Visning av honnrposter for Feigingen
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Loggbok med mål i konflikt 21. juni 2011, 16:50
  Tenkte bare å få loggført at 80KG endelig gikk opp i benkpress nå. Weey Smiley

  Next!
  Honnr gitt av : The Weise-Guy, 08. juli 2011, 00:41
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Dietmar Maks dag: 605 KG RAW + Film(s23) 16. februar 2010, 15:00
  Ser ut til at du er inne i en morsom periode. Ser frem til å se nye perser fra deg i den kommende tiden. Stå på videre!
  Honnr gitt av : The Weise-Guy, 17. februar 2010, 00:15
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Loggbok med mål i konflikt 13. februar 2010, 14:00
  Enda en handicappa trening. Siden jeg ikke fikk tatt knebøy i dag og attpåtil skal ut i kveld kommer jeg til å kjøre denne treningen på ny på mandag. Anyways:

  Benkpress: 1x5x50KG, 2x5x55KG, 2x5x60KG
  Markløft: 1x8x60KG, 1x5x90KG, 1x5x110KG
  Skulderpress: 1x8x40KG, 1x6x40KG'
  Nedtrekk smalt: 3x5x65KG
  Roing smalt: 2x5x68KG
  Leg extensions: 1x8x60KG, 1x12x60KG (hadde ingen anelse hva jeg skulle ha denne på, måtte bare ha en liten erstatning for bøyen).

  Under hele treningen var det minst 4 i kø på de to squat-racksa. Pressa meg i hvertfall til en kort trening selv om jeg skulle ut. Hjernen sa "det er ikke vits å trene i dag, du skal ut uansett". Men ettersom det er fotballtrening på søndag hadde det i såfall blitt tre dager uten styrke. Uaktuelt!  Honnr gitt av : zenurai, 13. februar 2010, 14:03
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Loggbok med mål i konflikt 03. februar 2010, 14:07
  Endelig fått i hus pakken fra ej-shop.

  5KG 90+
  creatine monohydrat
  5pk omega 3-6-9
  2pk ZMA

  Digg.
  Honnr gitt av : zenurai, 03. februar 2010, 20:29
  5  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Liten deff 04. desember 2009, 23:36
  Her er det ikke mye som skal til. Dersom det der er resultatet av et helt semester med usunt kosthold (og da tenker jeg usunt som i at du har lagt på deg fett?), så trenger du ikke endre mye for å bli mer markert. Du har masse kardiotrening ser jeg, så du kan bare beregne ditt kaloriforbruk på www.sizematters.no og justere deretter. Går du ned på det du får oppgitt sav kaloribehov så holder du bare det kostholdet til du er fornøyd.

  Enkle tips til maten tror jeg egentlig du vet selv. Spis ting som metter, og som ikke er proppa full av kalorier. Grønnsaker kan du spise deg mett på uten at det gjør noe. Protein gir også en sterkere og lengre metthetsfølelse, så sørg for at du får i deg bra mengder av disse to til hvert måltid. Anbefaler en "dosering" på 30g protein til hvert måltid som f.eks kan være 150g kylling/svinekjøtt/kalkun, en boks tunfisk, en omelett, en boks cottage cheese osv. Regner med du vet hva som inneholder protein? Når det gjelder karbohydratene kan du prøve å ikke få for mye av dem sent på kvelden. Om dagen trenger du mye karbohydratert med såpass mye ballspill.

  Av enkle ting å droppe tipper jeg pilsen i helga kan reduseres, evt byttes ut med light. At brus kan byttes ut med fun light saft, og at baconpostei kan byttes ut med vanlig leverpostei. Eller enda bedre, kalkunpålegg. Dropp godteriet i 1 mnd. Men som sagt, det er nok ikke mange ting du trenger å endre på.

  Lykke til!
  Honnr gitt av : Vetke, 14. januar 2010, 00:12
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Jarle fra Uno vel løfter i vei mot RM 11. januar 2010, 16:44
  Gir det et motivasjonstips som du kan forkaste eller følge av egen vilje. Det er egentlig bare helt logisk tankegang.

