for Karky
  Visning av honnørposter for Karky
Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 46  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Robert O Young og den nye biologien 19. april 2009, 17:15
    Du trenger ikke å lime inn masse testemonials. Har han noen vitenskapelige studier på at det å spise klorofyll er bra for blodet? At kroppen i det hele tatt kan omgjøre klorofyll til hemoglobin og hvordan det igjen blir til muskler. Alt uten at man trenger aminosyrer fra kosten.. At han sier at det skjer og prater om blodprøver og leger og alt mulig betyr ingenting om han ikke har data på det som han kan publisere.

    Hva mener han med at alle cellene i kroppen kommer fra blod? Mener han gjennom differensiering?

    Vet du hva nitrogenbalanse er? Kroppen trenger nitrogen for å kunne lage aminisyrer (de som ikke er essensielle) og kroppen får nitrogen fra aminosyrer som du spiser. For at kroppen skal kunne lage proteiner må den ha aminosyrer og for å lage aminosyrer trenger den nitrogen som den får fra aminosyrer. Kan dette hoppes over med å spise klorofyll, som kroppen gjør om til hemoglobin, som kroppen så kan gjøre om til alle cellene i hele kroppen?

    Dessuten tror jeg klorofyll er mer likt heme (en del av hemoglobin) og ikke hemoglobin selv. Kanskje klorofyll kan bli om til heme, men du trenger fortsatt protinet globin for å lage hemoglobin.. og hvor skal du få det proteinet fra?
    Honnør gitt av : Unknown_Soldier, 19. april 2009, 18:33
    47  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nyrer V.S Protin 31. mars 2009, 20:40
    Tror de bruker kreatin-etellerannet som mål på nyrefunksjon. Dette kan bli skurrete om du tar kreatintilskudd (uten at det nødvendigvis betyr at nyrene er i fare)

    Har lest en god del om protein og nyrer, men ingenting jeg noen sinne har sett har vist at mye protein gir høyere risk for friske personer. Om du har noe nyregreier fra før, kan nok protein og også muligens kreatin forværre problemet.

    Ser nå innlegget til Egil (bra funksjon at man får sjanse til å redigere posten om noen poster mens du skriver, BTW!). Er nok kreatininen jeg sikter til her (huska ikke hva det het)
    Honnør gitt av : Egil Skallagrimsson, 31. mars 2009, 20:41
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!