stevnedag, ja, det er sant. Jeg kan bekrefte at Odd er 100% dopingfri, så den delen skal gå greit Smiley

  Når tok Odd 150 kg under det jeg postet?
  Han er sterkere nå enn for 5 år siden, men han har faktisk hatt et par verdensrekorder i et av de underlige amerikanske forbundene i +140kg klassen.

  Skulle tro at han har nervene under kontroll etter 43 år med løfting Smiley
  2616  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Hvordan i _f_ klarte jeg det? på: 13. januar 2003, 01:35
  Har vanvittig respekt for brytere, svømmere og brytere. Der er vanvittig veltrente, men kraftige? Spørs hva du mener med kraftige, de er proposjonerte, de har v-form, de er sterke i forhold til kroppsvekt; men de er ikke enorme. Med kraftig mener jeg en "behemot". Dersom man veier under 100kg vil ikke jeg si at vedkomne er kraftig.

  Jeg reagerte ikke på at han var optimistisk, men begynner man å bli fornøyd så nøyer man seg med mindre enn man ellers kunne presset seg til; og han sa heller ikke at han var fornøyd, nei "nesten perfekt" var han faktisk. Da er det på tide med en aldri så liten avklaring av hva som legges i begrepet "perfekt". Jeg gapskratter av at en fyr logger seg inn på et treningsforum som er fortrinnsvis frekventert av løftere og kaller sin minimalistiske fysikk "nesten perfekt".
  Arrogant og milevis fra det jeg definerer som sant. Svend er nesten perfekt, Mariuz Pudzianowsky nærmer seg faretruende. Bill Kazmaier var faktisk "nesten perfekt". Kroppsvekten på disse er vel ikke under 130 kg, er den det?

  Og hva er kroppen til Ungpumper "nesten perfekt" FOR? I og med at han kaller seg ungPUMPER er det nærliggende å tro at kroppen skal brukes til nettopp dette, og da er den vel heller et.....restaureringsobjekt enn "nesten perfekt" Smiley
  2617  Trening / Strongman / Re:Roy Holte - Strongman på: 13. januar 2003, 01:25
  Ikke for å være vrang, men grunnen til at du og Odd ikke har konkurrert så mye mot hverandre er vel at du ikke ennå helt har tatt steget ut i de store konkurransene. Ikke at jeg ikke tror du kan hevde deg, men det er vel du som må bevise noe, ikke Odd?

  Han nevnte noe om en større konkurranse du var invitert til som du hadde avslått per e-mail kvelden før, noe som førte til at det stod folk i tre timer og ventet på flyplassen. Stemmer dette?
  Det kan vel bli noe vanskelig å bli invitert igjen da vel Smiley ?

  Jeg nevnte for Odd at du hadde slitt med skader, men som Odd sa: småskader har man alltid. Odd deltok i 12 konkurranser i år og det med store smerter i skulderen.
  Nåvel......dine skader er din sak, jeg kan ikke uttale meg om hvor omfattende de er.

  Møtte Marius her om dagen. Han benker visst 5 rep med 260 kg, og han slo deg for et par år siden (da var han vel bare 18 år), gjorde han ikke (du kom på 3.plass og han på andre i norges sterkeste....). Han kan bli dritgod dersom han bare ser å delta snart Smiley

  Maste på Odd for å få ham til å delta (og dermed også med sikkerhet vinne) veteran-VM i styrkeløft, men å bli verdensmester i styrkeløft var visst ikke noe stort mente han; det gadd han ikke; kanskje en annen gang. Med andre ord: norske konkurranser bør bli en GOD DEL større før Odd deltar tror jeg Smiley
  Kanskje du får lov til å delta på Beauty and the Beast? Det er Odd som organiserer det, og de skulle ha 14 ekstra utøvere i tillegg til de 10 finalistene fra Super Series. Kunne det vært noe?
  2618  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Hvordan i _f_ klarte jeg det? på: 12. januar 2003, 16:19
  UngPumper

  Det kan hende at du har en nesten perfekt kropp for......