  Be en kompis (gjerne en du ofte går ut med), hjelpe deg med å slutte å røyke. Dersom du røyker (noe som sannsynligvis skjer oftest i forbindelse med at du drikker) lover du å betale ham, si, 500 kroner. Neste gang du da vurderer å ta en røyk er det ikke bare skuffende for deg selv, det svir også på lommeboka. Det er sjelden verdt 500 kroner bare for en enkelt røyk.

  Be ham også sjekke opp ofte, noe han sannsynligvis gjør uansett, ettersom han blir 500 kroner rikere av at du røyker.

  Lykke til videre Smiley

  Honnr gitt av : Mr Melk, 11. januar 2010, 17:27
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trening under sydenferie, tips? 04. desember 2009, 01:29
  What they said. Du får trent bra nok med kroppsøvelser for 2 uker. Og værsåsnill; ikke ta med deg vekter på sydenferie for to uker. Folk vil le av deg. Og de er i sin fulle rett.

  Og hvis de ikke gjør det, så trenger du en ny venneflokk.
  Honnr gitt av : tojaa1, 09. januar 2010, 18:36
  8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Loggbok med mål i konflikt 01. januar 2010, 05:08
  Når man kommer hjem er det ofte man sitter, eller ligger i senga og tenker litt over treningen. Jeg tenkte litt på hva jeg skal begi meg ut på nå etter nyttår. Det er viktig å ha en plan slik at man kan holde seg i gang. Så, hva vil jeg gjøre i starten av 2010?

  1. Jeg vil begynne på RYP igjen. Det blir vel ca. 2 uker til med 5x5, før jeg drar tilbake til Trondheim 10 januar. Da har jeg kjørt det i litt over 6 uker. Grunnen er at jeg har hatt bra fremgang på RYP, og ser ingen grunn til å bytte før den fremgangen stopper opp.

  2. Ligge på en leanbulk. Rundt om 500 kalorier i overskudd. Sette opp et rimelig fast kostholdsopplegg, hvor variasjonen i hovedsak vil dreie seg om det er kylling/fisk/okse eller svin som blir kjøttet.

  3. Simultant med RYP - kjøre et eller annet benkpressprogram. Jeg setter pris på forslag fra folk her. akkurat nå kjører jeg 5x5x55KG og tror muligens jeg kan nærme meg 5x5x60KG før jeg går over på RYP. Jeg har veldig lyst til å nå det helt urealistiske målet på 100KG benk i løpet av 2010. Men før det setter jeg et realistisk mål på 80KG. Det bør være innen rekkevidde om ikke så alt for lenge. Da tenker jeg ikke på repitisjoner.

  Men, benkpressprogram dere har gode erfaringer med?
   
  3. Legge meg på deff litt ute i april måned. Prøve å treffe sommerformen!

  4. Få inn det jeg trenger av kosttilskudd. Forhåpentligvis innkjøp av : 90+, ZMA, en eller annen form for sunn fettsyre, kreatin mono,  CLA (til deffeperiode). CLA er muligens unødvendig, men så lenge det gir meg en placebo-effekt så er det greit.

  Sånn. Greit å lufte tankene sine litt Smiley

  Honnr gitt av : zenurai, 01. januar 2010, 11:16
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trening under sydenferie, tips? 04. desember 2009, 01:29
  What they said. Du får trent bra nok med kroppsøvelser for 2 uker. Og værsåsnill; ikke ta med deg vekter på sydenferie for to uker. Folk vil le av deg. Og de er i sin fulle rett.

  Og hvis de ikke gjør det, så trenger du en ny venneflokk.
  Honnr gitt av : Peblo, 16. desember 2009, 09:32
  10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Student på 16 år. (Har verdens dårligste kosthold) 02. november 2009, 23:43
  Hjeeeelp, jeg blir dårlig av å lese kostholdet ditt. Klarer ikke å holde meg fra å prøve å hjelpe til litt selv om det virker litt meningsløst.

  Vel, retter som krever mindre enn å steike en pakke kjøttdeig... here goes:

  Egg: kok 10 stk på en gang og ha i kjøleskapet. Sleng det på grovt brød om morgenen. Ta med deg på skolen og ha dem på grovt brød.

  Eller: Spis dem hele med litt smør og salt.

  Eller: visp sammen 3 egg med vann og lag en omelett - det går raskere enn kjøttdeig. Ha gjerne skinke, eller noe lignende oppi. Egg er en bra proteinkilde og eggeplommen inneholder bra med kalorier.