  1)...bordtennis
  2)....sjakk
  3)....en jente (å være en altså, ikke å få en Smiley )
  4)....et ransoffer
  5)....en biblotekar
  6)....et medlem av et boyband
  7)....den underdanige i en kinkig S\M film
  8)....speiderbevegelsen
  9)....turistforeningen

  FLERE BIDRAG MOTTAS MED TAKK OG ENTUSIASME!!!!
  2619  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Hvordan i _f_ klarte jeg det? på: 12. januar 2003, 16:05
  EnUngPumper

  Dersom du er 1,73 og veier 66kg er du hverken stor eller kraftig.

  Kanskje du er litt mindre liten nå enn før, men stor eller kraftig kan du ikke kalle deg før du når tre sifre i kroppsvekt Smiley

  Du har i hvert fall tiden på din side, jeg veide 70kg når jeg var 17 (187), og nå er jeg 20 og veier 105kg.

  Når du begynner å miste fremgangen er det på tide med proteinpulver; jeg tar det tre ganger om (3 X 4 spiseskjeer) dagen i 7dl skummet melk.

  Husk:
  * Du kan IKKE få mer muskler uten å gå opp i vekt
  * Du kan ikke gå opp i vekt uten å legge på deg en del muskler
  * Det er (for de aller fleste) lettere å slanke av seg 10kg fett enn å legge på seg 1 kg muskler
  * Når du eter som faen, så øker også forbrenningen, når du da spiser så mye du greier og allikevel ikke går opp i vekt kan du utnytte den høye forbrenningen ved at du SAKTE spiser litt mindre hver dag; da vil du kunne spise deg god og mett og samtidig miste 1kg fett i uka i et par måneders tid = 8 kg fett totalt, samtidig som du sitter igjen med musklene. Etter denne tiden vil forbrenningen ha justert seg ned, og du har et GLIMRENDE utganspunkt for å legge på deg igjen.
  Utnytt kroppens tilpasningsevne!
  2620  Trening / Strongman / Re:NYE STRONGMENNER????? på: 12. januar 2003, 15:47
  JA, JA OG ATTER JA!!!!!

  Er 20 år, veier 100-105 kg.
  Med utstyr tar jeg vel:

  Bøy: 210kg
  Mark: 220kg
  Benk: 125-130kg (jeg VET, jeg VET! Jeg prøver og prøver, men de lange apearmene NEKTER å presse mer *stønn*)

  Har trent med Odd Haugen i 6 måneder og drevet med styrkeløft i halvannet år, men et år i militæret har jo lagt en demper på utviklingen; men nå er det bare styrke og velstand i vente Smiley

  Bor i Lørenskog, så jeg må vel til Oslo får å finne noen Strongmen, men jeg er på jakt etter noen. Kunne godt tenke meg å delta i noen juniorkonkurranser i Sverige (eller her i Norge dersom det blir organisert noe her) når jeg blir sterk nok.
  2621  Trening / Strongman / Re:Roy Holte - Strongman på: 12. januar 2003, 15:39
  MEN HVA MED ODD HAUGEN??!!!
  Han MÅ jo nevnes!

  53 år gammel og tar:
  350kg i bøy
  330 i mark
  230-250 i benkpress

  Og med all respekt for Roy Holte: Du tar kanskje mer enn Odd i disse tre øvelsene, men i strongman så er du ett hakk bak Odd også (ikke bare Svend).

  Odd har også kone, barn og var konsernsjef for SATS Skandinavia og en haug av treningssentre i Tyskland og Spania. Han hadde nok godt over 10.000 (!!!!) mann under seg.
  Å få tid til alt dette i den alderen er....umenneskelig!

  Jeg har trent med Odd et halvt års tid og kan bekrefte at han er dopingfri også.

  Dessverre skal han nå flytte tilbake til USA Sad
  2622  Trening / Strongman / Re:Gamle Strongmenn på: 12. januar 2003, 15:30
  Leste på forumet til styrkeloft.no at denne Ravndal var kjent for å bruke falske vekter. En av de bedre norske styrkeløfterne (husker ikke hvem) skulle visst ha hoppet opp på scenen og lett ha dratt de "400" kiloene (eller hva det nå var) Ravndal påstod at var på stangen.
  Har ikke noe kjenskap til fyren selv, men jeg er noe skeptisk... Smiley
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 174
 • 175
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!