  Tunfisk: i motsetning til kjøttdeig trenger du ikke steke tunfisken. Men det du kan gjøre er å varme den i panna et par minutt,  tilsette vann og tacopulver og vips så er du klar for tacomåltid. Kjør gjerne sammen med litt mager kesam, mais, løk, agurk, salat, ost, salsa og hva enn annet du liker av tacotilbehør. Kjører du tortilla kan du gjerne velge de av fullkorn. De smaker ikke veldig forskjellig.

  Frukt og grønt (!!): Må være det enkleste for deg. Bananer, epler, pærer, mango, (hermetisk ananas?), druer,  appelsiner/mandariner (snart jul!), fersken, kiwi. På grønnsakssiden kan du spise gulrot som snack, eller prøve deg på selleri. Det er veldig godt med dip til. Det er noe her du liker, ikke sant? Sleng det med til lunsj eller spis som et mellomåltid. Du bør sørge for å få i deg noe karbohydrater litt før trening og kanskje enda viktigere, rett etter. Foreslår banan som er en god kilde for hurtige karbohydrater.

  Ting du bare kan slenge i ovnen: en fiskegrateng tar fort 45minutter, men du trenger ikke gjøre en dritt annet enn å slenge den inni. Se på tv i mens! Men, kjøp gjerne den med ekstra mye fisk i. Det finnes forskjellige varianter av kyllingvinger og lår som du også bare kan slenge i ovnen sammen med f.eks potetbåter som du kjøper frosset. Det finnes også hel kylling som allerede er grillet som du spise med hvilket som helst tilbehør. Det er mye protein i kyllingen, selv om kyllingfilet er renere og er å foretrekke når den tid kommer at du orker å lage det Wink

  Drikk melk! Her kan du også få i deg en del proteiner. Kjør på med et glass eller to i tillegg til havregrynet. Andre næringsstoffer du får fra melken er f.eks kalsium, jod, magnesium ++.

  Hvis du ikke får i deg noe særlig fisk på andre måter anbefaler jeg deg å ha makrell i tomat på brødskiva en gang i blandt. Hvis du ikke liker det anbefaler jeg deg å ta omega-3 i stedet (og gjerne i tillegg til). Andre forslag til pålegg: kalkun-/kylling-pålegg, skinke og hvit ost med agurk eller paprika, leverpostei.

  Kjøp youghurt og sleng oppi en musliblanding. Det tar deg 30sek å kaste litt kornblanding oppi.

  Kjøp inn en pakke riskaker. Blir det for tørt kjøper du med smak, f.eks snack-a-jack. Jeg synes den med ost er grei.

  Ser du er 16 år og det blir fort dyrt å kjøpe inn noe særlig kosttilskudd, men det kan være en tanke å kjøpe inn litt proteinpulver og evt. carbofuel (som ikke er så veldig dyrt). Spesielt mtp. at du trener 2 ganger hver dag. Skal du ha noe fremgang trenger du definitivt et bedre kosthold og proteiner/karbohydrater i forbindelse med trening vet du vel selv er veldig viktig? Hvis ikke så vet du det nå.

  Forslag til en skoledag:

  Frokost: havregryn med melk og et glass melk i tillegg.

  Lunch: 3 grove skiver med egg + 1/2 valgfri frukt og et nytt glass melk.

  Mellomåltid: en yoghurt tilsatt valgfri kornblanding og en håndfull nøtter/rosiner.

  Middag: Fiskegrateng med ekstra fisk i.

  Nattmat: Klarer du en boks tunfisk? I såfall: anbefaler å kjøpe "tunfisk i vann" og å krydre til med sitronpepper. Det er faktisk ganske godt. Eventuelt kan du bare ta deg noen riskaker og en frukt.

  Anbefaler deg ellers å lese litt mer om kosthold, ellers blir det fort lite resultater av all treningen din. Dette er sannsynligvis bortkastet tid, men: lykke til!


  Honnr gitt av : Jupac, 05. november 2009, 18:00
  11  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: widding - Don't Stop Believin'(film) 02. november 2009, 17:54
  Lykke til, hørres ut som du er mer enn motivert nok. Men sørg for å hold deg skadefri da, det blir nok fort den største stopperen for fremgang.
  Honnr gitt av : zenurai, 02. november 2009, 17:57
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!